εκτιμηση δικια μου:θα βαλει γυρω στα 15-20 γκολ,θα βγαλει καμια 10 ασιστ και με τους χωρους που θα ανοιγει οι συμπαικτες τους θα ανεβασουν κι αυτοι τα στατιστικα τους(οπως ο Ιβιτς καποτε εχοντας τον Μουσλι μπροστα απο παικτης των 3 γκολ το χρονο εγινε των 15).Χωρικός έγραψε:μια που ξενύχτησα ρε παιδιά , να ρωτήσω και κάτι.. Επειδή μπάλα βλέπω μόνο ΠΑΟΚ και γκευ(για ευνόητους λόγους) , στοίχημα δεν παίζω, οπότε απο άλλες ομάδες δεν ξέρω σχεδόν τίποτα. Είναι καλός παίχτης αυτός ο Μπερμπάτοφ; Θα βοηθήσει; περιοχή πατάει; μαρκάρει; Είναι θρήσκος; Είναι γνωστός γενικώς;
Μεταγραφές Καλοκαιριού 2015 ΙΙ
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2015 ΙΙ
https://twitter.com/anakop/status/63885 ... 28896?s=09
Στάλθηκε από το SM-T320 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
https://twitter.com/a_Katsandres/status ... 2460306432
Και 20 γκολ να μη βάλει, τα εισητήρια, οι φανέλες, οι χορηγίες και το πρεστίζ της ομάδας φτάνουν.
Φαντάσου τώρα τι θα σκέφτεται ο κάθε μάλαξ Ρουντνεβς που είπε όχι στον ΠΑΟΚ. Δείχνουμε σαν ομάδα μία σοβαρότητα μεγάλου κλαμπ. Ξεφεύγουμε από τα μίζερα ελληνικά δεδομένα.
Φαντάσου τώρα τι θα σκέφτεται ο κάθε μάλαξ Ρουντνεβς που είπε όχι στον ΠΑΟΚ. Δείχνουμε σαν ομάδα μία σοβαρότητα μεγάλου κλαμπ. Ξεφεύγουμε από τα μίζερα ελληνικά δεδομένα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Magpies4 την Τετ 02 Σεπ 2015, 02:45, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
χαχαχαχα!!! πολυ καλο!!!!tzouvi έγραψε:Είναι ο Γκιρτζίκης σπό το γραφείο τελετών!!! Αφού διαμυκτερεύειgpaok έγραψε:Καλά αν ισχυει οτι υπήρχε σταντ μπάι άνθρωπος μέχρι τώρα στην επό για να στείλει τη λίστα μας ΤΏΡΑ...τι να πω....μονο μπραβο σε ολους.
Τεραστια....ΤΕΡΑΣΤΙΑ μεταγραφη.
Αντε να κοιμηθεις τωρα!!!![]()
Από τα βιδεο που είδα φαίνεται ελλιπής παίκτης..δεν έχει κεφάλια στο κοντρολ η μπάλα δεν φεύγει πάνω από 40 εκατοστά δεν μπορεί να τριπλαρει τον εαυτό του μόνο τους αντιπάλους δεν παίζει εξτρεμ έχει δυνατό σουτ δεν έχει μάγουλα φαίνεται για κίνηση απελπισιας καλύτερα που δεν τον ξέρεις χωρικε γλυτωσες τα μάτια σου από πόνο ερε γλέντια που θα χει φέτος 

Αυτή η φανέλα της macron με το 14 στην πλάτη και τον δικέφαλο στο στήθος προβλεπετε να γινει η πιο εμπορικη ποδοσφαιρική φανέλα των βαλκανιων 

