Μάλλον το αντίθετο ισχύει. Τον Φερέϊρα δεν είχε σε μεγάλη εκτίμηση ο μπαμπάς Λουτσέσκου και τον είχε μόνιμα στον πάγκο. Έφυγε ο μπαμπάς Λουτσέσκου από τη Σαχτάρ και με προπονητή τον Πορτογάλο Φονσέκα έκανε τις φοβερές σεζόν ο παίκτης. Επίσης είναι μόνιμα σε πτωτική αγωνιστική πορεία ο παίκτης, μετά τη Σαχτάρ και τη μεταγραφή του στη Μπενφίκα, άρα δε το βλέπω πολύ πιθανό!boogeyman77 έγραψε:Εγώ πάλι για φορ έχω προαίσθημα για Facundo Ferreyra. Ίσως λόγω προϊστορίας με μπαμπά Lucescu Ο οποίος είναι κάτι σαν άτυπος τεχνικός διευθυντής μας
Μεταγραφές καλοκαιριού 2021
-
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2021
Πάντως όσο περνάει η ώρα και δεν υπάρχει ανάλογη συνέχεια στη πρωινή ειδησεογραφία για Ολιβέιρα οι πιθανοτητες μειώνονται. Αυτού του είδους οι κινήσεις όταν βγαίνουν προς τα έξω είναι συνήθως τελειωμένες.
- black_star_ninja
Πάσο νόμιζα οτι με μιρτσεα εκανε την καλή σεζόν. Άρα άκυρος κ αυτός.dimitris88 έγραψε:Μάλλον το αντίθετο ισχύει. Τον Φερέϊρα δεν είχε σε μεγάλη εκτίμηση ο μπαμπάς Λουτσέσκου και τον είχε μόνιμα στον πάγκο. Έφυγε ο μπαμπάς Λουτσέσκου από τη Σαχτάρ και με προπονητή τον Πορτογάλο Φονσέκα έκανε τις φοβερές σεζόν ο παίκτης. Επίσης είναι μόνιμα σε πτωτική αγωνιστική πορεία ο παίκτης, μετά τη Σαχτάρ και τη μεταγραφή του στη Μπενφίκα, άρα δε το βλέπω πολύ πιθανό!boogeyman77 έγραψε:Εγώ πάλι για φορ έχω προαίσθημα για Facundo Ferreyra. Ίσως λόγω προϊστορίας με μπαμπά Lucescu Ο οποίος είναι κάτι σαν άτυπος τεχνικός διευθυντής μας
κοιτα μπορει να συμφωνησαν με τον παιχτη αλλα να τον εχουν stand by γιατι δουλευουν αλλες περιπτωσεις ...η λογικη λεει οτι πρεπει γρηογρα να ερθει φορ και οσο δεν κλεινουν οι αλλες περιπτωσεις μαλλον αυτος θα ειναι ο εκλεκτοςjoshua έγραψε:Πάντως όσο περνάει η ώρα και δεν υπάρχει ανάλογη συνέχεια στη πρωινή ειδησεογραφία για Ολιβέιρα οι πιθανοτητες μειώνονται. Αυτού του είδους οι κινήσεις όταν βγαίνουν προς τα έξω είναι συνήθως τελειωμένες.
Πάντως ο προ τριών ετών Ολιβέιρα ήταν μεταγραφές από το πάνω ράφι. Ήταν πολυτέλεια για το ελληνικό πρωτάθλημα. Πλέον όμως δεν θυμίζουν πολλά από εκείνον τον παίκτη
Εντάξει ρε παιδιά δεν είναι και κανα λιμό ο Ολιβέιρα για να τον έχουμε stand by…
-
Ευτυχώς πρόλαβε και ανανέωσε ο Πέτρος ο Μάνταλος γιατί μπορεί να κάναμε κανένα "μπαμ" στο 8-10αρι.
ΥΓ Όσοι λέτε ότι τους θέλει ο Λουτσεσκου, ξεχνάτε κάτι.
Όλα τα ρεπορτάζ λένε ότι του παρουσιάζουν μία τριάδα παικτών και επιλέγει.
Κι εμένα αν μου παρουσιάσεις Ολιβέιρα- Μάνο- Κουλούρη πχ, τον Ολιβέιρα θα επιλέξω πρώτο.
Αυτό δεν σημαίνει ότι είναι η καλύτερη επιλογή.
Εκτός αν νομίζετε ότι ο Λουτσεσκου έχει καμία όρεξη να κάνει ΚΑΙ σκάουτινγκ.
ΥΓ Όσοι λέτε ότι τους θέλει ο Λουτσεσκου, ξεχνάτε κάτι.
Όλα τα ρεπορτάζ λένε ότι του παρουσιάζουν μία τριάδα παικτών και επιλέγει.
