Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 IV
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 IV
Εν τω μεταξύ βλέποντας τα σχόλια στα social της ΠΑΕ για τη διάθεση των εισιτηρίων με βάζελο με πιάνει κατάθλιψη.
Υπάρχει κόσμος που για να πάει στο γήπεδο, έχει ως προϋπόθεση την έλευση στόπερ;
Απελπίσια σκέτη ο τρόπος που σκέφτονται ορισμένοι.
Υπάρχει κόσμος που για να πάει στο γήπεδο, έχει ως προϋπόθεση την έλευση στόπερ;
Ο Ντέλιας πάντως ΠΑΟΚ διάλεξε πριν εξασφαλίσει ευρώπηjoshua έγραψε:Πειτε μου εναν σοβαρο λογο να αφησει ενας παικτης τη Σαλτσμπουργκ για να ερθει ΠΑΟΚ χωρις να παιζει στην Ευρωπη.
- thanos-xanthi
όταν τα έχεις κάνω τόσο σκατά στα σεντερ μπακ κι έχεις αφήσει μια μαύρη τρύπα, ΔΕΝ διαρρέεις τέτοιο όνομα αν δεν έχεις υπογραφές
κλείστον και μετά κάντο
αν θεωρούν ότι κατευνάζουν τον κόσμο με κάτι τέτοιο είναι εκτός τόπου και χρόνου
δε μπορεί να μην υπάρχει ένα απλό δεξί στοπερ να βρεις τόσο καιρό και κυνηγάς μόνο τα άπιαστα
μείνε τώρα με 3, κι αντί για στόπερ, ας κουβαλάει ο Άγγελος την εικόνα της Παναγίας να την αφήνει στη θέση του Κεντζιόρα
κλείστον και μετά κάντο
αν θεωρούν ότι κατευνάζουν τον κόσμο με κάτι τέτοιο είναι εκτός τόπου και χρόνου
δε μπορεί να μην υπάρχει ένα απλό δεξί στοπερ να βρεις τόσο καιρό και κυνηγάς μόνο τα άπιαστα
μείνε τώρα με 3, κι αντί για στόπερ, ας κουβαλάει ο Άγγελος την εικόνα της Παναγίας να την αφήνει στη θέση του Κεντζιόρα
joshua έγραψε:Παοκτσακι απο μικρος και ο Γαλλος?

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος dragon την Τετ 11 Σεπ 2024, 13:11, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Αν συνεχίσει αυτή η νοοτροπία, και όταν με το καλό γίνει νέο γήπεδο, φοβάμαι το εξής.Mīngus έγραψε:Εν τω μεταξύ βλέποντας τα σχόλια στα social της ΠΑΕ για τη διάθεση των εισιτηρίων με βάζελο με πιάνει κατάθλιψη.
Θυμάστε οι πιο παλιοί πως ήταν το παλιό Ντελε Αλπι της Γιουβέντους? Που έμοιαζε με έδρα από προημιτελικά τσλ και πάνω?
Ε κατ αναλογία κάτι αντίστοιχο φοβάμαι μη γίνει αν το γήπεδο είναι πχ 41926 θέσεων
- zarathustra79
Ο παίκτης είναι asset για τη Salzburg. Ακόμη κι αν είναι για διάφορους λόγους εκτός ομάδας, παραμένει στο radar μεγαλων συλλόγων. Το να τον πάρει ο ΠΑΟΚ δανεικό για μια χρονιά ώστε να μην πέσει η αξία του και να πάρουν κατιτις οι αυστριακοί βγάζει νόημα. Το να τον αφήσουν ελεύθερο που γράφεται δεξιά και αριστερά, δε βγάζει κανένα νόημα.
Πάντως με την ίδια λογική και το πολωνάκι της Celtic γιατί να τον δώσουν με 300 χιλιάρικα όταν τον είχαν αγοράσει μόλις ένα χρόνο πριν για 5Μ. Τέτοιες βουτιές σε αξία δε γίνονται σε παίκτη που έχει συμβόλαιο εκεί ως το 2028.
Πάντως με την ίδια λογική και το πολωνάκι της Celtic γιατί να τον δώσουν με 300 χιλιάρικα όταν τον είχαν αγοράσει μόλις ένα χρόνο πριν για 5Μ. Τέτοιες βουτιές σε αξία δε γίνονται σε παίκτη που έχει συμβόλαιο εκεί ως το 2028.
- WeWillRockYou
Αυτοί είναι οι άνθρωποι που δεν αγαπάνε ούτε τον ΠΑΟΚ, ούτε το ποδόσφαιρο.Mīngus έγραψε:Εν τω μεταξύ βλέποντας τα σχόλια στα social της ΠΑΕ για τη διάθεση των εισιτηρίων με βάζελο με πιάνει κατάθλιψη.
