Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 Ι
- WestBlock4
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 Ι
Μπήκα να δω από περιέργεια ποιοι τον βρίζουν. Βλέπεις μουτράκια κ τι γράφουν κ απλά κάθεσαι κ γελάς...
Κάτι τέτοιοι λένε ότι γενικά ασχολούνται με το ποδόσφαιρο κ γελάνε κ τα πλακακια
Κάτι τέτοιοι λένε ότι γενικά ασχολούνται με το ποδόσφαιρο κ γελάνε κ τα πλακακια
Δυστυχως με Μειτε πληρωσαμε την μαλακια της Μπενφικα να του κανει πανακριβο συμβολαιο εως το 2026
Αν η Μπενφικα ηθελε να τον ξεφορτωθει,θα επρεπε να μας τον αφησει ελευθερο,ουτως ωστε να του δωσουμε τα 1.7 που ζηταει αλλα χωρις να δωσουμε φραγκα στην Μπενφικα
Δεν ειναι οτι δεν βρισκεις παικτη αντιστοιχο με 1.5 μυριο,οσο του οτι ηδη ηξερε με κλειστα ματια το παιχνιδι του Λουτσου και δεν χρειαζοταν κανενα χρονο προσαρμογης...
Αν η Μπενφικα ηθελε να τον ξεφορτωθει,θα επρεπε να μας τον αφησει ελευθερο,ουτως ωστε να του δωσουμε τα 1.7 που ζηταει αλλα χωρις να δωσουμε φραγκα στην Μπενφικα
Δεν ειναι οτι δεν βρισκεις παικτη αντιστοιχο με 1.5 μυριο,οσο του οτι ηδη ηξερε με κλειστα ματια το παιχνιδι του Λουτσου και δεν χρειαζοταν κανενα χρονο προσαρμογης...
Πρέπει να θέλει κι ο κορμός αδερφέ...Retzi έγραψε:Ρε αδερφε ο στρατηγος το ειπε απο το πρωτο δευτερολεπτο μετα το πρωταθλημα οτι θελει ο κορμος να μεινει. Για να το λεει προφανως και δεν θα βρει ευκολα καποιον που να του κανει την δουλεια.
Λες να ξερουμε εμεις καλυτερα? Και αν οντως η διαφορα ειναι 200κ ειναι αμαρτια να τον χασεις και να πρεπει να κανει αλχημιες για να σου δεσει το κεντρο απο την αρχη.
Μην ξεχνατε οτι εφοσον μπεις στο τσουλου με μια νικη θα εχεις βγαλει το μισο συμβολαιο του Μειτε.
Κρατηστε τον γ@μw την τρελα μου.
Παρακαλετο μουνι ξινό γαμησι...
Δεν νομίζω ότι είναι θέμα 200.000€...
Αν ισχύει αυτό παίζει να είναι τέρμα ανόητος. Δλδ πιστεύει ότι θα κάτσει στο συμβόλαιο του κ μετά από 2 χρόνια θα τον θέλει καμία ομάδα (έστω κ Αραβία); Κανείς δεν θα τον θέλει.giliopoulos έγραψε:Σωστα τα λες.Equalizer έγραψε:Ρε σας τα έχω πει από πέρυσι το Μάιο δεν θέλετε να ακούσετε
Παίκτης που πάει κι έρχεται κάθε χρόνο σε άλλη ομάδα, δεν έχει κάνει ποτέ την καριέρα που θα μπορούσε και φρενάρει αποφάσεις μέχρι τον Αύγουστο σημαίνει ότι ΒΑΡΙΕΤΑΙ και θέλει τα λεφτά
Είτε λοιπόν έρθει είτε δεν έρθει, ένα ασφαλές συμπέρασμα είναι ότι πήρε τίτλο, πάει για τσουλου βασικός, και ΔΕΝ ΝΙΏΘΕΙ
Δεν τον νοιάζει ρε παιδί μου
Ε εγώ αυτό δε το εκτιμώ
Το έγραψα πριν δέκα μέρες περίπου, ο βασικός λόγος που θα χαρώ άμα μείνει, είναι ότι δεν θα έχει αγχωθει ο Λουτσεσκου. Μόνο για το ραζβαν με καιει
Αντί να πει επιτέλους ρε παιδί μου βρήκα την Ιθάκη μου, ωραίο μέρος, καλά λεφτά, κόσμος με αποθεώνει, ομάδα πρωταθλητισμού, χωρίς να σκιζομαι κιολας... Καθόμαστε και συζητάμε άμα ο μάνατζερ του τον κοροϊδεύει και άμα θέλει +100 χιλιάρικα
Ρε Γκοντσαρεβα για πάντα ρε, που τόλμησαν να την λοιδορησουν κιόλας τα χαπατα στα σοσιαλ μιντια
Βασικα ο παικτης δεν εχει κινητρο.
