Μεταγραφές Καλοκαιριού 2018
-
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2018
Με τις μαλακίες σας εδώ μέσα καταφέρατε να διώξετε ένα παλικάρι που έχει προσφέρει τα μέγιστα εδώ μέσα.
Ειλικρινά ρε παιδιά, γιατί το ανοίγετε αυτό το μαμημενο το τοπικ; Από τις 460 σελίδες ζήτημα οι 60 να αφορούν μεταγραφές. Κουράζει μάγκες και όσο πιο γρήγορα το πάρετε χαμπάρι τόσο καλύτερα. Βασικά φταίνε οι admin που αφήνουν κάθε μαλακια να συνεχίζεται. Βρείτε τρόπο να το σταματήσετε. Υπάρχουν τοπικ για όλα τα θέματα. Φτάνει πια.
Ειλικρινά ρε παιδιά, γιατί το ανοίγετε αυτό το μαμημενο το τοπικ; Από τις 460 σελίδες ζήτημα οι 60 να αφορούν μεταγραφές. Κουράζει μάγκες και όσο πιο γρήγορα το πάρετε χαμπάρι τόσο καλύτερα. Βασικά φταίνε οι admin που αφήνουν κάθε μαλακια να συνεχίζεται. Βρείτε τρόπο να το σταματήσετε. Υπάρχουν τοπικ για όλα τα θέματα. Φτάνει πια.
Ταλενταρα είναι αλλά με το ξύλο που έπεσε εκεί όλοι φεύγουν.mbison έγραψε:Αυτον τον αφησανε ελευθερο στα 22. Αρα ειναι σκαρτος
Υ.Γ. Αυτό κανονικά θα έπρεπε να πάει στο τοπικ για τις άλλες ομάδες.
Αν παίρναμε εμείς εξτρέμ ύψους 1,65 είχαμε να γεμίσουμε σελίδες. Από γίγαντας σε τιτανοτεράστιος και ξανά πίσω σε στρουμφ και δώσε και πάρε τα trollαρίσματα. Η μόνη θέση στο σύγχρονο αθλητικό ποδόσφαιρο, κατά την άποψή μου, που μπορεί να παίξει παίχτης αυτού του ύψους, κι αυτό με την προυπόθεση ότι είναι πολύ γρήγορος και σχετικά γομαράκι ώστε να μην πετάγεται 2 μέτρα παραδίπλα κάθε φορά που ένας αντίπαλος αμυντικός ή μέσος του βάζει λίγο σώμα, είναι το 10. Αν χρειαστεί να βασιστείς πάνω του για να πάρει κάποια κεφαλιά ή να μαρκάρει ζήτω που καήκαμε.
Για το γεγονος ότι αναγκάστηκε και ξανά μπήκε ο Χαρίσης να παίξει αριστερό μπακ επειδή ο ΠΑΟΚ του Σαββίδη εξακολουθεί μετά από σχεδόν ένα χρόνο να μην έχει αναπληρωματικό αριστερό μπακ, όσοι ασχολούνται με τον σχεδιασμό της ομάδας θα έπρεπε να ντρέπονται . Δεν ξέρω ποιοι είναι. Αλλα για μένα ήταν τραγική εικόνα και μου θύμισε άλλες εποχές .
Ελπίζω μετά την μ@λακια που έκαναν να ξαναδώσουν δανεικό τον Γιαννούλη να μην κάνουν την ίδια με Μυστακίδη και Λάμπρου.
Όταν ο manager του Βερνμπλουμ βγαίνει και πουλάει τρελιτσα ότι εντάξει συναντήθηκα με τον ΠΑΟΚ επειδή έπρεπε αλλά έχουμε και άλλες δέκα προτάσεις και στα @@ μας δεν βιαζόμαστε τότε μετά από λίγο ή οι προτάσεις γίνονται εννιά ή δίνεις διορία 3-4 μέρες και αν δεν απαντήσει κλεινεις την εναλλακτική .
Πάνω από 6 μήνες ξέραμε ότι η ομάδα χρειαζεται χαφ , δεύτερο φορ , ένα αριστερό μπακ και έναν αμυντικό . Αν δεν είναι στο δεύτερο στάδιο προετοιμασίας είναι αποτυχία . Αν αποκλειστουμε από Βασιλεία και τέλη Αυγούστου έρθουν Βερνμπλουμ και Σταφυλιδης εμένα δεν μου λέει τίποτα . Έτσι όπως είναι οι άλλοι στην Ελλάδα τους έχουμε και με Χαρίση Canas και Crespo αριστερό μπακ.
