Ιβάν Σαββίδης ΙV

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
ron-swanson

Re: Ιβάν Σαββίδης ΙV

Δημοσίευση από ron-swanson »

ΧΑχαχααχααχα ηρεμησε ρε :lol:

Αγαπα τον Γιωργη με τα ελαττωματα του φιλε Σικ.

(Κι ετσι για να σε καυλωσω κι αλλο)

Αν δεν ηταν ο Γιωργης @@ πρωταθλημα θα βλεπαμε. Και το πιστευω 100% αυτο.
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

Εδώ άλλοι πιστεύουν ότι η Γη είναι επίπεδη, μικρό το κακό.
Άβαταρ μέλους
buffalobill4

Δημοσίευση από buffalobill4 »

Taseos έγραψε:
buffalobill4 έγραψε:
Taseos έγραψε:Σου εχει απαντησει.οτι εχει τον μακη και την μαρια εδω.το αν δε σου αρεσουν ειναι αλλο θεμα.
Μα ακριβώς για αυτούς λέω. Για Μάκη και κυρκυρ κσι μαρια. Και αν η μαρια έχει διοικήσει και μια δυο πέντε δεν ξέρω και εγώ πόσες εταιρείες ο Μάκης και ο Κυριάκος είναι τα παιδιά του σωλήνα. Αν εσένα σου κάνουν δεν θα μαλωσουμε, εμένα δεν μου κάνουν όχι τώρα στα δύσκολα. Ούτε στα καλά μου κάνανε. Δεν είναι αν μου αρέσουν η όχι. Ειναι το αν μπορούν να διοικησουν
Μα τι να μου κανουν αδερφε.δεν ειμαι ιδιοκτητης ουτε αφεντικος τους να τους αξιολογησω.μπορει να συμφωνω και μαζι σου.δεν ξερω ομως τι γινεται στις εταιριες αυτες.ουτε στην αεκ ξερω τι γινεται
Δεν εχει κατι καλυτερο.ουτε στον ολυμπιακο.μια δικηγορο βρηκαν και την εβαλαν προπεεσυ κουμαντο.θποθετω οτι αν το εκανε ο ΠΑΟΚ αυτο θα ειχαμε ηδη παλλαικη επανασταση.σε καθε περιπτωση ολοι αξιολογουνται εκει ππυ δινουν λογο. Ο μακης φανταζε ιδανικος πχ δυο χρονια πριν.πηρε 3 κυπελλα 2 πρωταθληματα.τωρα που εν μεσω πανδημιας δεν πανε καλα τα πραματα φανταζει τραγικος.θα κριθει
Εχει αφεντικα.δεν ειναι ακεφαλη η παε.εχει γινει ζαμπλουτη η cisco σε ολο τον πλανητη.
Φυσικά και μπορώ να κρίνω αδερφέ μου χωρίς να είμαι ιδιοκτήτης η το αφεντικό τους όπως κρίνω τόσους και τόσους που βρίσκονται σε υπεύθυνες θέσεις. Όπως και η ίδια η παε κρίνει τόσους και τόσους χωρίς να είναι ιδιοκτήτης των εταιρειών τους. Δηλαδή ο μέσος υποστηρικτής της νουδου θα πει για τον μακη τον γκαγκατση με ποιο δικαίωμα κρίνεις ρε φίλε τον αυγουλακη; είσαι αφεντικό του; η κάλλιστα θα γυρίσει ο ιδιοκτήτης του μετρό πόλις και θα πει τα ίδια για την παε που κρίνει το στέλεχος της τον καραφλοκορακα.
Άβαταρ μέλους
Dimitris++++

Δημοσίευση από Dimitris++++ »

Sick Bastard έγραψε:Εδώ άλλοι πιστεύουν ότι η Γη είναι επίπεδη, μικρό το κακό.
Ενώ άλλοι πιστεύουν ότι τα πρωταθλήματα και τα κύπελλα ήρθαν ουρανοκατέβατα....επίσης μικρότερο κακό...
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Κανείς δεν πιστεύει κάτι τέτοιο.
Εκτός ίσως απ τον Αναστασιάδη κι αυτά περί Παναγίας κτλ.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Sick Bastard την Σάβ 09 Ιαν 2021, 13:20, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

PAOK_Antarctica έγραψε:....

