Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 II
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 II
Βασικά πριν 3 χρόνια όταν και τον αγόρασε η γάνδη ( αρχές του 2021) κόστιζε μόλις 750.000€
Βέβαια όταν πας να πάρεις παίκτη που στις 2 τελευταίες του γεμάτες σεζόν έχει μία 27 γκολ και 10 assist ant και στην άλλη 21 γκολ και 12 assist...κ λίγα είναι τα τέσσερα... για τιμή εκκίνησης
Βέβαια όταν πας να πάρεις παίκτη που στις 2 τελευταίες του γεμάτες σεζόν έχει μία 27 γκολ και 10 assist ant και στην άλλη 21 γκολ και 12 assist...κ λίγα είναι τα τέσσερα... για τιμή εκκίνησης
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος renegade την Σάβ 20 Ιούλ 2024, 23:44, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Dark Knight
Στο paok24 είπαμε έχουν πένθος. Ήταν μεγάλη η σφαλιάρα με τον Μπρειθγουειτ.TheCursed έγραψε:Παιδια αν δεν γραψει κατι το sdna η το paok24 κ μετα το inpaok δεν ισχυει ετσι γινεται τοσα χρονια οποτε οτιδηποτε αλλο τζαμπα ασχολείστε.
Το Ελενάκι στο SDNA το ανέβασε (αναδημοσίευση του ρωσικού άρθρου)
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος nunies4 την Σάβ 20 Ιούλ 2024, 23:43, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Τα βρηκαμε με Τισουνταλι λεει ο Τζιομπανογλου αλλα μιλαμε με την Γανδη για το κασερι στη μεταγραφη, ισως και > απο 4 μυρια. Να δουμε αν ισχυει, να κλεισει
Καρπόφ: «Για τρία χρόνια στον ΠΑΟΚ ο Τσαλόφ-Παρουσίαση πριν το ματς με Μπόρατς
να το γράψω... να μην το γράψω... άντε δεν το γράφω... όχι ρε, θα το γράψω κι ας βγω μ@λ@κας
όχι τισουντάλι για φορ
με τίποτα
μακριά
μόνο πλάγια και πάλι, εάν ήταν στο χέρι μου δε θα τον έφερνα
εύχομαι να μην έρθει, γιατί πιστεύω ότι του χρόνου θα ψάχνουμε να τον ξεφορτωθούμε
όχι τισουντάλι για φορ
με τίποτα
μακριά
μόνο πλάγια και πάλι, εάν ήταν στο χέρι μου δε θα τον έφερνα
εύχομαι να μην έρθει, γιατί πιστεύω ότι του χρόνου θα ψάχνουμε να τον ξεφορτωθούμε
Πολλά λεπτά αν θέλει 4 η ομάδα.... Νομίζω μπορουμε να βρούμε πολλούς σε αυτά τα χρήματα...Και βασικά νομίζω δεν πρόκειται να δώσουμε τέτοια χρήματα...Κάτι άλλο παιζει
- Dimitris_L4
ολοι αρχιζουν και το βγαζουν
«Βόμβα» από Ρωσία: «Για τρία χρόνια ο Τσαλόφ έκλεισε στον ΠΑΟΚ»
«Βόμβα» από Ρωσία: «Για τρία χρόνια ο Τσαλόφ έκλεισε στον ΠΑΟΚ»
και τσαλοφ και μαροκινος.. οποτε προφανως ο Μπράντον παει αριστερα για μπακ-απ του Τάισον??? 

Αν και απαισιοδοξος απο γεννημα,πιστευω Τσαλωφ ΚΑΙ Μαροκινος θα ειναι σιγουρα εδω μεχρι Τεταρτη
- Josey Wales
Ταρίκ για αριστερά κυρίως μοιάζειAntreasG4 έγραψε:και τσαλοφ και μαροκινος.. οποτε προφανως ο Μπράντον παει αριστερα για μπακ-απ του Τάισον???
-