Razvan Lucescu IV
Re: Razvan Lucescu IV
Και τι είναι αυτό το κάτι που δεν μπορεί να το επικοινωνήσει στην σ.τ μετά το επερχόμενο παιχνίδι?
Οποίος πήρε την απόφαση για αυτήν την σ.τ ( δεν ξέρουμε αν είναι από την διοίκηση ή τον ίδιο τον λουτσέσκου) , απλά ρίχνει νερό στον μύλο της εσωστρέφειας
Οποίος πήρε την απόφαση για αυτήν την σ.τ ( δεν ξέρουμε αν είναι από την διοίκηση ή τον ίδιο τον λουτσέσκου) , απλά ρίχνει νερό στον μύλο της εσωστρέφειας
Ο Λουτσεσκου γενικα εχει μια τεραστια αποψη για τον εαυτο του και ισως θελει να το κανει οσο πιο big deal γινεται οποτε ειναι κατι που θα εκανε.
Θεωρω πως θα πει οτι ειμαστε ολοι ενωμενοι και γυρναμε σελιδα κλπ κλπ.
Θεωρω πως θα πει οτι ειμαστε ολοι ενωμενοι και γυρναμε σελιδα κλπ κλπ.
- George Best
Ο καθένας έχει την άποψη του και είναι σεβαστό.
Αλλά το να ζητάς να απολογηθεί ο προπονητής σου για τις 11αδες που παρατασει στα ματς και τους χρόνους των παιχτων, σε συνέντευξη τύπου δεν είναι άποψη.
Σορρυ κιόλας.
Ειναι η αποθέωση της μ@λ@κι@ς.
Αλλά το να ζητάς να απολογηθεί ο προπονητής σου για τις 11αδες που παρατασει στα ματς και τους χρόνους των παιχτων, σε συνέντευξη τύπου δεν είναι άποψη.
Σορρυ κιόλας.
Ρε θεόμουρλοι, γκρίνια φλέημς και κόντρες προκαταβολικά για όσα ΘΑ πει αύριο ΚΑΤΑ ΠΑΣΑ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ αλλά ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΟΧΙ, οπότε ΘΑ γκρινιάξουμε ξανά για όσα ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΕΙΠΕ;
"Σ' όλη τη ζωή μου τρελαμένος" δεν το εννοεί κυριολεκτικά το σύνθημα.

"Σ' όλη τη ζωή μου τρελαμένος" δεν το εννοεί κυριολεκτικά το σύνθημα.

Αρα το θαψιμο καποιων παικτων δεν μας ενδιαφερει σαν οπαδους?George Best έγραψε:Ο καθένας έχει την άποψη του και είναι σεβαστό.
Σορρυ κιόλας.
Δεν έχω ιδέα τί μπορεί να πει, τί έχει στο μυαλό του. Απλά ελπίζω μετά τη συνέντευξη τύπου η ομάδα να είναι συσπειρωμένη και ο ίδιος να νιώθει καλύτερα και πιο συγκεντρωμένος στο στόχο. Ήδη έχει προκληθεί μια εγρήγορση στον κόσμο, ίσως και εντός ομάδας, αν διοχετευτεί σε κάτι θετικό ίσως αλλάξει το κλίμα.
Συμφωνώ , ερωτήσεις του τύπου γιατί αυτόν και όχι τον άλλον σε μια τέτοια ειδική συνέντευξη μπορούν να χαρακτηριστούν τουλάχιστον ως ανόητες.George Best έγραψε:Ο καθένας έχει την άποψη του και είναι σεβαστό.
Σορρυ κιόλας.
Εσύ,αν ήσουν εκεί αύριο ποιες τρεις ερωτήσεις θα έκανες στον προπονητή?
- navigator11
Εν τω μεταξύ εγώ τώρα πήρα πρέφα ότι επίκειται συνέντευξη τύπου του Ραζβάν. Μέσα στις εξελίξεις, όχι αστεία!
Χωρίς φυσικά να γνωρίζω τι πρόκειται να ειπωθεί, δε νιώθω ιδιαίτερα άνετα με την ιδέα τέτοιων κινήσεων. Δεν μπορώ να προφητεύσω αν όσα λεχθούν το μεσημέρι μπορεί, μεταξύ άλλων, να ξυπνήσουν κατά κάποιον τρόπο και το αγωνιστικό, ίσως έχει και τέτοιον στόχο η συγκεκριμένη κίνηση, θα δείξει. Στη συγκεκριμένη φάση πάντως εγώ προτιμώ να αρχίσει να μιλάει αποκλειστικά η σκληρή δουλειά και ένα σερί από θετικά αποτελέσματα, που όλοι προφανέστατα προσδοκούμε να ξεκινήσει από την ... υπέροχη Τρίπολη.
Χωρίς φυσικά να γνωρίζω τι πρόκειται να ειπωθεί, δε νιώθω ιδιαίτερα άνετα με την ιδέα τέτοιων κινήσεων. Δεν μπορώ να προφητεύσω αν όσα λεχθούν το μεσημέρι μπορεί, μεταξύ άλλων, να ξυπνήσουν κατά κάποιον τρόπο και το αγωνιστικό, ίσως έχει και τέτοιον στόχο η συγκεκριμένη κίνηση, θα δείξει. Στη συγκεκριμένη φάση πάντως εγώ προτιμώ να αρχίσει να μιλάει αποκλειστικά η σκληρή δουλειά και ένα σερί από θετικά αποτελέσματα, που όλοι προφανέστατα προσδοκούμε να ξεκινήσει από την ... υπέροχη Τρίπολη.
- Μπαρκαρούτσος
Ε πάνε με 50.000€ να κάνεις καλύτερη δουλειά.Zanis24 έγραψε:Μολις ειδαμε την εντεκαδα με Ολυμπιακο, δε χρειαστηκε να παιρνουμε 2 εκ. το χρονο για να δουμε το φλοκο να ερχεται.nunies4 έγραψε:ΠαρομοίωςDamoN έγραψε:Εμένα πάλι δεν με ενδιαφέρει καθόλου γιατί παίζει εκεί ο επιθετικός μου ούτε την άποψη του για τους αεροδιάδρομους ούτε για τον σόλα ούτε για τις μεταγραφές που θα κάνουμε .ουτε γιατί προτιμάει τον Ζιβκοβιτς και τον Τάισον .
Σιγά μην μ δώσει και σκαουτινγκ ριπορτ.
Με νοιάζει εάν είναι διατεθειμένος να προσπαθήσει να το γυρίσει. Αν πιστεύει σε αυτό που κάνει. Και καμιά συνέντευξη τύπου δεν θα μου το λύσει αυτό . Από το επόμενο ματς και κάθε επόμενο που έρχεται θα μου το δείξει .
Να ζητήσω εξηγήσεις εγώ ο άσχετος με το αντικείμενο από αυτόν που το έχει κάνει επάγγελμα και έχει φτάσει να αμείβεται 2εκ το χρόνο. Μιλάμε για γελοίες καταστάσεις.
Η συνέντευξη δεν ξέρω για ποιο λόγο θα γίνει
Σίγουρα δεν αναστρέφει τα ατομικά χαρακτηριστικά των παικτων
Ούτε ο Μπακαγιοκο θα ξαναγίνει παικταρας...ούτε ο Τσαλοφ θα βάλει γκολ με το τσουβαλι
Αν ήταν έτσι ο Μάντζιος θα έκανε μια συνέντευξη και θα έπαιρνε πρωτάθλημα επιτέλους ..

