Μεταγραφές καλοκαιριού III

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Psuxo_logos

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού III

Δημοσίευση από Psuxo_logos »

Γκουερινο έγραψε:
joshua έγραψε:Aυτα περι ανικανων υπαλληλων ειναι απλα ανοησιες. Υπηρξαν στη ΠΑΕ στελεχη οπως ο Αρνεσεν η ο Ρεμπε, με θητεια σε μεγαλους συλλογους και συμφωνουσαν πως την κυρια ευθυνη για τις αποφασεις τις εχει ο Σαββιδης.Τωρα αν πιστευετε πως φετος που η ομαδα δεν εχει ΤΔ,εχει μεινει καποιος απλος υπαλληλος που τα κανει μανταρα εν αγνοια του Ιβαν οκ εγω προσωπικα γελαω. Το οτι συμβαινει μεχρι τωρα και για το οτι θα συμβει τις επομενες μερες καλο η κακο εχει τη σφραγιδα του Ιβαν και μονο.Ας ελπισουμε να επικρατησει το καλο...
jibbie έγραψε:ο Ιβαν οτι υποσχεση εχει δωσει την εχει κρατησει ρε σεις, τι αγχωνεστε; καλα να ναι, καλα να μαστε και μεις, κι οτι ειπε και δεν εχει κανει ακομη αργα η γρηγορα θα το κανει.
Αυτα τα δυο ποστ μαζι περιγραφουν απολυτα τον ΠΑΟΚ. Για ολα ευθυνεται ο Ιβαν και τα καλα και τα ασχημα, και οπως εκανε σχεδον ολα οσα ειπε μεχρι τωρα θα κανει και τα υπολοιπα. Με τον δικο του τροπο ειτε αρεσει σε καποιους ειτε οχι
Μακάρι να είναι καλά και να κανει αλλά τόσα.
Προσωπικά με στενοχωρεί που δεν τον έχω δει πουθενά τελευταία. Όχι ότι είμαι καχύποπτος αλλά αλλιώς είναι η φυσική παρουσία και αλλιώς η σύνδεση μέσω σκάιπ.

ΥΓ. Καλώς σας βρήκα και πάλι μετά από 10 χρόνια!!!

Sent from my iPhone using Tapatalk
Άβαταρ μέλους
bersekeros

Δημοσίευση από bersekeros »

Ναι, ο Τσορμπατζόγλου σε μια αποστροφή του λόγου του, που ο άλλος ο ψηλός ή δεν άκουσε ή έκανε ότι δεν άκουσε,

είπε ότι εκτός από τους υπευθύνους που λογικά θα αναζητηθούν οι λόγοι και οι αιτίες,

θα αναζητηθούν και οι αιτίες στο οικονομικό που έχει αρχίσει και προβληματίζει.

Κάπου εκεί μου ήρθε να σπάσω laptop και κινητό, αλλά μετά είπα μήπως εννοούσε όλες αυτές τις επικών διαστάσεων σπατάλες και μεταγραφικές αποτυχίες των περασμένων ετών.

Αλλά δεν μου άρεσε καθόλου μα καθόλου η φράση του για το οικονομικό που έχει αρχίζει και προβληματίζει.

ΥΓ. Μάλλον το άκουσε τελικά ο ψηλός. Να δω τι άλλο θα μας ξεφουρνίσουν φέτος και τι ακριβώς εννοούν.

Τώρα λέει ο ψηλός δεν θέλει να κάνει το μέντιουμ.
Isi4

Δημοσίευση από Isi4 »

