Προβλήματα και λύσεις για το φόρουμ

Καταθέστε εδώ απόψεις/ερωτήσεις για το forum...
Άβαταρ μέλους
cellophan

Re: Προβλήματα και λύσεις για το φόρουμ

Δημοσίευση από cellophan »

che4 έγραψε:
barlow4 έγραψε:η μπορουμε να του ανοιξουμε ενα δικο του τοπιτς
"ο γκοραν θυμαται"
σαν σημερα ο κεν εκανε κωλοτουμπα και ειπε οτι ο κοντος ηταν ο καλυτερος παικτης του γηπεδου κλπ

αυτος θα βρει και πανηγυρισμο μου σε γκολ του λουκας

ποια στασι ποια σεκουριτατε και ποια καγκεμπε
Che άστους ρε, δεν καταλαβαίνουν πως από τα 6 ζεστά, τα δύο είναι δικαιωματικά δικά σου ρε φίλε......single handedly τον έδιωξες τον παικταρά.......εγώ του χρόνου στην εκδήλωση της ΠΑΕ στο shark με παρουσιαστή Ζαμπούνη θα σου έκανα απονομή στεγνά......αλλά έτσι είναι ο ΠΑΟΚ, τρώει τα παιδιά του...... :D :D
Άβαταρ μέλους
cellophan

Τώρα διάβασα και τα προηγούμενα. Παρακαλώ να σημειωθεί πως δεν τρόλαρα ούτε μια φορά Goran, παρόλο που ο άνθρωπος με έχωσε και σφήνα έμμεση αναφορά στα κείμενα του και για αυτό τον ευχαριστώ. Μακάρι να είχα τέτοια τσιταρίσματα και από την ακαδημαϊκή κοινότητα, θα είχα καλύτερο h-index. Με το ίδιο θάρρος, ομολογώ πως τρόλαρα Che, Ken, Κύριο Πιγκέτσο & Κιθαρίστα. Λυπάμαι πολύ και ανακαλώ.

:pano:
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Καλα ειστε ΜΛΚΕΣ?Μπαινω γυρναω σελιδες πισω κι ακομα Σαββατο 27 γραφει το πανω ποστ .Λεω χαμος θα γινε .Το πιανω απ την αρχη 17 σελιδες ουτε στις Μεταγραφες ρε γαιδουρια.Και τι διαβαζω "ανακαλω",'ανακαλω",Ανακαλω"
Ε στα @@@@δια μας ρε κλπαιδια αν ανακαλειτε .Το φελεκι μου μεσα... :evil:
Άβαταρ μέλους
mrpink

Δημοσίευση από mrpink »

Κατ, ανακαλεσε αμεσως, σε παρακαλω.
Άβαταρ μέλους
Guitarman

Δημοσίευση από Guitarman »

ace79grpaok έγραψε:
Μαλακα ,κλαιωωωωωωω
Διάβασα πως είσαι σε τρελή παρτάρα γάμου 18ου ξαδέρφου της γυναίκας σου. Άρα υποθέτω πως είσαι παντρεμένος με Πόντια :lol:

Καλό κουράγιο στο πάρτυ!
Άβαταρ μέλους
Rizla

Δημοσίευση από Rizla »

Πες τα ΚΑτ, εγω μπηκα κι σε εξοδα...
Άβαταρ μέλους
Guitarman

Δημοσίευση από Guitarman »

cellophan έγραψε:Τώρα διάβασα και τα προηγούμενα. Παρακαλώ να σημειωθεί πως δεν τρόλαρα ούτε μια φορά Goran, παρόλο που ο άνθρωπος με έχωσε και σφήνα έμμεση αναφορά στα κείμενα του και για αυτό τον ευχαριστώ. Μακάρι να είχα τέτοια τσιταρίσματα και από την ακαδημαϊκή κοινότητα, θα είχα καλύτερο h-index. Με το ίδιο θάρρος, ομολογώ πως τρόλαρα Che, Ken, Κύριο Πιγκέτσο & Κιθαρίστα. Λυπάμαι πολύ και ανακαλώ.

