Μεταγραφές Καλοκαιριού 2018
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2018
Η ηλιθια ερώτηση της ημέρας κολκα σε λουτσεσκου.... Έχω κουραστεί με τα μεταγραφικά αν έχετε να μας πείτε κάποιο νέο.... Αν έχεις κουραστεί παράτατα βλακα..... Η δουλεία σου είναι.....
Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Θυμάμαι πέρσι τέτοια εποχή που πιέζαμε πολλοί εδώ μέσα η ομάδα να κάνει κίνηση για τον ελεύθερο τότε Αντρέ Κάστρο...Ο παίκτης έκανε σπουδαία χρόνια στην 6η Γκαζιαντεπ Τουρκίας με 4 γκολ και 9 ασίστ σε 33 παιχνίδια...Σπουδαίο 8άρι...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος proedros την Παρ 29 Ιουν 2018, 20:52, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
ναι αυτο το δεν βιαζομαστε, εμενα μου χτυπαει πολυ ασχημα, σαν να λεει κανουμε διακοπες τωρα. Παιχνιδι του μανατζερ για πιεση στους ενδιαφερομενους, τιποτα παραπανω. Ο παιχτης σε μερικες ημερες καπου θα κλεισει. Ακομα και σε εμας να ερθει τωρα δεν νομιζω να παιξει σε καποιο παιχνιδι με τους Ελβετους
Λογικα με τη Βασιλεια θα παιξουμε χωρις νεες προσθηκες.Θα την βρει την ακρη ο Λουτσεσκου.
Απο εκει και περα, εκτος απο το αμυντικο χαφ και το φορ, θελουμε παικτη στα ακρα.Η ομαδα εχει πολυ ταλεντο στα πλαγια, αλλα αλοιμονο αν ο ΠΑΟΚ του 2018 δεν εχει τουλαχιστον μια σταθερα στα πλαγια και παει με ρισκο.
Ο παικτης αυτος θα ειναι ειτε η προωθηση του Αντελινο ειτε μεταγραφη.Ο μετριος Καμπος ηταν σταθερα, γτ ηξερες θα σου δινει καθε φορα το 6-7.Τωρα παρα του οτι οι υπαρχοντες ισως ειναι πιο ταλανταχοι ειναι κια απο ασταθεις.
Απο εκει και περα, εκτος απο το αμυντικο χαφ και το φορ, θελουμε παικτη στα ακρα.Η ομαδα εχει πολυ ταλεντο στα πλαγια, αλλα αλοιμονο αν ο ΠΑΟΚ του 2018 δεν εχει τουλαχιστον μια σταθερα στα πλαγια και παει με ρισκο.
Ο παικτης αυτος θα ειναι ειτε η προωθηση του Αντελινο ειτε μεταγραφη.Ο μετριος Καμπος ηταν σταθερα, γτ ηξερες θα σου δινει καθε φορα το 6-7.Τωρα παρα του οτι οι υπαρχοντες ισως ειναι πιο ταλανταχοι ειναι κια απο ασταθεις.
Πολυ σωστη τοποθετηση.joshua έγραψε:...Πρωτη μεταγραφη ο Χατσεριδη για τον οποιο δεν εχει τοσο σημασια για τον αν ειναι καλος η κακος παικτη, αλλα για το οτι ο ΠΑΟΚ χρειαζοταν ενα αριστερο στοπερ να πλαισιωσει τον κορυφαιο αμυντικο του πρωταθληματος τον Βαρελα και τωρα θα πρεπει αυτος να μετατοπιστει αριστερα για να συνυπαρξει με τον Ουκρανο.Δευτερη εκπληξη η παραμονη Γιαννουλη στον ατρομητο παρα τις δηλωσεις Λουτσεσκου οτι υπολογιζεται και αυτη τη στιγμη η ομαδα εχει μεινει χωρις αναπληρωματικο αριστερο μπακ,χωρις καν αριστεροποδαρο μπακ.Επομενα γνωστα κενα αυτα του αμυντικου χαφ και του επιθετικου.Για το μεν πρωτο η οικογενεια εχει κολησει με τον Σουηδο για τον οποιο οταν διαβαζω δηλωσεις μανατζερ πως δεν βιαζομαστε να αποφασιουμε μου ερχεται να σπασω τον υπολογιστη καθως αναρωτιεμαι αν ειναι το μοναδικο αμυντικο χαφ στον κοσμο.Τελος οσον αφορα τον επιθετικο ενω ολα δειχνουν πως ο Πουκι ηταν ο εκλεκτος καποιων μεσα στην ομαδα,τα μεσα λενε επιλογη του Λουτσεσκου, παλι καποιος μοιαζει να φρεναρει την μεταγραφη, το γιατι το ξερει μονο αυτος.Καταληγω λεγοντας πως για αλλη μια φορα ο ΠΑΟΚ δεν μοιαζει να κινειται "ποδοσφαιρικα" αλλα βαση συγκρεκριμενων επιθυμιων,χωρις ξεκαθαρους ρολους στην επιλογη παικτων και μεγαλα ερωτηματικα για το ποιος αποφασιζει.