Γκουερινο έγραψε:
joshua έγραψε:Aυτα περι ανικανων υπαλληλων ειναι απλα ανοησιες. Υπηρξαν στη ΠΑΕ στελεχη οπως ο Αρνεσεν η ο Ρεμπε, με θητεια σε μεγαλους συλλογους και συμφωνουσαν πως την κυρια ευθυνη για τις αποφασεις τις εχει ο Σαββιδης.Τωρα αν πιστευετε πως φετος που η ομαδα δεν εχει ΤΔ,εχει μεινει καποιος απλος υπαλληλος που τα κανει μανταρα εν αγνοια του Ιβαν οκ εγω προσωπικα γελαω. Το οτι συμβαινει μεχρι τωρα και για το οτι θα συμβει τις επομενες μερες καλο η κακο εχει τη σφραγιδα του Ιβαν και μονο.Ας ελπισουμε να επικρατησει το καλο...
jibbie έγραψε:ο Ιβαν οτι υποσχεση εχει δωσει την εχει κρατησει ρε σεις, τι αγχωνεστε; καλα να ναι, καλα να μαστε και μεις, κι οτι ειπε και δεν εχει κανει ακομη αργα η γρηγορα θα το κανει.
Αυτα τα δυο ποστ μαζι περιγραφουν απολυτα τον ΠΑΟΚ. Για ολα ευθυνεται ο Ιβαν και τα καλα και τα ασχημα, και οπως εκανε σχεδον ολα οσα ειπε μεχρι τωρα θα κανει και τα υπολοιπα. Με τον δικο του τροπο ειτε αρεσει σε καποιους ειτε οχι
Και πολύ φυσιολογικό. Εδώ οι περισσότεροι που πηγαίνουν σε εστιατόριο η σε χώρους που άλλοι άνθρωποι προσφέρουν υπηρεσίες, απαιτούν τα πάντα και με υφάκι κιόλας επειδή σου λένε "Εγώ πληρώνω".
Γιατί μας φαίνεται περίεργο που το κάνει ο Ιβάν; Και δεν μιλάμε για 200-300 ευρώ,μιλάμε για δεκάδες εκατομμύρια!
Isi4

Δημοσίευση από Isi4 »

Γκουερινο έγραψε:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Isi4 την Δευ 23 Αύγ 2021, 15:07, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Isi4

Δημοσίευση από Isi4 »

Γκουερινο έγραψε:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Isi4 την Δευ 23 Αύγ 2021, 15:06, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
giliopoulos

Δημοσίευση από giliopoulos »

bersekeros έγραψε:Ναι, ο Τσορμπατζόγλου σε μια αποστροφή του λόγου του, που ο άλλος ο ψηλός ή δεν άκουσε ή έκανε ότι δεν άκουσε,

είπε ότι εκτός από τους υπευθύνους που λογικά θα αναζητηθούν οι λόγοι και οι αιτίες,

θα αναζητηθούν και οι αιτίες στο οικονομικό που έχει αρχίσει και προβληματίζει.

Κάπου εκεί μου ήρθε να σπάσω laptop και κινητό, αλλά μετά είπα μήπως εννοούσε όλες αυτές τις επικών διαστάσεων σπατάλες και μεταγραφικές αποτυχίες των περασμένων ετών.

Αλλά δεν μου άρεσε καθόλου μα καθόλου η φράση του για το οικονομικό που έχει αρχίζει και προβληματίζει.

ΥΓ. Μάλλον το άκουσε τελικά ο ψηλός. Να δω τι άλλο θα μας ξεφουρνίσουν φέτος και τι ακριβώς εννοούν.

Τώρα λέει ο ψηλός δεν θέλει να κάνει το μέντιουμ.
Προφανως και ισχυει αυτο για το οικονομικο και ασε τους αλλους να ζουν στο συννεφακι τους.
Εκλεισε η κανουλα και τελος
Άβαταρ μέλους
Magpies4

Δημοσίευση από Magpies4 »

Τελικά πού καταλήγουμε; Οτι θα το πάρει πάνω του ο Ιβάν στις 31 και θα βάλει τον Σκιά να φέρει Ζαμπράνους, Μαουριτσιους, Καντουρήδες και Βιερίνια πρίν τα μεσάνυχτα;
Άβαταρ μέλους
stravostomis

Δημοσίευση από stravostomis »

