Προβλήματα και λύσεις για το φόρουμ
Re: Προβλήματα και λύσεις για το φόρουμ
Μπα Che μου την εχει πει κι εμενα μη νομιζεις οπως κι εγω σ αυτον αλλα κι αυτο που γινεται εδω ειναι λιγο τραβηγμένο δε νομιζεις;
σε καποια φαση aquila του ειπα να αρχισει και αυτος να κανει χαβαλε.να ξεκολλησει κ οτι ολα θα ειναι κομπλε.αντ'αυτου προτιμησε να στειλει ενα σεντονι με τα ιδια και τα ιδια στον κγεο.μετα σε εμενα και μετα ενα στον τσε με αυτα τα κλασσικα που κανει ψαχνοντας ραμματα για τη γουνα του καθενος απο το παρελθον.λες και ολοι ειναι αλανθαστοι η οτι κατι που ειπες στο παρελθον δεν παιζει να το εχεις αναθεωρησει.aquila έγραψε:Αν και τις περισσοτερες φορες το ζητάει ο οργανισμός του αυτο το πανηγύρι που γινεται εδω, τουλαχιστον για να μην ειμαστε και οφτοπικ ας αλλαξει το ονομα του τοπικ σε "χλευάζοντας τον goran" η κατι τετοιο.
λεμε λεμε πραγματα και κανουμε χαβαλε αλλα αυτο που εκανε με τον τσε ειδικα ειναι μεγαλη ξεφτιλα.και σε εμενα το εκανε ανασκευαζοντας ενα παλιοτερο τοστ μου που ελεγα για τον μοικανο.και το εχει κανει και σε αλλους.
ο τυπος θελει προσοχη και ιντριγκα.δεν θα γινει και εκτιμητης των παντων.
και λυπαμαι που το γυρναω παλι στο σοβαρο και σου γραφω αυτα που σου γραφω γιατι ξερω οτι απο αυτο θα πιαστει για να αναλυσει μεχρι αηδιας το τιποτα.
του εχουν γινει συσταεις του εχουν γινει απραινεσεις προτροπες καβγαδες μπαναρισματα.βιος και πολιτεια.παντα βρισκει κατι για να ριξει την ευθυνη αλλου.ε δε γινεται ενα ολοκληρο φορουμ να ασχολειται μαζι του.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος barlow4 την Σάβ 27 Αύγ 2016, 21:57, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- navigator11
Marianov6 έγραψε:λειπει ο Ρομαν και εχετε ξεφυγει ολοι μου φαινεται. Τρεις φορες μετρησα σημερα παραθεση στο αμεσως απο πανω ποστ, εχω σημειωσει και ποτε ακριβως εγιναν.

Αλητεία. Αλητεία! ΑΛΗΤΕΙΑ!!! Αίσχος, ΑΙΣΧΟΣ ...
Πόσο επίκαιρος ο ... οικουμενικός Λεβένταρος!!
Καταιγίδα καταγραφεισών σελίδων και σήμερα εδώ!! Από τα συμφραζόμενα σακουλεύτηκα τι σενάριο έπαιξε πάλι.