Όταν θες όλα να είναι τέλεια, για να στηρίξεις, τότε απλώς ψάχνεις δικαιολογίες και καλύτερα να κατσεις σπίτι σου ή να βρεις μια άλλη ασχολία που να σε γεμίζει.
Είναι διαφορετικό να κάνεις την κριτική σου, να λες την άποψη σου και διαφορετικό να απαιτείς το Χ, Ψ για να πας γήπεδο ή να στηρίξεις με τον οποιοδήποτε τρόπο μπορείς την προσπάθεια του συλλόγου.
Ον τόπικ: δεν καταλαβαίνω για ποιο λόγο βγήκε του Σολε από τη στιγμή που υπήρχαν ελάχιστες πιθανότητες να γίνει. Καταλήγω και γω σε αυτό που είπε κάποιος σε προηγούμενες σελίδες πως το χειρότερο από όλα είναι η επικοινωνιακή διαχείριση της όλης κατάστασης, πέρα από το κενό στην άμυνα.
-
Πέρυσι καλοκαιρί, δε φέρνουμε Μαξίμοβιτς γιατί κλασικά κόλλησε και φέρνουμε Μεϊτέ και λέμε θα πάρουμε τον Δεκέμβρη δωρεάν τον Μαξίμοβιτς που μπορεί να υπογράψει για το καλοκαίρι.JohnDag έγραψε:Εγώ δεν θα κρίνω τον μεταγραφικό σχεδιασμό, δεν έχω τα δεδομένα στα χέρια μου και δεν ξέρω τι μπορεί να φταίει.
Εκεί που θεωρώ ότι είναι απαράδεκτοι είναι στο επικοινωνιακό.
Φέτος τον Φλεβάρη κλείνει ο ζέλος τον Μαξίμοβιτς και εμείς διαρρέουμε άμεσα, ναι μα εμείς θα αγοράσουμε Μεϊτέ που κάνει καλή σεζόν και ταίριαξε.
Τι έγινε (γίνεται δηλαδή ακόμα) με τον Μεϊτέ το καλοκαίρι τα γνωρίζουμε, πάντως δεν τον αγοράσαμε.
Χαρακτηριστικότερο παράδειγμα του πως κινούμαστε επικοινωνιακά, δε νομίζω να υπάρχει από αυτή την υπόθεση.
- loukas karadimos
εγω λεω οτι παιχτης δεν ερχεται
εσεις βγειτε και πειτε οτι οντως προσπαθουν
11 Σεπτεμβριου, ντε και καλα, καθε χρονο τα ιδια
τζαμπα αγχωνεστε
νικη και μονο νικη την Κυριακη
οι καλυτεροι ειναι αυτοι που ειναι εδω
ΠΑΟΚ
εσεις βγειτε και πειτε οτι οντως προσπαθουν
11 Σεπτεμβριου, ντε και καλα, καθε χρονο τα ιδια
τζαμπα αγχωνεστε
νικη και μονο νικη την Κυριακη
οι καλυτεροι ειναι αυτοι που ειναι εδω
ΠΑΟΚ
Τα έχουμε πει 1εκ φορές: Πώς θα βγάλουν το ψωμί τους οι δημοσιογράφοι; ΠΑΟΚ δεν είχε, με την εθνική ομάδα δεν ασχολούνται, πείτε μου εσείς τι να γράψουν... Δεν το λέω για να τους υπερσπιστώ, απλά δυσκολεύομαι να καταλάβω πώς χαλιέστε μερικοί. Ο ΠΑΟΚ μάλλον δε θα κάνει ματαγραφή γιατί ήδη το μπάτζετ είναι τεράστιο και πληρώνει 1εκ το Σαμάτα να κάθεται. Όταν μπορούσε να τον ξεφορτώσει, δεν το έκανε γιατί ακόμη δεν είχαμε κλείσει φορ. Τελικά πήραμε 2 φορ!
