Răzvan Lucescu
- Chuck Norris
Re: Răzvan Lucescu
Θα ήθελα πάντως να στηρίξω αυτόν τον άνθρωπο που τους τη λέει κατάμουτρα την αλήθεια και έχει κάψει, όπως φαίνεται, κάθε πιθανότητα να εργαστεί σε αυτόν τον τόπο ξανά.
Ο κυρ κυρ μάλλον περισσότερο μιλούσε ως προσωπική επιλογή του λουτσέσκου, για τον ίδιο του τον εαυτό ότι κάνει κακό, παρά το ότι κάνει κακό στην ομάδα να συνεχίζει να μιλαει. Προφανώς και έβαλε τον εαυτό του κάτω από την ομάδα ο λουτσέσκου.
Όσο περπατάνε στο χώρου του ποδοσφαίρου τόσα "διαμάντια" και "καλοί" άνθρωποι, άλλο τόσο πρέπει να στηριχτεί αυτός ο τυπάκος...
Ο κυρ κυρ μάλλον περισσότερο μιλούσε ως προσωπική επιλογή του λουτσέσκου, για τον ίδιο του τον εαυτό ότι κάνει κακό, παρά το ότι κάνει κακό στην ομάδα να συνεχίζει να μιλαει. Προφανώς και έβαλε τον εαυτό του κάτω από την ομάδα ο λουτσέσκου.
Όσο περπατάνε στο χώρου του ποδοσφαίρου τόσα "διαμάντια" και "καλοί" άνθρωποι, άλλο τόσο πρέπει να στηριχτεί αυτός ο τυπάκος...
-
- Mr Ξερόλας 2019
Chuck Norris έγραψε:
Πας στο τηγανι τους κερδιζεις και γινεσαι παλι θεος.
Σταματουν οι γκρινιες,μεχρι την επομενη ισοπαλια.
O Xίτλερ αντιπροσωπεύει συγκεκριμένες καταστάσεις. Την προπαγάνδα, τις απολυταρχικές πρακτικές, τις φασιστικές αντιλήψεις. Τι από όλα αυτά δεν συνέβηκε πέρυσι όταν μας έκλεψαν το πρωτάθλημα; Tί από όλα αυτά χρησιμοποίησε ο Ιβάν όταν μπήκε στο γήπεδο και κανένας δεν πήρε είδηση για το όπλο; Γιατί αναφέρθηκε σαν πιθανή σκέψη κάποιων και αυτό. Δε θα προσπαθούμε και μεταξύ μας να αναλύσουμε τα δεδομένα. Ο Λουτσέσκου μιλάει για το ποδόσφαιρο επί Χίτλερ και εγώ μπορώ να τονίσω ότι πρακτικές του καθεστώτος χρησιμοποιούνται κατά κόρον καθημερινά δίπλα μας. Αν θεωρεί κάποιος ότι δεν είναι φασιστική πρακτική το παρκάρισμα πάνω σε ράμπες, η οδήγηση στη γραμμή έκτακτης ανάγκης και άπειρα άλλα παραδείγματα είναι γελασμένος. Οπότε δε μπορώ να δεχτώ πως όλοι όσοι έχουν καταστρέψει την Ελλάδα θίχτηκαν για τις δηλώσεις.
Στήριξη ρε στον Ραζβαναρο!!!
Ας μην βγάζουμε τουλαχιστον την μιζέρια της κοινωνιας και της καθημερινότητας μας πάνω στην ομάδα.
Προσπαθούν να μας βιάσουν από παντού και μεις πέφτουμε να φάμε προπονητή και παίκτες για ένα ματς που πολλοί λέγανε " αδιάφορο μωρέ δεν μας ενδιαφερει"...
Έχουμε ματσαρα την Κυριακή. Μπάλα είναι και ξέρουμε όλοι πως παιζεται η μπάλα στην Ελλάδα.
Σ Τ Η Ρ Ι Ξ Η ! ! !
