Μπορεί να τιμώρησαν τον βοηθό του VAR εκείνον που καθόταν δίπλα στον Τζοβάρα στο βαν, ο οποίος έριξε τον καφέ πάνω στο πληκτρολόγιο και πάτησε καταλάθος πάνω στον πανικό του το delete κι έτσι έχασαν το πλάνο από τη σωστή κάμερα. Δεν σας τα εξηγάω ωραία;giapas έγραψε:Πληθαίνουν τα αρνητικά σημάδια. Όσες ισορροπίες και να θέλει να κρατήσει η κεδ στην αρχή για το βαρ ( γελάμε αλλά οκ ας το δεχτούμε ) το πέναλτυ είναι προφανές. Είναι αστείο να μη τιμωρήσεις κανέναν τους.
Το διπλό του γαύρου στη λάρισα κανονικά πρέπει να φραχτεί.
Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες IX
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες IX
Ή τον ντελιβερά γιατί αντί για γύρο χοιρινό με κρεμμύδι , έφερε γύρο κοτόπουλο με σος.
Και το χειρότερο είναι πως ήταν πολύ υδαρής η σος κι έσταξε κι αυτή πάνω στο ποντίκι πατώντας καταλάθος κι άλλο λάθος κουμπί που έσβησε τα πλάνα κι από τις άλλες κοντινές κάμερες. Φήμες λένε ότι τιμωρήθηκε κι η εταιρία ντελίβερι και δεν πρόκειται να ξαναπαραγγείλουν από εκεί, αλλά αποκλειστικά από τους ανταγωνιστές τους. Καταστροφή, οικονομικός μαρασμός.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος wickerman την Τετ 28 Αύγ 2019, 16:05, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Δεν υπαρχει δεν μπορει να τρεξει φιλε. Αυριο και οι κουτσοι θα τρεξουν,ο αγωνας ειναι τοσο σημαντικος,νομιζω καταλαβαν ολοι την πατατα που καναν στο προηγουμενο ματς,η ομαδα θα μπει οπως μπηκε σε εκεινο το 4-0 με βαζελο που ειχαμε χασει με 2-0 εκτος. Να με θυμηθειςrenegade έγραψε:Εγώ δεν είμαι αισιόδοξος για αύριο γιατί η ομάδα δεν μπορεί να τρέξει.
Μετα το 60 η μισή ομάδα περπατάει. Αυτό ήταν και το πρόβλημα στην Σλοβακία.
Η ομάδα δεν είχε τρεξιματα με αποτέλεσμα και να ανοίξει σαν βεντάλια αλλά και να μην παίζουμε μυαλομενα. Με αποτέλεσμα να φάμε γκολ από βολέ τερματοφύλακα,κάτι που για τον ΠΑΟΚ των δύο τελευταίων χρόνων είναι εγκληματικο.
Το μόνο θετικό είναι ότι οι Σλοβάκοι είναι όντως πολύ χαμηλού επιπέδου ομάδα και έτσι μπορεί ακόμα και αυτή η νέα ομάδα ( γιατί νέος είναι αυτός ο ΠΑΟΚ) με την κακή φυσική κατάσταση να έχει ένα καλό σκορ μέχρι το 60'
- navigator11
Το παίξε εσύ (ΠΑΟΚ) καλά κι άσε τους άλλους είναι φρέσκο φρούτο; Μιας και το πρωτάθλημα είναι σειρά αγώνων, όπου τυχόν αλλοιώσεις βαθμολογικά θα έχουν επίπτωση και στην ανάδειξη πρωταθλητή μέσω π.ο, καλό θα φάνταζε να ρίχνουμε μια ματιά και στο τι γίνεται με τους ... άλλους, εκτιμώ. Οι ... τεχνικές δυσκολίες, όταν έχουν να κάνουν ιδίως με το Γ.Καρασπροπολάκης, είναι άτιμο πράγμα. Γίνονται ιδιαίτερα επίμονες.
- Sick Bastard
Tolaros έγραψε:Λοιπόν φίλε, άμα δεν μπορείς να κατανοήσεις τι σήμαινε για τον ποδοσφαιρικό οργανισμό ΠΑΟΚ το περσινό πρωτάθλημα, είτε γιατί δε νιώθεις είτε για άλλο λόγο,
το πιο αντρίκειο πρωτάθλημα όλων των εποχών, ένας γ@μημενος πραγματικά ΑΘΛΟΣ,
άμα δεν πήρες χαμπάρι τι έγινε στη φιέστα και απλά κοιτούσες τα πυροτεχνήματα χωρίς να αντιληφθείς τα φαντάσματα δεκαετιών που σηκώθηκαν από τα τσιμέντα,
εμείς δε φταίμε σε τίποτα.
Κάτσε και γράφε τα σεντόνια σου να γουστάρεις για τον ποδοσφαιρικά λογικό γάβρο και το πως θα ανέβει ο ΠΑΟΚ επίπεδο με 3 απλές κινήσεις, που προφανώς είναι πολύ δύσκολες για τους "λίγους" της ΠΑΕ.
Μην ξαναγράψεις τίποτα υποτιμητικό μόνο για το περσινό πρωτάθλημα, που "κακώς επικεντρωθήκαμε", και "ποια Λαμία", και "κακοδιαχειριστής Λουτσέσκου" και "μονόφθαλμοι σε τυφλούς" και άλλες βλακείες. Θα μπαναριστούμε.
Συμφωνώ απολύτως για τα του πρωταθλήματος.giapas έγραψε:Συμφωνώ κι εγώ με renegade ότι εγκεφαλικό ήταν το θέμα/άδειασμα. Σαφώς όχι ποδοσφαιρικό .
