Άγγελος Αναστασιάδης
Re: Άγγελος Αναστασιάδης
στηριξη στον προπονητη διαβαζω,στησιμο διαβαζω,παναθηναϊκακιας ο προπονητης του Π.Α.Ο.Κ. διαβαζω λες και ειναι δεν ξερω και γω ποιος...
ΔΕ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΑΝ ΙΣΧΥΕΙ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ
ΠΛΕΟΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΥΝΔΙΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΓΙΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ
δεν ειναι δυνατον ρε.κολλημενε ανθρωπε να αφηνεις πο το σημαντικοτερο παιχνιδι που απομενει τον πνευμονη σου στο κεντρο εναν παικτη που αλλαζει ολη την ομαδα με τη παρουσια του
ΕΙΣΑΙ ΕΠΙΚΥΝΔΗΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΣ...
ειμαι της υπομονης περισσοτερο και απο τον aisiodokso αλλα πλεον εισαι επικυνδινος
ΔΕ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΑΝ ΙΣΧΥΕΙ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ
ΠΛΕΟΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΥΝΔΙΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΓΙΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ
δεν ειναι δυνατον ρε.κολλημενε ανθρωπε να αφηνεις πο το σημαντικοτερο παιχνιδι που απομενει τον πνευμονη σου στο κεντρο εναν παικτη που αλλαζει ολη την ομαδα με τη παρουσια του
ΕΙΣΑΙ ΕΠΙΚΥΝΔΗΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΣ...
ειμαι της υπομονης περισσοτερο και απο τον aisiodokso αλλα πλεον εισαι επικυνδινος
Μα δεν είναι λογικό ο τιμωρημένος παίκτης να εκτίει την ποινή του στα αμέσως επόμενα παιχνίδια ώστε να επανέρχεται το γρηγορότερο στην ομάδα και να αποφεύγονται οι αλχημείες στο επόμενο δεν παίζει, στο μεθεπόμενο ντέρμπι παίζει και στο επόμενο ξανά δεν παίζει; δεν σπάει η προετοιμασία της ομάδας όταν τον υπολογίζει στο μεθεπόμενο παιχνίδι (κι ας είναι ντέρμπι) και μετά τον ξαναξεγραφει κι για το ερχόμενο;; (Κακώς δεν το εφάρμοσε και με Ρατς και γάβρο). Εμένα σαν αρχή μια χαρά λογική μου φαίνεται και εννοείται πως το βουλώνω από εδώ και πέρα για το συγκεκριμένο θεμα να μην σας κουράζω, ευχαριστώ που με διαβάσατε και ανεχτήκατε την διαφορετική άποψη (ενός Μπολονοσκυλου και οχι Αγγελοσκυλου) 
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Kourdos την Δευ 23 Φεβ 2015, 18:13, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
joshua έγραψε:Για οσους επιμενουν εγω θα πω οτι ΚΑΙ αυτη η θητεια του ΑΑ στον παγκο του ΠΑΟΚ αν απεδειξε κατι εκτος ολων των αλλων ειναι οτι πρωτα ειναι οπαδος του εαυτου του και μετα οτιδηποτε αλλο.
Μεγάλη αλήθεια. Φαίνεται σε πολλά σημεία αυτών που λέει και κάνει ο ΑΑ.
Βέβαια αν η ομάδα πήγαινε καλά δεν θα μας πείραζε και τόσο. Το θέμα είναι ένα και η διοίκηση θα κληθεί να το απαντήσει: Π.Α.Ο.Κ. 2016 με αυτήν την οικονομική κατάσταση και ΑΑ πάνε μαζί?
-
mbison
Ο Κάτσε έχει σκοραρει3 φορες φέτος.
Αν ο Αγγελος απομποδευτει (γιατί είναι τράγος και τσομπανης μαζι), μεχρι ποτε μπορούμε να αλλάξουμε την απόφαση του στην ΕΠΟ?
Αν ο Αγγελος απομποδευτει (γιατί είναι τράγος και τσομπανης μαζι), μεχρι ποτε μπορούμε να αλλάξουμε την απόφαση του στην ΕΠΟ?
- Περιπτερος
Με την τιμωρια του Ρατς τι εγινε ?arisk έγραψε:Μαζί δεν συζητούσαμε και σου ελεγα οτι ο προπονητής σου βάζει πάντα τους παικτες να εκτισουν την τιμωρία τους στους αμέσως επόμενους αγώνες χωρίς να χρησιμοποιεί τη δυνατότητα που δίνει ο κανονισμός να επιλέξεις τους αγώνες και εσυ έλεγες "μα και μου"...? Ντεμεκ οτι δεν ειναι ετσι, δεν ισχύει, και αλλα λόγια να αγαπιόμαστε...?Περιπτερος έγραψε:Ρε .ουστη μου, τον Μεσσι την ομαδας, τον Ροναλντο μας τον αφηνει εξω ... .
