Μεταγραφές Καλοκαιριού 2014

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
paokovios1974

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2014

Δημοσίευση από paokovios1974 »

477 ετοιμαστειτε πλησιαζει :opaokara:τι 77, 78 λεμε :lol:
Άβαταρ μέλους
astronaut

Δημοσίευση από astronaut »

black death έγραψε:Αστροναύτη, σε φαντάζομαι να χορεύεις τσάμικο με τη διαστημική στολή.
να σέρνω το χορό θες να πεις :opaokara:
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

astronaut έγραψε:
K_geo έγραψε:αυτος ο Ρουνιε λιγο που τον εψαξα μου φαινεται καπως βαρυς (1,91 γαρ) αλλα λογω και του ιδιου δεδομενου, εξαιρετικος ψηλα. ενας τομεας που φαινεται να εχουμε θεματα....

αμυντικα ειναι αρκετα αξιολογος και σταθερος ενω ακομα σημαντικοτερο το οτι ειναι σε πολυ καλη ηλικια. 23 ετων ειναι ενας απολυτως εξελισιμος αμυντικος.

αν υπαρχει κατι που λιγο με "κομπλαρει" ειναι το οτι ο Σιλντεφελντ ηταν μουντιαλ ενω αυτος οχι. επισης θα ηθελα να ειναι αργεντινος, αλλα δεν γινεται ολα στη ζωη να ειναι οπω ς τα θελουμε... :mrgreen:
εγώ είμαι της λογικής ότι τα στόπερ πρέπει να μιλάνε την ίδια γλώσσα.
πάμε λοιπόν για έναν ισπανόφωνο :mrgreen:
αν μιλανε το τοπι ειμαστε καλυμμενοι :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Να μπούμε σφήνα για Μπόγια(ν)!
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

χαχαχαχα

ο Μπογια(ς) παει για...αντι-Σουαρεζ στη λιβερπουλ... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
astronaut

Δημοσίευση από astronaut »

K_geo έγραψε:
astronaut έγραψε:
K_geo έγραψε:αυτος ο Ρουνιε λιγο που τον εψαξα μου φαινεται καπως βαρυς (1,91 γαρ) αλλα λογω και του ιδιου δεδομενου, εξαιρετικος ψηλα. ενας τομεας που φαινεται να εχουμε θεματα....

αμυντικα ειναι αρκετα αξιολογος και σταθερος ενω ακομα σημαντικοτερο το οτι ειναι σε πολυ καλη ηλικια. 23 ετων ειναι ενας απολυτως εξελισιμος αμυντικος.

αν υπαρχει κατι που λιγο με "κομπλαρει" ειναι το οτι ο Σιλντεφελντ ηταν μουντιαλ ενω αυτος οχι. επισης θα ηθελα να ειναι αργεντινος, αλλα δεν γινεται ολα στη ζωη να ειναι οπω ς τα θελουμε... :mrgreen:
εγώ είμαι της λογικής ότι τα στόπερ πρέπει να μιλάνε την ίδια γλώσσα.
πάμε λοιπόν για έναν ισπανόφωνο :mrgreen:
αν μιλανε το τοπι ειμαστε καλυμμενοι :mrgreen:
Φυσικά.
Εγώ για κάποιο (ανεξήγητο) λόγο θεωρώ δεδομένο ότι θα φέρουμε στόπερ που θα το μιλάει και πάω να διπλο-καλύψω τον κ@λο μας ;)
Άβαταρ μέλους
Mapogo

Δημοσίευση από Mapogo »

K_geo έγραψε:
ΑποστόληςΑ έγραψε:Τα βρήκε ο ΠΑΟΚ με Τενερίφη για τον δανεισμό του Jacobo.
παραμαγαζο η Ιβηρικη χερσονησος..... αλλα ετσι ειναι. αλλοι δανειζουν σε λατανια και εργοτελη και αλλοι σσε Τενεριφη, Λα κορουνια, Σετουμπαλ κτλ κτλ :mrgreen: :mrgreen:
Ακριβώς έτσι ! :opaokara:

ΥΓ. Αντε να δώσουμε κ στη Θέλτα κανέναν ... :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
Black&White

Δημοσίευση από Black&White »

Βλέπω τα δημοσιεύματα για τα μεταγραφικά του γαύρου και συγχύζομαι. Ρε με Ρώσο μεγιστάνα μεγαλομέτοχο και πάλι βρισκόμαστε πιο κοντά στη χαλκηδόνα και την τρίπολη παρά στο πρωτάθλημα. Και οι περισσότεροι είναι και ευχαριστημένοι!