Επίσης ο τολαρος και άλλοι τα λένε σωστά. Πέρυσι το πρωτάθλημα ήταν θέμα επιβίωσης , ήταν θέμα ύπαρξης για τον ΠΑΟΚ. Μετά τα όσα είχαν γίνει προπερσυ αλλά και πέρυσι μέσα στη χρονια.
Ήταν ή ταν ή επι ταν φάση.
Όλα τα μουνόπανα περίμεναν να το χάσουμε για μας θάψουν(με το μυαλό τους).
Ανατρίχιασα (χωρίς ίχνος ειρωνείας).Tolaros έγραψε:Λοιπόν φίλε, άμα δεν μπορείς να κατανοήσεις τι σήμαινε για τον ποδοσφαιρικό οργανισμό ΠΑΟΚ το περσινό πρωτάθλημα, είτε γιατί δε νιώθεις είτε για άλλο λόγο,
το πιο αντρίκειο πρωτάθλημα όλων των εποχών, ένας γ@μημενος πραγματικά ΑΘΛΟΣ,
άμα δεν πήρες χαμπάρι τι έγινε στη φιέστα και απλά κοιτούσες τα πυροτεχνήματα χωρίς να αντιληφθείς τα φαντάσματα δεκαετιών που σηκώθηκαν από τα τσιμέντα,
εμείς δε φταίμε σε τίποτα.
Κάτσε και γράφε τα σεντόνια σου να γουστάρεις για τον ποδοσφαιρικά λογικό γάβρο και το πως θα ανέβει ο ΠΑΟΚ επίπεδο με 3 απλές κινήσεις, που προφανώς είναι πολύ δύσκολες για τους "λίγους" της ΠΑΕ.
Μην ξαναγράψεις τίποτα υποτιμητικό μόνο για το περσινό πρωτάθλημα, που "κακώς επικεντρωθήκαμε", και "ποια Λαμία", και "κακοδιαχειριστής Λουτσέσκου" και "μονόφθαλμοι σε τυφλούς" και άλλες βλακείες. Θα μπαναριστούμε.
Re: Κοινωνία ώρα μηδέν ΙΙΙ
Πέρασαν χρόνια, τα μαλλιά μας ασπρίζουν, είδαμε επιτέλους πρωτάθλημα, ο Γκαρσία κρέμασε τα παπούτσια του και πήρε κι αυτός πρωτάθλημα με την Κ20, όλα αλλάξανε...
.. κι όμως ο Γκίκα είναι ακόμα 16 χρονών.. ίδιος κι απαράλλαχτος..
Στάλθηκε από το Le X820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
.. κι όμως ο Γκίκα είναι ακόμα 16 χρονών.. ίδιος κι απαράλλαχτος..
Στάλθηκε από το Le X820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ο πουστογαυρος να προστατευεται απο γκελες ακομα και με το VAR πλεον και στο τελος της χρονιας να χεις τους "αντικειμενικους" να σου λενε οτι αν εκανες μεταγραφες,δεν θα εχανες βαθμους εκει και εκει...sourmenetes έγραψε:Οταν θα κανεις σωστες μεταγραφες, βλ.γαβρος θα χεις δικαιωμα να μιλας!jibbie έγραψε:σε αλλα νεα Κουμπαρακης, Τζοβαρας σφυριζουν κανονικα αυτη τη βδομαδα. Η ΚΕΔ δειχνει ανοιχτα δολο.
Κατα τ αλλα δεν παιζει ρολο αν εσυ ησουνα στο +2 την κυριακη.
Σιγα μωρε...δεν ειχαμε καλη ληψη...
Προβλεπονται εγκληματα παλι μου φαινεται...
Δεν θα πρεπει να πεσουν ban σε αυτες τις περιπτωσεις,ρωταω εγω
- Maximus
Αυτοί θα πάνε τρένο όλη τη χρονιά, θα πέσει σπρώξιμο, όπου χρειαστεί...
Όμως μέχρι το πολύ στο -3 να είμαστε, όταν αρχίσουν τα πλει οφ, δεν θέλω κάτι άλλο.
Και μετά ας έρθουν Τουμπα να δούμε ποιος θα είναι ο πρωταθλητής...
Όμως μέχρι το πολύ στο -3 να είμαστε, όταν αρχίσουν τα πλει οφ, δεν θέλω κάτι άλλο.
Αυτά τα -3 και τα -6 ας μην τα λέμε, τα λέγανε οι γαύροι πέρισυ και γελούσαμε...Maximus έγραψε:Αυτοί θα πάνε τρένο όλη τη χρονιά, θα πέσει σπρώξιμο, όπου χρειαστεί...
ο μόνος τρόπος για να ξαναπάρουμε πρωτάθλημα φέτος είναι να ξαναβγάλουμε την σεζόν αήττητοι με μάξιμουμ 2 ισοπαλίες και φυσικά να κερδίσουμε όλα τα παιχνίδια στα πλέυ οφ.
οι ποιοι???renegade έγραψε:Σε άλλα νέα... Στα αθλητικά της ΕΡΤ δεν έγινε η παραμικρή αναφορά για το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τη Σλόβαν, μίλησαν μόνο για την χάρτινη και το γαύρο.
Μπας και καταλάβουμε πόσο έχει χοντρύνει το παιχνίδι.
ούτε οι νέγροι στην Αμερική του 50 και του 60 δεν είχαν τέτοια αντιμετώπιση που έχει ο ΠΑΟΚ στο ελλαδιστάν

Καλά αυτός θέλει κρέμασμα, τι είμαστε vegangiapas έγραψε:Ή τον ντελιβερά γιατί αντί για γύρο χοιρινό με κρεμμύδι , έφερε γύρο κοτόπουλο με σος.