Θεόδωρος Ζαγοράκης

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
yiannisPAOKitalia

Re: Θεόδωρος Ζαγοράκης

Δημοσίευση από yiannisPAOKitalia »

PAPA TSIBIKOS έγραψε:Υ.Γ1. Έκανα ένα μικρό πέρασμα από τα "ουδέτερα" ράδια και τα αρνητικά σχόλια άρχισαν ήδη .
Εγώ στα κλεφτά που άκουσα τον Νικολάου, καλά λόγια είπε για τη συγκεκριμένη κίνηση.
Άβαταρ μέλους
PAPA TSIBIKOS

Δημοσίευση από PAPA TSIBIKOS »

Ό Νικολάου είναι καθαρό ΠΑΟΚΙ από άλλους γίνεται το πάρτι........μουσάκιες κόζα νόστρες κ.λ.π.
Άβαταρ μέλους
Falegkos

Δημοσίευση από Falegkos »

novito έγραψε:Μπορουμε να βρουμε εναν απο δω μεσα για προπονητη που θα εχει καει ωρες στο manager και θα ειναι και ΠΑΟΚτσης.... Εικόνα

είμαι στο 2022 και είμαι προπονητής στον γαυρο.... κανω?

[youtube]Fd1SzB-N5nU&feature=related[/youtube]
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Falegkos την Πέμ 07 Απρ 2011, 00:53, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
τρελαg4

Δημοσίευση από τρελαg4 »

Τον Δούκα τον άκουγα κι εγώ όταν ήταν στο ράδιο Θεσ/νίκη και απ' ότι θυμάμαι συμφωνούσα με όσα έλεγε.Βέβαια μετά έφυγα από την πόλη και έχασα την εξέληξη του.
Πάντως η ιδέα να "χτυπήσουμε" τους ΑΡΔ με ΑΡΔ (αν τελικά κάτι τέτοιο ισχύει) δεν είναι κακή. ;) Ίσως και να έχει περισσότερο ενδιαφέρον απ' ότι νομίζουμε.
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

Ακης_ΠΑΟΚ_Champ.Leag. έγραψε: Ευτυχώς ο Ζαγοράκης δεν παρακολουθεί το paokmania τακτικά.

Αλλα είπαμε...ΠΑΟΚ είσαι!

:pano:

Μη βάζεις το χέρι σου στην φωτιά μόνο. ;)
:D
Άβαταρ μέλους
Papadoc

Δημοσίευση από Papadoc »

Δεν τον ξέρω το Δούκα αλλα ότι και νάνε καλύτερη φωνή θα είναι από την μουγκαμάρα που έπεσε στην ΠΑΕ φέτος.
Για το κράξιμο που άρχισε ένα έχω να πω. "Δώσαν στον ξυπόλυτο παπούτσια και δεν του άρεσε το χρώμα τους." Ήμαρτον παιδιά ήμαρτον!
:nairepaok:
Άβαταρ μέλους
Photis

Δημοσίευση από Photis »

Εγώ θα πω ό χρόνος θα δείξει αλλά αν κρίνω από τον μέχρι τώρα πρότερο βίο του Δούκα μάλλον θα κάνει πάταγο..δεν αφήνει τίποτα να πέσει κάτω και θεωρώ πως είναι καλό και έντιμο ΠΑΟΚι...Ο χρόνος θα δείξει μην μηδενίζεται πριν δείτε...ήμαρτον...
:pano:
Άβαταρ μέλους
Bono

Δημοσίευση από Bono »

navigator11 έγραψε:προσωπικά,το δούκα τον έχω σε σχετική εκτίμηση κ σημαντικά ψηλότερα σε σχέση με την πλειονότητα των δημόσια κ επ'αμοιβή ενασχολούμενων με ΠΑΟΚ.το αν θα κάνει καλά τη δουλειά που θα του ανατεθεί (;) ή που του ανατέθηκε ήδη (είς αναμονή της επίσημης ανακοίνωσης) μένει να φανεί.το ότι δεν αρέσκεται δημοσίως,ειλικρινώς ή προσποιητά,να βλέπει τα πάντα αποκλειστικά μέσα από οπαδικές παρωπίδες κ να ανακαλύπτει παντού εχθρούς,συγκαταλέγεται από εμένα στα θετικά του.εύχομαι να δικαιώσει το ζαγοράκη.

κατά τα λοιπά,κρατήστε μάγκες την "οργή" σας για το ζαγοράκη για μετά το πέρας των πλέη-όφ.στα πολύ ΚΑΥΤΑ ζητήματα,κύρια τα αγωνιστικά-οικονομικά,θα δώσει τότε "εξετάσεις" ο ζαγόρ.αν δε δώσει πειστικές "απαντήσεις" επ'αυτών,ο δούκας θα'ναι το έλασσον των ελασσόνων θέμα προς συζήτηση το καλοκαίρι.
+1
Απ' το πολύ λίγο που τον έχω ακούσει,αυτό που μου έχει μείνει είναι πως έχει καλό λόγο και αυτό που μ' έχει χαλάσει είναι αυτά τα τραγουδάκια που τα θεωρώ ολίγον ή μάλλον πολύ κιτς.
Κατά τ' άλλα όπως ειπώθηκε και πιό πριν,σε τέτοιο πόστο δημοσιογράφο θα πάρεις οπότε η επιλογή δεν είναι άστοχη τουλάχιστον πριν δούμε τα πρώτα δείγματα γραφής.
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

yiannisPAOKitalia έγραψε: Στο γαμωπασοκ δώσαμε-τε 100 μέρες πριν αρχίσουν τα καντήλια, στον ΠΑΟΚ ούτε λεπτό.

