Και αγυριστο μακαριΑποστόληςΑ έγραψε:Τα βρήκε ο ΠΑΟΚ με Τενερίφη για τον δανεισμό του Jacobo.
Μεταγραφές Καλοκαιριού 2014
- buffalobill4
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2014
-
Αστροναύτη, σε φαντάζομαι να χορεύεις τσάμικο με τη διαστημική στολή.
- Μπαρκαρούτσος
Σ'αυτόν θα βάλουν ρήτρα-δώρο σαν του Πέλκα άραγε;ΑποστόληςΑ έγραψε:Τα βρήκε ο ΠΑΟΚ με Τενερίφη για τον δανεισμό του Jacobo.

- buffalobill4
Τι ρητρα βαλανε στο Πελκα?RoMaN έγραψε:Σ'αυτόν θα βάλουν ρήτρα-δώρο σαν του Πέλκα άραγε;ΑποστόληςΑ έγραψε:Τα βρήκε ο ΠΑΟΚ με Τενερίφη για τον δανεισμό του Jacobo.
παραμαγαζο η Ιβηρικη χερσονησος..... αλλα ετσι ειναι. αλλοι δανειζουν σε λατανια και εργοτελη και αλλοι σσε Τενεριφη, Λα κορουνια, Σετουμπαλ κτλ κτλΑποστόληςΑ έγραψε:Τα βρήκε ο ΠΑΟΚ με Τενερίφη για τον δανεισμό του Jacobo.

- sourmenetes
- Moderator
Και γω δε θα τον ηθελα στην ομαδα μου...paokovios1974 έγραψε:Ειπα και γω τετοιος βομβαρδισμος ονοματων στο λιμανι που αποσκοπει να η απαντηση , ρωταω και γω ο αδαης μηπως ακολουθουν και αλλοι?και τους ριχνουν σταχτη στα ματια?
Home / Ποδοσφαιρο / Αντίπαλοι / Φεύγει ο Σαβιόλα;
Φεύγει ο Σαβιόλα;
Συντάκτης inpaok
Αναρτήθηκε: 22 Ιουλίου | 14:44
saviola
Θέμα Σαβιόλα προέκυψε στον Ολυμπιακό καθώς σύμφωνα με δήλωση του μάνατζερ του, Κριστιάν Οτέρο, τα βρήκε με τους «ερυθρόλευκους» για τη λύση του συμβολαίου του.
Συγκεκριμένα, ο Κριστιάν Οτέρο μίλησε στο Skysports και υποστήριξε πως ο Σαβιόλα ήρθε σε συμφωνία με τον Ολυμπιακό για τη λύση του συμβολαίου του. Και, μάλιστα, έσπευσε να επισημάνει πως ο Αργεντινός φορ θέλει να συνεχίσει την καριέρα του στην Αγγλία.
«Έχουμε συμφωνήσει για το συμβόλαιο του Χαβιέρ και πλέον είναι ελεύθερος και διαθέσιμος να μιλήσει με άλλες ομάδες. Ανέκαθεν ήθελε να παίξει στην Αγγλία και αυτή η φιλοδοξία παραμένει. Εξετάζουμε διάφορες κρούσεις από εκεί», φέρεται να δήλωσε ο εκπρόσωπος του 32χρονου άσου. Και όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, ο παίκτης φέρεται να ενδιαφέρει έντονα τόσο τη Σουόνσι όσο και την ΚΠΡ που την προσεχή αγωνιστική περίοδο θα αγωνίζονται στην Πρέμιερ Λιγκ.
Σοβαρα μιλαω.Μονο με το ονομα εμεινε..
realcon πες μου οτι το πιστεψες ρε φιλε.χααχαχαχαχαχαχ ηθελα να ημουν μπροστα οταν το διαβαζες

- sourmenetes
- Moderator
Το μεγαλυτερο ξεσκαρταρισμα ever...
Εχουμε 1-2 ακομα για σπρωξιμο αλλα τους κραταμε για να εχουμε να τα χωνουμε και σε κανεναν...

Εχουμε 1-2 ακομα για σπρωξιμο αλλα τους κραταμε για να εχουμε να τα χωνουμε και σε κανεναν...

οφτοπικ
αλλα αυτός ο ακατανόμαστος (Μερκελ) τι κανει; θυμαμαι επαιζε πολυ εντονα στο παρελθον και οπως μας βλεπω, θα ηταν μια κινηση που θα ταιριαζε στα μεχρι τωρα δεδομενα....

Να σου πω την αλήθεια, ήμουν κάπως έτσι στην αρχηMpoz έγραψε:realcon πες μου οτι το πιστεψες ρε φιλε.χααχαχαχαχαχαχ ηθελα να ημουν μπροστα οταν το διαβαζες![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

- paokovios1974
sourmenetes έγραψε:paokovios1974 έγραψε:
Και γω δε θα τον ηθελα στην ομαδα μου...
Σοβαρα μιλαω.Μονο με το ονομα εμεινε..
Ηταν η μεταγραφη του καλοκαιριου περσι σε αυτους 2500 ντουγανια πηγαν για να τον αποθεωσουνε μας τα εκαναν κουλουρια για 1 μηνα με την παρτι του και τωρα φευγει στα μουλωχτα αυτο θελω να επισημανω και οχι τοσο πολυ την παικτικη του αξια αν και νομιζω πως την μπαλλα δεν την ξεχασε
εγώ είμαι της λογικής ότι τα στόπερ πρέπει να μιλάνε την ίδια γλώσσα.K_geo έγραψε:αυτος ο Ρουνιε λιγο που τον εψαξα μου φαινεται καπως βαρυς (1,91 γαρ) αλλα λογω και του ιδιου δεδομενου, εξαιρετικος ψηλα. ενας τομεας που φαινεται να εχουμε θεματα....
αμυντικα ειναι αρκετα αξιολογος και σταθερος ενω ακομα σημαντικοτερο το οτι ειναι σε πολυ καλη ηλικια. 23 ετων ειναι ενας απολυτως εξελισιμος αμυντικος.
αν υπαρχει κατι που λιγο με "κομπλαρει" ειναι το οτι ο Σιλντεφελντ ηταν μουντιαλ ενω αυτος οχι. επισης θα ηθελα να ειναι αργεντινος, αλλα δεν γινεται ολα στη ζωη να ειναι οπω ς τα θελουμε...
πάμε λοιπόν για έναν ισπανόφωνο

- paokovios1974
Γεια σου realcon εισαι ωραιος αδερφεRealcon έγραψε:Να σου πω την αλήθεια, ήμουν κάπως έτσι στην αρχηMpoz έγραψε:realcon πες μου οτι το πιστεψες ρε φιλε.χααχαχαχαχαχαχ ηθελα να ημουν μπροστα οταν το διαβαζες![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
μετά..
όσο διάβαζα πήγαινα..
κάπου στην μέση άρχιζα
και μετα είπα στον εαυτό μου ειμαι *λακας