33.Στέφανος-Κλάους Αθανασιάδης

Συζήτηση για το εμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
Mīngus

Re: 33.Στέφανος-Κλάους Αθανασιάδης

Δημοσίευση από Mīngus »

Προσωπικά δε με νοιάζει τι είπε ή τι θα πει και τι δε θα πει ο Κλάους. Η δουλειά του δεν είναι αυτή.
Θεωρώ τραγική κατάντια του λαού του ΠΑΟΚ να περιμένει από τον Αθανασιάδη να μιλήσει για εσωτερικά της ομάδας (που έτσι κι αλλιώς λίγο πολύ ξέρουμε).
Καλός Striker, θεωρώ πως έχει θέση στην ομάδα, αλλά αρχηγός δεν είναι.
Ο ΠΑΟΚ αντιπροσωπεύει πολύ βαθύτερα πράγματα από ένα lifestyle με σέλφι, μπουζούκια και Luis Vuitton τσαντάκι στην προπόνηση.
kastrakis

Δημοσίευση από kastrakis »

Οι ακραιοι χαρακτηρισμοι για τον Κλαους ειναι ντροπιαστικοι και καλο ειναι να λειψουν.Δεν φταιει αυτος για το φετινο καταντημα!!!
Και μαλιστα ηταν απο τους λιγους φιλοτιμους αυτη την χρονια.
Το γεγονος οτι δεν λεει αυτα που θελετε ΕΣΕΙΣ να ακουσετε δεν σημαινει οτι πρεπει να τον σκιζετε....Αλλωστε και να μιλαγε με ονοματα ΕΣΕΙΣ παλι θα τον βριζατε γιατι εβγαλε φορα-παρτιδα τα προβληματα της ομαδας,ε?

ΕΛΕΟΣ πια....!
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

καποιοι εχετε την εντυπωση οτι ειμαστε στα 80΄90΄
ariskatiforos

Δημοσίευση από ariskatiforos »

αυτο δεν ειναι αρχηγικη συμπεριφορα..
αυτο που εκανε και βγηκε μιλησε μετα την ηττα δινοντας στεγνα τους συμπαικτες του ηταν απαραδεκτο
με τι μουτρα μπηκε στο γηπεδο να παιξει μαζι με ολους που εδιωξε τη προηγουμενη αλλα τωρα το εριξε στον προγραμματισμο..
εισαι αρχηγος?τους κλεινεις στα αποδυτηρια και τους λες τσακαλια αυτο και αυτο εδω ειναι ΠΑΟΚ συμμορφωθειτε αλλιως θα σας παραδωσω στον κοσμο..
απλα ζοριστηκε και αμολησε ΄λογια που δε μπορει να διαχειριστει..
ΥΓ ΤΑ ΤΑΤΟΥ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΟΥΤΕ ΒΑΖΟΥΝ ΓΚΟΛ
ξυπνα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ariskatiforos την Κυρ 07 Ιουν 2015, 23:11, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
giapas

Δημοσίευση από giapas »

ariskatiforos έγραψε:απλα παπαγαλος του κολκα..
Βγάζεις τέτοια εμπάθεια που θα έπρεπε να ντρέπεσαι
Άβαταρ μέλους
Napoli4

33.Στέφανος-Κλάους Αθανασιάδης

Δημοσίευση από Napoli4 »

Αν βγει να κατονομασει συμπαικτες του ή αλλα προσωπα (προπονητικο τιμ/διοικηση), η καριερα του θα καταστραφει. Μπορει να το γουσταρουμε εμεις αλλα κανεις δεν θελει συμπαικτη (ποσο μαλλον αρχηγο) ρουφιανο. Το θεμα ειναι πρωτον να τα πει εκει που πρεπει να τα πει (αρνεσεν) και δευτερον αυτοι να τον ακουσουν επειδη ειναι ΠΑΟΚ και απο τους λιγους που νιωθουν
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Napoli4 την Κυρ 07 Ιουν 2015, 23:12, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Mīngus

Δημοσίευση από Mīngus »

desperando έγραψε:καποιοι εχετε την εντυπωση οτι ειμαστε στα 80΄90΄
Ο Γκαρσία το 80-90 έπαιζε μπάλα;
Άβαταρ μέλους
buffalobill4

Δημοσίευση από buffalobill4 »

ariskatiforos έγραψε:αυτο δεν ειναι αρχηγικη συμπεριφορα..
αυτο που εκανε και βγηκε μιλησε μετα την ηττα δινοντας στεγνα τους συμπαικτες του ηταν απαραδεκτο
με τι μουτρα μπηκε στο γηπεδο να παιξει μαζι με ολους που εδιωξε τη προηγουμενη αλλα τωρα το εριξε στον προγραμματισμο..
εισαι αρχηγος?τους κλεινεις στα αποδυτηρια και τους λες τσακαλια αυτο και αυτο εδω ειναι ΠΑΟΚ συμμορφωθειτε αλλιως θα σας παραδωσω στον κοσμο..
ξυπνα
Γιατι ρε ξαδερφε? Ησουν στα αποδυτηρια και ακουσες τι τους ειπε ως αρχηγος? Θα μας τρελανεις κι εσυ βραδυνιατικα.
ariskatiforos