Ας ελπισουμε ο Βαρελα να μην επηρεαστει απο τη μετατοπιση. Και δε νομιζω να επηρεαστει.
Ο Χατσερ δεν με πολυχαλασε, εχει αρχοντικο στυλ. Ας ελπισουμε τα τακλιν που κανει με προετεταμενη τη σχαρα να μην παιρνει καρτες. Παντως υπαρχει μια σχετικη τρυπα στο κεντρο της αμυνας θεωρητικα, αν αντιμετωπισουμε γρηγορο επιθετικο στυλ Ελιονουσι, αλλα μπορει να καλυπτεται απο τα χαφ. Πχ σημερα ειδα τον Πελκα να κανει τακλιν στην περιοχη μας κ να σωζει γκολ.
Τον Πουκι μπορει να τον ακυρωσε η ομαδα λογω του Μυστακιδη που δειχνει μπαρουτοκαπνισμενος και πανω κατω ιδιας αξιας. Ή φυσικα λογω Καντουρι. Για μενα αν ερθει επιθετικος πρεπει να ειναι μια κλαση πανω απο τους υπαρχοντες. Ο Κουλουρης να δοθει δανεικος ουτως ή αλλως.
ρε βλακα βερνμπλουμ εχεις 10 προτασεις και δεν εχεις επιλεξει καμια ομαδα?
οι περισσοτερες ομαδες εχουν ξεκινησει προετοιμασια και συ σκεφτεσαι ακομη ποια θα σε πλειοδοτησει περισσοτερο?
τι επαγγελματιας εισαι εσυ που σ ενδιαφερουν μονο τα λεφτα και οχι η ετοιμοτητα σου σ ενα συλλογο που θα ματωσει για να σε αποκτησει?
μακρια απο τετοιους ποδοσφαιρστες που το μονο που κοιτανε ειναι η παρτι τους και οχι ο συλλογος που τους ταιζει
οι περισσοτερες ομαδες εχουν ξεκινησει προετοιμασια και συ σκεφτεσαι ακομη ποια θα σε πλειοδοτησει περισσοτερο?
τι επαγγελματιας εισαι εσυ που σ ενδιαφερουν μονο τα λεφτα και οχι η ετοιμοτητα σου σ ενα συλλογο που θα ματωσει για να σε αποκτησει?
μακρια απο τετοιους ποδοσφαιρστες που το μονο που κοιτανε ειναι η παρτι τους και οχι ο συλλογος που τους ταιζει
1 Εγω με αθτα δεν ειχα ασχοληθεί κ νομιζα ήταν λήξαν αλλα εστω κ ετσιΖαντός έγραψε:Δεν είναι θέμα χιούμορ.
Μπήκε ένα site στην blacklist του Paokmania και δεν το σέβεστε.
Έχουμε κανόνα που λέει ξεκάθαρα ότι δεν ποστάρουμε links σκέτα από αρδοσάιτ και ούτε αυτό το σέβεστε.
Έχει γίνει ένα topic τριμπούρδελο και γεμάτο off-topics για πολλοστή φορά και ούτε αυτό το σέβεστε!
Και φταίει η έλλειψη χιούμορ μου;;
Σημαντικη ανακοινωση.
Η admin team αποφασισε οτι αρθρα απο το site metrosport δε θα ξαναμπουν στο paokmania μεχρι νεοτερας.
Το εν λογω site με δε σεβεται τον κοσμο που το στηριζει, αραγε ποσοι ειναι οι υπολοιποι περαν του ΠΑΟΚ, με το ταχα μου χιουμοριστικο αρθρο του τερματοφυλακα της σιτυ(αν θυμαμαι καλα).
Οταν αυτοι που σε στηριζουν είτε εντυπα είτε ηλεκτρονικα, φανταζομαι, ειναι πανω από το 50-60%, μην πω και παραπανω, οφειλεις να τους σεβεσαι.Δεν πειραζει κυριοι..
Ηρθε και ο αρουλης φετος στην Α, θα πουλησετε παραπανω φυλλα....

Στην κριση του καθενος ειναι αν θελει να μεταφερει και αρθρα του στο φορουμ.
Εμεις σαν admin team ΟΧΙ.