Έκανα κολοτουμπες με Λουτσεσκου. Εύχομαι να κανω και με την ΠΑΕ.
Ελπίζω μετά την μ@λακια που έκαναν να ξαναδώσουν δανεικό τον Γιαννούλη να μην κάνουν την ίδια με Μυστακίδη και Λάμπρου.
Όταν ο manager του Βερνμπλουμ βγαίνει και πουλάει τρελιτσα ότι εντάξει συναντήθηκα με τον ΠΑΟΚ επειδή έπρεπε αλλά έχουμε και άλλες δέκα προτάσεις και στα @@ μας δεν βιαζόμαστε τότε μετά από λίγο ή οι προτάσεις γίνονται εννιά ή δίνεις διορία 3-4 μέρες και αν δεν απαντήσει κλεινεις την εναλλακτική .
Πάνω από 6 μήνες ξέραμε ότι η ομάδα χρειαζεται χαφ , δεύτερο φορ , ένα αριστερό μπακ και έναν αμυντικό . Αν δεν είναι στο δεύτερο στάδιο προετοιμασίας είναι αποτυχία . Αν αποκλειστουμε από Βασιλεία και τέλη Αυγούστου έρθουν Βερνμπλουμ και Σταφυλιδης εμένα δεν μου λέει τίποτα . Έτσι όπως είναι οι άλλοι στην Ελλάδα τους έχουμε και με Χαρίση Canas και Crespo αριστερό μπακ.
Έτσι. Ειδικά αυτό με το αριστερό μπακ ήμαρτον ρε Μίχελ. Έναν παίκτη θέλουμε, απλό, αναπληρωματικό. Τόσο δύσκολο είναι να τον φέρετε;chrisg4 έγραψε:Για το γεγονος ότι αναγκάστηκε και ξανά μπήκε ο Χαρίσης να παίξει αριστερό μπακ επειδή ο ΠΑΟΚ του Σαββίδη εξακολουθεί μετά από σχεδόν ένα χρόνο να μην έχει αναπληρωματικό αριστερό μπακ, όσοι ασχολούνται με τον σχεδιασμό της ομάδας θα έπρεπε να ντρέπονται . Δεν ξέρω ποιοι είναι. Αλλα για μένα ήταν τραγική εικόνα και μου θύμισε άλλες εποχές .
Πρεπει να λυθει πρωτα το συμβολαιο του Λεβεκ. Ειναι κ αυτος ο bdg του Γιωργη που δεν βαζει κανα χερακι (βοηθειας)
chrisg4 έγραψε:Για το γεγονος ότι αναγκάστηκε και ξανά μπήκε ο Χαρίσης να παίξει αριστερό μπακ επειδή ο ΠΑΟΚ του Σαββίδη εξακολουθεί μετά από σχεδόν ένα χρόνο να μην έχει αναπληρωματικό αριστερό μπακ, όσοι ασχολούνται με τον σχεδιασμό της ομάδας θα έπρεπε να ντρέπονται . Δεν ξέρω ποιοι είναι. Αλλα για μένα ήταν τραγική εικόνα και μου θύμισε άλλες εποχές .

Πόσο δίκαιο έχεις ρε φίλε εγώ τα έλεγα περιληπτικά σε προηγούμενο post μου.
Να πα να γ@μθει ο manager του φάγαμε 1μήνα του δίνεις διορία του Σουδού 5-6μέρες δεν απαντάς ρε μάστορα δεν είσαι και ο Iniesta είπαμε πας σε plan b.
Να έρθει Αύγουστο μετά το ματς που τον θέλουμε με την Βασιλεία χωρίς προετοιμασία που είναι το α και το ω ενός ποδοσφαιριστή να του δώσω 2χαρτιά να μου παίξει του χρόνου είπαμε δεν θες να έρθεις να μη σώσεις και έρθεις πάνε η γυναίκα σου και εσύ που θέλετε καλύτερο κλίμα!
Έτσι κάνουν οι μεγάλες ομάδες.
