Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 IV
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 IV
Eιναι για γελια η κατασταση...Εχεις αφησει μια τρυπα να στην αμυνα και τελευταια μερα ασχολεισαι με καποιον που δεν ηθελε να ερθει στην Ελλαδα και δεν ξερεις καλα καλα υπο ποιο ιδιοκτησιακο καθεστως μπορει να ερθει...Ο ανθρωπος ακουσε ΠΑΟΚ και επεστρεψε στις προπονησεις αλλα εμεις πρεπει να πεειστουμε οτι ασχολουμαστε σοβαρα μαζι του...Ειναι τοσο αφελεις η απλα το παιζουν και δεν ξερω τι απο τα δυο ειναι το πιο εξοργιστικο.
ποτε κλεινουν οι μεταγραφες στη Ρωσια? Δεν θα βρουμε ηρεμια ρε πστ μου.
Δυσκολεύει του Solet σύμφωνα με τους 24, ο παίκτης δεν θέλει να έρθει Ελλάδα.
Λίγες πιθανότητες να ολοκληρωθεί θετικά η υπόθεση.
Άντε βρε μλκς εκεί στην ΠΑΕ, στείλτε επιτέλους την ενημέρωση στο viber, μεταγραφές τέλος να ανεβάσουν οι ΑΡΔ το καθιερωμένο άρθρο. 

Κουραστηκε κανενας αλλος;
Γιατι εγω προσωπικα δεν βλεπω την ωρα να παει 00¨00
Γιατι εγω προσωπικα δεν βλεπω την ωρα να παει 00¨00
Η δική μου απορία είναι για ποιο λόγο κυκλοφόρησε χθες το σενάριο, από τη στιγμή που δεν ήμασταν έστω κοντά στο deal.
- thanos-xanthi
ήταν too good to be true
θα μείνουμε με μια μαύρη τρύπα κυνηγώντας αδύνατες περιπτώσεις...
συμφωνώ με τον Δημήτρη παραπάνω, πιο πιθανό να πουληθεί και ο Ντεσπότοφ παρά να ενισχυθούμε
θα μείνουμε με μια μαύρη τρύπα κυνηγώντας αδύνατες περιπτώσεις...
συμφωνώ με τον Δημήτρη παραπάνω, πιο πιθανό να πουληθεί και ο Ντεσπότοφ παρά να ενισχυθούμε
Πραγματικά πέσαμε από τα σύννεφα, δεν περίμενε κανείς αυτή την εξέλιξη. Τέτοια ανατροπή είχαμε να ζήσουμε από το ΠΑΟΚ - ΑΕΚ 3-2 (και με Λούτσε και με Άγγελο)JohnDag έγραψε:Δυσκολεύει του Solet σύμφωνα με τους 24, ο παίκτης δεν θέλει να έρθει Ελλάδα.
- Mitsospaoki4
- Moderator
Πειτε μου εναν σοβαρο λογο να αφησει ενας παικτης τη Σαλτσμπουργκ για να ερθει ΠΑΟΚ χωρις να παιζει στην Ευρωπη.
-
Πες μου ένα σοβαρό λόγο που άφησαν ο Πελιστρι την Μάντσεστερ, ο Φοφανα την Τσελσι για να έρθουν στην Ελλάδα. Τους δίνεις κίνητρο ότι θα παίξουν και καλό συμβόλαιο. Στον ΠΑΟΚ τους δίνουν κίνητρο αλλά όχι τέτοιο συμβόλαιο που θα τους κάνει να πουν το ΝΑΙ.joshua έγραψε:Πειτε μου εναν σοβαρο λογο να αφησει ενας παικτης τη Σαλτσμπουργκ για να ερθει ΠΑΟΚ χωρις να παιζει στην Ευρωπη.
-
Για να παιζει με τη λιβαδεια αντι με την κλαγκενφουρτjoshua έγραψε:Πειτε μου εναν σοβαρο λογο να αφησει ενας παικτης τη Σαλτσμπουργκ για να ερθει ΠΑΟΚ χωρις να παιζει στην Ευρωπη.
Oh wait.. το γηπεδο της κλαγκενφουρτ

Ρε πλακα κανουνε; ΧΤΕΣ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΑΝΕ ΑΥΤΟ;JohnDag έγραψε:Δυσκολεύει του Solet σύμφωνα με τους 24, ο παίκτης δεν θέλει να έρθει Ελλάδα.
Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 IV
Εγώ δεν θα κρίνω τον μεταγραφικό σχεδιασμό, δεν έχω τα δεδομένα στα χέρια μου και δεν ξέρω τι μπορεί να φταίει.
Εκεί που θεωρώ ότι είναι απαράδεκτοι είναι στο επικοινωνιακό.
Πάνω που είχε ηρεμήσει ο κόσμος και το είχε πάρει απόφαση βγάζεις ή έστω αφήνεις να παίζει όνομα το οποίο δεν είσαι σίγουρος ότι μπορείς να κλείσεις.
Και άντε πάλι ο κόσμος στις επάλξεις από την αρχή.
Δεν μπορώ να καταλάβω πραγματικά πως βάζουν τέτοια αυτογκόλ, επίτηδες να τα έκανες τόσο πετυχημένα δεν θα γινόταν.
Και μην μου πει κανένας «αυτά τα βγάζουν οι δημοσιογράφοι από μόνοι τους».
Ακόμα και αν ισχύει αυτό γιατί δεν την διέψευσαν την υπόθεση εξαρχής για να μην παίρνει ελπίδα ο κόσμος;
Πως το έκαναν πχ για το Γαλλακι της Παρί μέσα σε πέντε λεπτά αφότου βγήκε το όνομα και τελείωσε η υπόθεση χωρίς να ασχοληθεί κανένας περαιτέρω;
Αδιανόητα πράγματα, όσο και να ψάχνω δεν μπορώ να βρω λογική.
Εκεί που θεωρώ ότι είναι απαράδεκτοι είναι στο επικοινωνιακό.
Πάνω που είχε ηρεμήσει ο κόσμος και το είχε πάρει απόφαση βγάζεις ή έστω αφήνεις να παίζει όνομα το οποίο δεν είσαι σίγουρος ότι μπορείς να κλείσεις.
Και άντε πάλι ο κόσμος στις επάλξεις από την αρχή.
Δεν μπορώ να καταλάβω πραγματικά πως βάζουν τέτοια αυτογκόλ, επίτηδες να τα έκανες τόσο πετυχημένα δεν θα γινόταν.
Και μην μου πει κανένας «αυτά τα βγάζουν οι δημοσιογράφοι από μόνοι τους».
Ακόμα και αν ισχύει αυτό γιατί δεν την διέψευσαν την υπόθεση εξαρχής για να μην παίρνει ελπίδα ο κόσμος;
Πως το έκαναν πχ για το Γαλλακι της Παρί μέσα σε πέντε λεπτά αφότου βγήκε το όνομα και τελείωσε η υπόθεση χωρίς να ασχοληθεί κανένας περαιτέρω;
Αδιανόητα πράγματα, όσο και να ψάχνω δεν μπορώ να βρω λογική.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος JohnDag την Τετ 11 Σεπ 2024, 12:54, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.