Αγαπα τον Γιωργη με τα ελαττωματα του φιλε Σικ.
(Κι ετσι για να σε καυλωσω κι αλλο)
Αν δεν ηταν ο Γιωργης @@ πρωταθλημα θα βλεπαμε. Και το πιστευω 100% αυτο.
Φυσικά και μπορώ να κρίνω αδερφέ μου χωρίς να είμαι ιδιοκτήτης η το αφεντικό τους όπως κρίνω τόσους και τόσους που βρίσκονται σε υπεύθυνες θέσεις. Όπως και η ίδια η παε κρίνει τόσους και τόσους χωρίς να είναι ιδιοκτήτης των εταιρειών τους. Δηλαδή ο μέσος υποστηρικτής της νουδου θα πει για τον μακη τον γκαγκατση με ποιο δικαίωμα κρίνεις ρε φίλε τον αυγουλακη; είσαι αφεντικό του; η κάλλιστα θα γυρίσει ο ιδιοκτήτης του μετρό πόλις και θα πει τα ίδια για την παε που κρίνει το στέλεχος της τον καραφλοκορακα.Taseos έγραψε:Μα τι να μου κανουν αδερφε.δεν ειμαι ιδιοκτητης ουτε αφεντικος τους να τους αξιολογησω.μπορει να συμφωνω και μαζι σου.δεν ξερω ομως τι γινεται στις εταιριες αυτες.ουτε στην αεκ ξερω τι γινεταιbuffalobill4 έγραψε:Μα ακριβώς για αυτούς λέω. Για Μάκη και κυρκυρ κσι μαρια. Και αν η μαρια έχει διοικήσει και μια δυο πέντε δεν ξέρω και εγώ πόσες εταιρείες ο Μάκης και ο Κυριάκος είναι τα παιδιά του σωλήνα. Αν εσένα σου κάνουν δεν θα μαλωσουμε, εμένα δεν μου κάνουν όχι τώρα στα δύσκολα. Ούτε στα καλά μου κάνανε. Δεν είναι αν μου αρέσουν η όχι. Ειναι το αν μπορούν να διοικησουνTaseos έγραψε:Σου εχει απαντησει.οτι εχει τον μακη και την μαρια εδω.το αν δε σου αρεσουν ειναι αλλο θεμα.
Δεν εχει κατι καλυτερο.ουτε στον ολυμπιακο.μια δικηγορο βρηκαν και την εβαλαν προπεεσυ κουμαντο.θποθετω οτι αν το εκανε ο ΠΑΟΚ αυτο θα ειχαμε ηδη παλλαικη επανασταση.σε καθε περιπτωση ολοι αξιολογουνται εκει ππυ δινουν λογο. Ο μακης φανταζε ιδανικος πχ δυο χρονια πριν.πηρε 3 κυπελλα 2 πρωταθληματα.τωρα που εν μεσω πανδημιας δεν πανε καλα τα πραματα φανταζει τραγικος.θα κριθει
Εχει αφεντικα.δεν ειναι ακεφαλη η παε.εχει γινει ζαμπλουτη η cisco σε ολο τον πλανητη.
Ενώ άλλοι πιστεύουν ότι τα πρωταθλήματα και τα κύπελλα ήρθαν ουρανοκατέβατα....επίσης μικρότερο κακό...Sick Bastard έγραψε:Εδώ άλλοι πιστεύουν ότι η Γη είναι επίπεδη, μικρό το κακό.
Τα βασικα προβληματα ειναι ο συγκεντρωτισμος και η παρεμβατικοτητα τους. Θελουν να εχουν λογο σε ολα .PAOK_Antarctica έγραψε:....
Οι ιδιοκτήτες των μεγάλων επιχειρήσεων δεν βρίσκονται κοντά στις επιχειρήσεις τους, επειδή έχουν φροντίσει οι επιχειρήσεις αυτές να οργανωθούν και να στελεχωθούν έτσι που να κυλάνε όλα ρολόι και να μην είναι απαραίτητη η φυσική τους παρουσία.
