Την τεκμηρίωση να δουμεMontrealiotis έγραψε:Μπορεί να διαφωνείς με την άποψη του, αλλά είναι μια άποψη με μια τεκμηρίωση, λογική ή παράλογη, η οποία κατατέθηκε όμορφα και μπορεί να οδηγήσει σε μια κουβέντα ή και όχι.nunies4 έγραψε:Μα που διαφωνεις;Montrealiotis έγραψε:Σοβαρά ρε ‘σύ Νουνιες τώρα;;
Πως μπορει να γινει σοβαρη ποδοσφαιρικη κριση και μαλιστα συγκριση με την περυσινη ομαδα χωρις να εχουμε δει κανεναν;
Τι νόημα όμως έχει, κάποιος να την λέει σε κάποιον άλλον, ο οποίος κατέθεσε μια σκέψη του όμορφα χωρίς προσβολές;
Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022
-
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022
-
Ρε παιδια, για ποια απαξιωση μιλατε;ΓΚΟΥΕΡΙΝΟ 4 έγραψε:Επειδή αναφέρεσαι με τόσο απόλυτα απαξιωτικό ύφος στον Κουαλιατα, θα ήθελα σε παρακαλώ να αναλύσειςgika έγραψε:DamoN,
Επιθετικά, μέχρι στιγμής είμαστε περίπου στα ίδια. Ο Ναρει σίγουρα αποτελεί αναβάθμιση από τον Τειλορ ως δεξί εξτρέμ και πιθανότατα και από τον Μουργκ, τους οποίους ελπίζω να αντικαταστήσει. Το τεράστιο ερωτηματικό είναι αν μπορούν Κουαλιατα και Ρικαρντο να γεμίσουν τα παπούτσια του Μπισεσβαρ των 50 συμμετοχών. Προσωπικά δεν το πιστεύω αυτό ειδικά για φέτος -τα παιδιά θα θέλουν μεγάλο χρόνο προσαρμογής- όποτε και αναμένω με αγωνία την άφιξη ενός δυνατού στο βιογραφικό και έμπειρου μεσοεπιθετικού.
Στα χαφ είμαστε στα ίδια προς το παρόν. Μας παίρνει και για μια καλή κίνηση αν δεν μείνει ο Σβαμπ.
Στην άμυνα, είναι ζόρικα τα πράγματα. Στο δεξί μπακ ναι μεν έχουμε δυο αξιόπιστες λύσεις αλλά κανένας από τους δυο δεν είναι Ματος (δεν πιάνω στο στόμα μου τον νέο παίκτη του γαύρου). Στο κέντρο της άμυνας, έχουμε μόλις τους Ινγκασον και Μιχαι. Μας λείπουν 3(!!) παίκτες με τον ένα να φημολογείται ότι είναι ο Νεσμπεργκ που όμως ακούγεται ότι θα μείνει ελεύθερος 31/7. Όσο για το αριστερό άκρο, όσο κι αν ήθελα να μείνει ο Αντρε, κι όσο κι αν Ράφα αποδειχτεί καλύτερος του Σιντκλει (που το πιστεύω), πάλι νομίζω ότι λείπει ο αναπληρωματικός μας αρ. μπακ.
Καλά για τέρμα δεν θα μιλήσω γιατί έχουμε τον κανένα, και η μόνη φήμη αφορά τον τέρματα που έχει μια επαγγελματική χρόνια στην Γκοριτσα στην καριέρα του.
Ενισχυμένους πάντως προς το παρόν δεν μας βλέπω. Βέβαια είναι ακόμα 22/6 και υπάρχει ένας μήνας για το πρώτο επίσημο παιχνίδι και σχεδόν 45 μέρες μέχρι το πρώτο ζόρικο παιχνίδι. Χρόνος υπάρχει - αν οι παίκτες που έρθουν από εδώ και στο εξής είναι Αντριγια και όχι Κουαλιατα.
