Razvan Lucescu IV
Re: Razvan Lucescu IV
Μα αν ειδες το αρχικο μου ποστ καποιες σελιδες πισω γραφω οτι σε εμενα σαν οπαδο δεν μου οφειλει ΚΑΜΙΑ εξηγηση.
Η μονη απαντηση που πραγματικα με ενδιαφερει σαν οπαδο ειναι αν κουραστηκε. Τιποτα αλλο.
Τα παραπανω 3 τα ανεφερα σαν τι θα ρωτουσα αν ημουν δημοσιογραφος.
Γιατι πολυ φοβαμαι οτι τα δικα μας τα πουλια θα το πανε πολλα βηματα παραπαπερα με ερωτησεις του τυπου "Γιατι δεν τροφοδοτειται σωστα ο Τσαλοφ", "γιατι δεν παιζει ο Θυμιανης αντι του Μπακαγιοκο" κλπ κλπ κλπ
Η μονη απαντηση που πραγματικα με ενδιαφερει σαν οπαδο ειναι αν κουραστηκε. Τιποτα αλλο.
Τα παραπανω 3 τα ανεφερα σαν τι θα ρωτουσα αν ημουν δημοσιογραφος.
Γιατι πολυ φοβαμαι οτι τα δικα μας τα πουλια θα το πανε πολλα βηματα παραπαπερα με ερωτησεις του τυπου "Γιατι δεν τροφοδοτειται σωστα ο Τσαλοφ", "γιατι δεν παιζει ο Θυμιανης αντι του Μπακαγιοκο" κλπ κλπ κλπ
- PAOKevolution
Στο τελευταίο κομμάτι των γραφομένων σου, δεν έχεις άδικο. Έχουμε ξεφτέρια, που θα βγάλουν ερωτήσεις εκείνη την ώρα.
- figurehead4
Παρόλο που θα ακούσω με τεράστιο ενδιαφέρον όλα όσα θα πει (και αυτά που θα υπονοήσει), εγώ καλύφθηκα πλήρως για το τι θα γίνει από δω και πέρα βλέποντας το βιντεάκι της προπόνησης.
Είδα λύσσα, είδα σοβαρότητα, άκουσα φωνές και γενικά όλα όσα φωνάζουν WE ARE BACK MOTHERFUCKERS
Το έχω ξαναπεί και θα το ξαναπώ, όταν αυτός είναι καλά, η ομάδα είναι καλά. Αν αυτός αποφασίσει να δώσει την ψυχή του, τότε και το ρόστερ θα δείξει καλύτερο και τα μεσοδιαστήματα θα γεμίσουν ξαφνικά και οι ευκαιρίες δεν θα χάνονται μπροστά στην εστία. Να πάψουν πια οι μίρλες και οι μαλακίες και να δούμε έναν ΠΑΟΚ στην Τρίπολη που θα τους ξεκωλιάσει.
Κόντεψα να δακρύσω με ένα βιντεάκι της προπόνησης ρε. Άντε επιτέλους γαμώ την τρέλα μου

Είδα λύσσα, είδα σοβαρότητα, άκουσα φωνές και γενικά όλα όσα φωνάζουν WE ARE BACK MOTHERFUCKERS
Το έχω ξαναπεί και θα το ξαναπώ, όταν αυτός είναι καλά, η ομάδα είναι καλά. Αν αυτός αποφασίσει να δώσει την ψυχή του, τότε και το ρόστερ θα δείξει καλύτερο και τα μεσοδιαστήματα θα γεμίσουν ξαφνικά και οι ευκαιρίες δεν θα χάνονται μπροστά στην εστία. Να πάψουν πια οι μίρλες και οι μαλακίες και να δούμε έναν ΠΑΟΚ στην Τρίπολη που θα τους ξεκωλιάσει.
