Προβλήματα και λύσεις για το φόρουμ

Καταθέστε εδώ απόψεις/ερωτήσεις για το forum...
Μπαρκαρούτσος

Re: Προβλήματα και λύσεις για το φόρουμ

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Γέλασα, σχεδόν δάκρυσα, αλλά πάει πολύ παιδιά... Δεν χρειάζεται άλλη ειρωνεία.
Για χαβαλέ και γέλιο έχουμε αυτό το topic, εδώ είστε και off-topic και το έχετε παραξηλώσει.

barlow4 έγραψε:θυμασαι ρομαν που ελεγες οτι ο δωνης ειναι ο καλυτερος ελληνα κοατς?28-2-2012 19.33αμ

Εύχομαι να μην είπα κάτι τέτοιο ποτέ...

K_geo έγραψε: όπως αναγράφονται απο τον ίδιο τον Stallion στο πρώτο τόπικ που εμφανίζει κάθε φορά που μπαίνουμε στο foroum.
Τα μυαλά μας πονάνε... Ούτε πού δουλεύεις ξέρεις.

Marianov6 έγραψε:ανακαλω εγω για ολους αρκει να ανακαλεσετε εσεις πρωτα
Σαν το "φτου ξελευτερία για όλους" που λέγαμε στο κρυφτό όταν ήμασταν τελευταίοι, για να γλιτώσουν και οι υπόλοιποι που τους έφτυσε ο άλλος..
Άβαταρ μέλους
che4

Δημοσίευση από che4 »

aquila έγραψε:Μπα Che μου την εχει πει κι εμενα μη νομιζεις οπως κι εγω σ αυτον αλλα κι αυτο που γινεται εδω ειναι λιγο τραβηγμένο δε νομιζεις;

Ε ναι ρε ειναι υπερβολή αλλα ειναι κομμάτι του φορουμ για μένα

Τοσα χρονια γνωριζόμαστε εδω μεσα ως νικ και οχι ως πρόσωπα και η πλακα απευθύνεται στα νικ

Θελει λιγο πιο χαλαρα το πραγμα οχι τόσες παρεξηγήσεις

Κάποιος το έγραψε νωρις σημερα οτι παραπάει η ευθιξία κάποιων κτλ

Ελπίζω να καταλαβαίνουν ολοι πως το εννοω

Και εγω προσπαθω να βελτιώνομαι σαυτο το κομμάτι και να μη θίγομαι

Βεβαια εντάξει εχω περάσει και τιτικιαδα που αν ήταν άλλος θα είχε βριστει με το μισό φορουμ και θα είδε μόνιμο μπαν
Άβαταρ μέλους
Guitarman

Δημοσίευση από Guitarman »

RoMaN έγραψε:Για χαβαλέ και γέλιο έχουμε αυτό το topic, εδώ είστε και off-topic και το έχετε παραξηλώσει.
Roman άσε την έμμεση διαφήμιση στα ανέκδοτά σου

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Έχε χάρη, αμούστακε Ρόμαν, που κράσαρε ανεπανόρθωτα ο σκληρός, όπου είχα αποθηκεύσει το θαυμασμό σου για τις 13 τακτικές ανάπτυξης του δώνεως. Άμα έχεις πάτο (δεν αφήνω μετεγγραφική αιχμή, μη μου καταλογιστεί τίποτα μελλοντικά, να ξηγούμεθα), διάβαινε ...
Άβαταρ μέλους
Guitarman

che4 έγραψε:Προς γκοραν δυο λόγια

Φίλε πολλές φορές σου εχω πει να κρατήσεις τα καλα που εχεις και θα προσφέρεις πολλα μα παρα πολλα στη λειτουργία του φορουμ

Η πλακίτσα σημερα γιατι πλακίτσα ειναι και οχι ειρωνεία τουλαχιστον εκ μέρους μου ειναι μια προσπάθεια να μπεις λιγο στο χαλαρό πνεύμα της φάσης εδω

Μην τα πολυ παίρνεις ολα σοβαρά κτλ

Το τι εχω διαβάσει εγω απο σχεδόν ολα τα μέλη δε λέγεται ελεω Τιτίκας αλλα κατάλαβα οτι ετσι παει πιο καλα η φάση το ίδιο και ο εις φαντάζομαι

Κοιτά λοιπον μην αντιδράσεις αλλα να καταλαβεις που ειναι η υπερβολή και που ειναι τα καλα σου

