Κατα τ'αλλα οι οι αρδ,τα κ@λοσαιτ,ο μπουλης και τα ρεστα...rainmaker έγραψε:Πότε θα σταματήσετε να διαφημίζεται αρδοsite εδώ μέσα; Στην κεντρική του Paokmania μπαίνει κανείς σας;

Κατα τ'αλλα οι οι αρδ,τα κ@λοσαιτ,ο μπουλης και τα ρεστα...rainmaker έγραψε:Πότε θα σταματήσετε να διαφημίζεται αρδοsite εδώ μέσα; Στην κεντρική του Paokmania μπαίνει κανείς σας;
Μην νοιώθεις μόνος ...PAOK_Antarctica έγραψε:Μόνο εμένα ενόχλησε αυτό?
Για την τιμωρία στα πλέι οφ: "Τους τρεις βαθιμούς τους αφαιρέσαμε εμείς μόνοι μας. Χάσαμε το Τσάμπιονς λιγκ. Το μάθημα ήταν ότι πρώτα πρέπει να φτιάξουμε το σπίτι μας και μετά να ασχοληθούμε με τους άλλους».
Φαίνεται κανείς δεν το έκανε και ούτε πρόκειταιnikolasf έγραψε:Αδέλφια,
Με αφορμή την μεγαλειώδη, αν όχι σε μάζα αλλά σίγουρα σε πνεύμα, συγκέντρωση της Καμάρας, και ακούγοντας τον εκπρόσωπο των συνδέσμων, του ΑΣ, της ΚΑΕ, κλπ μαζί και τον Μεγαλομέτοχο ΙΒΑΝ ΣΑΒΒΙΔΗ, θα ήθελα να προβώ στις εξής παρατηρήσεις:
1) Κοινωνία χωρίς ιστορική συνέχεια και ιστορική μνήμη δεν υφίσταται.
2) Μέλος κοινωνικής ομάδας και μάλιστα «αρχηγός οικογένειας» χωρίς γνώση της ιστορίας της οικογένειας δεν μπορεί να σταθεί ούτε λεπτό.
3) Ο ΠΑΟΚ είναι κοινωνική ομάδα, είναι μάλιστα ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ.
4) Ο μεγαλομέτοχος θέλει να γίνει όχι μόνο μέλος αλλά και αρχηγός αυτής της οικογένειας.
5) Γνωρίζει την ιστορία της;
6) Γνωρίζει τα ιστορικά εγκλήματα και την δόλια κατά την ιστορία συμπεριφορά των «αντιπάλων» (κάλλιστα θα μπορούσα να χρησιμοποιήσω την λέξη εχθρών) της;
7) Γνωρίζει την ιστορική συνέχεια του ΠΑΟΚ από το Πέρα Κλουμπ της Κωνσταντινούπολης μέχρι σήμερα;
8) Γνωρίζει τις κοινωνικές βάσεις και τα στρώματα που ενσωμάτωσε κατά την γέννηση του ο ΠΑΟΚ; Τι πρεσβεύει και τι απεχθάνεται, την αντιπαλότητα με τα ασπόνδυλα και από πού προκύπτει, τα πρώτα χρόνια, το ΠΟΚ και τι αυτό πρεσβεύει, την κατοχή, τον Κούδα, τα χρόνια της χούντας, το καθεστώς των βαρδινογιαναίων, τον μελισσανίδη, τον «αγαπούλα» και άλλους γραφικούς, τον κοσκοτά και την κάλυψη του «ελληνικού» κράτους στον κόκκαλη, τους πολυμετοχικούς κλπ.;
Ίσως ιστορικά μου διαφεύγουν πολλά, πάρα, μα πάρα πολλά… (σελίδες θα γέμιζα), αλλά παρακαλώ τα εν Θεσσαλονίκη μέλη της μεγάλης του ΠΑΟΚ οικογένειας και ειδικά τους συνδέσμους που είναι και οι μέγιστοι θεματοφύλακες της ιστορικής συνέχειας ας κάνουν ένα κόπο να τον ενημερώσουν …
Για να ξέρει ο Μεγαλομέτοχος πού να στηρίζεται, ποίους να φοβάται, και προπάντων Ποιών θέλει να ηγηθεί !!!!
ariskatiforos έγραψε:εσεις που δε σηκωνετε πια μυγα στο σπαθι σας που εισασταν σημερα?
ακολουθω τον ΠΑΟΚ απο πολυ μικρη ηλικια ..ειμαι στην 4 κλειστη 20 ετια και δε το κουναω..
αλλα ρε παλικαρια ελεος..σωστα τα ειπε..εγω εκεινο τον τυπο που πεταξε φωτοβολιδα στον μεγιερι στο 88 με το 1-0 υπερ μας θα του ετρωγα το λαρυγγι ανετα..τον τυπο με τους γαβρους κανα δυο της(τις) εδινα με ευχαριστηση
δε βαρεθηκατε πλεον?σας τρεφει η μιζςρια και η γκρινια?
πολυ σωστα τα ειπε..ασχετος που μας περιμενε το συστημα μονοι μας βγαλαμε τα ματια..
αντε μη σπερνετε διχονειες συνεχεια..αφηστε λιγο να υπαρξει συσπειρωση,,
Mapogo έγραψε:Μην νοιώθεις μόνος ...PAOK_Antarctica έγραψε:Μόνο εμένα ενόχλησε αυτό?
Για την τιμωρία στα πλέι οφ: "Τους τρεις βαθιμούς τους αφαιρέσαμε εμείς μόνοι μας. Χάσαμε το Τσάμπιονς λιγκ. Το μάθημα ήταν ότι πρώτα πρέπει να φτιάξουμε το σπίτι μας και μετά να ασχοληθούμε με τους άλλους».
Ή τα λέει για κάποιο λόγο....Mapogo έγραψε:Μην νοιώθεις μόνος ...PAOK_Antarctica έγραψε:Μόνο εμένα ενόχλησε αυτό?
Με τίποτε δεν ήθελα να είναι η Τούμπα εκκλησία. Αυτό που κατάλαβα από τα παιδιά είναι ότι, πρέπει πρώτα να φτιάξουμε το σπίτι μας και μετά να κοιτάμε τους ξένους. Εμείς ως οπαδοί σε ένα παιχνίδι με αντίπαλο τον Μακεδονικό, καθόμαστε και βρίζουμε τους παίκτες μας. Και την επόμενη εβδομάδα με αντίπαλο τον Ολυμπιακό θέλουμε από τους ίδιους να αφήσουν την ψυχή τους στο χορτάρι. Ε δεν πάνε μαζί αυτά. Καλά θα ήταν να αναφέρουμε σαν έδρα κάποιο τρελοκομείο να ησυχάσουμε στην τρέλα μας!!!nikolasf έγραψε:Realcon το σύστημα θα σε τιμωρούσε που απέκλεισες το γαύρο και δεν τον άφησες να πάρει "εκδίκηση" από την ζέλα για την ντροπή του!!!! Εκκλησία να ήταν το γήπεδο πάλι θα στην φέρνανε... ΘΑ ΕΒΡΙΣΚΑΝ ΤΡΟΠΟ... ΠΑΝΤΑ ΒΡΙΣΚΟΥΝ
Υ.Γ. ΙΒΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΙΠΟΤΑ Η ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙς ΟΛΟΥΣ