Εγώ έχω μια λίγο διαφορετική φιλοσοφία για το ρόστερ που πιστεύω ότι πρέπει να έχει 22 ποδοσφαιριστές (2 σε κάθε θέση) και οι υπόλοιποι να αποτελούνται από παίκτες των ακαδημιών μας, εφόσον ρίχνουμε εκεί τόσο χρήμα. Δεν εννοώ τον Ντέλια και τον Μιχαηλίδη σε αυτή τη λίστα, γιατί είναι φτασμένοι παίκτες. Εννοώ rookies. Αυτό ρίχνει και το μπάτζετ γιατί γλυτώνεις κάποια ακριβά συμβόλαια. Ξέρω ότι είναι όμορφα να κοιτάς τον πάγκο σου και να έχει σούπερ επιλογές σε περίπτωση τραυματισμών, αλλά κάπως έτσι διαχρονικά λέμε στον ΠΑΟΚ ότι έκλεισε η χρονιά με 15εκ τρύπα, παρά τις 1-2 σημαντικές πωλήσεις. Τα ακριβά συμβόλαια έχουν και εφορία και κοστίζουν πολύ. Αυτό πάντα βγαίνει στην επόμενη χρονιά και οι οπαδοί κοιτούν μόνο το παρών. Ακόμη και μάνατζερ να παίζεις, είναι κάτι που πάντα πρέπει να το κοιτάς.
Εγώ έχω μια λίγο διαφορετική φιλοσοφία για το ρόστερ που πιστεύω ότι πρέπει να έχει 22 ποδοσφαιριστές (2 σε κάθε θέση) και οι υπόλοιποι να αποτελούνται από παίκτες των ακαδημιών μας, εφόσον ρίχνουμε εκεί τόσο χρήμα. Δεν εννοώ τον Ντέλια και τον Μιχαηλίδη σε αυτή τη λίστα, γιατί είναι φτασμένοι παίκτες. Εννοώ rookies. Αυτό ρίχνει και το μπάτζετ γιατί γλυτώνεις κάποια ακριβά συμβόλαια. Ξέρω ότι είναι όμορφα να κοιτάς τον πάγκο σου και να έχει σούπερ επιλογές σε περίπτωση τραυματισμών, αλλά κάπως έτσι διαχρονικά λέμε στον ΠΑΟΚ ότι έκλεισε η χρονιά με 15εκ τρύπα, παρά τις 1-2 σημαντικές πωλήσεις. Τα ακριβά συμβόλαια έχουν και εφορία και κοστίζουν πολύ. Αυτό πάντα βγαίνει στην επόμενη χρονιά και οι οπαδοί κοιτούν μόνο το παρών. Ακόμη και μάνατζερ να παίζεις, είναι κάτι που πάντα πρέπει να το κοιτάς.
Η πραγματικότητα είναι ότι η ομάδα ΔΕΝ προσπαθεί με τα χίλια, με όλες τις δυνάμεις και από όλες τις πλευρές, να πάρει παίκτη.
Διότι αν ήταν σίγουρη και πήγαινε με αίσθηση κατεπειγοντως, θα είχε ήδη πάρει παίκτη
Τώρα, κυρίως ο Γιώργης είναι που θέλει να πάρει παίκτη ώστε να ενθουσιάσει
Ναι ξέρω οι περισσότεροι νομίζουν οτι ο Λουτσεσκου απαιτεί εδώ και τώρα στόπερ.
Έλα όμως που δεν είναι έτσι.
Η μέρα δεν έχει τελειώσει, ας περιμενουμε
Διότι αν ήταν σίγουρη και πήγαινε με αίσθηση κατεπειγοντως, θα είχε ήδη πάρει παίκτη
-
Εντάξει βγάλαμε και ένα όνομα προς τα έξω μην πούνε κιόλας ότι δεν προσπαθήσαμε..
Φταίει ο Λουτσεσκου ο κακός που είχε την ομάδα απροετοίμαστη και απέτυχε να περάσει στο Τσάμπιονς Λιγκ..
Στο φιναλε πέρσι το πήρε χωρίς φορ , φέτος χωρίς στόπερ.. που είναι το πρόβλημα;
Αυτά ακούγονται στον πλανήτη ΠΑΟΚ …
Υ.Γ. Περιμένω διάψευση για τον Δεσποτοβ η διαρροή απόρριψης πρότασης.
Φταίει ο Λουτσεσκου ο κακός που είχε την ομάδα απροετοίμαστη και απέτυχε να περάσει στο Τσάμπιονς Λιγκ..
Στο φιναλε πέρσι το πήρε χωρίς φορ , φέτος χωρίς στόπερ.. που είναι το πρόβλημα;
Αυτά ακούγονται στον πλανήτη ΠΑΟΚ …
Υ.Γ. Περιμένω διάψευση για τον Δεσποτοβ η διαρροή απόρριψης πρότασης.
-
Δε θα τελειώσουμε σήμερα, σήμερα απλά θα πάμε στο επόμενο deadline 30/09, καθώς μέχρι τότε θα προσπαθούμε.Equalizer έγραψε:Η πραγματικότητα είναι ότι η ομάδα ΔΕΝ προσπαθεί με τα χίλια, με όλες τις δυνάμεις και από όλες τις πλευρές, να πάρει παίκτη.