Φανέλα ΠΑΟΚ
Re: Φανέλα ΠΑΟΚις
Καλές και οι τρεις. Σέβονται την ιστορία τού ΠΑΟΚ και πολύ αισθητικές.
Αναγκαστικό το περίγραμμα στην ριγέ αλλιώς θα χρειαζόταν τρίτο χρώμα για τον χορηγό.
Τα ανοιχτόχρωμα σήματα τής Μακρόν και τού ΠΑΟΚ μου αρέσουν, πολύ classy.
Για τέταρτη συμφωνώ για πορτοκαλί ως αναφορά στον λαό τής ομάδας.
Αναγκαστικό το περίγραμμα στην ριγέ αλλιώς θα χρειαζόταν τρίτο χρώμα για τον χορηγό.
Τα ανοιχτόχρωμα σήματα τής Μακρόν και τού ΠΑΟΚ μου αρέσουν, πολύ classy.
Για τέταρτη συμφωνώ για πορτοκαλί ως αναφορά στον λαό τής ομάδας.
Re: Φανέλα ΠΑΟΚ
Vierinha style ?pirate_salonica έγραψε:Αυτό που έχει ενδιαφέρον σύμφωνα με την ανακοίνωση της Macron είναι το εξής:
"The shorts are white with black drawstring and side bands, the socks are two-coloured: the upper half black, the lower half white."
Μετάφραση:
"Το σορτσάκι είναι άσπρο με μαύρο κορδόνι και γραμμές στα πλάγια, οι κάλτσες είναι δύο χρωμάτων: το πάνω μισό μαύρο, το κάτω άσπρο"
Αυτές οι μισές/μισές κάλτσες ακούγονται λίγο περίεργες...![]()

- pirate_salonica
- Kabamaru11
Πριν λιγο γυρισα απο την μπουτικ της Τουμπας,πηγα για να παρω ενα μπεμπε δωρακι.Ειδα και δοκιμασα και τις 3 φανελες,ολες υπεροχες.Η λευκη απο κοντα ειναι πιο καλη απο οσο καποιοι νομιζουν.Καλη ποιοτητα γενικα τα προιοντα της μπουτικ.
Σχετικά με τον χορηγό στην ριγέ που είναι μέσα σε λευκό πλαίσιο... Το πλαίσιο ούτε απαραίτητο είναι, ούτε το επιβάλλει η εταιρεία. Δείτε του βάζελου τη ριγέ, δεν υπάρχει πλαίσιο, υπάρχει περίγραμμα γύρω απ' τα γράμματα.
Kabamaru11
Στενές είναι; χρειάζεται 1-2 νούμερα παραπάνω συνήθως. Νομίζω η άσπρη έχει το χρώμα του πάγου τελικά...
Στενές είναι; χρειάζεται 1-2 νούμερα παραπάνω συνήθως. Νομίζω η άσπρη έχει το χρώμα του πάγου τελικά...
Τιμές ?Kabamaru11 έγραψε:Πριν λιγο γυρισα απο την μπουτικ της Τουμπας,πηγα για να παρω ενα μπεμπε δωρακι.Ειδα και δοκιμασα και τις 3 φανελες,ολες υπεροχες.Η λευκη απο κοντα ειναι πιο καλη απο οσο καποιοι νομιζουν.Καλη ποιοτητα γενικα τα προιοντα της μπουτικ.
- Kabamaru11
- Kabamaru11
fossa έγραψε:Kabamaru11
Κοιτα εγω ειμαι 1.83 89 κιλα με κοιλιτσα,φορεσα την XL και ηταν οκ.Καλο ειναι να δοκιμασεις πριν αγορασεις.Η ασπρη ειναι αλλιωτικη σε σχεση με φωτο,οντως εχει λεπτομερειες σε χρωμα του παγου,ειναι ομορφη.
- thanasakiss4
- Bet Guru 2019
Αν και στην αρχή μου κάνε κλικ και είπα φανελαρα για την μαύρη όσο τις ξανά κοιτάω η ασπρόμαυρη είναι φοβερή. Απ'τις καλύτερες ριγέ της μακρον. Τα κενά στα μανίκια λογικά θα καλυφθούν από χορηγους
- pirate_salonica
Να εδώ ένας οπαδός της Notts County εύχεται να είχε τέτοια φανέλα... (πως το βάζω αυτό είπαμε;)
https://twitter.com/notts_stats/status/ ... 8986742786
https://twitter.com/notts_stats/status/ ... 8986742786
-
john4serres