Σίγουρα δεν αναστρέφει τα ατομικά χαρακτηριστικά των παικτων
Ούτε ο Μπακαγιοκο θα ξαναγίνει παικταρας...ούτε ο Τσαλοφ θα βάλει γκολ με το τσουβαλι
Αν ήταν έτσι ο Μάντζιος θα έκανε μια συνέντευξη και θα έπαιρνε πρωτάθλημα επιτέλους ..

- PAOKevolution
Δε θεωρώ πως υπάρχει λόγος Σ.Τ. σήμερα από τον Λουτσέσκου εκτός κι αν θέλει να παραιτηθεί και το κάνει ΔΗΜΟΣΙΑ στον κόσμο.
Δεν έχει καμιά υποχρέωση να μιλήσει για το ποδοσφαιρικό τμήμα και πως αυτό πορεύεται.
Τώρα, επειδή οι οπαδοί νομίζουν ότι πρέπει να τα ξέρουν όλα, είναι δικό τους πρόβλημα.
Το μυαλό μου για την επικείμενη Σ.Τ. πάει στο κακό σενάριο.
Και όχι. Δεν είναι αναντικατάστατος ο Ραζβάν. Η περίοδος δεν προσφέρεται για αλλαγές.
Το καλοκαίρι γίνονται αυτά.
Θα θεωρήσω μεγάλο λάθος σήμερα στην Σ.Τ. να μιλήσει και να αναλύσει πράγματα.
Θεωρώ και λάθος να φύγει.
Προφανώς όμως αν δεν νιώθει καλά, ας φύγει.
Δεν έχει καμιά υποχρέωση να μιλήσει για το ποδοσφαιρικό τμήμα και πως αυτό πορεύεται.
Τώρα, επειδή οι οπαδοί νομίζουν ότι πρέπει να τα ξέρουν όλα, είναι δικό τους πρόβλημα.
Το μυαλό μου για την επικείμενη Σ.Τ. πάει στο κακό σενάριο.
Και όχι. Δεν είναι αναντικατάστατος ο Ραζβάν. Η περίοδος δεν προσφέρεται για αλλαγές.
Το καλοκαίρι γίνονται αυτά.
Θα θεωρήσω μεγάλο λάθος σήμερα στην Σ.Τ. να μιλήσει και να αναλύσει πράγματα.
Θεωρώ και λάθος να φύγει.
Προφανώς όμως αν δεν νιώθει καλά, ας φύγει.
Σιγά μην μας αναλύσει όσα συμβαίνουν στην ομάδα ή την σχέση του με τη διοίκηση και την ιδιοκτησία.
Απλά λόγω τιμωρίας δεν έχει μιλήσει για 23 μέρες και του έλειψε
.
Σαν τι περιμένετε να πει? Δεν ζήτησα μπακαγιόκο? Ότι δεν παίρνει ή παίρνει μέρος στις μεταγραφές?
Γιατί επιμένει σε τάισον ζιφκο σβάαμπ κτλ?
Γιατί δεν μπορούμε να βγάλουμε τη μπάλα απο την άμυνα ?
Γιατί έχουμε μόλις ένα βαθμό στο γιουροπα?
Ίσως πει ότι όλοι είναι εναντίον μας και εχθροί μας που βρίσκουν κάθε πιθανό τρόπο να μας βάλουν εμπόδια και ότι πρέπει όλοι μαζί να τα προσπεράσουμε.
Ίσως αναφέρει πόσο πολύ επηρέασε η απουσία του την ομάδα.
Ότι είναι ΠΑΟΚ σαν εμας.
Λίγες ώρες έμειναν και θα μας λυθεί η απορία.
Απλά λόγω τιμωρίας δεν έχει μιλήσει για 23 μέρες και του έλειψε

Σαν τι περιμένετε να πει? Δεν ζήτησα μπακαγιόκο? Ότι δεν παίρνει ή παίρνει μέρος στις μεταγραφές?
Γιατί επιμένει σε τάισον ζιφκο σβάαμπ κτλ?
Γιατί δεν μπορούμε να βγάλουμε τη μπάλα απο την άμυνα ?
Γιατί έχουμε μόλις ένα βαθμό στο γιουροπα?
Ίσως πει ότι όλοι είναι εναντίον μας και εχθροί μας που βρίσκουν κάθε πιθανό τρόπο να μας βάλουν εμπόδια και ότι πρέπει όλοι μαζί να τα προσπεράσουμε.
Ίσως αναφέρει πόσο πολύ επηρέασε η απουσία του την ομάδα.
Ότι είναι ΠΑΟΚ σαν εμας.
Λίγες ώρες έμειναν και θα μας λυθεί η απορία.
Ωραιο θεμαrenegade έγραψε:Συμφωνώ , ερωτήσεις του τύπου γιατί αυτόν και όχι τον άλλον σε μια τέτοια ειδική συνέντευξη μπορούν να χαρακτηριστούν τουλάχιστον ως ανόητες.George Best έγραψε:Ο καθένας έχει την άποψη του και είναι σεβαστό.
Σορρυ κιόλας.
Εσύ,αν ήσουν εκεί αύριο ποιες τρεις ερωτήσεις θα έκανες στον προπονητή?
1. Γιατι η ομαδα μεσα Νοεμβριου δειχνει μια ταχυτητα πιο κατω απο το αντιστοιχο διαστημα περυσι
2. Γιατι ενω στην ουσια μιλαμε για σχεδον το ιδιο ροστερ (ειδικα μεσοεπιθετικα) εχει αλλαξει ο τροπος που ψαχνουμε το γκολ; Δεν υπαρχει αυτο το χτισιμο των επιθεσεων ωστε να βρεθει η καλυτερη δυνατη ευικαιρια για εκτελεση αλλα υπαρχει μια βιασυνη στις τελικες αποφασεις.
3. Αν δικαιολογειται το ταυτοχρονο ντεφορμαρισμα των μεσοεπιθετικων μας.
Και μια μπονους...αλλα την οποια δεν θα την απαντουσε ποτε.
Εχει κορεστει;
Αν και σαν οπαδο κυριως η τελευταια με ενδιαφερει.
- PAOKevolution
Συγνώμη φίλε nunies, τα θεωρώ χωριάτικα πράγματα αυτά.
Τι λόγος μας πέφτει να ξέρουμε τέτοια πράγματα;
Τι λόγο έχει να εξηγηθεί ο προπονητής;;;
Επαγγελματική ομάδα είμαστε. Ας βρουν τι φταίει κι ας το λύσουν. Το να εξηγήσει το πρόβλημα θα σημαίνει πως λύθηκε;
Που έχετε δει συνέντευξη τύπου μήνα Νοέμβριο (!) για εξηγήσεις;;
Ξαναλέω. Ο μόνος λόγος να θέλει να μιλήσει είναι αν θέλει να παραιτηθεί και θέλει να το κάνει ενώπιον του κόσμου.
Τι λόγος μας πέφτει να ξέρουμε τέτοια πράγματα;
Τι λόγο έχει να εξηγηθεί ο προπονητής;;;
Επαγγελματική ομάδα είμαστε. Ας βρουν τι φταίει κι ας το λύσουν. Το να εξηγήσει το πρόβλημα θα σημαίνει πως λύθηκε;
Που έχετε δει συνέντευξη τύπου μήνα Νοέμβριο (!) για εξηγήσεις;;
Ξαναλέω. Ο μόνος λόγος να θέλει να μιλήσει είναι αν θέλει να παραιτηθεί και θέλει να το κάνει ενώπιον του κόσμου.