Αυτο που έγραψα τότε το εννοω για το οτι εισαι αρρωστακι απ τα λίγα με τον ΠΑΟΚ μας και ειναι το πιο σημαντικό σου προσόν

Καλα να περάσεις και αυριο τα λεμε με ηρεμία

Για ολα φταίει ο κονοπλιανκα
Τέλος

Τσε είσαι ωραίος.
Άβαταρ μέλους
aquila

Δημοσίευση από aquila »

Κι εγω δεν ειπα να τα παίρνουμε ολα σοβαρα ενα μετρο ειπα να εχουμε. Ακομη κι αν καποιος δεν το εχει, η απαντήση δεν ειναι να το χάσουν και ολοι οι υπολοιποι. Νομιζω δε διαφωνούμε ουσιαστικα. Επιπλέον πραγματικα ειναι και οφτοπικ ολο αυτο υπαρχει κ το καφενείο.
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

εχεις δικιο
Άβαταρ μέλους
ace79grpaok

Δημοσίευση από ace79grpaok »

Guitarman όλα καλά με τα παιδια? ΈκαναΝ καλή δουλεία? Να τα στείλω και στον γκοραν να ησυχάσουμε κάνα νανοσεκοντ? :) :) σας είπα κάντε με μόδ αλλα εσείς αγρόν αγοράσετε γατάκια ,νιάου ρε
Άβαταρ μέλους
che4

Δημοσίευση από che4 »

aquila έγραψε:Κι εγω δεν ειπα να τα παίρνουμε ολα σοβαρα ενα μετρο ειπα να εχουμε. Ακομη κι αν καποιος δεν το εχει, η απαντήση δεν ειναι να το χάσουν και ολοι οι υπολοιποι. Νομιζω δε διαφωνούμε ουσιαστικα. Επιπλέον πραγματικα ειναι και οφτοπικ ολο αυτο υπαρχει κ το καφενείο.

Βρε ας πλησίαζε ο κονοπλιανκα και θα σου λεγα εγω ποιος θα ασχολούνταν με το γκοραν

Εστω ο Μπαλοτέλι ο στόχ ο ντεβιτς κατι ρε Μιχελ δωσε λιγο τροφή
Άβαταρ μέλους
aquila

Δημοσίευση από aquila »

barlow4 έγραψε:εχεις δικιο
Απλα σε τρολλαρω ανακαλώ.
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

ξεφτιλιστηκα δευτερη φορα σημερα.αυτα παθαινεις αν καθεσαι πολλη ωρα εδω μεσα.
Άβαταρ μέλους
Guitarman

ace79grpaok έγραψε:Guitarman όλα καλά με τα παιδια? ΈκαναΝ καλή δουλεία? Να τα στείλω και στον γκοραν να ησυχάσουμε κάνα νανοσεκοντ? :) :) σας είπα κάντε με μόδ αλλα εσείς αγρόν αγοράσετε γατάκια ,νιάου ρε
Εις παίχτηκε το παρακάτω σκηνικό...

Εικόνα

:P :P :P
Marianov6

Δημοσίευση από Marianov6 »

Αυτο που ειπε ο δεν ανακαλω μπαρλοου προηγουμενος, χαβαλες ηταν απλα με αφορμη το ανακαλω-ανακαλεις, μ@λ@κια της στιγμης βρε παιδι μου, πως το λενε. Δεν ειχε να κανει με τον Γρηγορη ολο αυτο, απλα ετυχε να γινει σε αυτο το τοπικ και την ιδια στιγμη ο Γρηγορης ηθελε να κανει σοβαρη κουβεντα. Εμενα μου φανηκε και σαν προσπαθεια να ελαφρυνει λιγο το κλιμα σε καποιο σημειο αλλα οκ, διαφορετικο mood, απλα ετυχε.

Ηταν ωραια παντως ολος ο χαβαλες, καλα περασαμε και μπραβο και στους μοντς που δεν το εκοψαν. Χρειαζονται και αυτες οι στιγμες μερικες φορες, δεν ειναι ολα σοβαρα σοβαρα σοβαρα. Παιρνετε αριστα σημερα :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
aquila

Δημοσίευση από aquila »

barlow4 έγραψε:ξεφτιλιστηκα δευτερη φορα σημερα.αυτα παθαινεις αν καθεσαι πολλη ωρα εδω μεσα.
Αστα και μη χειροτερα να λες
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Προτάσεις και Σχόλια για το Forum”