Sent from Headquarters of Paokmania, 22:56 (ας διευκολύνουμε λίγο καταστάσεις, ανθρωπχιά φερστ οβ ολ)
Εγω δεν ανακαλω,σιγα μην χασω το μεροκαματακι.Απο που ειπαμε πληρωνομαι??Kostas_Peraia4 έγραψε:Λοιπον ανακαλεστε ολοι να τελειωνουμε
Ναι ρε Barlow εγω δε θα σου πω οχι αλλα εσυ αισθάνεσαι καλα να εχετε τον αλλο κατω και να τον βαράτε δεκα ατομα;
χαχαχαχαχ τολαρε οντως μλκ πεθαναTolaros έγραψε:Το τοστ της χρονιάςgoran 64 έγραψε: Εσύ @che4 που (ξανα)άρχισες να με ειρωνεύεσαι όπως και παλιότερα, εννοώ φυσικά πριν την επιστροφή σου απ την ολιγόμηνη αποχή σου απ το forum εξ αιτίας μου, καλά θα κάνεις να πας στο topic "Φανέλα Π.Α.Ο.Κ." στην σελίδα 322, για να (ξανα)διαβάσεις τι είχες γράψει στις 6 Φεβρουαρίου 2016 και ώρα 21:37...
Λατρεύω PAOKmania
Προς γκοραν δυο λόγια
Φίλε πολλές φορές σου εχω πει να κρατήσεις τα καλα που εχεις και θα προσφέρεις πολλα μα παρα πολλα στη λειτουργία του φορουμ
Η πλακίτσα σημερα γιατι πλακίτσα ειναι και οχι ειρωνεία τουλαχιστον εκ μέρους μου ειναι μια προσπάθεια να μπεις λιγο στο χαλαρό πνεύμα της φάσης εδω
Μην τα πολυ παίρνεις ολα σοβαρά κτλ
Το τι εχω διαβάσει εγω απο σχεδόν ολα τα μέλη δε λέγεται ελεω Τιτίκας αλλα κατάλαβα οτι ετσι παει πιο καλα η φάση το ίδιο και ο εις φαντάζομαι
Κοιτά λοιπον μην αντιδράσεις αλλα να καταλαβεις που ειναι η υπερβολή και που ειναι τα καλα σου
Αυτο που έγραψα τότε το εννοω για το οτι εισαι αρρωστακι απ τα λίγα με τον ΠΑΟΚ μας και ειναι το πιο σημαντικό σου προσόν
Καλα να περάσεις και αυριο τα λεμε με ηρεμία
Για ολα φταίει ο κονοπλιανκα
Τέλος
Φίλε πολλές φορές σου εχω πει να κρατήσεις τα καλα που εχεις και θα προσφέρεις πολλα μα παρα πολλα στη λειτουργία του φορουμ
Η πλακίτσα σημερα γιατι πλακίτσα ειναι και οχι ειρωνεία τουλαχιστον εκ μέρους μου ειναι μια προσπάθεια να μπεις λιγο στο χαλαρό πνεύμα της φάσης εδω
Το τι εχω διαβάσει εγω απο σχεδόν ολα τα μέλη δε λέγεται ελεω Τιτίκας αλλα κατάλαβα οτι ετσι παει πιο καλα η φάση το ίδιο και ο εις φαντάζομαι
Κοιτά λοιπον μην αντιδράσεις αλλα να καταλαβεις που ειναι η υπερβολή και που ειναι τα καλα σου
Αυτο που έγραψα τότε το εννοω για το οτι εισαι αρρωστακι απ τα λίγα με τον ΠΑΟΚ μας και ειναι το πιο σημαντικό σου προσόν
Τέλος
- Kostas_Peraia4
Θα ενημερωθεις με mailsporos123 έγραψε:Εγω δεν ανακαλω,σιγα μην χασω το μεροκαματακι.Απο που ειπαμε πληρωνομαι??Kostas_Peraia4 έγραψε:Λοιπον ανακαλεστε ολοι να τελειωνουμε

barlow4 έγραψε:πισω εχει ο γκοραν την ουρα.εχει ραμματα για τις γουνες ολων μας.ξεκινησε διαβασμα απο το 2008.
θυμασαι κεν που χοροπηδουσες τοτε που ηρθε ο μαλαδενης στις 13-8-2005 12.32πμ
θυμασαι dimg4 τοτε που εφυγε ο σαλπιγγιδης για τη ζελα τι ειχες πει?μηπως οτι δε θα ξαναπαιξετε πλεη στεσιο ξανα στο σπιτι σου?8-8-2008 13.14πμ .παιζετε τωρα?
θυμασαι τσε που ειχες πει πως μονο με το γιωργο τον καλυβα θα παει ψηλα ο ΠΑΟΚ?7-11-2007 03.15μμ
θυμασαι κγεο που ελεγες οτι αν φερει κ το γιο του ο γκαγκατση εσυ δεν ξαναασχολεισαι?23-12-2010
θυμασαι κυριε πιγκετσο που ελεγες οτι αν αποκλειστουμε απο τη γκρασχοπερς δε θα πιεις το γαλα σου?
θυμασαι ρομαν που ελεγες οτι ο δωνης ειναι ο καλυτερος ελληνα κοατς?28-2-2012 19.33αμ
ολα γραμμενα ειναι.τα γραπτα μενουν και ο γκοραν το ξερει.
υγ.γκοραν μη βγεις ετσι.ζακετα να παρεις.