Κι εμένα αν μου παρουσιάσεις Ολιβέιρα- Μάνο- Κουλούρη πχ, τον Ολιβέιρα θα επιλέξω πρώτο.
Αυτό δεν σημαίνει ότι είναι η καλύτερη επιλογή.
Εκτός αν νομίζετε ότι ο Λουτσεσκου έχει καμία όρεξη να κάνει ΚΑΙ σκάουτινγκ.
-
Δηλαδη εχετε δει τον ολιβειρα να παιζει και λετε δεν κανει;
Ή απλα το λετε επειδη επαιζε στην αεκ;
Μια χαρα παικτης ειναι
Μια χαρα παικτης ειναι
Δεν ειπα οτι ειναι λιμο ...αλλα αν κυνηγας ενα παιχτη προδιαγραφων γιοβετιτς ( λεω εγω τωρα , και κατωτερης ποιοιτητας μην παρεξηγηθουμε ) περιμενεις λιγο και αν δεν τον κλεισεις ενεργοποιεις του ολιβειρα ...μην βγαζετε συμπερασματα χωρις στοιχεια
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος laska4 την Σάβ 26 Ιουν 2021, 18:53, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Aυτο μπορει να γινει με τον δευτερο.Αυτη τη στιγμη ο ΠΑΟΚ δεν εχει φορ.
- bersekeros
Φυσικά και τον έχουμε δει.giliopoulos έγραψε:Δηλαδη εχετε δει τον ολιβειρα να παιζει και λετε δεν κανει;
Μια χαρα παικτης ειναι
Στην άεχ έπαιζε, όχι στην Παραγουάη.
Έτσι όπως είναι τώρα ο Ολιβέιρα δεν κάνει.
Πολύ καλύτερος ο Κρμέντσικ.
Εγω θεωρω πιο πιθανο να μας εχει εμας stand by ο Ολιβειρα.Να του εχουμε κανει καμια προταση στα 700.000 και να θελει χρονο να δει αν θα βρει κατι καλυτερο.
Δεν ξερω τι ισχυει απο οσα λενε για το κασε του καθενος.Ξερω οτι πλεον η παε δε χαριζει κασε.Parolos έγραψε:Κάτσε ρε Barlow γιατί λέμε μισές αλήθειες.
Δε μας παίρνει να δώσουμε για παιχταραδες 1,5 εκατομμύριο δεκτον.
Αλλά μας παίρνει να δώσουμε 1,5 εκατομμυριο για Τευλορ και Ολιβέιρα?
Κράτα Λυρατζη, Κουτσια. Πάρε και με 100 χιλιάρικα 5ο μπακ το Φεράρι για 5-6 συμμετοχές και κομπλέ. Κράτα και Τζολη και τελειώσαμε.
Το FFP απ' τις ακριβές μετριότητες μας έκατσε στο κεφάλι όχι από τους παιχταραδες. Μακάρι να είχαμε 4 Μάτος, 4 Βιειρινιες, 4 Ζιφκοβιτς και 2 Πριγιοβιτς και 10 πιτσιρίκια. 10 μύρια μπάτζετ όλοι μαζί και σηκώνεις από Σεπτέμβρη πρωτάθλημα.
Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Εγω μια γενικη εικονα οπως τη βλεπω εδωσα.
Πιστευω οτι ο ιβαν ειναι διατεθειμενος να δωσει το μαξιμουμ μπατζετ στα πλαισια του φφπ.Κ αν σκασει κανενας πρωτοκλασσατος προς το τελος δεν θα πει οχι στο να μπει κ μεσα.Απλα οι σπαταλες πλεον κοστιζουν στο φφπ κ το ζησαμε στο πετσι μας.αν δεν υπηρχε το φφπ δε θα ειχαμε αυτες τις συζητησεις.ειμαι 100% σιγουρος οτι θα ξοδευε χωρις λογικη γιατι εχει τρελα.
Οποτε πλεον το μπατζετ ειναι παντα περιορισμενο.
Υγ.αυτο το RMX1931 τι ειναι?απο αυτοκινητο στελνεις?
Από την φετινή ΑΕΚ οι μόνοι παίκτες που είχα σε εκτίμηση ήταν οι Λιβάγια - Ολιβέιρα και Μάνταλος. Θεωρώ πως μόνο αυτοί θα μπορούσαν να σταθούν στο ρόστερ του ΠΑΟΚ. Δεν γνωρίζω αν έχει προβλήματα τραυματισμών. Πιστεύω πως στην ΠΑΕ τα γνωρίζουν αυτά. Δεν τρελαίνομαι στο άκουσμα του, ούτε απογοητεύομαι. Όσο για το συμβόλαιό του, από εμένα μην τα ζητάτε και ας του δώσουν ότι θέλουν....
