Ετσι είναι !!!danirifle έγραψε:ο γιαννούλης πρέπει να μας εξασφαλίσει 2 παίχτες
τον φαλάκρα και ακόμα έναν
είτε χαφάρα είτε μπακάρα
κανονίστε εκεί στην ΠΑΕ
Ιβάν Σαββίδη με 3 ακόμα παίκτες επιπέδου Κρμέντσικ - Ουάρντα παίρνουμε ντάμπλ.
Ετσι είναι !!!danirifle έγραψε:ο γιαννούλης πρέπει να μας εξασφαλίσει 2 παίχτες
τον φαλάκρα και ακόμα έναν
είτε χαφάρα είτε μπακάρα
κανονίστε εκεί στην ΠΑΕ
Ξεκολλάει κόλπα και κινήσεις από τον Κρμέντσικ.vs40 έγραψε:Τον Γιαννούλη τον πουλάω κι εγώ Ρέμπε. Αν είσαι μάγκας πούλα τον Σφιντέρσκι
προτιμω δεξι μπακ γιατι αν βγει ο βιειρινια ο σοαρες δεν με ικανοποιει τοσο οσο ο περειρα αριστεραMitsospaoki4 έγραψε:Ο Πάμπλο θα κάνει πολύ καλή δουλειά, αλλά πρέπει να του παρασχεθουν κάποια εφόδια!
Πλάγιος μπακ (οποία πλευρά θέλουν) και χαφ πρέπει να παρθούν σίγουρα!
Και πάνω από 2.000.000 €vs40 έγραψε:Τον Γιαννούλη τον πουλάω κι εγώ Ρέμπε. Αν είσαι μάγκας πούλα τον Σφιντέρσκι
Γιάννη να ξεκινήσουμε από αυτόν που έχεις φωτογραφία ... Τσόλακ... δεν ακούμπησε.john4serres έγραψε:Και πάνω από 2.000.000 €vs40 έγραψε:Τον Γιαννούλη τον πουλάω κι εγώ Ρέμπε. Αν είσαι μάγκας πούλα τον Σφιντέρσκι
Όταν έχεις μόνο έναν, δεν γίνεται να μην πάρεις κανέναν, ότι και να είναι αυτός. Το θέμα πλέον είναι και ποσοτικό, όχι μόνο ποιοτικό. Αν δεν πάρουμε αυτόν που θέλουμε, αναγκαστικά Φεράρι, τι να κάνουμε.joshua έγραψε:Παντως πραγματικα αποκτηση μονο παικτων με προοπτικη να γινουν σταθερες, διαφορετικα να μην παρουν κανενα.Το ειπε και ο Γκαρσια απο την αρχη οτι θελει παικτες μονο αν αυτοι μπορουν να προσφερουν το κατι παραπανω,οχι να παρουμε μονο για να παρουμε.