Τι ειδικές τεχνικές γνώσεις έχεις για να εκφέρεις τόσο απόλυτη άποψη για έναν ποδοσφαιριστή που έχει επιλέξει ένας ειδικός στον τομέα αυτό και τον οποίο δεν έχουμε δει να αγωνίζεται και ο οποίος θα κάνει προετοιμασία από την αρχή με την ομάδα
Για να ξέρουμε δηλαδή πως απαξιώνετε τόσο συστηματικά ΝΕΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ
Περιμένω λοιπόν την τεχνική σου ανάλυση
ΕΛΕΟΣ
Βαση ηλικιας και βιογραφικου, ειπε ο ανθρωπος οτι ειναι δυσκολο αυτα τα 2 παιδια να γεμισουν τα παπουτσια του Μπισε, ειδικα φετος (ο οποιος κι αυτος αν θυμαστε, χρειαστηκε χρονο προσαρμογης). Που ειναι το περιεργο;
Δηλαδη εσεις θεωρειτε πιθανο να ερθει ο Κουαλιατα και να μαμαει απο την αρχη; Ποιος απο οσους ηρθαν απο Ν.Αμερικη κατευθειαν, εκανε κατι τετοιο;
Μακαρι, αλλα το πιθανοτερο ειναι πως θα χρειαστει χρονο και υπομονη. Με το να εχουμε υπερβολικες προσδοκιες, ετσι καιμε τα παιδια.
Φετος θα χρειαστει γερο στομαχι απο ολους. Η Τουμπα δε με ανησυχει. Τα socia media απο την αλλη...
Συνεχιζουμε τα οφ τοπικ και δεν μου αρεσει.Montrealiotis έγραψε:Μπορεί να διαφωνείς με την άποψη του, αλλά είναι μια άποψη με μια τεκμηρίωση, λογική ή παράλογη, η οποία κατατέθηκε όμορφα και μπορεί να οδηγήσει σε μια κουβέντα ή και όχι.nunies4 έγραψε:Μα που διαφωνεις;Montrealiotis έγραψε:Σοβαρά ρε ‘σύ Νουνιες τώρα;;
Πως μπορει να γινει σοβαρη ποδοσφαιρικη κριση και μαλιστα συγκριση με την περυσινη ομαδα χωρις να εχουμε δει κανεναν;
Τι νόημα όμως έχει, κάποιος να την λέει σε κάποιον άλλον, ο οποίος κατέθεσε μια σκέψη του όμορφα χωρίς προσβολές;
Αλλα να απαντησω. Συγνωμη αλλα τεκμηριωση δεν υπηρχε. Απαξιωση υπηρχε και αυτο εξεφρασα.
Αλλωστε δεν βλεπω κατι προσβλητικο στην απαντηση μου. Απαντησα οτι πως γινεται να απαξιωνεις κατι που δεν εχεις δει; Απο διαισθηση; Που στηριζεται η κριση;
Δεν καταλαβα γιατι σου φανηκε προσβλητικη η απαντηση μου.
Αυτο πιστευω κι γω.Ασπρόμαυρος Εβρίτης έγραψε:Αν ο Νάρει εχει την δυνατότητα να παίξει και αριστερά ίσως φέρουν τον μικρό Ουρουγουανό για αλλαγή του Αντρίγια. Αλλά πιστεύω θα έρθει κι αλλος παίκτης στα αριστερά για βασικός
Βεβαια θα πρεπει μεσα σε ολα να ξεφορτωθουμε καπως και τα συμβολαια των Μουργκ, Ζαμπα ή Ελ Καντουρι γιατι θα μαζευτουν αρκετοι εκει.
- GiorgosAtha
Πάντως κοινό χαρακτηριστικό όλων των των μεσοεπιθετικών και εξτρέμ που ήρθαν, έρχονται ή ακούγονται είναι ότι είναι all-around και με κύρια χαρακτηριστικά παιχνιδιού την ταχύτητα και την ένταση (είτε αμυντικά, είτε επιθετικά).
not bad at all που λένε και στο χωριό μου.
not bad at all που λένε και στο χωριό μου.
- john4serres
Είδα όλες τις φετινές ασίστ του, διαθέτει ωραία καλοζυγισμένη σέντρα.
Έχουν μπροστά και ένα θωρηκτό 35 ετών, 78 γκολ σε έξι σεζόν με την F95.
Έχουν μπροστά και ένα θωρηκτό 35 ετών, 78 γκολ σε έξι σεζόν με την F95.
- Montrealiotis
Όχι δεν μου φάνηκε προσβλητική η απάντηση σου. Απάντησα μόνο στο σχόλιο σου για το ποιος μαμαει την κουβέντα. Προσωπικά, συμφωνώ ή διαφωνώ μαζί σου, σε θεωρώ ένα σοβαρό μέλος και για αυτό απάντησα σε εσένα.
