Μακάρι να είναι καλά και να κανει αλλά τόσα.Γκουερινο έγραψε:joshua έγραψε:Aυτα περι ανικανων υπαλληλων ειναι απλα ανοησιες. Υπηρξαν στη ΠΑΕ στελεχη οπως ο Αρνεσεν η ο Ρεμπε, με θητεια σε μεγαλους συλλογους και συμφωνουσαν πως την κυρια ευθυνη για τις αποφασεις τις εχει ο Σαββιδης.Τωρα αν πιστευετε πως φετος που η ομαδα δεν εχει ΤΔ,εχει μεινει καποιος απλος υπαλληλος που τα κανει μανταρα εν αγνοια του Ιβαν οκ εγω προσωπικα γελαω. Το οτι συμβαινει μεχρι τωρα και για το οτι θα συμβει τις επομενες μερες καλο η κακο εχει τη σφραγιδα του Ιβαν και μονο.Ας ελπισουμε να επικρατησει το καλο...Αυτα τα δυο ποστ μαζι περιγραφουν απολυτα τον ΠΑΟΚ. Για ολα ευθυνεται ο Ιβαν και τα καλα και τα ασχημα, και οπως εκανε σχεδον ολα οσα ειπε μεχρι τωρα θα κανει και τα υπολοιπα. Με τον δικο του τροπο ειτε αρεσει σε καποιους ειτε οχιjibbie έγραψε:ο Ιβαν οτι υποσχεση εχει δωσει την εχει κρατησει ρε σεις, τι αγχωνεστε; καλα να ναι, καλα να μαστε και μεις, κι οτι ειπε και δεν εχει κανει ακομη αργα η γρηγορα θα το κανει.
Προσωπικά με στενοχωρεί που δεν τον έχω δει πουθενά τελευταία. Όχι ότι είμαι καχύποπτος αλλά αλλιώς είναι η φυσική παρουσία και αλλιώς η σύνδεση μέσω σκάιπ.
ΥΓ. Καλώς σας βρήκα και πάλι μετά από 10 χρόνια!!!
Sent from my iPhone using Tapatalk