Ας μην βγάζουμε τουλαχιστον την μιζέρια της κοινωνιας και της καθημερινότητας μας πάνω στην ομάδα.
Προσπαθούν να μας βιάσουν από παντού και μεις πέφτουμε να φάμε προπονητή και παίκτες για ένα ματς που πολλοί λέγανε " αδιάφορο μωρέ δεν μας ενδιαφερει"...
Έχουμε ματσαρα την Κυριακή. Μπάλα είναι και ξέρουμε όλοι πως παιζεται η μπάλα στην Ελλάδα.
Σ Τ Η Ρ Ι Ξ Η ! ! !
Πάω και γω μαζί του:
Αυτά που γίναν πέρσι δεν θυμίζουν πρακτικές που μόνο σε καθεστώτα Β. Κορέας μπορεί να γίνουν;
Μόνο αν δείξουμε ότι δεν είναι μόνος του σε αυτά που λέει θα μπορέσουμε να αντιδράσουμε στην φίμωση που επιχειρούν. Και σε βιάζουν και θέλουν να μη μιλάς. Ε, όχι, ας μας καλέσουν όλους σε απολογία, ανώνυμους και επώνυμους.
Αυτά που γίναν πέρσι δεν θυμίζουν πρακτικές που μόνο σε καθεστώτα Β. Κορέας μπορεί να γίνουν;
Μόνο αν δείξουμε ότι δεν είναι μόνος του σε αυτά που λέει θα μπορέσουμε να αντιδράσουμε στην φίμωση που επιχειρούν. Και σε βιάζουν και θέλουν να μη μιλάς. Ε, όχι, ας μας καλέσουν όλους σε απολογία, ανώνυμους και επώνυμους.
fake-arkas
".....Δίωξη άσκησε ο διαγαλαξιακός αυτοκράτορας στον Ρασβαν Λουτσέσκου γιατί είπε ότι είδε μερικά ΟΥΦΟ να ίπτανται ενώ τελικά δεν τα είδε ....."
".....Δίωξη άσκησε ο διαγαλαξιακός αυτοκράτορας στον Ρασβαν Λουτσέσκου γιατί είπε ότι είδε μερικά ΟΥΦΟ να ίπτανται ενώ τελικά δεν τα είδε ....."
- navigator11
Όχι ρε αδερφέ. Από πού κι ως πού; Υπάρχουν παραδείγματα του όχι και τόσο μακρινού παρελθόντος στη "χώρα" - λίκνο της δημοκραχααχαχαχα. Εκτός αν οι καπεταναίοι και οι πάλαι ποτέ τρόφιμοι Κορυδαλλού και νυν αφανείς κουμανταδόροι ομάδων ... ανερχόμενων δυνάμεων στο ευρωπαϊκό στερέωμα διετέλεσαν πιστολέρο στο Βερολίνο της δεκαετίας του 1930! Σε παρακαλώ πολύ δηλαδή.Sick Bastard έγραψε:joshua έγραψε:Θα κανω μια τελευταια αναφορα γιατι εδω μεσα πρεπει ωρες ωρες να εξηγουμε τα αυτονοητα...Εμενα γενικα μπορει να μην μου αρεσουν τα λογια,ποσο δε η επαναλλειψη αυτων.Δεν μπορω να αρνηθω ομως σε κανεναν να καταφευγει σε αυτα ποσο δε και παλι οταν επι της ουσιας εχει δικιο.Αυτο ομως που λεω και τονιζω ειναι πως η χρηση του λογου πρεπει και οφειλει να ειναι προσεκτικη και εξυπνη.Υπερβολες στα ορια της γραφικοτητας οπως ειναι η αναφορα στο ονομα του Χιτλερ αν κανουν κατι ειναι να αφαιρουν δικαιο απο το λογο παρα να προσθετουν και συνηθως γυρνανε μπουμερανγκ.Τοσο απλα...Δεν χαρακτηρισα ποτε γραφικες τις διαμαρτυριες του προπονητη,γραφικη χαρακτηριζω την συγκεκριμενη παρομοιωση.Ενας φιλος σε προηγουμενο ποστ ειχε αναφερει πως ο Λουσεσκου αναφερεται στις μεθοδους προπαγανδας επιπεδου Γκεμπελς.Κανενα προβλημα δεν θα ειχα αν ειχε ειπωθει αυτο με στοχο τον τροπο που τα μεσα αλλα και τα διαφορα οργανα χειριστηκαν την υποθεση.Ισα Ισα που σε ενδεχομενη κληση θα του εδινε την αφορμη να σφαξει με το γαντι...Ελα ομως που δεν ειπωθηκε αυτο...Οταν θελουμε να χρησιμοποιουμε ακραια παραδειγματα οφειλουμε να το κανουμε με μεγαλη προσοχη,οχι να πεταμε ετσι ενα Χιτλερ για λογους εντυπωσιασμου και να μετατρέπουμε τον λόγο μας από αφορμη προβληματισμου σε αφορμή χλευασμού.
