Μεταγραφές Καλοκαιριού 2023 Ι

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Demir

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2023 Ι

Δημοσίευση από Demir »

ΚΩΣΤΑΣ2019 έγραψε:
constadine έγραψε:Για τον Αγγελιδη το paok24 έγραψε ότι πάει Βέρντερ.
Ποντάρουν στον Μοναστηρλη.
Για τον ίδιο λόγο άφησαν και τον Μπότη να πάει Ιταλία.
Να δούμε αν θα βγάλουμε ποτέ τερματοφύλακα ..
πάντως εγώ είμαι έξαλλος ακόμα με την πώληση του Αγγελιδη ..
Άβαταρ μέλους
Kabamaru11

Δημοσίευση από Kabamaru11 »

omerta76 έγραψε:Ο συγκεκριμένος το έχει τερματίσει εδώ και καιρό από τοξικότητα και εξυπνάδες. Και λίγο είναι το ban για την μαλακια που έγραψε.
Να πάνε στο διάολο και οι μεταγραφές και όλα...
Ο συγκεκριμενος,καλο θα ηταν,οταν γυρισει με το καλο.Να σβησει την φωτο του τεραστιου Γιωργου Σκαρταδου,ιεροσυλια ειναι,με τετοιες αποψεις που εχει.
Άβαταρ μέλους
thanos-xanthi

Δημοσίευση από thanos-xanthi »

Ούτε και σήμερα καμία εξέλιξη
Τζογαρουν επικίνδυνα αφήνοντας την ομαδα λειψη και παλεύουν να αποδείξουν οτι τόσο καιρό με τα κενά γνωστά δεν έκαναν καμία προεργασία
Άβαταρ μέλους
Ettien26

Δημοσίευση από Ettien26 »

Πέστο ψέμματα...περισσότερο προεργασία εκανε το φόρουμ παρά αυτοί. :lol:
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Θα πάω για ύπνο με την αισιόδοξη σκέψη ότι ότι γίνεται,(η μάλλον δεν γίνεται) γίνεται για καλό στα πλαίσια του "τα λάθη απαγορεύονται". Ότι σκαναρουν περιπτώσεις παικτών που πραγματικά θα αλλάξουν το επίπεδο της ομάδας και για αυτό είναι και δύσκολο να έρθουν τόσο νωρίς στην Ελλάδα.
Αισιόδοξο πολύ...το ξέρω.
Totem_pk

Δημοσίευση από Totem_pk »

Επτα παικτες χρειαζομασταν. 4 εντεκαδατους και τους αλλους ποιοτικες αλλαγες. Εναν πηραμε τον Τομας που ειχαμε και περσυ. Πφφφφφ. Αν αυτο ειναι προετοιμασια μεταγραφων και σχεδιασμου εμενα να με εσεις. Και αν δεν υπαρχουν λεφτα απλα απλωνεις τα ποδια σου οσο το στρωμα. Φερτε κανα παικτη ρε σεις. Τελεψε ο χρονος.

Ελπιζω (οχι πολυ) να περιμενουν το τελος Ιουνιου που ολοκληρωνονται τα συμβολαια των παικτων. Ελπιζω ακομη.
Άβαταρ μέλους
Rexaris

Δημοσίευση από Rexaris »

Μέχρι σιγμής η μεταγραφική περίοδος είναι αποτυχημένη. Οι αντίπαλοί σου που είναι ήδη μπροστά αγωνιστικά, είναι μποροστά και στις μεταγραφές.

Κι όποιος βγει και μου πει οτι είμαι ανυπόμονος και να περιμένω, τού απαντώ να περιμένει αυτός, όταν θα έχει επιχειρήματα να μιλήσει. Εγώ μιλώ με τα αποτελέσματα που βλέπω ως τώρα και που είναι ένα τεράστιο μηδενικό.

Δεν θα φτάσω στην υπερβολή που λένε αρκετοί συνοπαδοί οτι επίτηδες κυνηγάνε στόχους στο τάχαμου για να μας κοροιδέψουν. Αυτό δεν ισχύει. Ο Ιβάν πλήρωσε τα χρέη τού ΠΑΟΚ και ρίχνει χρήμα κάθε χρόνο. Νομίζω οτι καλή πρόθεση υπάρχει.

Είναι θέμα ανικανότητας και τσαπατσουλιάς καθαρά. Πότε θα καθαρίσεις την ΠΑΕ Ιβάν;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Rexaris την Σάβ 24 Ιουν 2023, 23:36, έχει επεξεργασθεί 3 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

joshua έγραψε:Πως θα ερθει ρε παιδια Ουκρανος ποδοσφαιριστης στον ΠΑΟΚ?