Το ίδιο ισχύει και για τον μ@λπερδα τον Pukki ποιος είσαι ρε μεγάλε από την Brondby έρχεσαι ποιός είσαι 1μήνα τώρα που περιμένουμε απάντηση ο Benzema;
Τώρα να αναφερθώ για το αρ.μπακ μεγάλη μ@λκια που δώσαμε τον Γιαννούλη να τα έχουμε καλά με τον Ατρομητούλη και να μείνουμε με το παλτό τον Leveque και να βάζουμε τον Μπαλογιάννη και τον Χσρίση να δοκιμάζουμε να κάνουμε χατήρι άλλων ομάδων.
Δώστε εκεί στην διοίκηση και τον Λάμπρου που βγάζει στα φιλικά μάτια και τον Μυστακίδη στον Βάζελο να σας δώσουμε και βραβείο.

''Απλά για να το κλείσω, έχω μία λογική. Μία ομάδα οικονομικά εύρωστη θα είναι πάντα μία πολύ καλή ομάδα. Μία ομάδα με τεχνογνωσία των στελεχών της, θα είναι πάντα μία πολύ καλή ομάδα. Καμία από τις δύο όμως, δεν θα είναι τοπ. Τοπ θα είναι η οικονομικά εύρωστη που έχει και την τεχνογνωσία.
Ας αποφασίσουν στον ΠΑΟΚ αν θέλουν να έχουν μία καλή ομάδα ή μία τοπ ομάδα. ''
οι κλασσικες μπηχτες του κολκ στον γιωργο σ. σε αρθρο του στο σδνα ....Κουραζει...
Ας αποφασίσουν στον ΠΑΟΚ αν θέλουν να έχουν μία καλή ομάδα ή μία τοπ ομάδα. ''
οι κλασσικες μπηχτες του κολκ στον γιωργο σ. σε αρθρο του στο σδνα ....Κουραζει...
Αυτό ρε φίλε έπρεπε να γινόταν από εχθές κιόλας!mbison έγραψε:Πρεπει να λυθει πρωτα το συμβολαιο του Λεβεκ. Ειναι κ αυτος ο bdg του Γιωργη που δεν βαζει κανα χερακι (βοηθειας)
Μετα απο το σημερινό αγωνα, και τη συνέντευξη Λουτσεσκου βγηκαν καποια συμπεράσματα για τα πλανα της ομαδας.
Μετα απο αριστερό μπακ Χαριση, ελπίζω να μείνει ο Κιτσιου, βλεπω να πιάνει 30 παιχνίδια δαν πασπαρτου.
Εμπιστοσύνη στο Ραζβαν θα τις κανει τις αλχημείες του..αν και φαίνεται οτι χρειάζεται κάποιους παικτες ακομα.
Μετα απο αριστερό μπακ Χαριση, ελπίζω να μείνει ο Κιτσιου, βλεπω να πιάνει 30 παιχνίδια δαν πασπαρτου.
Εμπιστοσύνη στο Ραζβαν θα τις κανει τις αλχημείες του..αν και φαίνεται οτι χρειάζεται κάποιους παικτες ακομα.
- navigator11
Ήταν που δεν τους είχε ... τρίξει μέχρι τώρα κάποιος τα δόντια με τέτοιον τρόπο. Από σήμερα κιόλας, μετά από τέτοια "καθοδήγηση", θα δούμε τα αντανακλαστικά της παε και θα τρίβουμε τα μάτια μας!Petros1988 έγραψε:Τι θα γίνει ρε μαγκες εκεί στην ΠΑΕ καμία μεταγραφή θα κάνουνε η θα πάμε έτσι με την Βασιλεία?Αριστερό μπακ παικταρα θέλουμε χαφ παικταρα και έναν αναπληρωματικο του Πριγιο 3 παίκτες! Και επιτέλους δώστε αυτον τον Λεβεκ και τον Μουλεν παίρνουν ένα κάρο λεφτά και όταν μπαινουν να παίξουν τους πιάνουν τα ψυχολογικά τους! Είναι βαριά η φανέλα του ΠΑΟΚ δεν αντέχουν όλοι την ψυχολογική πίεση λογικό είναι μεγάλη ομάδα ο ΠΑΟΚ αν δεν μπορούν να πάνε αλλού ας πάει να παίξει μπάλα στον Λεβαδειακο ο Λεβεκ και στον Άρη ο Μουλεν! Ελεος!