Αυτό που θέλει να πει, αν το ερμηνεύω σωστά ο josh, είναι ότι με βάση την ίδια λογική της συγκεκριμένης φρασεολογίας που χρησιμοποίησε ο Λουτσε, προσοχή, την λογική της χρησιμοποιούμενης φρασεολογίας, μπορεί κάποιος να πει, ότι μόνο επι Χίτλερ έμπαιναν πιστόλια στο γήπεδο.
Ελπίζω να βοήθησα.
- V-olakiotis
Εφεξης, θα χρησιμοποιώ παντού ως παράδειγμα για το ποδοσφαιρικό έκτρωμα της χωρας, το " μόνο στη Γερμανία του Χίτλερ γίνονταν αυτα!"...
Χαίρομαι που ξεσκεπαζεις με την επιμονή σου αυτό το χουντοσυστημα και τα μπραουδάκια του ΠΟΚ.
ΝΑΤΟΙ ΝΑΤΟΙ ΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ!!!
Χαίρομαι που ξεσκεπαζεις με την επιμονή σου αυτό το χουντοσυστημα και τα μπραουδάκια του ΠΟΚ.
ΝΑΤΟΙ ΝΑΤΟΙ ΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ!!!
- Sick Bastard
navi, ξανατονίζω ότι αναφέρομαι στη φρασεολογία όχι στα γεγονότα.
Στις μέρες μας είναι σημαντικά, τι να κάνουμε.
Θέλω να δώσω μια συνέχεια σε αυτό που έγραψε ο Joshua, επειδή για τις μεθόδους προπαγάνδας επιπέδου Γκέμπελς έχει γραφτεί σίγουρα από εμένα, δεν ξέρω αν το έχει αναφέρει και κανείς άλλος.
Ίσως ήταν λάθος μου που το άφησα σαν επιχείρημα στο συγκεκριμένο επίπεδο και δεν το επέκτεινα παραπάνω. Βέβαια δεν μπορεί και κανείς μας να είναι στο μυαλό του Λουτσέσκου και να μεταφράσει τι θέλει ακριβώς να πει με μία πρόταση. Η πρωτη του δήλωση τον Μάιο του '18 έλεγε "Μόνο σε Β’ Παγκόσμιο και φασιστική Γερμανία αυτό που συνέβη στην Ελλάδα"
Για να το περιορίσω στον δικό μου μικρόκοσμο και στο δικό μου μυαλό, όταν ακούω για αθλητισμό, Β Παγκόσμιο, φασισμό και Γερμανία αυτά που μου έρχονται στο μυαλό είναι
- Η προπαγάνδα με μεθόδους Γκέμπελς σε κάθε επίπεδο (βλ Τσέσε Όουενς και Ολυμπιακούς του Μονάχου)
- Το φιλικό με Αγγλία όπου οι Αγγλοι χαιρέτησαν φασιστικά παρότι η Γερμανία το έχασε το ματς
- Τα στημένα φιλικά που έδιναν διάφορες ποδοσφαιρικές ομάδες των Γερμανως (Γ Ράιχ, Ες Ες) και όποιος δεν έχανε και δεν χαιρετούσε ναζιστικά του παίρναν το κεφάλι
- Και φυσικά ο περίφημος "Αγώνας του Θανάτου" με την Ουκρανική Σταρτ που όποιος δεν έχει ακούσει ή διαβάσει καλό είναι το δει. Δίνω και link για όποιον ενδιαφέρεται.