Οι ιδιοκτήτες των μεγάλων επιχειρήσεων δεν βρίσκονται κοντά στις επιχειρήσεις τους, επειδή έχουν φροντίσει οι επιχειρήσεις αυτές να οργανωθούν και να στελεχωθούν έτσι που να κυλάνε όλα ρολόι και να μην είναι απαραίτητη η φυσική τους παρουσία.

Ε στον ΠΑΟΚ αυτό δεν ισχύει. Οργανωτικά και διοικητικά είμαστε μαύρο χάλι. Τι να κάνουμε,το άσπρο μαύρο;
Αν δεν θέλει ο Ιβάν να είναι συχνά στη Θεσσαλονίκη να κουμαντάρει, δικαίωμά του. Ας οργανώσει την ΠΑΕ με τέτοιον τρόπο που να μην χρειάζεται.
Τα βασικα προβληματα ειναι ο συγκεντρωτισμος και η παρεμβατικοτητα τους. Θελουν να εχουν λογο σε ολα .
Εχουν γραφτει κατα καιρους απ τους φουκαραδες ΤΔ που περασαν απο δω οτι αλλες επιλογες ειχαν κι αλλες τους επεβαλαν να γινουν(Στανογιεβιτς, Φερειρα κλπ). Το μεγαλυτερο προβλημα δημιουργειται την περιοδο των μεταγραφων οπου επιλογες προπονητη και ΤΔ κοβονται λογω οικονομικων κυριως.
Δε ξερω ποιος (Βανιας, γιωργης, Μαρακι, αλλος?) εχει τον κυριο λογο σ αυτο αλλα ετσι προκαλουν τεραστιες καθυστερησεις σε μια περιοδο που η ταχυτητα που θα κινηθεις παιζει τερστιο ρολο. Οταν παμε σε δευτεροτριτες επιλογες ο αφρος εχει μαζευτει κι εμεις πληρωνουμε ακριβα οτι εχει μεινει στο ραφι.
Δε μπορω ν αντιληφθω ακομα πως γινεται ανθρωποι που δεν εχουν ασχοληθει με το ποδοσφαιρο επαγγελματικα ν αξιολογουν αν ενα χαφ 3 εκατ. (Μπρανταριτς) ειναι πιο συμφερουσα αγορα σε σχεση μ ενα των 700 χιλ(Νινουα) . Μπορει να ναι ακριβοτερο αλλα η ποδ. αξια που θα δωσει στην ομαδα ειναι πολλαπλασια απ το κοστος. Εμεις συνεχιζουμε να φερνουμε πολλους και φτηνους και να τους αλλαζουμε σαν τα πουκαμισα. Παθογενειες που κρατανε χρονια.
Οπως ελεγε κι ο γερογκορανιος Ευχη και καταρα οι Σαββιδαιοι. Χωρις αυτους θα χαμε εξαφανισθει, μ αυτους δυσκολα θα κανεις ομαδα ευρωπαικων προδιαγραφων και συνεχεις επιτυχιες.

Συσταση: Παρτε το πιο χαλαρα μπας και τ απολαυσετε.
Οπως ελεγαν κι οι αγαπημενοι μου Monty Python: Always look on the bright side of life
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

kataramenos5 έγραψε: Χωρις αυτους θα χαμε εξαφανισθει, μ αυτους δυσκολα θα κανεις ομαδα ευρωπαικων προδιαγραφων και συνεχεις επιτυχιες.