Μάλλον μια ζωή τριτοτέταρτοι θα είμαστε όποιος και ν' αναλάβει...Δε θα δούμε ποτέ σεντόνι στην Τούμπα.
Άβαταρ μέλους
ace79grpaok

Δημοσίευση από ace79grpaok »

Ο Περέιρα θα εέχει ηδη υπογράψει γιατί στο τρανσφερμαρκτ μονο οι μάνατζερ τον παικτών έχουν νομιζω δικαίωμα να αλλάξουν στοιχεια σε παίκτη ,ο κροάτης είναι νέα περίπτωση Βιερίνια ,μικρός στον προθάλαμο της εθνικής του που με συνεχομενες συμμετοχες στην Ευρώπη και σωστο πλασαρισμα μπορείς να βγαλεις 3 εκ σιγουρα
Άβαταρ μέλους
gergeo4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από gergeo4 »

Barcelona forward Bojan Krkic (23) has decided to accept the offer of Stoke City. He will travel to England in the next hours. [md]

Και ταυλα τα γαυρακια..φορτουνης-γκαζαριαν-παπαζογλου και πολυ τους ειναι! 8-)
Άβαταρ μέλους
Realcon

Δημοσίευση από Realcon »

gergeo4 έγραψε:Barcelona forward Bojan Krkic (23) has decided to accept the offer of Stoke City. He will travel to England in the next hours. [md]

Εμένα παιδιά αυτός ο Bojan, δεν μου αρέσει από την άποψη του "θορύβου" Σε δυο μεγάλες Ιταλικές ομάδες έπαιξε και κανείς δεν νοιάστηκε να τον αγοράσει.
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

buffalobill4 έγραψε:
RoMaN έγραψε:
ΑποστόληςΑ έγραψε:Τα βρήκε ο ΠΑΟΚ με Τενερίφη για τον δανεισμό του Jacobo.
Σ'αυτόν θα βάλουν ρήτρα-δώρο σαν του Πέλκα άραγε; :twisted:
Τι ρητρα βαλανε στο Πελκα?
http://www.paokmania.gr/stiles/mme/6739 ... to-pososto

(...)

Ο ΠΑΟΚ από τη πλευρά του, έβαλε μία ρήτρα πώλησης του παίκτη, η οποία είναι 350 χιλιάδες ευρώ, όμως ο έλεγχος του παίκτη από τον ΠΑΟΚ δεν σταματά εκεί αφού αν αγοραστεί από τη Σετούμπαλ η ΠΑΕ θα διατηρήσει το 40% των δικαιωμάτων του.

(...)

Θα είναι ασήκωτο το ταμείο από το χρυσό...
Άβαταρ μέλους
ace79grpaok

Δημοσίευση από ace79grpaok »

gergeo4 έγραψε:Barcelona forward Bojan Krkic (23) has decided to accept the offer of Stoke City. He will travel to England in the next hours. [md]

Αν ο ΠΑΟΚ με τα λεφτα του γαυ δεν έπαιρνε τον αναπληρωματικο του χουσεν στον αγιαξ θα ειχαμε παει στην τουμπα να καψουμε οποιον βρισκαμε μπροστα μας.
Καποιος φίλος είχε πει οτι η απόκτηση φορτουνη μάλλον σημαίνει μη απόκτηση μπογιαν και με την φυγή σαβιολα ο φαταουλ μειώνει το μπάτζετ
Άβαταρ μέλους
Mpoz

Δημοσίευση από Mpoz »

Realcon έγραψε:
Mpoz έγραψε:realcon πες μου οτι το πιστεψες ρε φιλε.χααχαχαχαχαχαχ ηθελα να ημουν μπροστα οταν το διαβαζες :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :opaokara: :opaokara:
Να σου πω την αλήθεια, ήμουν κάπως έτσι στην αρχη :shock: μετά.. :o όσο διάβαζα πήγαινα.. :? κάπου στην μέση άρχιζα :evil: και μετα είπα στον εαυτό μου ειμαι *λακας :lol:
εισαι θεος.χαχαχαχαχα :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
paokovios1974

Δημοσίευση από paokovios1974 »

Και τεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεζα τα γαυρακια δεν πειραζει πηρατε τον παικταρα τον φορτουνη που ο μιτσελ τον προοριζει σε μια θεση εκπληξη οπως λενε.Γεια σου ρε φορτουνακο θα παιξεις τερματοφυλακας στο τσου λου :lol:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”