Εχει συμβολαιο με 1,7 εκατομμυρια το χρονο στην μπενφικα μεχρι το 2026.
Ακομα και τα ιδια να του δωσεις, τι τον νοιαζει?
Θα μεινει ελευθερος στα 32 μισο και θα κοιταξει μετα να κανει ενα τελευταιο συμβολαιο ειτε ελλαδα ειτε τουρκια ειτε αραβια. Ενα 600αρι θα το βρει τοτε..
Αν δεν εχει προσωπικη τρελα να παιξει τσλ και να παιζει γενικοτερα, τα λεφτα γι αυτον ειναι τα ιδια ειτε εδω ειτε μπενφικα.
Εγώ πιστεύω ότι την πάτησε από τον μάνατζερ. Είτε του φούσκωσε τα μυαλά, παιχτάρα μου σίγουρα θα βρεις περισσότερα λεφτά σε καλύτερη ομάδα, είτε τον άφησε να διαπραγματευτεί με μας την προφορική συμφωνία κ τώρα θα τρέχει να μας παρακαλάει. Θα φανεί τις επόμενες μέρες...
Κανείς δεν είναι υπεράνω του Π.Α.Ο.Κ , και εγώ θα ήθελα τον Μειτε στην ομάδα αλλα δεν μπορώ να βάλω κανέναν παίχτη πάνω απο τα θέλω του οργανισμόυ. 

Βρε αμα θέλει ο κυρ Γιάννης μπορεί να αγοράσει και την Μπενφίκα όχι μονο τον Ραφα γιατί έχει την οικονομική δυνατότητα να το κάνει, το θέμα είναι ότι μέχρι στιγμής έχει θέση συγκεκριμένα όρια τι χρήματα να δαπανηθούν σε κάθε επιχείρηση. Φυσικά αμα θέλει και ο Μπιλ Γκειτς μπορεί να αγοράσει την Ελλάδα όλη και να την κάνει Μονακό αλλά παρόλα αυτά κάθετε στην ουρά και φιλάει την σειρά του να αγοράσει McDonalds. Το ίδιο και ο Nvidia γυρνάει όλη την ώρα με το ίδιο παλιό δερμάτινο. Είναι ελευθερος ο παίχτης και δεν ξέρω τι θέλει και τι ψάχνει. Έχεις πάντως Πορτογάλους να πούνε μία καλή κουβέντα αλλά δεν είμαστε στο μυαλό του είναι και 31 δεν ξέρω τι θέλει να κάνει.Jairo έγραψε:και ποιός βάζει το χέρι του στη φωτιά ότι δεν ενδιαφέρεται και ο ΠΑΟΚ; Πιστεύω ότι είμαστε σε καλύτερη θέση απο τις ομάδες που αναφέρεις, και εάν θέλει ο κύριος Γιάννης, τον παίρνει κιόλας...PAOK1LIFE έγραψε:O Rafa διαπραγματεύεται με Al-Shabab Club, τον θέλει Ρομα και Λατσιο και ο Μουρίνιο στην Φενερ
Εγώ αν ήμουν η ΠΑΕ θα έβαζα εισαγγελέα να κάνει ταυτοποίηση όσων χαρακτηρίζουν ρατσιστικά κ όσοι αυτούς είναι ΠΑΟΚτσιδες πέρα από τις όποιες νομικές συνέπειες θα τους απαγόρευα δια βίου την είσοδο στο γήπεδο.