Καλά, δεν είναι απίθανο. Έχω μπει σε βαπόρια που έχουν Ουκρανούς και Ρώσους μαζί μέσα.
Totem_pk

Δημοσίευση από Totem_pk »

Επτα παικτες χρειαζομασταν. 4 εντεκαδατους και τους αλλους ποιοτικες αλλαγες. Εναν πηραμε τον Τομας που ειχαμε και περσυ. Πφφφφφ. Αν αυτο ειναι προετοιμασια μεταγραφων και σχεδιασμου εμενα να με εσεις. Και αν δεν υπαρχουν λεφτα απλα απλωνεις τα ποδια σου οσο το στρωμα. Φερτε κανα παικτη ρε σεις. Τελεψε ο χρονος.

Ελπιζω (οχι πολυ) να περιμενουν το τελος Ιουνιου που ολοκληρωνονται τα συμβολαια των παικτων. Ελπιζω ακομη.
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

giapas έγραψε:O Νικολακοπουλος που συνήθως στα δικά μας λέει αλήθεια, γράφει ότι τον τζουρισιτς τον είχαμε κλεισμένο, αλλά κάπως τα μπέρδεψαν και η ζελα τον πήρε μέσα από τα χέρια μας.

Έγινε τυπογραφικό λάθος. Δεν πατιόταν το Κ στο πληκτρολόγιο και ο άλλος μπερδεύτηκε και πήγε στο βάζελο.

Ε μετά λέει "Τι ΠΑΟ τι ΠΑΟΚ, δε γαμείς, το ίδιο είναι. Τι Ιράν, τι Ιράκ!"

Asimos έγραψε:Σήμερα πάντως ένας Βαζελος γείτονας που έχει πάρει χαμπάρι τη γκρίνια μας στα σοσιαλ, μας αποκάλεσε πλαγίως γαύρους.

Στα παπάρια μας όλα, πρόεδρε φέρε παίκτες αλλιώς λομπού.

Καλά, δεν φτάσαμε σε σημείο να βγάζει ανακοίνωση κατά του προπονητή ένας σύνδεσμος και την άλλη μέρα να φεύγει ο προπονητής!

Όπα, κάτσε...
Άβαταρ μέλους
buffalobill4

Δημοσίευση από buffalobill4 »

Ναι μωρέ θα μας μιλήσουν οι βαζελοι που διωξανε τον βαρδινογιαννη για να φέρουν τον Αλαφούζο εν τέλει και να βγάζουν ανακοινώσεις κατά του πλέον ότι είναι γάβρος. Αυτοί όταν τράβηξε την πρίζα ο Αλαφούζος τι κάνανε; ούτε γήπεδο δεν πηγαίνανε και δηλώνανε μπασκετικοι και οτι δεν ασχολούνται με το ποδόσφαιρο.
Άβαταρ μέλους
constadine

Δημοσίευση από constadine »

Η πάντα αξιόπιστη σφήνα γράφει ότι οι Πορτογάλοι λένε ότι "Το όνομα του Τιάγκο Ντάντας ενεπλάκη στο μεταγραφικό ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού".
Θα το χάσουμε το κορμί πατριώτες :D
ektoras

Δημοσίευση από ektoras »

Ο Μάρβιν Πλάτενχαρτ που έγραψε το SDNA είναι εξαιρετική λύση για το αριστερό άκρο της άμυνας...Έχει φαρμακερή σέντρα και πολύ καλά χτυπήματα φάουλ, ενώ είναι παίκτης με ηγετική προσωπικότητα
Άβαταρ μέλους
Shivaspace

Δημοσίευση από Shivaspace »

γεμάτο ταμείο ο λαγός μετα την πωκηση Κουρμπελη..εχουμε και Μurg :)
Άβαταρ μέλους
hawklord

Δημοσίευση από hawklord »

Μπαρκαρούτσος έγραψε:
joshua έγραψε:Πως θα ερθει ρε παιδια Ουκρανος ποδοσφαιριστης στον ΠΑΟΚ?

Καλά, δεν είναι απίθανο. Έχω μπει σε βαπόρια που έχουν Ουκρανούς και Ρώσους μαζί μέσα.
Γιεβγιεν Χατσεριντι. Ήταν και πρώτης τάξεως επιλογή.
Ελπίζω αυτά που διάβασα στο σκύλο για μεταγραφή στον ακατονομαστο βουλιμικο τροβαδούρο του Σέργουντ να είναι παραμυθια
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”