Όλοι κρίνονται και θα κριθούν από τα έργα τους, και όχι από το όνομά τους.

Για όλα γνώμη έχουμε και όλα τα ξέρουμε, αλλά μας φταίει το παοκ24, το ολαπαοκ και το παοκμανια. Τον καθρέφτη όμως που αν τον κοιτάξουμε στα μάτια θα μας φτύσει, τον αποφεύγουμε...
++
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

Χωρίς να τον γνωρίζω τον κύριο και χωρίς να τον έχω ακούσει πέρα απο τα κιτς τραγουδάκια που λέει ο Μπόνος είμαι 99% σίγουρος ότι θα κάνει θραύση το άτομο.
Δυνατή μεταγραφή για το τμήμα που ήταν κυριολεκτικά ανύπαρκτο και ουκ ολίγες φορές είχαμε ζημιές απο εκεί.
Επιτέλους καιρός ήταν να υπάρχει ένας ενδιάμεσος μεταξύ διοίκησης-κόσμου μιας και μεταξύ μας ποτέ δεν καταφέραμε να επικοινωνήσουμε.
Ο μεν Αρχηγός της όλης προσπάθειας Ζαγοράκης της τακτικής χαμηλά την μπάλα και δεν έχουμε τίποτα να πούμε ο μεν κόσμος βγες και μίλα μας πρόεδρε κάθε τρείς και λίγο.
Πιστεύω ότι θα βοηθήσει.
Άβαταρ μέλους
Argonaut4

Δημοσίευση από Argonaut4 »

Aφού ο Zαγόρ δε μπορεί ρε παιδί μου.....δε του βγαίνει το επικοινωνιακό........αποφάσισε να βάλει άλλον να το κάνει.Δεν είναι κακή ιδέα.....αλλά μένει να τον δούμε αν όντως κάνει για τη δουλειά.
Άβαταρ μέλους
Pegasus

Δημοσίευση από Pegasus »

Θα κριθεί λίαν συντόμως. Αρκεί να μην ξεχνά πως ό,τι γράφει θα φέρει την υπογραφή ΠΑΕ ΠΑΟΚ...
Άβαταρ μέλους
Falegkos

Δημοσίευση από Falegkos »

Παντος εγω θελω να δω τον δουκα να μηλαει για κάποια αδικία που θα γινει στον ΠΑΟΚ....
εχουν να φαν βρίσιμο και κραξιμο οι παντες :opaokara: :opaokara: (και μεις πρόστιμα)

Δεν το θεορω και καλο αν τον παρει ο ζαγορ αλλα ουτε και κακο γιατι απο την μια θα μηλαει σε ολους οπος θα μιλούσαμε εμεις (λαικα και με χώσιμο ) και απο την άλλη.... ενας ΑΡΔ στην ΠΑΕ :?
Άβαταρ μέλους
PRAKTORINOS

Δημοσίευση από PRAKTORINOS »

Δεν θα έλεγα οτι γνωρίζω απόλυτα τη διαδρομή του στη δημοσιογραφία
ούτε οτι τού είμαι ο φανατικότερος ακροατής,
γνωριζω όμως τις καταβολές του.

Ο Λευτέρης Δούκας είναι οπαδός του ΠΑΟΚ.
Και καλό στρατιωτάκι, μάλιστα.
Ηταν τουλάχιστον.
Τον θυμάμαι από τα χρόνια της Ικτίνου
εκείνος δεν με γνωρίζει
με τη χαρακτηριστική του '80s φράντζα
πετσί και κόκκαλο στη σιλουέτα
αλλά και "πετσί ΠΑΟΚτσής".

Κάπου έχω και μια φωτό του
από τα χρόνια της κερκίδας.

Ελπίζω να μην έχει χάσει το δρόμο του
όπως άλλα κι άλλα ΠΑΟΚτσάκια
που προτού ξεκινήσουν να γράφουν
και να δημοσιοποιούν την άποψή τους έξω από την παρέα
προτού τριφθούν με την επίσημη ΠΑΟΚτσήδικη πραγματικότητα
έπιναν ανέρωτο το κρασάκι τους.
Άβαταρ μέλους
PAPA TSIBIKOS

Δημοσίευση από PAPA TSIBIKOS »

Και μόνο από το γεγονός ότι ήταν παρόν στο άλσος της Νέας Φ. στο οπαδικό Βατερλό των χανουμιών αξίζει να έχει τον σεβασμό των συνδεσμιτών ειδικά των νεότερων.
----------------------------------"Τραλαλα λαλα δεν είμαστε καλά στα μυαλά μας"--------- :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Το <<δεν θα αφήσουμε να πέφτει τίποτα κάτο>> που άφησε έντεχνα να διαρεύσει η ΠΑΕ κατά την ταπεινή μου άποψη θα πρέπει να ακολουθείτε από όλα τα μέλοι του Δ.Σ. της ΠΑΕ (παλιά και νέα) και όχι από μόνο ένα άτομο (Δούκας).
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”