Άντε γιατί έχει παρατραβήξει με τον κάθε μπετόστοκο
- Kabamaru11
renegade έγραψε:Εγώ αν ήμουν η ΠΑΕ θα έβαζα εισαγγελέα να κάνει ταυτοποίηση όσων χαρακτηρίζουν ρατσιστικά κ όσοι αυτούς είναι ΠΑΟΚτσιδες πέρα από τις όποιες νομικές συνέπειες θα τους απαγόρευα δια βίου την είσοδο στο γήπεδο.
+1926
Η βλακεια ομως ειναι ανικητη.
- Unpsofable78
Αν υπήρχαν κάποιες πιθανότητες να κάνει κάποιο βήμα ο Μεϊτέ ώστε να συμφωνήσουμε, με τα βρισίδια και τα ρατσιστικά σχόλια των ηλιθιων στον insta λογαριασμό του, εκμηδενιστηκαν. Πέρα από το ότι προσβάλλουν τον παίκτη ξεφτιλιζουν και την ομάδα. Δυστυχώς ο λαός μας δεν λέει να μεγαλώσει. Θέλει να μείνει στο 80-90.Κριμα. Και μην μου πείτε ότι είναι λίγοι αυτοί. Δεν είναι καθόλου λίγοι
Όσον αφορά τον Ραφα Σίλβα είναι όνειρο θερινής νυκτός. Ότι να ναι κι αυτός ο kyri. Ξενέρωσα με όλους και όλα. Για να πάρει μερικά κλικ γράφει ότι να ναι.
Όσον αφορά τον Ραφα Σίλβα είναι όνειρο θερινής νυκτός. Ότι να ναι κι αυτός ο kyri. Ξενέρωσα με όλους και όλα. Για να πάρει μερικά κλικ γράφει ότι να ναι.
Νομίζω ότι τίποτα δεν έχει τελειώσει με Μειτέ...έτσι κι αλλιώς το πιθανότερο είναι να αποκτηθούν δύο χαφ ώς το τέλος σύμφωνα με όλες τις εκτιμήσεις
Μην ανεβάσετε ξανά τίποτα από τον παπατζη του twitter. Έλεος
Στάλθηκε από το V2205 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το V2205 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Καμία γνώμη κανενός Μειτε δεν θα αλλάξουν 200 που θα τον παρακαλανε να μείνει ούτε άλλοι 200 που θα τον ξεσκίζουν.Unpsofable78 έγραψε:Αν υπήρχαν κάποιες πιθανότητες να κάνει κάποιο βήμα ο Μεϊτέ ώστε να συμφωνήσουμε, με τα βρισίδια και τα ρατσιστικά σχόλια των ηλιθιων στον insta λογαριασμό του, εκμηδενιστηκαν. Πέρα από το ότι προσβάλλουν τον παίκτη ξεφτιλιζουν και την ομάδα. Δυστυχώς ο λαός μας δεν λέει να μεγαλώσει. Θέλει να μείνει στο 80-90.Κριμα. Και μην μου πείτε ότι είναι λίγοι αυτοί. Δεν είναι καθόλου λίγοι
Οι παίκτες δεν είναι μικρά παιδιά. Ξέρουν πως παίζεται το παιχνίδι των σοσιαλ και όλα αυτά τα έχουν γραμμένα.
Αν θέλει να μείνει θα μείνει και αν θέλει να φύγει θα φύγει και αυτό δεν αλλάζει από κανένα σχόλιο κανενός νοητικά καθυστερημένου (με την απόλυτα κακή έννοια)
Ούτως ή άλλως ρατσιστικά σχόλια και συμπεριφορές διώκονται αυτεπαγγέλτως από τον αντιρατσιστικό νόμο, δε χρειάζεται καμιά καταγγελία. Φυσικά κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να γίνει αλλά να'χαμε να λέγαμε.