Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες ΙΙI
Re: Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες ΙΙI
Χαίρομαι που η ομάδα μου είναι καλύτερη της Μάντσεστερ...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος pgetsos την Τρί 25 Φεβ 2014, 23:19, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
pgetsos τί έγραψες ρε φίλε?
θα τα βλέπουν αυτά οι γαύροι και θα τα παραθέτουν στα φόρουμ τους και θα γελάνε. έλεος
κατά τ'άλλα ο τσόρι έχει προγούλι
θα τα βλέπουν αυτά οι γαύροι και θα τα παραθέτουν στα φόρουμ τους και θα γελάνε. έλεος
-
Ντάξει, η κερκίδα δε λέει πολλά pgetso, τα ίδια χάλια είναι, ένα πέταλο κι οι υπόλοιποι ύπνο.
Βάλε αύριο τους Τουρκαλάδες να καταλάβεις διαφορά...
Βάλε αύριο τους Τουρκαλάδες να καταλάβεις διαφορά...
- ΑποστόληςΑ
Χωρίς να υπερβάλλω ΚΑΘΟΛΟΥ h Man U είναι λίγο χειρότερη του Αστέρα Τρίπολης...
- Kostomanolis
αβυσσος η ψυχη του ανθρωπου νομιζα εκανες πλακα αρχικα...pgetsos έγραψε:Ζηλεύω κερκίδα (σε σημεία)
Στάλθηκε από το LG-E975 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
κατεβασμενες σημαιες,τηλεβοες,κλεμμενα συνθηματα και φωνη μηδεν μονο γιουχα...οντως ζηλευω πολυ...
-
Πραγματικά, δεν ξέρω για ντόπες που λέει ο παρολος, αλλά κάποιος να τσεκάρει τα νερά των Άγγλων.
Τι έχασε ο Φαν Πέρσι...

Τι έχασε ο Φαν Πέρσι...
Re: Απ: Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες ΙΙI
Δε συγκρίνω εννοείται όταν έχουν τον γελοίο τραγουδιαρη για μπροστάρηdanirifle έγραψε:pgetsos τί έγραψες ρε φίλε?

Αλλά με Μπενφίκα δεν είχαμε τέτοιο παλμό (από την τηλεόραση ειδικά) και δεν ήμουν ο μόνος που το είχε αναφέρει
Ο γαύρος σήμερα κερδίζει για 2 λόγους, παντελής έλλειψη χαφ και παλμός σε σημεία της κερκίδας
Ο οποίος κατά 90% είναι της ντουντούκα φυσικά

Ξέρεις τι θέλω; τέτοιο παλμό χωρίς τον ηλίθιο

φάντασμα της παλαιάς μεγάλης ομάδας η ΜανU, δεν είναι η αλλαγή του Προπονητή μόνο, είναι όλοι αυτοί οι εξωτικοί, άνευροι μισθοφόροι που έχει μαζέψει... να τα βλέπουμε και εμείς αυτά, τα νεοπλουτίστικα, γιατί σε λίγο στην ενδεκάδα μας θα μείνει μόνος Έλληνας ο Γλύκος...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Kourdos την Τρί 25 Φεβ 2014, 23:28, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Re: Απ: Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες ΙΙI
Αν βλέπαμε το παιχνίδι μαζί, στο ορκίζομαι, θα είχες βαρεθεί να ακούς ότι όλα είναι κλεμμένα από μας, και λίγο λιγότερο για τον γελοίοSera4 έγραψε:αβυσσος η ψυχη του ανθρωπου νομιζα εκανες πλακα αρχικα...pgetsos έγραψε:Ζηλεύω κερκίδα (σε σημεία)
Στάλθηκε από το LG-E975 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
κατεβασμενες σημαιες,τηλεβοες,κλεμμενα συνθηματα και φωνη μηδεν μονο γιουχα...οντως ζηλευω πολυ...

Αλλά τους ωθεί, έστω και έτσι
Η United του Sir πάντως ίσα που προλάβαινε να το κερδίσει.
-
Με 6 Άγγλους ξεκίνησε... Η ποιότητα είναι το θέμα. Γιανγκ, Βαλέντσια, Κλέβερλι και Σμόλινγκ δεξί μπακ = γελάει ο κόσμοςKourdos έγραψε:φάντασμα της παλαιάς μεγάλης ομάδας η ΜανU, δεν είναι η αλλαγή του Προπονητή μόνο, είναι όλοι αυτοί οι εξωτικοί, άνευροι μισθοφόροι που έχει μαζέψει... να τα βλέπουμε και εμείς αυτά, τα νεοπλουτίστικα, γιατί σε λίγο στην ενδεκάδα μας θα μείνει μόνος Έλληνας ο Γλύκος...
τι να πεις εγω εκανα το λαθος και πηγα 8 λογω εισητηριου και επαθα πλακα με τη καταντια των εκει "οπαδων" σηκω κατσε σηκω κατσε σηκω κατσε..αηδια και απο φωνη τιποτα..οσο το θυμαμαι αναβει το αιμα μου...κσι οταν θυμαμαι και το πως παιξαμε..δυο φορες..αρε ΠΑΟΚ αρε αυτη η ομαδα..και μη μου πεις καποιος οτι η μπενφικα ειναι καλυτερη απο μαν γιου ..ασε που ειχε και πολλους αναπληρωματικους..φοβισμενοι επαρχιωτες να πουμε