οχι.
παντως ο χαβαλες απο ενα σημειο και μετα δεν τον αφορουσε.
με αφορμη την ατακα "να ανακαλεσεις" το καναμε λαστιχο το θεμα.
απο εκει και περα πυροδοτει ξανα τη φαση.με αυτο το τοστ πχ με ημερομηνιες και ωρες για ραμματα απο το παρελθον.απο το να τα παιρνουμε στα σοβαρα και να σκοτωνομαστε καλυτερα τρολαρισμα και χαβαλες κυριε aquila μας.θα τον παρεις τη μια στα σοβαρα.τη δευτερη στα σοβαρα.ε μετα θα το ριξεις στην πλακα.
παντως ο χαβαλες απο ενα σημειο και μετα δεν τον αφορουσε.
με αφορμη την ατακα "να ανακαλεσεις" το καναμε λαστιχο το θεμα.
απο εκει και περα πυροδοτει ξανα τη φαση.με αυτο το τοστ πχ με ημερομηνιες και ωρες για ραμματα απο το παρελθον.απο το να τα παιρνουμε στα σοβαρα και να σκοτωνομαστε καλυτερα τρολαρισμα και χαβαλες κυριε aquila μας.θα τον παρεις τη μια στα σοβαρα.τη δευτερη στα σοβαρα.ε μετα θα το ριξεις στην πλακα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος barlow4 την Σάβ 27 Αύγ 2016, 22:03, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Μπαρκαρούτσος
Γέλασα, σχεδόν δάκρυσα, αλλά πάει πολύ παιδιά... Δεν χρειάζεται άλλη ειρωνεία.
Για χαβαλέ και γέλιο έχουμε αυτό το topic, εδώ είστε και off-topic και το έχετε παραξηλώσει.
Εύχομαι να μην είπα κάτι τέτοιο ποτέ...
Για χαβαλέ και γέλιο έχουμε αυτό το topic, εδώ είστε και off-topic και το έχετε παραξηλώσει.
barlow4 έγραψε:θυμασαι ρομαν που ελεγες οτι ο δωνης ειναι ο καλυτερος ελληνα κοατς?28-2-2012 19.33αμ
Εύχομαι να μην είπα κάτι τέτοιο ποτέ...
Τα μυαλά μας πονάνε... Ούτε πού δουλεύεις ξέρεις.K_geo έγραψε: όπως αναγράφονται απο τον ίδιο τον Stallion στο πρώτο τόπικ που εμφανίζει κάθε φορά που μπαίνουμε στο foroum.
Σαν το "φτου ξελευτερία για όλους" που λέγαμε στο κρυφτό όταν ήμασταν τελευταίοι, για να γλιτώσουν και οι υπόλοιποι που τους έφτυσε ο άλλος..Marianov6 έγραψε:ανακαλω εγω για ολους αρκει να ανακαλεσετε εσεις πρωτα
aquila έγραψε:Μπα Che μου την εχει πει κι εμενα μη νομιζεις οπως κι εγω σ αυτον αλλα κι αυτο που γινεται εδω ειναι λιγο τραβηγμένο δε νομιζεις;
Ε ναι ρε ειναι υπερβολή αλλα ειναι κομμάτι του φορουμ για μένα
Τοσα χρονια γνωριζόμαστε εδω μεσα ως νικ και οχι ως πρόσωπα και η πλακα απευθύνεται στα νικ
Θελει λιγο πιο χαλαρα το πραγμα οχι τόσες παρεξηγήσεις
Κάποιος το έγραψε νωρις σημερα οτι παραπάει η ευθιξία κάποιων κτλ
Ελπίζω να καταλαβαίνουν ολοι πως το εννοω
Και εγω προσπαθω να βελτιώνομαι σαυτο το κομμάτι και να μη θίγομαι
Βεβαια εντάξει εχω περάσει και τιτικιαδα που αν ήταν άλλος θα είχε βριστει με το μισό φορουμ και θα είδε μόνιμο μπαν
Roman άσε την έμμεση διαφήμιση στα ανέκδοτά σουRoMaN έγραψε:Για χαβαλέ και γέλιο έχουμε αυτό το topic, εδώ είστε και off-topic και το έχετε παραξηλώσει.

- navigator11
Έχε χάρη, αμούστακε Ρόμαν, που κράσαρε ανεπανόρθωτα ο σκληρός, όπου είχα αποθηκεύσει το θαυμασμό σου για τις 13 τακτικές ανάπτυξης του δώνεως. Άμα έχεις πάτο (δεν αφήνω μετεγγραφική αιχμή, μη μου καταλογιστεί τίποτα μελλοντικά, να ξηγούμεθα), διάβαινε ...
che4 έγραψε:Προς γκοραν δυο λόγια
Τέλος
Τσε είσαι ωραίος.