https://www.youtube.com/watch?v=ouz1lLBYJ60
Ας φέρει ο καθένας στο μυαλό του αυτά τα γεγονότα ή ας διαβάσει και να ενημερωθεί αν δεν τα γνωρίζει και ας μας πει πόσο κοντινά ή μακρινά είναι με την σημερινή πραγματικότητα της Super League.
Ίσως ήταν λάθος μου που το άφησα σαν επιχείρημα στο συγκεκριμένο επίπεδο και δεν το επέκτεινα παραπάνω. Βέβαια δεν μπορεί και κανείς μας να είναι στο μυαλό του Λουτσέσκου και να μεταφράσει τι θέλει ακριβώς να πει με μία πρόταση. Η πρωτη του δήλωση τον Μάιο του '18 έλεγε "Μόνο σε Β’ Παγκόσμιο και φασιστική Γερμανία αυτό που συνέβη στην Ελλάδα"
Για να το περιορίσω στον δικό μου μικρόκοσμο και στο δικό μου μυαλό, όταν ακούω για αθλητισμό, Β Παγκόσμιο, φασισμό και Γερμανία αυτά που μου έρχονται στο μυαλό είναι
- Η προπαγάνδα με μεθόδους Γκέμπελς σε κάθε επίπεδο (βλ Τσέσε Όουενς και Ολυμπιακούς του Μονάχου)
- Το φιλικό με Αγγλία όπου οι Αγγλοι χαιρέτησαν φασιστικά παρότι η Γερμανία το έχασε το ματς
- Τα στημένα φιλικά που έδιναν διάφορες ποδοσφαιρικές ομάδες των Γερμανως (Γ Ράιχ, Ες Ες) και όποιος δεν έχανε και δεν χαιρετούσε ναζιστικά του παίρναν το κεφάλι
- Και φυσικά ο περίφημος "Αγώνας του Θανάτου" με την Ουκρανική Σταρτ που όποιος δεν έχει ακούσει ή διαβάσει καλό είναι το δει. Δίνω και link για όποιον ενδιαφέρεται.
https://www.youtube.com/watch?v=ouz1lLBYJ60
Ας φέρει ο καθένας στο μυαλό του αυτά τα γεγονότα ή ας διαβάσει και να ενημερωθεί αν δεν τα γνωρίζει και ας μας πει πόσο κοντινά ή μακρινά είναι με την σημερινή πραγματικότητα της Super League.
- Sick Bastard
Δεν έχουν καμία σχέση με τη σημερινή superleague.
Μιλάμε για μια απ τις σκοτεινές εποχές της ανθρωπότητας, όλων των εποχών, δεν έχει σχέση με τη μπάλα ακόμα κι αυτή τη μπάλα αυτής της χώρας.
Μιλάμε για μια απ τις σκοτεινές εποχές της ανθρωπότητας, όλων των εποχών, δεν έχει σχέση με τη μπάλα ακόμα κι αυτή τη μπάλα αυτής της χώρας.
- navigator11
Αυτά όμως είναι γεγονότα αδιαμφισβήτητα φίλε σικ! Και κατισχύουν της όποιας φρασεολογίας. Τι να κάνουμε! Υπάρχουν ντοκουμέντα, που τα αποδεικνύουν. Όποιος μου πει ότι ούτε στη ναζιστική Γερμανία δεν μπουκάρανε μεγαλομέτοχοι ομάδων με πιστόλι μέσα στον αγωνιστικό χώρο μπορώ εύκολα να αποδείξω πως ξανασυνέβησαν τέτοια σκηνικά στην εξόχως "δημοκρατική" γΕλλοιάδα. Συμβαίνουν δε ακόμα και σήμερα, χωρίς πιστόλι να φαίνεται, με αφεντικά ομάδων, έχοντα απαγόρευση ενασχόλησης με το ποδόσφαιρο.Sick Bastard έγραψε:navi, ξανατονίζω ότι αναφέρομαι στη φρασεολογία όχι στα γεγονότα.