Magpies4 έγραψε:Τελικά πού καταλήγουμε; Οτι θα το πάρει πάνω του ο Ιβάν στις 31 και θα βάλει τον Σκιά να φέρει Ζαμπράνους, Μαουριτσιους, Καντουρήδες και Βιερίνια πρίν τα μεσάνυχτα;
Κάθε καλοκαίρι σχεδόν αυτό δεν συμβαίνει;
paok düsseldorf

Δημοσίευση από paok düsseldorf »

Για ΜΑΤΟΣ-ΚΑΝΙΑΣ ακουσε κανεις τιποτα; ;)
Άβαταρ μέλους
black_star_ninja

Δημοσίευση από black_star_ninja »

Εγω παιδια δεν πιστευω οτι εκλεισε η κανουλα. Η αληθεια νομιζω οτι βρισκεται καπου στη μεση, σε ολα οσα εχουμε αναφερει μεχρι τωρα εδω μεσα. Δλδ:
1. Προφανως η συμφωνια Ιβαν-Ραζβαν περιελαμβανε την απομακρυνση του Γιωργη ή εστω τη μη ενασχοληση του με τα μεταγραφικα δρωμενα, καθως επισης και τη δεσμευση οτι τον πρωτο λογο σε θεματα μεταγραφων θα τον εχει ο Λουτσεσκου, ο οποιος θα μιλαει με τη Μαρια για το οικονομικο.
2. Ο Λουτσεσκου, οπως ολοι εχει και αυτος τις αποψεις του και τις εμμονες του. Εξηγουμαι. Πιστευει οτι ενα δυνατο γκρουπ με σωστη πνευματικη λειτουργια μπορει αν οχι να κερδιζει συνεχεια, τουλαχιστο να διασφαλισει οτι δε θα χασει. Στα πλαισια αυτα, αποφασισε να μην αλλαξει ολο τον γερασμενο κορμο της ομαδας αλλα να αξιοποιησει οσους περισσοτερους μπορει. Ζητησε συγκεκριμενους ποδοσφαιριστες, καποιοι απο τους οποιους ηταν ευκολο να αποκτηθουν (βλπ Τειλορ, Ολιβειρα, Κουρτιτς) ενω καποιοι αλλοι ειτε αρνηθηκαν ειτε ειναι πολυ δυσκολο να αποκτηθουν και ακομα παλευεται η δουλεια (βλπ Σιλβα, Τζιοβινκο, Μπαμπα). Κανω μια παρενθεση στο σημειο αυτο, θελοντας να τονισω οτι δε θα υπηρχε γκρινια αν κλειναμε κατευθειαν μετα τον Κουρτιτς, Μπαμπα και Τζιοβινκο.
3. Δυστυχως ή ευτυχως οι περιπτωσεις Μπαμπα, Τζιοβινκο μπορει να ηθελαν καποιες υπερβασεις. Τετοιες που ειτε οδηγησαν τον Λουτσεσκου (δε γνωριζω αν συμμετεχει καν σε τετοιες αποφασεις) στο να περιμενει και να αρκεστει στους διαθεσιμους ποδοσφαιριστες ειτε αναγκασαν τη Μαρια να μην αποφασιζει ωστε να προχωρησουν.

Καλως ή κακως πλεον παιζουμε ενα παιχνιδι με τους διαθεσιμους ποδοσφαιριστες και περιμενουμε μεχρι 31/8 να δουμε αν θα γινει ή οχι καποια υπερβαση ή αν θα κλεισουμε ποσοτικα το ροστερ.
Ολα τα παραπανω ειναι προσωπικη εκτιμηση. Δεν εχω καμμια απολυτως ενημερωση απο κανεναν.
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

paok düsseldorf έγραψε:Για ΜΑΤΟΣ-ΚΑΝΙΑΣ ακουσε κανεις τιποτα; ;)
Πολυ πανω ραφι πλεον. Δυσκολα για μας
proedros

Δημοσίευση από proedros »