Τελικά το ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ γίνεται αληθινό! Ο Πόντιος τό 'πε και τό 'κανε.
Σε όνομα, η μεγαλύτερη μεταγραφή στην ιστορία του ΠΑΟΚ, πάνω και από Γκαρσία, Κονσεϊσάο. Υγιής και ορεξάτος να είναι και θα δούμε ωραία πράγματα φέτος.
Παρακαλώ λιγότερη μίρλα από εδώ και πέρα. Το ξέρω ότι πολλοί είστε ποτισμένοι από γεννησιμιού σας, αλλά αν δεν θέλετε να προστατέψετε τον εαυτό σας, τουλάχιστον σεβαστείτε τους υπόλοιπους. Έχω σημειώσει από προχθές σχόλια τουλάχιστον 5-6 ατόμων γεμάτα αρνητισμό. Και «δεν θα γίνουν άλλες μεταγραφές» και «έκλεισε Σαμπντόρια» και «πήγε στο Μπέρμιγχαμ» και «νά τώρα περνάει ιατρικά» και «τώρα πίνει τσάι, σε λίγο υπογράφει στους χωριάτες» (γιατί να είναι δεύτερος στο χωριό, αφού μπορεί να είναι πρώτος στην πόλη ρε; ), ό,τι μ@λακία βγήκε από τους ΑΡΔ και όχι μόνο, την διαβάσαμε εδώ μέσα λες και ήταν γεγονός.
Και η πλάκα είναι ότι εμφανίστηκε ο Macho (νά' ναι καλά το παληκάρι) και ο MpouJr, μας έγραψαν πληροφορίες που ούτε οι δημοσιογράφοι είχαν, αλλά εμείς το χαβά μας.
Τα σχόλια που έχω σημειώσει, αποφάσισα να μήν τα ποστάρω, σε ένδειξη καλής θέλησης, οικοδόμησης εμπιστοσύνης κλπ.
Μέχρι νεωτέρας.
2150, 4245, 4749, 16328, 23311, 23568.
Σε όνομα, η μεγαλύτερη μεταγραφή στην ιστορία του ΠΑΟΚ, πάνω και από Γκαρσία, Κονσεϊσάο. Υγιής και ορεξάτος να είναι και θα δούμε ωραία πράγματα φέτος.
Παρακαλώ λιγότερη μίρλα από εδώ και πέρα. Το ξέρω ότι πολλοί είστε ποτισμένοι από γεννησιμιού σας, αλλά αν δεν θέλετε να προστατέψετε τον εαυτό σας, τουλάχιστον σεβαστείτε τους υπόλοιπους. Έχω σημειώσει από προχθές σχόλια τουλάχιστον 5-6 ατόμων γεμάτα αρνητισμό. Και «δεν θα γίνουν άλλες μεταγραφές» και «έκλεισε Σαμπντόρια» και «πήγε στο Μπέρμιγχαμ» και «νά τώρα περνάει ιατρικά» και «τώρα πίνει τσάι, σε λίγο υπογράφει στους χωριάτες» (γιατί να είναι δεύτερος στο χωριό, αφού μπορεί να είναι πρώτος στην πόλη ρε; ), ό,τι μ@λακία βγήκε από τους ΑΡΔ και όχι μόνο, την διαβάσαμε εδώ μέσα λες και ήταν γεγονός.
Και η πλάκα είναι ότι εμφανίστηκε ο Macho (νά' ναι καλά το παληκάρι) και ο MpouJr, μας έγραψαν πληροφορίες που ούτε οι δημοσιογράφοι είχαν, αλλά εμείς το χαβά μας.
Τα σχόλια που έχω σημειώσει, αποφάσισα να μήν τα ποστάρω, σε ένδειξη καλής θέλησης, οικοδόμησης εμπιστοσύνης κλπ.

