Μεταγραφές Χειμώνα 2015-2016

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Marianov6

Re: Μεταγραφές Χειμώνα 2015-2016

Δημοσίευση από Marianov6 »

Βλεποντας και τον τελευταιο αγωνα με τον Ατρομητο σε ριπλει και με την ησυχια μου, μου αρεσει αυτο που βλεπω οτι παει να γινει. Δεν νομιζω οτι χρειαζομαστε αυτη την στιγμη δεκαρι, οχι γιατι δεν το εχουμε αναγκη, αλλα επειδη οπως ειπα μου αρεσει αυτο που βλεπω να γινεται αυτη την στιγμη. Αν μηδενιστουν κιολας οι τραυματισμοι θα ειμαστε καλα. Αυτο που πρεπει να κανει ο Πελκας ειναι να μειωσει τις παρα πολλες προσωπικες του ενεργειες (σουτ) και να αυξησει την παραγωγη φασεων (πασες) προς τους αλλους.

Η διαφορα ποιοτητας ειναι χαοδης αλλα η συγκριση του πως παιζει η Μπαρτσα τωρα με αυτο που παμε να παιξουμε εμεις ειναι κοπι πειστ εντελως. Με κοντους γρηγορους και με διεμβολισμους (πρεπει να κοπουν και οι σεντρες, τουλαχιστον οι ψηλες και μακρινες) και να βρισκονται μεσα στην περιοχη με γρηγορες και εξυπνες πασες. Η διαφορα ειναι οτι εμεις χρησιμοποιουμε 4 παιχτες (Μακ κορυφη, Γκαρι στα αριστερα και Ζαιρο στα δεξια με Πελκα απο πισω) και η Μπαρτσα τρεις παιχτες (Μεσσι, Νειμαρ, Σουαρεζ). Και θα στεναχωρησω καποιους αλλα σε αυτο το συστημα δεν χωρανε ουτε Μπερμπατοφ αλλα ουτε και Κλαους. Το μονο που λειπει ειναι χρονος ωστε να βρισκονται με κλειστα ματια, ο Πελκας να κανει αυτο που γραφω πιο πανω πιο πολυ, και εαν θεωρησω οτι η χρονια ειναι μεταβατικη, θα ηθελα να μην γινουν μεταγραφες μπροστα αλλα να μεινουν οπως ειναι για να αποκτησουν χημεια φετος στα παιχνιδια που απομενουν.

Προτιμω αυτο απο το να παρουμε εναν ακομα 34χρονο για τους 6 μηνες και το καλοκαιρι ξαναμανα απο την αρχη. Σε αλλες θεσεις, ναι, θελουμε παιχτες, και καλους μαλιστα.
Demir

Δημοσίευση από Demir »

αυτος αξιζει και ας επαιζε εμιρατα και κινα...

http://www.transfermarkt.co.uk/muriqui/ ... eler/74249
Άβαταρ μέλους
vs40

Δημοσίευση από vs40 »

Marianov6 συμφωνώ σχεδόν σε όλα όσα είπες. Στον ΠΑΟΚ του Τούντορ με το εξαιρετικό 1ο ημίχρονο με Ατρόμητο, στην ομάδα χρειάζονται γρήγοροι παίκτες (ιδανικά και στο μυαλό) στην επίθεση. Αν όχι για τώρα, για την επόμενη χρονιά χρειάζονται 2 παίκτες καλοί σε κάθε θέση αν θέλουμε πρωτάθλημα κάποια στιγμή, γιατί πέρα των τραυματισμών χρειάζεται και ξεκούραση. Ο γαύρος έχει όσα παιχνίδια έχουμε και εμείς και απλά ας μελετήσουμε λιγάκι το ρόστερ και θα καταλάβουμε γιατί έχει τόσο καλή ομάδα (σε όλες τις θέσεις 2 παικταράδες). Έπειτα, δεν πρέπει να κάνουμε την προσευχή μας για τραυματισμούς, γιατί είναι αναπόφευκτοι, πόσο μάλιστα στον ΠΑΟΚ του "προπονητικού του διαβόλου".
Άβαταρ μέλους
CCCP

Δημοσίευση από CCCP »

Εδω εμεις εχουμε θεσεις οπως δεξι μπακ που δεν εχουμε ουτε ενα κανονικο παικτη αυτη τη στιγμη με τον Κωνσταντινιδη τραυματια. Ποσο μαλλον δυο και ποσο μαλλον παικταραδες...
Άβαταρ μέλους
Kostas_Peraia4

Δημοσίευση από Kostas_Peraia4 »

Τελος.Αποφασισα!!!