Το πρώτο δεν ισχύει, το δεύτερο διορθώνεται αν υπάρχει θέληση.
Άβαταρ μέλους
sic-4

Δημοσίευση από sic-4 »

buffalobill4 έγραψε:
Taseos έγραψε:Σου εχει απαντησει.οτι εχει τον μακη και την μαρια εδω.το αν δε σου αρεσουν ειναι αλλο θεμα.
Μα ακριβώς για αυτούς λέω. Για Μάκη και κυρκυρ κσι μαρια. Και αν η μαρια έχει διοικήσει και μια δυο πέντε δεν ξέρω και εγώ πόσες εταιρείες ο Μάκης και ο Κυριάκος είναι τα παιδιά του σωλήνα. Αν εσένα σου κάνουν δεν θα μαλωσουμε, εμένα δεν μου κάνουν όχι τώρα στα δύσκολα. Ούτε στα καλά μου κάνανε. Δεν είναι αν μου αρέσουν η όχι. Ειναι το αν μπορούν να διοικησουν
Συμφωνω. Η Γκοντσαρεβα μια χαρα ειναι και μαλλον ειναι ικανοτατη και της εχει και απολυτη εμπιστοσυνη ο Ιβαν. Ο Κυρ Κυρ για υπευθυνος επικοινωνιας ειναι οκ. Μεχρι εκει. Ο Γκαγκατσης, περα απο τα αρνητικα vibes του ονοματος του, κανα δυο φορες που τον ειδα στην τβ να μιλαει, μεχρι ενα todaylicious θα τον εμπιστευομουν να διοικησει.
kos

Δημοσίευση από kos »

Το πρόβλημα είναι πως η ιδιοκτησία και η διοίκηση έχουν βαφτίσει την σαρδέλα συναγρίδα.
Έχουν έλλειψη θάρρους να εξηγήσουν τους οικονομικούς περιορισμούς με τους οποίους λειτουργεί η ομάδα. Ίσως από κακώς εννοούμενη υπερηφάνια, ίσως γιατί δεν θεωρεί ώριμο το κοινό, ίσως γιατί το επιβάλλει το παχυλά αμοιβομενο κατεστημένο των γραφείων.
Παίκτες του εκατομμυρίου αντικαταστάθηκαν από παίκτες της μισής στην καλύτερη περίπτωση. Ο πιο ακριβοπληρωμένος προπονητής, από τον προπονητή της κ19. Το βάφτισαν εξορθολογισμό και δεσμεύτηκαν πως η ομάδα θα είναι εξίσου ανταγωνιστική. Δεν θα επηρεαστεί η ποιότητα, απλά δεν θα κάθονται 15 εκατομμύρια στην κερκίδα.
Ο καιρός πέρασε, οι υποσχέσεις διαψεύστηκαν και τώρα στηρίζουν το προπονητή με λόγια του αέρα. Ένας δανεικός και για δεύτερο θα δούμε.
Προτιμούν να γελοιοποιούνται δηλώνοντας ότι τα χάφ που έχουμε καλύπτουν τους στόχους της ομάδας παρά να παραδεχτούν πως οικονομικοί λόγοι καθιστούν αδύνατη την ενίσχυση της ομάδας.
100% καλοπροαίρετα πιστεύω πως το πρόβλημα ξεκινάει και τελειώνει στο ffp. Πώς η διάθεση και οι πόροι υπάρχουν από τον ιδιοκτήτη αλλά σκοντάφτουν στο ffp.
Γιατί δεν εξηγούν τα νούμερα?
Θεωρούν πως δεν είναι προς το συμφέρον της ομάδας?
Σεβαστό.
Γιατί δεν περιγράφουν την κατάσταση, γιατί δεν αναθεωρούν δημόσια τους στόχους?
Τους αναθεωρεί η πραγματικότητα κάθε Κυριακή θα μου πεις. Ναι αλλά κάθε Κυριακή που περνάει αυξάνει το αίσθημα κοροϊδίας και παραπλάνησης.
Γιατί δεν οριοθετούν χρονικά το τέλος των οικονομικών προβλημάτων?
Μάγκες φέτος είμαστε σφιχτά αλλά του χρόνου θα υπάρξει αύξηση μπάτζετ κατά ...% ή μάγκες δύο χρόνια είναι θα περάσουν.
Οτιδήποτε διαφορετικό θα είναι καλύτερο από αυτό που ζούμε τώρα. Τον ΠΑΟΚ του παριστάνουμε πως λεφτά υπάρχουν, τον ΠΑΟΚ του παριστάνουμε πως πάμε για πρωτάθλημα, τον ΠΑΟΚ του παριστάνουμε πως έχουμε χαφαρες, τον ΠΑΟΚ του παριστάνουμε γενικά πως όλα καλά.