Αθτο Εμενα μου λεει οτι μπορω να βάλω εφόσον το κρίνω
Σ εχω ξαναπεί εκτος απο το γραμμα τπυ νόμου υπαρχει κ το πνεύμα
Ζαντός έγραψε:Δεν είναι θέμα χιούμορ.
Έχουμε κανόνα που λέει ξεκάθαρα ότι δεν ποστάρουμε links σκέτα από αρδοσάιτ και ούτε αυτό το σέβεστε.
Έχει γίνει ένα topic τριμπούρδελο και γεμάτο off-topics για πολλοστή φορά και ούτε αυτό το σέβεστε!
για το λινκ έχεις δικιο για το άλλο θέμα με τη μπλακλιστ αν θυμάμαι καλά η ανακοίνωση του σουρμε αφορούσε την αντμιν τιμ και δεν απαγόρευε σε κανενα μέλος να ανβαζει άρθρα απ το συγκεκριμένο σάιτ η να μεταφέρει ειδήσεις.
ένας λόγος παραπάνω ότι ο κώστας είναι φίλος πολλών εδώ και τον εμπιστεύονταιμεσα σαυτους και εγώ
όπως επίσης ότι έκανε δουλειά εδώ μέσα και αξιόλογη μάλιστα και δεν εφυγε με κακό τρόπο όπως πολλοί άλλοι στο παρελθόν
όποτε θεωρώ λάθος να απαγορεύεται να ανεβαίνουν άρθρα του κωστα που ξέρουμε ότι είναι πληροφόρηση και να τον τσουβαλιάζουμε με τους λοιπούς αρδ
- desperando
- Επικοινωνία:
Πολυ σωστα ++++++++++++++Athens έγραψε:ρε βλακα βερνμπλουμ εχεις 10 προτασεις και δεν εχεις επιλεξει καμια ομαδα?
Μακρια απο τον 32χρονο μισθοφορο
- kataramenos5
ποιος μωρε?οποιος παει εκει γινεται 666 .Μακριαche4 έγραψε:Ζαντός έγραψε:Δεν είναι θέμα χιούμορ.
για το λινκ έχεις δικιο για το άλλο θέμα με τη μπλακλιστ αν θυμάμαι καλά η ανακοίνωση του σουρμε αφορούσε την αντμιν τιμ και δεν απαγόρευε σε κανενα μέλος να ανβαζει άρθρα απ το συγκεκριμένο σάιτ η να μεταφέρει ειδήσεις.
ένας λόγος παραπάνω ότι ο κώστας είναι φίλος πολλών εδώ και τον εμπιστεύονταιμεσα σαυτους και εγώ
όπως επίσης ότι έκανε δουλειά εδώ μέσα και αξιόλογη μάλιστα και δεν εφυγε με κακό τρόπο όπως πολλοί άλλοι στο παρελθόν
όποτε θεωρώ λάθος να απαγορεύεται να ανεβαίνουν άρθρα του κωστα που ξέρουμε ότι είναι πληροφόρηση και να τον τσουβαλιάζουμε με τους λοιπούς αρδ
σωστο μεν αλλα δινεις κλικ αμα βαζεις μονο το λινκ.Βαλτε το κειμενεο .όποτε θεωρώ λάθος να απαγορεύεται να ανεβαίνουν άρθρα του κωστα που ξέρουμε ότι είναι πληροφόρηση και να τον τσουβαλιάζουμε με τους λοιπούς αρδ
Ζητημα το καναμε κι αυτο. ΦΕΡΤΕ ΦΟΡ ΡΕ.
- Petros1988
Τι θα γίνει ρε μαγκες εκεί στην ΠΑΕ καμία μεταγραφή θα κάνουνε η θα πάμε έτσι με την Βασιλεία?Αριστερό μπακ παικταρα θέλουμε χαφ παικταρα και έναν αναπληρωματικο του Πριγιο 3 παίκτες! Και επιτέλους δώστε αυτον τον Λεβεκ και τον Μουλεν παίρνουν ένα κάρο λεφτά και όταν μπαινουν να παίξουν τους πιάνουν τα ψυχολογικά τους! Είναι βαριά η φανέλα του ΠΑΟΚ δεν αντέχουν όλοι την ψυχολογική πίεση λογικό είναι μεγάλη ομάδα ο ΠΑΟΚ αν δεν μπορούν να πάνε αλλού ας πάει να παίξει μπάλα στον Λεβαδειακο ο Λεβεκ και στον Άρη ο Μουλεν! Ελεος!
- kataramenos5
Γιατι νομιζεις σε διαβαζω?che4 έγραψε:μα για το λινκ του εδωσα δικιο ρε φιτικι κατ