Κόντεψα να δακρύσω με ένα βιντεάκι της προπόνησης ρε. Άντε επιτέλους γαμώ την τρέλα μου

Ε πάνε με 50.000€ να κάνεις καλύτερη δουλειά.[/quote]Μπαρκαρούτσος έγραψε:Μολις ειδαμε την εντεκαδα με Ολυμπιακο, δε χρειαστηκε να παιρνουμε 2 εκ. το χρονο για να δουμε το φλοκο να ερχεται.Zanis24 έγραψε:ΠαρομοίωςDamoN έγραψε:Εμένα πάλι δεν με ενδιαφέρει καθόλου γιατί παίζει εκεί ο επιθετικός μου ούτε την άποψη του για τους αεροδιάδρομους ούτε για τον σόλα ούτε για τις μεταγραφές που θα κάνουμε .ουτε γιατί προτιμάει τον Ζιβκοβιτς και τον Τάισον .
Σιγά μην μ δώσει και σκαουτινγκ ριπορτ.
Με νοιάζει εάν είναι διατεθειμένος να προσπαθήσει να το γυρίσει. Αν πιστεύει σε αυτό που κάνει. Και καμιά συνέντευξη τύπου δεν θα μου το λύσει αυτό . Από το επόμενο ματς και κάθε επόμενο που έρχεται θα μου το δείξει .
Να ζητήσω εξηγήσεις εγώ ο άσχετος με το αντικείμενο από αυτόν που το έχει κάνει επάγγελμα και έχει φτάσει να αμείβεται 2εκ το χρόνο. Μιλάμε για γελοίες καταστάσεις.
Ο λαος που δε φωναζει φταιει.
Εχει λογο. Απο τη στιγμη που διαλεγει συνεντευξη τυπου Νοεμβριο μηνα, πρεπει να δωσει καποιες εξηγησεις για την κατρακυλα μας.PAOKevolution έγραψε:Συγνώμη φίλε nunies, τα θεωρώ χωριάτικα πράγματα αυτά.
Τι λόγος μας πέφτει να ξέρουμε τέτοια πράγματα;
Τι λόγο έχει να εξηγηθεί ο προπονητής;;;
Επαγγελματική ομάδα είμαστε. Ας βρουν τι φταίει κι ας το λύσουν. Το να εξηγήσει το πρόβλημα θα σημαίνει πως λύθηκε;
Που έχετε δει συνέντευξη τύπου μήνα Νοέμβριο (!) για εξηγήσεις;;
Ξαναλέω. Ο μόνος λόγος να θέλει να μιλήσει είναι αν θέλει να παραιτηθεί και θέλει να το κάνει ενώπιον του κόσμου.
- PAOKevolution
Αυτό ακριβώς που γράφεις, εννοούσε ο Τζος με τον όρο υπερβολές!
Το αγωνιστικό ντεφορμάρισμα, στα εμπαθή μάτια σου είναι κατρακύλα.
Και κάθε φορά που δε θα κερδίζουμε και δε θα παίζουμε καλά σερί αγώνες, ο εκάστοτε προπονητή πρέπει να λογοδοτεί στον χψ evolution. Άντε καλά.
Το αγωνιστικό ντεφορμάρισμα, στα εμπαθή μάτια σου είναι κατρακύλα.
Και κάθε φορά που δε θα κερδίζουμε και δε θα παίζουμε καλά σερί αγώνες, ο εκάστοτε προπονητή πρέπει να λογοδοτεί στον χψ evolution. Άντε καλά.
Οχι "καθε φορα". Βρισκομαστε σε μια πολυ κακη περιοδο αγωνιστικα και προφανως κατι δειχνει αυτο.
Δε σε ενδιαφερει να μαθεις τι παει λαθος στην οικογενεια ΠΑΟΚ για να διορθωθει;
Δε σε ενδιαφερει να μαθεις τι παει λαθος στην οικογενεια ΠΑΟΚ για να διορθωθει;
Κι εγώ το ιδιο πιστευω. Τουλάχιστον, αν τελικά αναφερθεί και στην κατασταση της ομαδας, αποκλειεται να μπει σε λεπτομέρειες. Δεν θυμαμαι να εχει κανει κανεις προπονητης κατι αντιστοιχο παγκοσμιως, μηνα Νοέμβρη κιολας.van rooy έγραψε:Σιγά μην μας αναλύσει όσα συμβαίνουν στην ομάδα ή την σχέση του με τη διοίκηση και την ιδιοκτησία.