Muriqui και Luna.Αν βγουμε Champios League δεν ξερω Libertadores ομως σιγουρα
Marianov6

Δημοσίευση από Marianov6 »

Για τους τραυματισμους πιο πολυ το λεω γιατι δεν εχουμε δει για 6-7 πχ συνεχομενα παιχνιδια μια ενδεκαδα Γλυκος, Κωνταντινιδης, Χατζηισαιας (αν και τωρα ηρθε), Τζαβελλας, Λεοβατς, Τσιμιροτ, Χαρισης, Πελκας, Γκαρι, Μακ, Ζαιρο σε 4-3-3 ας πουμε διαταξη. Νομιζω αυτη η ενδεκαδα, με τον ΠΑΟΚ του πρωτου ημιχρονου με τον Ατρομητο και με συνεχομενα 6-7 παιχνιδια τουλαχιστον, θα εκανε παπαδες. Μας τα εχει χαλασει αυτος ο "διαολος" ομως πολλες φορες φετος :evil:
Άβαταρ μέλους
ABOLEYTOI

Δημοσίευση από ABOLEYTOI »

vs40 έγραψε:Ζητώ συγνώμη, απλά είναι δυστυχώς η άποψή μου. Δεν ανήκω στους προπονητοφάγους, αλλά φέτος είναι εξαίρεση. Βέβαια πάλι όσο λίγο και αν τον θεωρώ για το επίπεδο του ΠΑΟΚ (σήμερα, γιατί μετά από 10 χρόνια μπορεί να μαμάει), θα ήθελα να κλείσει τη χρονιά και το έχω πει. Δεν τον θέλω με την καμία για την επόμενη σεζόν, γιατί ο ΠΑΟΚ χρειάζεται ηρεμία, με έναν καταξιωμένο προπονητή. Οι παίκτες και τα αποδυτήρια, όμως φταίνε περισσότερο από τον προπονητή, και απόδειξη τα τελευταία χρόνια.
συγγνώμη που συνεχίζω το οφ-τόπικ, αλλά η πάσα του vs40 είναι στον κενό χώρο και τρέχω για να βγω τετ-α-τετ.

έχουμε τα εξής σενάρια:

κρατάμε τον Τούντορ 10 χρόνια (σας άκουσα εσάς που πέσατε από την καρέκλα) και όντως μαμάει

κρατάμε τον Τούντορ 10 χρόνια αλλά τελικά δεν βγαίνει καλός (δε λέω ότι δε μας ταιριάζει, γιατί μετά από 10 χρόνια θα του ταιριάζουμε εμείς)

αλλάζουμε προπονητές κάθε χρόνο και σε δέκα χρόνια ξαναπαίρνουμε Τούντορ

παίρνουμε καταξιωμένο προπονητή το καλοκαίρι και του χρόνου τέτοια εποχή το ξανασυζητάμε
Sfinas

Δημοσίευση από Sfinas »

είδαμε τι έγινε και με τον καταξιωμένο στέφενς, Ο ΤΟΥΝΤΟΡ ΕΙΝΑΙ ΚΟΟΥΤΣΑΡΑ .αλλου είναι το πρόβλημα στον ΠΑΟΚ.
Άβαταρ μέλους
spyretto

Δημοσίευση από spyretto »

Καλά, κράτησέ τον μέχρι το καλοκαίρι και βλέπουμε για τα 10 χρόνια...αν σου φέρει κύπελλο και τσουλου θα τα ξεχάσεις αυτά που γράφεις τώρα. Αν δεν στα φέρει φεύγει.
Εγώ δεν έχω πρόβλημα να μείνει και 20 χρόνια αν είναι να γίνουμε κλαμπ μέσα στα πρώτα 20 της Ευρώπης. Δεν έχω πρόβλημα με τον άνθρωπο. Απεναντίας μου αρέσει και το στυλ του. Αλλά μου αρεσε και ο Αγγελος και ο Στέφενς ακόμα κι αυτός ο Δώνης :o

Γιατί διαβάζουμε πράγματα εδω μέσα που μειώνουν προσωπικότητες και ανθρώπινες αξιοπρέπειες.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Αν παντως το πηραν αποφαση να κινηθουν για καποιον απο τους ελευθερους παικτες ,ελπιζω να το κανουν γρηγορα και να μην εχουμε πάλυ συναντησεις ,επιτροπες, skype και εγω δεν ξερω τι αλλο.10-15 παικτες ειναι ολοι και ολοι οι ενδιαφεροντες ελευθεροι,ομαδες δεν εχουν να μιλησεις,δεν υπαρχει λογος να γινει σηριαλ.
Άβαταρ μέλους
Mīngus

Δημοσίευση από Mīngus »

Έχει κάποιος την καλοσύνη να μου υπενθυμίσει τη συμφωνία με τον ΠΑΣ για Βελλίδη;
Γιατί σύμφωνα με το transfermarkt έχουμε δώσει 750.000 ευρώ.
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Αυτο που ακούγεται ειναι 100000 ενοίκιο ως το καλοκαιρι και μετα αν θελουμε τον επιστρέφουμε η δίνουμε εξτρα και τον κρατάμε.

Προσωπικά εχω αμφιβολίες
Άβαταρ μέλους
Mīngus

Δημοσίευση από Mīngus »

Το συγκεκριμένο site είναι αρκετά έγκυρο σ' αυτό τουλάχιστον το ζήτημα και μου έκανε εντύπωση.
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Ναι συμφωνω .. Αλλα θα φανει μήπως το πανε απλα λογω αντιδράσεων το 6 μηνο

Αν και τα 750 παραείναι πολλα
Άβαταρ μέλους
anekfrastos

Δημοσίευση από anekfrastos »

MANIAKOS έγραψε:Αυτο που ακούγεται ειναι 100000 ενοίκιο ως το καλοκαιρι και μετα αν θελουμε τον επιστρέφουμε η δίνουμε εξτρα και τον κρατάμε.

Προσωπικά εχω αμφιβολίες
Μετά την αντιπυραυλική ασπίδα που θα σηκώσει ο V-for-Vellidis στο Γ. Καραϊσκάκης δε θα έχεις καμία :geek:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”