Πιστεύω πως τελικά θα πάρουμε τον Κρμέτσικ. Οι Βέλγοι θέλουν τον Τζόλη και θα προσπαθήσουν να κάνουν κάποια συνολική συμφωνία. Αν δεν τα βρούμε για Τζόλη νομίζω πως τελικά θα τον δώσουν είτε δανεικό είτε με λογικό ποσό αγοράς. Αν θέλεις παίκτη νωρίς που ανήκει σε ομάδα, τα σκας και τον παίρνεις. Αν τον θες οικονομικά τότε περιμένεις. Αν πρέπει να περιμένουμε 1 μήνα για να γλιτώσουμε μερικές εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ νομίζω αξίζει τον κόπο.
Επίσης διάβασα σήμερα πως η Κάλιαρι έπεσε στο 1,5εκ για τον Ντεϊτόλα. Φυσικά δεν γνωρίζω πόσο αξιόπιστο είναι το άρθρο (Forza το διάβασα). Πάντως η αίσθηση που έδινε η εφημερίδα ήταν πως ο παίκτης τελικά θα κλείσει.
Μάλλον δηλαδή μέχρι τις 12 Ιουλίου που φεύγει η ομάδα για Ολλανδία θα έχουν κλείσει οι:
Τέιλορ,
Ντεϊτόλα
Κρμέτσικ ή Ολιβέιρα ή άλλο φορ
εξτρέμ (;) ο Λου έχει ζητήσει ρητά κλασικό εξτρέμ
Η λογική λέει πως ο Ρουμάνος θα πάρει μαζί του όλο το ρόστερ συν τους τρεις καινούριους στην Ολλανδία και εκεί θα αποφασίσει ποιοι κάνουν και ποιοι περισσεύουν. Θα υπάρχουν λογικά και πωλήσεις. Τέλη Ιουλίου μέχρι και τέλη Αυγούστου θα ψάξουμε για ποιοτικές κινήσεις αναβάθμισης του ρόστερ για να καλύψουμε τα όποια κενά μας.
Πιστεύω πως τελικά θα πάρουμε τον Κρμέτσικ. Οι Βέλγοι θέλουν τον Τζόλη και θα προσπαθήσουν να κάνουν κάποια συνολική συμφωνία. Αν δεν τα βρούμε για Τζόλη νομίζω πως τελικά θα τον δώσουν είτε δανεικό είτε με λογικό ποσό αγοράς. Αν θέλεις παίκτη νωρίς που ανήκει σε ομάδα, τα σκας και τον παίρνεις. Αν τον θες οικονομικά τότε περιμένεις. Αν πρέπει να περιμένουμε 1 μήνα για να γλιτώσουμε μερικές εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ νομίζω αξίζει τον κόπο.
Επίσης διάβασα σήμερα πως η Κάλιαρι έπεσε στο 1,5εκ για τον Ντεϊτόλα. Φυσικά δεν γνωρίζω πόσο αξιόπιστο είναι το άρθρο (Forza το διάβασα). Πάντως η αίσθηση που έδινε η εφημερίδα ήταν πως ο παίκτης τελικά θα κλείσει.
Μάλλον δηλαδή μέχρι τις 12 Ιουλίου που φεύγει η ομάδα για Ολλανδία θα έχουν κλείσει οι:
Τέιλορ,
Ντεϊτόλα
Κρμέτσικ ή Ολιβέιρα ή άλλο φορ
εξτρέμ (;) ο Λου έχει ζητήσει ρητά κλασικό εξτρέμ
Η λογική λέει πως ο Ρουμάνος θα πάρει μαζί του όλο το ρόστερ συν τους τρεις καινούριους στην Ολλανδία και εκεί θα αποφασίσει ποιοι κάνουν και ποιοι περισσεύουν. Θα υπάρχουν λογικά και πωλήσεις. Τέλη Ιουλίου μέχρι και τέλη Αυγούστου θα ψάξουμε για ποιοτικές κινήσεις αναβάθμισης του ρόστερ για να καλύψουμε τα όποια κενά μας.
Επίσης κι εγώ αναρωτιέμαι από που πηγάζει ότι ο Φακούντο, ο Σπόραρ και ο Πρίγιο είναι καλύτεροι του Ολιβέιρα. Ίσως ο Σπόραρ να αξίζει τον κόπο, αλλά δεν μιλάμε για τεράστιες διαφορές.
Απλά ο Ολιβέιρα έχει ψηλό κασέ. Οπότε μάλλον δεν θα κλείσει. Εύχομαι να μην πάρουν χειρότερο.
Απλά ο Ολιβέιρα έχει ψηλό κασέ. Οπότε μάλλον δεν θα κλείσει. Εύχομαι να μην πάρουν χειρότερο.