Και ναι, συγνώμη για το οφτοπικ
Και ναι, συγνώμη για το οφτοπικ
Δηλαδη ρε nunies το παλικαρι που εβγαλε το ροστερ ενισχυμενο σε ολες τις θεσεις,ακομα και στην αμυνα ενω ακομα ειμαστε με 1 στοπερ και καλα εκανε,δικαιωμα του ειναι, τι τεκμηριωση εκανε?
Σωστή παρατήρηση, αλλα στο Αμβούργο βλέπω ότι δεν ξεκίνησε άσχημα αλλα στη συνεχεια είχε και αλλαγές στη θέση του και πτωτική πορεία με λιγότερο χρόνο συμμετοχής. Αλλα όντως η φορτούνα φαίνεται να του ταίριαξε καλύτερα.renegade έγραψε:Ο Ναρευ βαν θέλει κάποιος να τον συγκρίνει με έναν παίκτη που έπαιξε στον ΠΑΟΚ αυτός είναι ο Μακ.
Από κει και πέρα στην φορτούνα με μ.ο 50% κατοχή και πολύ αντεπίθεση έπαιξε μπαλάρα ( άσχετα αν οι ασίστ του είναι διπλάσιες από τις πραγματικές ).
Στο Αμβούργο με 60+% κατοχή δεν μπόρεσε να προσαρμοστεί.
Οκ συγνωμη αν καποιοι το εξελαβαν ετσι.
Απλα μου φανηκε οτι η φραση "αρκει να ερθουν Αντριγιες και οχι Κουαλιατες" εμπεριειχε απαξιωση.
Προσωπικα αν ειναι παικταραδες και τους παρουν ολους παραμαζωμα, μακαρι να ερθουν 10 Κουαλιατες που να μην τους εχω ξανακουσει ποτε.
Απλα μου φανηκε οτι η φραση "αρκει να ερθουν Αντριγιες και οχι Κουαλιατες" εμπεριειχε απαξιωση.
Προσωπικα αν ειναι παικταραδες και τους παρουν ολους παραμαζωμα, μακαρι να ερθουν 10 Κουαλιατες που να μην τους εχω ξανακουσει ποτε.
Καμια. Για αυτο και ειπα και χθες. Οτι οποιαδηποτε κριση γινει για το φετινο ροστερ τωρα που μιλαμε (σημερα), ειτε θετικη ειτε αρνητικη δεν εχει μεγαλη αξιοπιστια και ειναι απλα σε φιλολογικο επιπεδο, γιατι πολυ απλα τους περισοτερους δεν τους γνωριζουμε.joshua έγραψε:Δηλαδη ρε nunies το παλικαρι που εβγαλε το ροστερ ενισχυμενο σε ολες τις θεσεις,ακομα και στην αμυνα ενω ακομα ειμαστε με 1 στοπερ και καλα εκανε,δικαιωμα του ειναι, τι τεκμηριωση εκανε?
Το μοναδικο "αλλα" που υπαρχει, ειναι οτι για αυτους τους παικτες "ορκιζεται" ο ανθρωπος που προσληφθηκε να κανει την δουλεια και που αποδεδειγμενα στο παρελθον την εχει κανει καλα.
Οχι πως σημαινει αυτο σιγουρη επιτυχια. Δεν θα ειναι ο 1ος ΤΔ που μπορει να μην του βγουν οι επιλογες.