Υγ. Θέλετε να έρθει ο Ιβάν γιατί σας έλλειψε ή γιατί ελπίζετε πως από το αεροπλάνο θα κατέβει με τον Γιώργη, τον πριγιο, τον τσιμιροτ και ένα από γνωστά μεταγραφικά του δώρα?
ΚΩΣΤΑΣ2019

Δημοσίευση από ΚΩΣΤΑΣ2019 »

buffalobill4 έγραψε:
Αν κάνουν στον Σαββίδη, δεν θα σου δώσει και λογαριασμό. Ενεργουν αντ΄αυτού άρα ότι εχεις μαζί τους αφορά στον Σαββίδη. Γκεγκε??
Άβαταρ μέλους
buffalobill4

Δημοσίευση από buffalobill4 »

Γκεγκε. Ωστόσο και ο εκάστοτε προπονητής κάνει στον Σαββίδη όπως και όλοι οι παίκτες και ενεργούν αντ αυτου. Οπότε το σκασμό σας όλοι. Α ναι ξέχασα κσι ο κοκλωνης με την καινουριου ενεργούν αντ αυτού στο οπεν.

Όπως κσι ο αυγενακης λειτουργεί καθ υπόδειξη του μητσοτακουλα που λειτουργεί καθ υπόδειξη του λαού. Οπότε η παε καλά θα κάνει να βγάλει το σκασμό.
Άβαταρ μέλους
PAOK_Antarctica

Δημοσίευση από PAOK_Antarctica »

Η κατάσταση έχει ξεφύγει.
Υπάρχουν άνθρωποι που πιστεύουν πως το φόρουμ υπάρχει για να γράφουμε την άποψή μας.
Αν είναι δυνατόν δηλαδή.
giapas

Δημοσίευση από giapas »

Εξωφρενικό
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

ΚΩΣΤΑΣ2019 έγραψε:
buffalobill4 έγραψε:
Αν κάνουν στον Σαββίδη, δεν θα σου δώσει και λογαριασμό. Ενεργουν αντ΄αυτού άρα ότι εχεις μαζί τους αφορά στον Σαββίδη. Γκεγκε??
:lol: παρτο αλλιως γιατι εισαι σε φορουμ οχι στο καφενειο γκεγκε;
trouman

Δημοσίευση από trouman »

Αν το εναλλακτικό κόστος του να ειπωθούν κάποια πράματα, είναι μεγαλύτερο, καλώς δε λέγονται. Κι αν κοιτάξει κανείς τριγύρω, όχι απαραίτητα εδώ μέσα, καλά κάνουν. Ειδικά όταν έχεις απέναντι τους δασκάλους του Γκέμπελς, που είναι γατάκι μπροστά τους. Δεν είναι η ουσία η επικοινωνία, αλλά η πραγματικότητα. Όταν όμως η επικοινωνία επηρεάζει τόσο την πραγματικότητα, μάλλον καταλήγει να είναι κάτι ουσιαατικό.

Μου έστειλε πριν λίγο άρθρο από μετροσπορ γνωστός μου ( δεν έχω μπει ποτέ στη σελίδα αυτή) υποτιτλίζοντας και σχολιάζοντας ότι " φέρναμε παλτά, διωχναμε νέους δικούς μας με προοπτική" κλπ κλπ. Κατέληξα εγώ λέγοντας ότι σύντομα θα δούμε μια στροφή του κόσμου εναντίον του Σαββίδη.

Και δεν αναφέρομαι στην κριτική, που καλώς ασκείται και πρέπει να ασκείται, αλλά στην αποδόμηση της οικογένειάς που επιδιώκουν με χειρουργική ακρίβεια και στρατιωτική πυρηνική ισχύ οι γνωστοί " αιπυστέιμωνναις". Προφανώς θα έχει αποτέλεσμα κάποια στιγμή αυτός ο υπόγειος πόλεμος.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”