Ε στον ΠΑΟΚ αυτό δεν ισχύει. Οργανωτικά και διοικητικά είμαστε μαύρο χάλι. Τι να κάνουμε,το άσπρο μαύρο;
Αν δεν θέλει ο Ιβάν να είναι συχνά στη Θεσσαλονίκη να κουμαντάρει, δικαίωμά του. Ας οργανώσει την ΠΑΕ με τέτοιον τρόπο που να μην χρειάζεται.
Το πρώτο δεν ισχύει, το δεύτερο διορθώνεται αν υπάρχει θέληση.kataramenos5 έγραψε: Χωρις αυτους θα χαμε εξαφανισθει, μ αυτους δυσκολα θα κανεις ομαδα ευρωπαικων προδιαγραφων και συνεχεις επιτυχιες.
Συμφωνω. Η Γκοντσαρεβα μια χαρα ειναι και μαλλον ειναι ικανοτατη και της εχει και απολυτη εμπιστοσυνη ο Ιβαν. Ο Κυρ Κυρ για υπευθυνος επικοινωνιας ειναι οκ. Μεχρι εκει. Ο Γκαγκατσης, περα απο τα αρνητικα vibes του ονοματος του, κανα δυο φορες που τον ειδα στην τβ να μιλαει, μεχρι ενα todaylicious θα τον εμπιστευομουν να διοικησει.buffalobill4 έγραψε:Μα ακριβώς για αυτούς λέω. Για Μάκη και κυρκυρ κσι μαρια. Και αν η μαρια έχει διοικήσει και μια δυο πέντε δεν ξέρω και εγώ πόσες εταιρείες ο Μάκης και ο Κυριάκος είναι τα παιδιά του σωλήνα. Αν εσένα σου κάνουν δεν θα μαλωσουμε, εμένα δεν μου κάνουν όχι τώρα στα δύσκολα. Ούτε στα καλά μου κάνανε. Δεν είναι αν μου αρέσουν η όχι. Ειναι το αν μπορούν να διοικησουνTaseos έγραψε:Σου εχει απαντησει.οτι εχει τον μακη και την μαρια εδω.το αν δε σου αρεσουν ειναι αλλο θεμα.
Αν κάνουν στον Σαββίδη, δεν θα σου δώσει και λογαριασμό. Ενεργουν αντ΄αυτού άρα ότι εχεις μαζί τους αφορά στον Σαββίδη. Γκεγκε??buffalobill4 έγραψε:Μα ακριβώς για αυτούς λέω. Για Μάκη και κυρκυρ κσι μαρια. Και αν η μαρια έχει διοικήσει και μια δυο πέντε δεν ξέρω και εγώ πόσες εταιρείες ο Μάκης και ο Κυριάκος είναι τα παιδιά του σωλήνα. Αν εσένα σου κάνουν δεν θα μαλωσουμε, εμένα δεν μου κάνουν όχι τώρα στα δύσκολα. Ούτε στα καλά μου κάνανε. Δεν είναι αν μου αρέσουν η όχι. Ειναι το αν μπορούν να διοικησουνTaseos έγραψε:Σου εχει απαντησει.οτι εχει τον μακη και την μαρια εδω.το αν δε σου αρεσουν ειναι αλλο θεμα.
ΚΩΣΤΑΣ2019 έγραψε:Αν κάνουν στον Σαββίδη, δεν θα σου δώσει και λογαριασμό. Ενεργουν αντ΄αυτού άρα ότι εχεις μαζί τους αφορά στον Σαββίδη. Γκεγκε??buffalobill4 έγραψε:Μα ακριβώς για αυτούς λέω. Για Μάκη και κυρκυρ κσι μαρια. Και αν η μαρια έχει διοικήσει και μια δυο πέντε δεν ξέρω και εγώ πόσες εταιρείες ο Μάκης και ο Κυριάκος είναι τα παιδιά του σωλήνα. Αν εσένα σου κάνουν δεν θα μαλωσουμε, εμένα δεν μου κάνουν όχι τώρα στα δύσκολα. Ούτε στα καλά μου κάνανε. Δεν είναι αν μου αρέσουν η όχι. Ειναι το αν μπορούν να διοικησουνTaseos έγραψε:Σου εχει απαντησει.οτι εχει τον μακη και την μαρια εδω.το αν δε σου αρεσουν ειναι αλλο θεμα.