Δημοσίευση από ariskatiforos »

giapas έγραψε:
φιλε δεν ειμαι κλαους ΠΑΟΚ ειμαι την εμπαθεια τη βλεπεις εσυ
εξω φρενων ειμαι με τη επαναλαμβανομενη παρωδια
Άβαταρ μέλους
Gimnistis

Δημοσίευση από Gimnistis »

Τελικά ότι και να έκανε ο κλάους θα τα άκουγε. Λογικό, δεν γίνεται να ειναι όλοι ευχαριστημένοι.

Το κακό ξεκίνησε απο την ΠΑΕ απο τη στιγμή που δεν έκανε γνωστό στον κόσμο τι ήθελε απο τη φετινή χρόνια. Δηλώσεις του τύπου "ο ΠΑΟΚ ειναι υποχρεωμένος να διεκδικεί το πρωτάθλημα" πουλούσαν πριν 20 χρόνια, όχι τώρα. Το να περιμένουμε απο έναν ποδοσφαιριστή να βγάλει τα κάστανα απο τη φωτιά στο κομμάτι αυτό ειναι αφελές εκ μέρους μας.
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

Mīngus έγραψε:
ο γκαρσια φιλε μου οταν επαιζε στην ισπανια επαιζε με μαλι ανταυγεια,τι μου λες τωρα?
giapas

Δημοσίευση από giapas »

ariskatiforos έγραψε:
giapas έγραψε:
φιλε δεν ειμαι κλαους ΠΑΟΚ ειμαι την εμπαθεια τη βλεπεις εσυ
εξω φρενων ειμαι με τη επαναλαμβανομενη παρωδια
Όλοι έχουν τα νεύρα τους και είναι απογοητευμένοι με την ομάδα. Όχι μόνο εσύ , όλοι μας. Εσύ βγήκες κι έγραψες σε απλά Ελληνικά ότι είναι ρουφιάνος του Κόλκα. Μιλάμε για απίστευτη ανοησία , δηλαδή είναι πράγματα αυτά να λες?

Δε σου αρεσει ως παίκτης , άστο εκεί. Τί μιλάς επί προσωπικού , ξέρεις κάτι? Αν ναι , μοιράσου το μαζί μας . Αλλιώς , είναι φάουλ αυτό που κάνεις.
kastrakis

Δημοσίευση από kastrakis »

ariskatiforos έγραψε:αυτο δεν ειναι αρχηγικη συμπεριφορα..
ξυπνα
Τα Τατου σε πειραξαν τωρα???
Και πως ξερεις εσυ τι εκανε ο Κλαους στα αποδυτηρια???
Και τι σόι αρχηγος θα ηταν αν παρεδιδε τους συμπαικτες του στον κοσμο,οπως θελεις εσυ???
Ο Κλαους αυτο που ειπε ηταν το προφανες,οτι δηλαδη για αυτο το χαλι φταινε ΚΑΙ οι παικτες,γι αυτο ειπε "Θα ΜΑΣ εδιωχνα ΟΛΟΥΣ".Ειπε οτι ελεγε καθε οπαδος εκεινη την μερα στην Τουμπα,δλδ.διωξτε τους ολους.
Εχω την εντυπωση οτι εχεις εμπαθεια μαζι του!Κριμα.
Άβαταρ μέλους
nothu

Δημοσίευση από nothu »

Mīngus έγραψε:
Ο Γκαρσία βγήκε ποτε να πεί τίποτα;
Άβαταρ μέλους
Mīngus

Δημοσίευση από Mīngus »

desperando έγραψε:
Mīngus έγραψε:
ο γκαρσια φιλε μου οταν επαιζε στην ισπανια επαιζε με μαλι ανταυγεια,τι μου λες τωρα?
Από την ανταύγεια δηλαδή και μόνο μπορείς να διακρίνεις την νοοτροπία του; Μια ζωή με το μάτε και το κατάμαυρο παπούτσι ήταν. Ας μην τα μηδενίζουμε όλα.
Δες την Μπαρτσελόνα των εκατοντάδων εκατομμυρίων και των τόσων επιτυχιών, πως έχουν γαλουχηθεί και τι στάση βγάζουν προς τα έξω οι αρχηγοί της την τελευταία 10ετία (όλοι από την ακαδημία).
Χωρίς παρεξήγηση αλλά θεωρώ άτοπη την αναφορά στα 80's-90's.
Και το ξαναλέω πως σαν παίκτης δε με χαλάει ο Κλάους και πιστεύω πως θέση έχει στην ομάδα. Αλλά αρχηγός δεν είναι.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”