Θεωρεισ Ότι Υπάρχει περίπτωση να δούμε τον Ζιβκοβιτς σε άλλο ρόλο,εάν είναι τόσο καλός ο ναρει;Napoli4 έγραψε:Πωπω έχω ενθουσιαστεί με τον Νάρεϊ
Ελπίζω να κλείσει
Περυσι που είχες και θέμα πίσω από τον φορ δεν τον έβαλε ποτέ αλλά δεν είχε και κανέναν να παίξει στην θέση του. Τώρα αν ο ναρει παίξει μπροστά από λύρα/Σαστρε και είναι τζαλμα κάμπος τακτικά υπάρχει περίπτωση τον Σέρβο να τον δούμε σε ρόλο πελκα στο κουτί ; Έχει καλές επαφές σε μικρό χώρο πιέζει πολύ και έχει πολύ καλό σουτ . Τι γνώμη έχεις; (Αριστερά ο ζιβκο δεν με ψήνει . )
Πρεπει να το κοιταξεις σοβαρα αυτο το θεματακι σου. Ανακαλύπτεις δρακους συνεχεια και συστηματικα παρερμηνευεις διατυπωσεις που κατα τα λοιπα ειναι ξεκαθαρες.ΓΚΟΥΕΡΙΝΟ 4 έγραψε:Επειδή αναφέρεσαι με τόσο απόλυτα απαξιωτικό ύφος στον Κουαλιατα, θα ήθελα σε παρακαλώ να αναλύσειςgika έγραψε:DamoN,
Επιθετικά, μέχρι στιγμής είμαστε περίπου στα ίδια. Ο Ναρει σίγουρα αποτελεί αναβάθμιση από τον Τειλορ ως δεξί εξτρέμ και πιθανότατα και από τον Μουργκ, τους οποίους ελπίζω να αντικαταστήσει. Το τεράστιο ερωτηματικό είναι αν μπορούν Κουαλιατα και Ρικαρντο να γεμίσουν τα παπούτσια του Μπισεσβαρ των 50 συμμετοχών. Προσωπικά δεν το πιστεύω αυτό ειδικά για φέτος -τα παιδιά θα θέλουν μεγάλο χρόνο προσαρμογής- όποτε και αναμένω με αγωνία την άφιξη ενός δυνατού στο βιογραφικό και έμπειρου μεσοεπιθετικού.
Στα χαφ είμαστε στα ίδια προς το παρόν. Μας παίρνει και για μια καλή κίνηση αν δεν μείνει ο Σβαμπ.
Στην άμυνα, είναι ζόρικα τα πράγματα. Στο δεξί μπακ ναι μεν έχουμε δυο αξιόπιστες λύσεις αλλά κανένας από τους δυο δεν είναι Ματος (δεν πιάνω στο στόμα μου τον νέο παίκτη του γαύρου). Στο κέντρο της άμυνας, έχουμε μόλις τους Ινγκασον και Μιχαι. Μας λείπουν 3(!!) παίκτες με τον ένα να φημολογείται ότι είναι ο Νεσμπεργκ που όμως ακούγεται ότι θα μείνει ελεύθερος 31/7. Όσο για το αριστερό άκρο, όσο κι αν ήθελα να μείνει ο Αντρε, κι όσο κι αν Ράφα αποδειχτεί καλύτερος του Σιντκλει (που το πιστεύω), πάλι νομίζω ότι λείπει ο αναπληρωματικός μας αρ. μπακ.
Καλά για τέρμα δεν θα μιλήσω γιατί έχουμε τον κανένα, και η μόνη φήμη αφορά τον τέρματα που έχει μια επαγγελματική χρόνια στην Γκοριτσα στην καριέρα του.
Ενισχυμένους πάντως προς το παρόν δεν μας βλέπω. Βέβαια είναι ακόμα 22/6 και υπάρχει ένας μήνας για το πρώτο επίσημο παιχνίδι και σχεδόν 45 μέρες μέχρι το πρώτο ζόρικο παιχνίδι. Χρόνος υπάρχει - αν οι παίκτες που έρθουν από εδώ και στο εξής είναι Αντριγια και όχι Κουαλιατα.
Τι ειδικές τεχνικές γνώσεις έχεις για να εκφέρεις τόσο απόλυτη άποψη για έναν ποδοσφαιριστή που έχει επιλέξει ένας ειδικός στον τομέα αυτό και τον οποίο δεν έχουμε δει να αγωνίζεται και ο οποίος θα κάνει προετοιμασία από την αρχή με την ομάδα
Για να ξέρουμε δηλαδή πως απαξιώνετε τόσο συστηματικά ΝΕΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ
Περιμένω λοιπόν την τεχνική σου ανάλυση
ΕΛΕΟΣ
Φτανει πια με τον ρολο του γενικου Δερβεναγα του τοπικ. Πες μας εσυ γιατι τον πιστεύεις τον Κουαλιατα, με επιχειρηματα, και επιτρεψε σε αλλα μελη να διατηρουν επιφυλαξεις για το κατα ποσο θα μπορεσει με το καλημερα να ανταποκριθεί σε ρολο βασικου.
Και οχι, η ατακα "αφου τον πιστευει ο Μποτο και ο Λουτσεσκου" δεν αποτελει επιχειρημα.
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk