Μεταγραφές Καλοκαιριού 2014
- paokovios1974
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2014
Παει και ο αμραμπατ και εμειναν με τον ντουρμαζ στο χερι...αν ερθει γιατι και αυτος συμφωνα με δημοσιευματα ερχοταν.Εντωμεταξυ ο κρικιτς απο την ωρα που τους εδωσε το τριτο το μακρυτερο εμφανιζεται στις φωτογραφιες με την φανελα του αγιαξ ενω οσο επαιζε για γαυρο τον εδειχναν με την φανελα της μπαρτσελονα...ακομα και οι μπουφοι θα τους παρουν χαμπαρι σε λιγο 

Τελικά με βλέπω να παρακολουθώ χάντμπολ. Πολύ μεταγραφική κίνηση, μα πολύ λέμε. Με το καλώ παιδιά σηκώστε το εκεί τουλάχιστον
Σορυ για το οφ!

Σορυ για το οφ!
- paokovios1974
Ρε παιδια εκει στο βρωμολιμανο ελεος ο Πουλιδο αυτος ο κλεισμενος εδω και ΤΡΕΙΣ μηνες που θα πηγαινε στην αμερικη να συναντησει την ομαδα τελικα δεν θα παει για...διαδικαστικους λογους(εχει συμβολαιο ακομα)και θα ενσωματωθει στην Ελλαδα μεσω του διακτινισμου
Α και τον αλλο ντε που θα επαιρνε ο γαυρος τον κλαους του βελγιου,δεν τους απασχολει λενε,ελεος ρε γαυρε τετοιο γελιο εχω πολυ καιρο να ριξω με την παρτι σου.

sourmenetes έγραψε: Και γω δε θα τον ηθελα στην ομαδα μου...
Σοβαρα μιλαω.Μονο με το ονομα εμεινε..
Και ομως φιλε σουρμε κανεις λαθος ο τυπος ειναι ακομα παιχταρας απλα δε του βρηκαν ρολο περυσι,και οτι συζηταγα με τον γαυρο κουμπαρο μου

Τελικα ξεφορτωνει αλλο ενα συμβολαιο βαρυ ο μπουλης.
Χοντρε γερα η μπουζου ειναι κοντα.
Ωραία μέρα μέχρι στιγμής! Λογικά όλα καλά με Περειρα, ο Χακομπο Τενερίφη, ο Μπογιαν μάλλον δεν πάει γαυρο. Αν ανακοινωναμε και κανέναν αμυντικό ή εξτρεμ...
- desperando
- Επικοινωνία:
εγω λεω να αφησουμε τα του γαυρου στην ακρη και να κοιταμε το δικο μας χωραφι
Χαβαλε κανουν τα παιδια despe θεμιτο νομιζω,και εδω που τα λεμε δικαιολογημενο μετα τα σημερινα που οπως θα βρουν τροπο να τα μαζεψουν ξοδευοντας κατι παραπανω ξερουν αυτοι. 

Έχω προαίσθημα πως θα γίνει μπαμ μπουμ πάταγος με το στόπερ. Αλλά και να μην είναι έτσι, συμβιβάζομαι και με Τσάκο. 

sourmenetes έγραψε:Το μεγαλυτερο ξεσκαρταρισμα ever...
Εχουμε 1-2 ακομα για σπρωξιμο αλλα τους κραταμε για να εχουμε να τα χωνουμε και σε κανεναν...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Εχουν μεινει 2-3 ομως , λιγοι και καλοι
- paokovios1974
Ντεσπε ενταξει μετα απο τοσες μερες που μας ζαλισαν με τον φορτουνη και την μεταγραφικη καταιγιδα λογικο ειναι να σου βγαινει ενα" παρτε τ @ρχιδι@ μου τωρα"
Επειδη φετος δεν το εβαλα, διαχρονικο πουλεν, και καψουρα μεγαλη

ΦΕΡΤΕ ΤΟ ΠΑΟΚΤΣΑΚΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ
υ.γ.ΚΑΛΛΙΟ ΑΡΓΑ ΠΑΡΑ ΠΟΤΕ

ΦΕΡΤΕ ΤΟ ΠΑΟΚΤΣΑΚΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ

- alex ntepo
Όπως είναι φυσικό περιμένουμε όλοι με αγωνία μερικές ακόμα μεταγραφικές κινήσεις ώστε να μπορούμε να μιλάμε για ένα αξιοπρεπές ρόστερ. Υπάρχουν όμως κι αυτές που λέμε...εσωτερικές μεταγραφές. Δεν ξέρω ρε παιδιά, κάτι μου λέει πως μια τέτοια ισως είναι φέτος ο Μαντούρο. Το παλικάρι φαίνεται πολύ ορεξάτο, ήδη είναι ορατή σε όλους η αλλαγή στο κορμί του, και δείχνει μεγάλη διάθεση να αποδείξει πράγματα. Ανάρτησε μαθαίνω ο ίδιος φωτογραφίες από την προετοιμασία και δηλώνει ότι αισθάνεται δυνατός. Μακάρι να αποδειχθεί ο ΜαΝΤΟΥΡΟΣ που όλοι περιμέναμε πέρυσι και δεν είδαμε, κι εγώ ετοιμάζομαι από τώρα για πολλαπλά άλματα τύπου...Ιωάννη Μελισσανίδη!!
- paokovios1974
Η μοναδικη ομαδα που υποστηριζα εκτος απο ΠΑΟΚ δεκαετια 80 μεγαλη γιουβε,πολυ γουσταρω και την φανελλα της ενιοτεguardian4 έγραψε:Επειδη φετος δεν το εβαλα, διαχρονικο πουλεν, και καψουρα μεγαλη
ΦΕΡΤΕ ΤΟ ΠΑΟΚΤΣΑΚΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ![]()
ανακοινωνεις ντελ πιερο σε λεω και εισαι κατευθειαν πεντε χιλιαρικα διαρκειας πανω.
Καλα μπλουζα θα βαλω μεχρι και την μανα μου να φοραει.
Α ρε ΠΑΟΚ ποτε θα κερδισω το τζοκερ επιτελους
Καλα μπλουζα θα βαλω μεχρι και την μανα μου να φοραει.
Α ρε ΠΑΟΚ ποτε θα κερδισω το τζοκερ επιτελους