Ρε μην ανακαλείτε εδώ μεσα. Πρέπει να πιέσουμε καταστάσεις να μας φτιάξουν ειδικό τόπικ "Ανακαλητήριο" (*από το "Εξομολογητηριο").
Άβαταρ μέλους
stelyk

Δημοσίευση από stelyk »

kataramenos5 έγραψε:Καλα ειστε ΜΛΚΕΣ?Μπαινω γυρναω σελιδες πισω κι ακομα Σαββατο 27 γραφει το πανω ποστ .Λεω χαμος θα γινε .Το πιανω απ την αρχη 17 σελιδες ουτε στις Μεταγραφες ρε γαιδουρια.Και τι διαβαζω "ανακαλω",'ανακαλω",Ανακαλω"
Ε στα @@@@δια μας ρε κλπαιδια αν ανακαλειτε .Το φελεκι μου μεσα... :evil:
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

mrpink έγραψε:Κατ, ανακαλεσε αμεσως, σε παρακαλω.
Θα ανακαλουσα ,ετοιμος ημουν:
"Ομολογω οτι υπερεβαλα στο προηγουμενο ποστ και κατοπιν συστασεων(ιντριγκα) απ την ομαδα των μοντ...." αλλα μου το χαλασες ρε γμτ :( :(
Άβαταρ μέλους
Rizla

Δημοσίευση από Rizla »

Να λεμε παντως και τα συκα συκα,εγω ενα τοπικ ανοιξα και το κλειδωσαν "αυτοιπουταπαιρνουναπολεςτιςτσεπες" εν ριπη οφθαλμου και για αυτον τον λογο δεν μπηκα καν στον κοπο να ανοιξω αλλο.
Α, και αυτο εγινε το 2009...7 χρονια φιμωμενος...το '30 αν ημουν τραγουδι θα με εκαναν.
Άβαταρ μέλους
mrpink

Δημοσίευση από mrpink »

kataramenos5 έγραψε:... αλλα μου το χαλασες ρε γμτ :( :(
Σορρυ... :oops:

Αν θελεις παντως, μπορω να ανακαλεσω.
Άβαταρ μέλους
ace79grpaok

Δημοσίευση από ace79grpaok »

Guitarman έγραψε:
ace79grpaok έγραψε:
Μαλακα ,κλαιωωωωωωω
Διάβασα πως είσαι σε τρελή παρτάρα γάμου 18ου ξαδέρφου της γυναίκας σου. Άρα υποθέτω πως είσαι παντρεμένος με Πόντια :lol:

Καλό κουράγιο στο πάρτυ!
Ποιο ποντια πεθαίνεις ,σε λίγο θα με βγει το τικ και ο κοτσαρης από τα αυτιά ,βοηθεια δεκν την παλεύω
Άβαταρ μέλους
ace79grpaok

Δημοσίευση από ace79grpaok »

Guitarman έγραψε:
ace79grpaok έγραψε:
Μαλακα ,κλαιωωωωωωω

Καλό κουράγιο στο πάρτυ!
Ποιο ποντια πεθαίνεις ,σε λίγο θα με βγει το τικ και ο κοτσαρης από τα αυτιά ,βοηθεια δεκν την παλεύω
Άβαταρ μέλους
cellophan

Guitarman έγραψε:
cellophan έγραψε:Τώρα διάβασα και τα προηγούμενα. Παρακαλώ να σημειωθεί πως δεν τρόλαρα ούτε μια φορά Goran, παρόλο που ο άνθρωπος με έχωσε και σφήνα έμμεση αναφορά στα κείμενα του και για αυτό τον ευχαριστώ. Μακάρι να είχα τέτοια τσιταρίσματα και από την ακαδημαϊκή κοινότητα, θα είχα καλύτερο h-index. Με το ίδιο θάρρος, ομολογώ πως τρόλαρα Che, Ken, Κύριο Πιγκέτσο & Κιθαρίστα. Λυπάμαι πολύ και ανακαλώ.

Ρε μην ανακαλείτε εδώ μεσα. Πρέπει να πιέσουμε καταστάσεις να μας φτιάξουν ειδικό τόπικ "Ανακαλητήριο" (*από το "Εξομολογητηριο").
Εγώ λέω να το πούμε 'Purgatory' προς τιμήν των Maiden.......
Άβαταρ μέλους
Rizla

Δημοσίευση από Rizla »

Οντως δεν την παλευει ο Ace...εκτος κι αν θελει να φτασει σε ποστ το Γκοραν :mrgreen:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Προτάσεις και Σχόλια για το Forum”