+1926 Συντάσσομαι και εγώ :tzelas έγραψε:Πάω και γω μαζί του:
Γκεμπελς -ναζιστική Γερμανία, Β. Κορέα, Ελλάδα Σουπαλίγδα 2017-18. Ένα πράμα σαν να λέμε

Πιστεύω ότι ο Λου διανύει την πιο δύσκολη περίοδο του στον Π.Α.Ο.Κ., ακόμα κι απ το περσινό αρχικό του τρίμηνο!
Μετά τον αποκλεισμό μας απ τους ομίλους του C.L., δείχνει ότι μάλλον έχει "αδειάσει" νοητικά, μαζί με την ομάδα...
Εύχομαι η κλήση σε απολογία να τον έδωσε το έναυσμα που χρειαζόταν, να το ξεπέρασε πια και με την ζητούμενη ψυχραιμία στο μυαλό του, να "δουλεύονται" ήδη, στον ψυχολογικό τομέα, τουλάχιστον κάποιοι παίχτες-κλειδιά...
Ελπίζω μεθαύριο να πάμε με ορθολογικό σχήμα και το γνωστό μας πάθος, δίχως άλλα τρικς και τυχόν υπεροψία...
Εύχομαι να δούμε, για 90"+, παίχτες-μαχητές, που θα παίξουν μην αφήνοντας περιθώριο σκέψης στον αντίπαλο...
Ξέρει-βλέπει ότι, απ αυτόν τον π**στόgayρο, που δεν βρήκε ακόμα τα πατήματα του, είμαστε συνολικά καλύτεροι...
Θέλω λοιπόν να βρει τον τρόπο αυτό να φανεί στο χορτάρι, όπως πέρσι, ώστε να το δει όλη η "φίλαθλη ΑιLL@d@"...
Θέλω, μετά την Κυριακή, να μας φοβούνται τόσο, που να σκέφτονται για τον 2ο γύρο τις "μεταφορές Κυριάκος"!!!!
Γ@μήστε, τον π**στη, τον δαφνο(τσι)μπ**κωμένο!!!!

Μετά τον αποκλεισμό μας απ τους ομίλους του C.L., δείχνει ότι μάλλον έχει "αδειάσει" νοητικά, μαζί με την ομάδα...
Εύχομαι η κλήση σε απολογία να τον έδωσε το έναυσμα που χρειαζόταν, να το ξεπέρασε πια και με την ζητούμενη ψυχραιμία στο μυαλό του, να "δουλεύονται" ήδη, στον ψυχολογικό τομέα, τουλάχιστον κάποιοι παίχτες-κλειδιά...
Ελπίζω μεθαύριο να πάμε με ορθολογικό σχήμα και το γνωστό μας πάθος, δίχως άλλα τρικς και τυχόν υπεροψία...
Εύχομαι να δούμε, για 90"+, παίχτες-μαχητές, που θα παίξουν μην αφήνοντας περιθώριο σκέψης στον αντίπαλο...
Ξέρει-βλέπει ότι, απ αυτόν τον π**στόgayρο, που δεν βρήκε ακόμα τα πατήματα του, είμαστε συνολικά καλύτεροι...
Θέλω λοιπόν να βρει τον τρόπο αυτό να φανεί στο χορτάρι, όπως πέρσι, ώστε να το δει όλη η "φίλαθλη ΑιLL@d@"...
Θέλω, μετά την Κυριακή, να μας φοβούνται τόσο, που να σκέφτονται για τον 2ο γύρο τις "μεταφορές Κυριάκος"!!!!

Γ@μήστε, τον π**στη, τον δαφνο(τσι)μπ**κωμένο!!!!