2150, 4245, 4749, 16328, 23311, 23568.
το 10 8α παρει κ προσωπικα 8α παρω 2 φανελες.. μια τον σεπτεμβρη οταν βγουν οι κανονικες ριγε.. και μια επετιακη!
Τι βίντεο ρε παίδες. Εδώ καθόμασταν να δούμε άπειρα 90λεπτα της αντιπαθητικής Μαν Γιού, μόνο και μόνο για να βλέπουμε τον Ντίμιταρ να κάνει κουδούνια τους Αγγλους ξυλοκόπους αμυντικούς. Κάθε φορά που ακουμπούσε την μπαλα γινόταν πανικός. Εδώ οι ηλίθιοι οι σπηκερς του ΒΒC αναρωτιόντουσαν στην αρχή γιατί τον πήρε η Μαν Γιού επειδή δεν προσπαθούσε όσο οι αλλοι, και μετά έκαναν κωλοτούμπα όταν έριξε 5 (!) τεμάχια σε έναν αγώνα στο Ολντ Τράφφορντ (και βγήκε και πρώτος σκόρερ εκείνη την χρονια νομίζω).
Μιλάμε για απίστευτα πράγματα στα παιχνίδια αυτά και πριν πάει στην Γιουνάιτεντ έκανε φοβερά πράγματα στο Γουάιτ Χαρτ Λέιν. Ηταν απλά ασταμάτητος. Τώρα αν εδώ παίξει 30% αυτού που μπορεί, είναι αρκετό. Αν πάρει την μπαλα στα πόδια δεν του την παίρνεις με τίποτα, και σκοράρει απο όλα τα σημεία του γηπέδου με όλους τους τρόπους. Για ασσιστ δεν το συζητάω, δεν μπορώ να σκεφτώ σήμερα παίχτη με καλυτερη ασσίστ.
Μιλάμε για απίστευτα πράγματα στα παιχνίδια αυτά και πριν πάει στην Γιουνάιτεντ έκανε φοβερά πράγματα στο Γουάιτ Χαρτ Λέιν. Ηταν απλά ασταμάτητος. Τώρα αν εδώ παίξει 30% αυτού που μπορεί, είναι αρκετό. Αν πάρει την μπαλα στα πόδια δεν του την παίρνεις με τίποτα, και σκοράρει απο όλα τα σημεία του γηπέδου με όλους τους τρόπους. Για ασσιστ δεν το συζητάω, δεν μπορώ να σκεφτώ σήμερα παίχτη με καλυτερη ασσίστ.
Οταν επαιζε Τοτεναμ και και τον παρακολουθουσα ελεγα απο μεσα μου εναν τετοιο παικτη θα δουμε ποτε στον ΠΑΟΚ? Οταν κατι το θελεις πολυ γινεται πραγματικοτητα!!
Δεν μπορειτε να φανταστειτε ποσο δυναμωνει η ομαδα...Δεν καναμε μια μεταγραφη καναμε την ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ που θα ανεβασει σε ψυχολογια ολο το ροστερ της ομαδας και οταν υπαρχει καλη ψυχολογια βγαινει και θετικα στην αποδοση του καθε ποδοσφαιριστη!
Εγραψα μετα την ηττα απο τα Γιαννενα οτι η ομαδα μ αρεσει και αν παρουμε ενα κανονικο σεντερ φορ θα παρουμε πρωταθλημα!! Για να δουμε...
Δεν μπορειτε να φανταστειτε ποσο δυναμωνει η ομαδα...Δεν καναμε μια μεταγραφη καναμε την ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ που θα ανεβασει σε ψυχολογια ολο το ροστερ της ομαδας και οταν υπαρχει καλη ψυχολογια βγαινει και θετικα στην αποδοση του καθε ποδοσφαιριστη!
Εγραψα μετα την ηττα απο τα Γιαννενα οτι η ομαδα μ αρεσει και αν παρουμε ενα κανονικο σεντερ φορ θα παρουμε πρωταθλημα!! Για να δουμε...
Ντάξει... Δε ξέρω τι να πω...
Θα ήθελα να ρωτήσω για τη διάρκεια μπάνιου αν πω σε 2-3 μερικά λογάκια....
Μαύρε Ιάκωβε του 80, επιτέλους ΈΣΚΑΣΕΣ?

Θα ήθελα να ρωτήσω για τη διάρκεια μπάνιου αν πω σε 2-3 μερικά λογάκια....
Μαύρε Ιάκωβε του 80, επιτέλους ΈΣΚΑΣΕΣ?

Μονο ο Ριβαλντο τον ξεπερνα ο οποιος επισης δεν ηρθε 25 χρονων στην Ελλαδα..Ακάλυπτος έγραψε:Ο χριστός κι η παναγία...
Πρέπει να ΠΈΣΕΙ το αεροδρόμιο![]()
Χωρίς πλάκα, μιλάμε για έναν από τους μεγαλύτερους ποδοσφαιριστές που θα πατήσουν το πόδι τους εδώ στην Ελλάδα..
Στα καλά του ήταν απίστευτος. Μακάρι να έχει ακόμη όρεξη για μπάλα και θα δούμε όμορφα πράγματα.