65. Γιάννης Κωνσταντέλιας

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
CCCP

Re: 65. Γιάννης Κωνσταντέλιας

Δημοσίευση από CCCP »

Τι ακριβως ειναι "κουτσομπολιστικο" ρε φιλε? Σιγα μη ζητησω και αδεια για να συζητησω παικτη του ΠΑΟΚ. Και οπως ειπα ΕΙΔΙΚΑ οταν υπαρχουν υποψιες οτι τα πιστευω του επιρρεαζουν την ομαδα.
Άβαταρ μέλους
CCCP

Δημοσίευση από CCCP »

Μπορει να κανει "οτι γουσταρει" οσο δεν επιρεαζει την ομαδα. Αν αυτα που πιστευει τον κανουν να χανει ματς τοτε δεν ειναι "κανε οτι γουσταρεις". Οπως δε μπορουν οι αθλητες να τρωνε οτι να ναι και να κοιμουντε οποτε να ναι. Οι JW εχουν ενα σωρο περιεργες ιατρικες πεπιθησεις.
Άβαταρ μέλους
astral

Δημοσίευση από astral »

Και οι άλλες θρησκείες έχουν περίεργα θέματα που επηρεάζουν την καριέρα τους. Νηστείες, θεωρίες , τρόπος ζωής κλπ

Στο τέλος τέλος, ότι γουστάρουν θα κάνουν ολοι .
These users thanked the author astral for the post (total 2):
paokspren, margas
Άβαταρ μέλους
CCCP

Δημοσίευση από CCCP »

Εχουν το δικαιωμα να κανουν και να πιστευουν οτι θελουν και εχω το δικαιωμα να το σχολιασω και να εχω οτι αποψη θελω.
Άβαταρ μέλους
astral

Δημοσίευση από astral »

Ναι σίγουρα , σχολίασε ότι θες, αλλά για το "κανε οτι γουσταρεις", δεν μπορεί να κάνει κανείς τίποτα οταν αφορά θρησκευτικά ή άλλα προσωπικά θέματα.

Έχω άποψη και για αυτήν τη θρησκεία και για τις αλλες, αλλά θεωρώ ότι καλύτερα να μην ανοίξω αυτήν την κουβέντα, μιας και δεν κάνει ο ίδιος ο παίκτης καμία αναφορά.
These users thanked the author astral for the post:
paokspren
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

CCCP έγραψε: Τετ 24 Ιουν 2026, 23:36 Μπορει να κανει "οτι γουσταρει" οσο δεν επιρεαζει την ομαδα. Αν αυτα που πιστευει τον κανουν να χανει ματς τοτε δεν ειναι "κανε οτι γουσταρεις". Οπως δε μπορουν οι αθλητες να τρωνε οτι να ναι και να κοιμουντε οποτε να ναι. Οι JW εχουν ενα σωρο περιεργες ιατρικες πεπιθησεις.
Αν ο Ντέλιας πεθάνει το βράδυ, αύριο θα βγει ανακοίνωση από την ΠΑΕ, θα βγει βίντεο, θα ονομάσουν το προπονητικό "Ιωάννης Κωνσταντέλιας" και μεθαύριο θα αρχίσουν να ψάχνουν βασικό δεκάρι.

Οπότε ναι, φυσικά θα κάνει ό,τι γουστάρει. Πρώτα άνθρωπος και μετά αθλητής.
Αν στον Ιβάν πέφτει λόγος 10% για τη ζωή του Ντέλια, σε εσένα κι εμένα πέφτει 0%, διότι ο Ντέλιας σε εμάς δεν χρωστάει ούτε 0,01€ από τα λεφτά που έχει βγάλει και ούτε 0,000001% του ταλέντου του.
Ούτε κανένα βυσματάκι είναι, ούτε τίποτα. Στον ΠΑΟΚ είναι υποχρεωμένος όσο ορίζει το συμβόλαιό του.

Και σ'τα λέει ένας άθρησκος αυτά.

Αν η οποιαδήποτε προσωπική επιλογή του επηρεάζει την απόδοσή του στην ομάδα, τότε είναι δουλειά της ομάδας να σκύψει πάνω του και να βρει λύση.
Προς το παρόν δεν έχω δει κάτι τέτοιο.
Ας πρόσεχαν να πάρουν καλύτερο αντιΝτέλια για όταν είναι τραυματίας/άρρωστος και όχι τον Ivanusec.

Χίλιες φορές να έχω στην ομάδα έναν σεβαστικό οικογενειάρχη με μετρημένη ζωή και συμπεριφορά, παρά έναν μανιώδη καπνιστή.
Άβαταρ μέλους
CCCP

Δημοσίευση από CCCP »

Δεν ειχα και δεν εχω καμια διαθεση γενικα να σχολιασω την προσωπικη ζωη του Ντελια. Αλλα οπως ειπα μαζευωντε αρκετα "περιεργα" και δεν γινεται να το αγνωησει κανεις πια.

Τι να κανουμε δηλαδη, το παιδι ξεκαθαρα εχει καποιες ιδαιτερωτητες να κανουμε τους χαζους?

Ελπιζω απλα να ειναι τυχαιο και να μην επαναληφθουν αυτα με τις ιωσεις φετος.
Άβαταρ μέλους
Σουριναμέζος

Δημοσίευση από Σουριναμέζος »

Και είσαι σίγουρος ότι αυτά έχουν λειτουργήσει εις βάρος του ΠΑΟΚ?
Άβαταρ μέλους
CCCP

Δημοσίευση από CCCP »

Μπαρκα ξανα, δεν με ενδιαφερει καθολου η προσωπικη του ζωη.

Απλα:
1) Με ενοχλει που καποιοι θεωρουν οτι δεν πρεπει να γινεται η ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ αρνητικη συζητηση για τον Ντελια, ακομα και καλοπροερετη επικοδομητη κριτικη επι του αγωνιστικου. Το οτι "δεν μου πεφτει λογος" δε σημαινει οτι δε μπορω ουτε καν να σχολιασω σε ενα φορουμ. Αυτο που θα κριθει ειναι η ποιοτητα των γραφωμενων μου.

2) Επαναλανβανω οτι ηδη απο περσι χωρις να ξερω τιποτα μου εκανε εντυπωση το ποσες φορες ελληψε με ιωσεις. Μπορει να μην εχεις δει κατι εσυ βλεπω ομως εγω.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος CCCP την Πέμ 25 Ιουν 2026, 00:00, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
CCCP

Δημοσίευση από CCCP »

Σουριναμέζος έγραψε: Τετ 24 Ιουν 2026, 23:56 Και είσαι σίγουρος ότι αυτά έχουν λειτουργήσει εις βάρος του ΠΑΟΚ?
That's not the point. Απλα λεω οτι μαζευτηκαν πολλα μικρα και δε μπορεις να μη τα σχολιασεις.
Άβαταρ μέλους
Σουριναμέζος

Δημοσίευση από Σουριναμέζος »

Νομίζω ότι είναι αυτονόητο ότι χωρίς αυτές τις ιδιαιτερότητες το παιδί θα είχε φύγει από την χώρα πριν 2 χρόνια. Θέλουμε πιτόγυρο θέλουμε και να μην παχαίνει.
These users thanked the author Σουριναμέζος for the post:
margas
Άβαταρ μέλους
CCCP

Δημοσίευση από CCCP »

Kι αυτο απολυτως αληθεια ειναι και μπορει να αποδηχτει φοβερα ευεργετικο για τον ΠΑΟΚ σε βαθος χρονου για να μη πω ειναι ηδη.

Οπως σωστο ειναι και για το οτι πρεπει να βρει η ομαδα μπακ απ δεκαρι για τον Ντελια. Βεβαια τωρα θα αλλαξει το σχημα αλλα και παλι δε μπορει να λυπει ο Ντελιας και να καταρρεει ολο το συστημα γιατι δεν εχεις δημιουργηκοτητα αλλιως.
renegade

Δημοσίευση από renegade »

CCCP έγραψε: Τετ 24 Ιουν 2026, 23:36 Μπορει να κανει "οτι γουσταρει" οσο δεν επιρεαζει την ομαδα. Αν αυτα που πιστευει τον κανουν να χανει ματς τοτε δεν ειναι "κανε οτι γουσταρεις". Οπως δε μπορουν οι αθλητες να τρωνε οτι να ναι και να κοιμουντε οποτε να ναι. Οι JW εχουν ενα σωρο περιεργες ιατρικες πεπιθησεις.
Πέρα ότι όλα αυτά τα καφενειακα είναι ντροπιαστικα για μας τους ίδιους, γιατί δεν μπορούμε να διαχωρίσουμε κάποια σημαντικα και ουσιώδη πράγματα...μία ερώτηση μόνο
Έχεις δει ποτέ ομάδα να κάνει " συζήτηση" με παίκτη της για το ραμαντανι?
Άβαταρ μέλους
Мир

Δημοσίευση από Мир »

Αν δεν το γυρίσει στο δωδεκάθεο δε θα ησυχάσει το παλικάρι, να έχει για αρχηγό τον Ζεύς που πετάει και κεραυνούς στο γάμμα.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Roster”