Απλά λόγω τιμωρίας δεν έχει μιλήσει για 23 μέρες και του έλειψε.
Σαν τι περιμένετε να πει? Δεν ζήτησα μπακαγιόκο? Ότι δεν παίρνει ή παίρνει μέρος στις μεταγραφές?
Γιατί επιμένει σε τάισον ζιφκο σβάαμπ κτλ?
Γιατί δεν μπορούμε να βγάλουμε τη μπάλα απο την άμυνα ?
Γιατί έχουμε μόλις ένα βαθμό στο γιουροπα?
Ίσως πει ότι όλοι είναι εναντίον μας και εχθροί μας που βρίσκουν κάθε πιθανό τρόπο να μας βάλουν εμπόδια και ότι πρέπει όλοι μαζί να τα προσπεράσουμε.
Ίσως αναφέρει πόσο πολύ επηρέασε η απουσία του την ομάδα.
Ότι είναι ΠΑΟΚ σαν εμας.
Λίγες ώρες έμειναν και θα μας λυθεί η απορία.
Εμενα με αγχωνει το ενδεχομενο να προαναγγειλει καμια αποχωρηση στο τελος της χρονιας. Κατα τα αλλα το πιο πιθανο σεναριο ειναι να προσπαθησει να αναπληρωσει το κενο που προκαλεσε η τιμωρία του σε επίπεδο δηλωσεων. Τυπου να αναφερθει στους λογους που προκαλουν τις αντιδρασεις του καθε φορα ή να καταφερθει εναντίον της τιμωριας κλπ κλπ.
Εγώ πιστεύω οτι θα είναι μια "καθησυχαστική" "συνέντευξη" για να ηρεμήσουν τα πνεύματα στις τάξεις των οπαδών και να μειωθεί η πίεση στην ομάδα. Να δείξει οτι συμπορεύονται με τη διοίκηση για να σταματήσουν τα σενάρια και εκεί και να δηλώσει πίστη στο υλικό του και στη δουλειά που γίνεται και οτι θα έρθουν τα αποτελέσματα για να εμφυσήσει εμπιστοσύνη στους παίκτες του και να τους πάρει από πάνω τους πίεση για να δουλέψουν πιο συγκεντρωμένα.
Φρονώ δε οτι και το σημερινό βιντεάκι της χθεσινής προπόνησης, όπως ανέφερε και άλλος συνοπαδός εδώ, σε αυτό αυτοσκοπούσε, ήτοι να δείξει ένα σύνολο που δεν μασάει και σκίζεται μέσα στη βροχή (εδώ τρόμαξα εγώ σε κάποια τάκλιν) για να ετοιμαστεί για την αντεπίθεση.
Ούτε παίκτες θα δώσει δημόσια, ούτε θα κράξει για μεταγραφές, ούτε τίποτα.
Τα πνεύματα θέλει να ηρεμήσει και να κόψει τα διάφορα σενάρια. Οτιδήποτε άλλο γίνεται και λέγεται πίσω από κλειστές πόρτες.
Φρονώ δε οτι και το σημερινό βιντεάκι της χθεσινής προπόνησης, όπως ανέφερε και άλλος συνοπαδός εδώ, σε αυτό αυτοσκοπούσε, ήτοι να δείξει ένα σύνολο που δεν μασάει και σκίζεται μέσα στη βροχή (εδώ τρόμαξα εγώ σε κάποια τάκλιν) για να ετοιμαστεί για την αντεπίθεση.
Ούτε παίκτες θα δώσει δημόσια, ούτε θα κράξει για μεταγραφές, ούτε τίποτα.
Τα πνεύματα θέλει να ηρεμήσει και να κόψει τα διάφορα σενάρια. Οτιδήποτε άλλο γίνεται και λέγεται πίσω από κλειστές πόρτες.
- john4serres
- john4serres
Απο αυτα που ακουγονται μεχρι ωρας παλευω να βρω τον λογο που γινεται η συνεντευξη
Τωρα θα ξεκινησουν τις ερωτησεις. Εδω θα ειναι και το ζουμι αναλογα τι θα ρωτησουν.