Οι παίκτες που θα έρθουν είναι αυτοί που ακούγονται και μόνο δανεικοί και ελεύθεροι…Κανένας Ιβαν δεν πρόκειται να βάλει περισσότερα χρηματα..Έχει προαποφασιστεί η συγκεκριμένη πολιτική από την αρχή της μεταγραφικής περιόδου…Αφήνω ένα μικρό παράθυρο για την θέση 10 σε περίπτωση που πάρουμε την πρόκριση…
renegade

Δημοσίευση από renegade »

JohnDag έγραψε:
proedros έγραψε:
JohnDag έγραψε:Να κάνω εγώ μια απλή ερώτηση;

Είμαι εγώ πχ επαγγελματίας ατζέντης ο οποίος έχω κάνει δουλειές με τον ΠΑΟΚ τα προηγούμενα χρόνια. Άρα με ξέρουν στην ΠΑΕ, δεν είμαι άγνωστος.

Θέλω, λοιπόν, να προτείνω έναν παίχτη μου στην ΠΑΕ. Ενημερώνοντας και για την τιμή του (συμβόλαιο και ποσό απόκτησης).

Τα προηγούμενα χρόνια αυτή η διαδικασία γινόταν μέσω του ΤΔ. Με αυτόν επικοινωνουσα.

Φέτος και με την απουσία ΤΔ σε ποιον απευθύνομαι για να προτείνω παίχτη;

Απλή ερώτηση, η απάντηση της οποίας εξηγεί πολλά για το ποιο είναι το βασικό πρόβλημα στις μεταγραφές του ΠΑΟΚ φέτος.

Στάλθηκε από το SM-G770F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ανούσια ερώτηση για μένα..Το θέμα δεν είναι ο ΤΔ…Ο συμπολίτης π.χ. πως κάνει μεταγραφές αφού εκεί υπάρχει μόνο ο Κάρυ;Πλέον όλα δουλεύουν ηλεκτρονικά με email…Είσαι ατζέντης δηλ., στέλνεις email με τους παίκτες που εκπροσωπείς και αν υπάρχει ανταπόκριση συνεχίζεις την επικοινωνία…
Μάλιστα.

Δηλαδή αν θέλει να μας προτείνει έναν παίχτη η Wasserman πχ με την οποία κάναμε δουλειά φέτος εσύ λες ότι αυτό που κάνει είναι να στείλει ένα email στο transfers@paokfc.gr και να περιμένει μπας και φιλοτιμηθουμε να της απαντήσουμε; αυτό λες αν κατάλαβα καλά.

Υ.Γ. Το κακό δεν είναι να μην ξέρεις κάτι. Το κακό είναι ενώ δεν το ξέρεις να έχεις και "εμπεριστατωμενη" άποψη.

Στάλθηκε από το SM-G770F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Μάλλον εσύ το κάνεις αυτό.
Φυσικά και τη σήμερον ημέρα όλα ξεκινάνε με ένα μέιλ,όχι μόνο στον ΠΑΟΚ,όχι μόνο στο ποδόσφαιρο.
Δεν είμαστε στο 1990 πλεον
Άβαταρ μέλους
paokovios1974

Δημοσίευση από paokovios1974 »

Ρε παιδιά ο τζιομπανογλου μιλάει για τις 2 συγκεκριμένες μεταγραφές ότι ολοκληρώνονται,όχι ότι ολοκληρώνονται οι μεταγραφές.
Ο τίτλος στο σπορτ 24 είναι λάθος.
Κάτι αρχάς ξέχασε τον Άκπομ δεν το καταλαβαίνετε;
Άβαταρ μέλους
bersekeros

Δημοσίευση από bersekeros »

@ black_star_ninja

Την υπέρβαση που αναφέρεις,
δεν αντιλαμβάνομαι.

Γιατί υπέρβαση;

Σε ποιά περίπτωση έπρεπε να κάνουμε υπέρβαση;

Ποιό είναι το ταβάνι που θα υπερβούμε;

ΥΓ. Αλλά διέρρευσαν δεξιά αριστερά, όταν άλλαζε ο προπονητής το Μάιο.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος bersekeros την Δευ 23 Αύγ 2021, 15:27, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”