Λυπαμαι για το επιπεδο των περισσοτερων σας και οσα γραφετε.
Απαραδεκτοι οπαδοι, το βασικο προβλημα του ΠΑΟΚ
Και όχι φίλε, η αλήθεια ποτε δεν ήταν προβλημα... Πρόβλημα ειναι μόνο για οποίους έχουν χεσμενη τη φωλιά τους... Το οτι γίνεται κριτική στον προπονητή για μια γελοία και ακατανόητη απόφαση που εκπορεύεται απο την κολλημένη προσωπικότητα του, δεν μπορεί να αποτελεί το πρόβλημα του ΠΑΟΚ... Ευτυχώς αυτος που εχει χεσμενη φωλιά συντομα θα γυρίσει στο χωράφι του κσι θα μας αδειάσει τη γωνία, μια για πάντα αυτή τη φορα...
Και μπορείς αν θες να πιστεύεις τον Αναστασιαδη, αλλα μην βαφτίζεις το ψάρι κρέας (τώρα που ειναι και επίκαιρο)...
- thanos-xanthi
το κολλημα στον εγκεφαλο δε ξεπερνιεται
οσο μεγαλωνει ο ανθρωπος γινεται πιο ξεροκεφαλος και στενομυαλος
αστεια αποφαση και οσο πιο γρηγορα αποτελεσεις παρελθον τοσο το καλυτερο..
οσο μεγαλωνει ο ανθρωπος γινεται πιο ξεροκεφαλος και στενομυαλος
αστεια αποφαση και οσο πιο γρηγορα αποτελεσεις παρελθον τοσο το καλυτερο..
Περίπτερος έχω ΤΕΡΑΣΤΙΑ αμφιβολία αν ορισμένοι που γράφουν εδώ μέσα είναι καν οπαδοί του ΠΑΟΚ. Το ότι ο ΠΑΟΚ είναι "γωνιακό μαγαζί", "της μόδας" και η μοναδική πλέον ομάδα της πόλης με μέλλον και προοπτική έχει κάνει πολλούς αλλόθρησκους που έχουν σιχαθεί τις ομάδες τους να ασχολούνται μαζί του.
Το πρόβλημά τους πλέον είναι πως θα φύγει ο "κολλημένος Παναγιάς" και ποσώς τους ενδιαφερει η ομάδα. Θα έλεγα αντίθετα ότι παρακαλάνε να χάνουμε κάθε ΣΚ για να έχουν πολλά περισσότερα να γράφουν για να κράζουν.
Το πρόβλημά τους πλέον είναι πως θα φύγει ο "κολλημένος Παναγιάς" και ποσώς τους ενδιαφερει η ομάδα. Θα έλεγα αντίθετα ότι παρακαλάνε να χάνουμε κάθε ΣΚ για να έχουν πολλά περισσότερα να γράφουν για να κράζουν.
- desperando
- Επικοινωνία:
- desperando
- Επικοινωνία:
spyretto έγραψε:Περίπτερος έχω ΤΕΡΑΣΤΙΑ αμφιβολία αν ορισμένοι που γράφουν εδώ μέσα είναι καν οπαδοί του ΠΑΟΚ. Το ότι ο ΠΑΟΚ είναι "γωνιακό μαγαζί", "της μόδας" και η μοναδική πλέον ομάδα της πόλης με μέλλον και προοπτική έχει κάνει πολλούς αλλόθρησκους που έχουν σιχαθεί τις ομάδες τους να ασχολούνται μαζί του.
Αρχίσανεεεεεεεεεεεεεεεε.......Mapogo έγραψε:Πάω στοίχημα ότι κ το Μάιο κάποιοι θα βρίσκουν επιχειρήματα να τον δικαιολογούνε ...
Προφανώς κ ο καθένας έχει απόλυτο δικαίωμα να έχει όποια γνώμη θέλει.
Μην υποτιμάτε όμως τη Λογική κ τη νοημοσύνη των υπόλοιπων ρε αδέρφια !
- Dinos_Liverpool
Despe, υπάρχουν δεκάδες φωτογραφίες του Άγγελου με τη φανέλα του ΠΑΟΚ, ειδικά αυτή με τον Γκουερίνο στο πρωτάθλημα του '76, εσύ αυτή βρήκες να μας βάλεις;
OK, πήγε κάτω και αυτός, αλλά τι μπορεί να σημαίνει αυτό πράγμα;
Εγώ προτιμώ αυτή:

OK, πήγε κάτω και αυτός, αλλά τι μπορεί να σημαίνει αυτό πράγμα;
Εγώ προτιμώ αυτή: