Μεταγραφές καλοκαιριού III

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
anekfrastos

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού III

Δημοσίευση από anekfrastos »

barlow4 έγραψε:Αυτα τα πηρε μονο απο Γιαννουλη κ Τζολη φετος.
Βαβελ στην παε επικρατει μαλλον.
Καποιοι εχουν μπερδεψει τα μπουτια τους.
Δλδ οκ καποιους θα μπορουσαν να φεεουν ως τωρα.
Ο κουρτιτς πως ηρθε?
ο Κούρτιτς ήρθε δανεικός

ήρθε και ο Τέιλορ ;)

μην κοιτάς μόνο τα έσοδα/έξοδα

Είναι σημαντικό αλλά για μένα όχι το πιο σημαντικό.
Το θέμα είναι ότι σε αυτούς τους ποδοσφαιριστές επένδυσες/βασίστηκες για να σου προσφέρουν και τελικά το φίδι από την τρύπα το έβγαλαν πάλι κάτι κουρασμένα παλικάρια, αυτοί που ήδη είχες και όχι αυτοί που ακριβοπλήρωσες.

Έτσι φτάσαμε να παίζουμε με Ριεκα με μ.ο. ηλικίας 32.

Τέλος, το γεγονός ότι φέτος είχες για πρώτη φορά την τύχη να έχεις να δώσεις Γιαννούλη-Τζόλη δε σημαίνει ότι το είχες και πιο πριν, ούτε ότι θα το έχεις και του χρόνου.
Karabinas

Δημοσίευση από Karabinas »

με τις μπαλαδοφατσες που εχουμε στην παε η καλυτερη λυση ειναι δανεισμος με οψιον αγορας, διαφορετικα θα μαζευουμε ολα τα ταγαρια με 4ετη συμβολαια
ΑΜΠΑΛΑΕΑ

Δημοσίευση από ΑΜΠΑΛΑΕΑ »

Επειδή για άλλη μια φορά πολλοί συμφορουμιτες
ψάχνουν τον αίτιο για ότι καλό και ότι κακό γίνεται στον ΠΑΟΚ για να μην κουραζόμαστε όλοι ας δούμε για μια φορά το δάσος και όχι το δένδρο.

Δάσος είναι ο Σαββίδης. Αυτός είναι υπαίτιος για ότι καλό και κακό. Αυτός κάνει κουμάντο. Αυτός διορίζει
και διώχνει συνεργάτες. Αυτός αλλάζει και καθορίζει πολιτική. Αυτός εγκρίνει τα χρήματα για όλες τις μεταγραφές.

Αυτός έφερε και έδιωξε όλους τους πολύ γνωστούς
και αξιόλογους ΤΔ που πέρασαν από τον ΠΑΟΚ.
Αυτός είχε όλη την ευθύνη για τους παίχτες που πήραμε , αφού πάντα αυτός τους ενέκρινε η τους απέρριπτε στο τέλος. Αυτός έδιωξε και ξανάφερε τον Λουτσεσκου.

Αυτός μας έσωσε από την οικονομική καταστροφή.
Αυτός μας χτίζει γήπεδο με δικιά του χρηματοδότηση.
Αυτός έφερε τους παιχταραδες βάζοντας συνέχεια λεφτά όταν οι άλλοι βαζουν καβούρια.
Αυτός έφτιαξε τις ακαδημίες που βγάζουν παιχταραδες.

Αυτός διέλυσε την παράγκα.
Αυτός έφερε ξένους διαιτητές
Αυτός έφερε το βαρ.
Αυτός έφερε τις β ομάδες
Αυτός έφερε το ΠΑΟΚ ΤV
Αυτός στήριξε τις μικρές ομάδες στα τηλεοπτικά.

Ας τον ευχαριστήσουμε λοιπόν για όλα όσα έκανε
Αλλά ας πάψουμε να βαράμε το σαμάρι αντί για τον γαιδαρο για όσα έκανε λάθος.

Εγώ θέλω από τον Σαββίδη και ας μη γίνει ποτέ
να σταματήσει να ανακατεύετε με ΤΔ , με αποφάσεις
που αφορούν καθαρά την ομάδα .
Ας δώσει μια κατεύθυνση και το ανάλογο μπάτζετ
και ας αφήσει κάποιους από τους τόσο επιτυχημένους
ειδικούς(πολλοί πέρασαν από την ομάδα)
να κάνουν τη δουλειά τους.

Ας βάλει κάποιον πρόεδρο και ας τον αφήσει
να δουλέψει.

Εγώ θέλω τώρα που μπορώ ο ΠΑΟΚ με σχέδιο
και κατάλληλα άτομα ο ΠΑΟΚ να γίνει ο μεγάλος ΠΑΟΚ
της Ευρωπης. Θέλω να κυριαρχεί στην Ελλάδα.
Θέλω πολλά πρωταθλήματα.

Όταν ο Σαββίδης θελήσει να καταλάβει
ότι το ποδόσφαιρο δεν είναι εταιρία
σαν τις άλλες μαζί με τον ΠΑΟΚ θα γίνει
όχι απλά ο καλυτερος πρόεδρος που είναι ήδη ,
αλλά ο πρόεδρος που έκανε τον ΠΑΟΚ όχι απλά
μια πολύ καλή Ελληνική ομάδα, αλλά μια πολύ
καλή Ευρωπαϊκή ομαδα στο επίπεδο της Πόρτο
της Αϊντχόβεν, της Μπενφίκα, της Ζενίτ, κλπ.
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

Gospi έγραψε:
Ο κουρτιτς πως ηρθε?
Μαλλον ειχε μανατζερ φιλο μας

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ε ωραια αυτος ο φιλος μας μονο τον κουρτιτς εκπροσωπει?
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

abc_o_ karpouzas έγραψε:
abc_o_ karpouzas έγραψε:
Dimg4 έγραψε:Η τετραδα ειναι ο φετινος στοχος. Εδω ειμαστε και τα λεμε τον Μαιο. Αν φτασει μεχρι Μαιο ο Λουτσεσκου.
εσυ προς τα που ... υπολογιζεις??....

δεν πιστευω να παρακαλας???
Πουλα κανα καρπουζι και ασε τα ποδοσφαιρικα
ασε τα καρπουζια και τα πεπονια....

απαντηση δωσε ...μπαλαδοφατσα....

τι υπολογιζεις οτι μπορει να γινει....τι παρακαλας.....[/quote]

ελα μουρινιο, παρακαλαω να γραφεις συχνοτερα :lol:
Totem_pk

Δημοσίευση από Totem_pk »

pk77 έγραψε:Όταν ( προεξοφλείς ;;;) οτι και φέτος είναι χαμένη η χρονιά, να υποθέσω ότι αναφέρεσαι αποκλειστικά στην πρηγούμενη και μόνο ( που πήραμε ακόμη ένα απο τα πολλά κύπελλα που είχαμε στην προ Σαββίδη εποχη);
Γιατί αν θυμάμαι καλά πιο πριν ένα μας το εκλεψαν με το Βαρ του κομίνη και της Νόβα και ένα με στημένες καταγγελίας που αποδιοργάνωσαν πλήρως την ομάδα.
Κάποιες στιγμές νομίζω ότι κάποιοι δυστυχώς παρακαλάνε να μην πάει καλά η ομάδα για να "δικαιωθούν ".
Καλα οταν λεω χαμενη χρονια εννοω χαμενη χρονια στην εξελιξη της ομαδας. Που σημαινει οτι παλι ξεκιναμε απο την αρχη με πολυ λιγους παικτες στο ροστερ που ενδεχόμενως θα ειναι στην ομαδα τα επομενα δυο χρονια. Και η προπερσυνη χρονια,χαμενη ηταν. Αντι να γινουν οι προσθηκες που επρεπε εγινε οτι ναναι και τα αποτελεσματα τα ειδαμε. Οι ομαδες δεν κτιζονται σε μια χρονια. Ξεκινας κανεις προσθηκες αλλοι βγαινου αλλοι δεν βγαινουν και προχωρας. Για να καταλαβεις οταν ηρθε ο Βιερινια ηταν το στοιχειο που ελειπε για να κανεις αυτα που καναμε που τους σκισαμε ολους και τους καναμε πλακα και που μας κλεψαν το ενα το νταμπλ. Τα αλλα μεσες ακρες τα ειχες. Ειχες τερμα καλο ειχες κεντρο ειχες μπακ μπροστα ησουν μια χαρα. Καμια σχεση με την τωρινη κατασταση.

Το οτι μπορει να παρουμε το κυπελο οκ ναι. Αλλα ειμαστε σε φαση να ιδρωνουμε και να αγωνιζόμαστε να μπουμε σε ομιλους κονφερενς που εισαμε τους αντιπαλους μας, η πορεια μας στο πρωταθλημα μονο ευκολη δεν θα ειναι φετος που σχεδον ολοι ενισχυθηκαν και οι -26 στο λαιμο μου καθονται ρε φιλε.

Και για να μη λεμε οτι θελουμε στα παπακια μου αν δικαιωθω η οχι. Αν το δεις ρεαλιστικα αυτην την στιγμη εχεις χειροτερη ομαδα απο περσυ με νεο προπονητη στην ομαδα και ενα καρο παικτες στο ροστερ που θα ηθελες να μην υπαρχουν.

3-4 παικτες θελαμε και με την αποχωρηση του Τζολη εναν ακομη και πηραμε 2. Και ιδρωνουμε που τραυματιστηκε ο Ροντριγκο. Αν πιστευεις οτι ειναι αυτος σχεδιασμος σοβαρης ομαδας πρωταθλητισμου παω πασο.
Άβαταρ μέλους
anekfrastos

Δημοσίευση από anekfrastos »

barlow4 έγραψε:
Gospi έγραψε:
Ο κουρτιτς πως ηρθε?

μάλλον εκπροσωπεί και τον... Κλάεσον :lol: :P
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος anekfrastos την Δευ 23 Αύγ 2021, 14:10, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
jibbie

Δημοσίευση από jibbie »

ο Ιβαν οτι υποσχεση εχει δωσει την εχει κρατησει ρε σεις, τι αγχωνεστε; καλα να ναι, καλα να μαστε και μεις, κι οτι ειπε και δεν εχει κανει ακομη αργα η γρηγορα θα το κανει.
Totem_pk

Δημοσίευση από Totem_pk »

jibbie έγραψε:ο Ιβαν οτι υποσχεση εχει δωσει την εχει κρατησει ρε σεις, τι αγχωνεστε; καλα να ναι, καλα να μαστε και μεις, κι οτι ειπε και δεν εχει κανει ακομη αργα η γρηγορα θα το κανει.
Ετσι ακριβως. Τι να πεις για αυτον τον ανθρωπο. Ειμαστε πολυ τυχεροι που τον εχουμε. Εμενα κατι αλαζονικα παιδακια εκει στην παε με συγχύζουνε. «Εχουμε χαφ» και μπλα μπλα μπλα. Οριστε τους αφησε ο Ιβαναρος να τα βγαλουν περα μονοι τους και περιμενουν να αγανακτισει και να γυρισει να καθαρισει. Κριμα δεν ειναι?
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Σωστος ο ΑΜΠΑΛΑΕΑ.

ΥΓ Ντιμ κουλαρε λιγο, μη πατας τις... πεπονοφλουδες.
Αμαρτια να πας παλι διακοπες
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Μην περιμένετε άδικα, πάλι τελευταίες μέρες ότι γίνει,ας ελπίσουμε τουλάχιστον να είμαστε τυχεροί και οι στόχοι να πειστούν ή να μην βρουν άλλη ομάδα.
Αυτή τη στιγμή που μιλάμε,σχεδόν όλοι όσοι γράφτηκαν,είναι διαθέσιμοι ακόμα.
Σταυρώστε τα δάχτυλα και ο Θεός βοηθός.
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

barlow4 έγραψε:
Gospi έγραψε:
Ο κουρτιτς πως ηρθε?

Ψαχνουμε για 32χρονους δανεικους? Γιατι αν μας κανουν τετοιοι παιχτες τοτε σιγουρα οι φιλοι μας θα χουν να μας σπρωξουν...
Αν ομως θελουμε νεοτερους, τοτε αν κρινω απο αυτους που μας εφερε περσι ο αλλος φιλος μας, θα μπλεκουμε με Τσολακηδες και Μουργκηδες με κόστος κοντα 5 μυρια...

Γερασίμου

Δημοσίευση από Γερασίμου »

Από όσα διαβάζω εδώ μέσα και άσχετα από το επιθετικό ή μειλίχιο ύφος του καθένα, διαπιστώνεται για άλλη μια φορά πόσο αγαπάει ο κόσμος του ΠΑΟΚ την ομάδα και πόσο αυτή είναι κομμάτι της ζωής μας.
Είμαστε όλοι μας πιστεύω και προβληματισμένοι και στενοχωρημένοι για τα πραγματικά τεράστια κενά που έχει η ομάδα, για το πόσο γερασμένη είναι και για την αδράνεια που υπάρχει τώρα στο κομμάτι των μεταγραφών. Ελπίζω πως μέσα σε μια εβδομάδα κάτι καλό θα γίνει, όσο και αν αυτό ενδεχόμενα σχετίζεται και με το αποτέλεσμα του Ριέκα-ΠΑΟΚ, αγώνας τον οποίο αν θέλω να είμαι ειλικρινής, πολύ φοβάμαι.
Ο Τσορμπατζόγλου δήλωσε πως η στασιμότητα που υπάρχει στα μεταγραφικά οφείλεται κατά κύριο λόγο στην ασυνεννοησία του Λουτσέσκου με το scouting team και στην πολυφωνία που υφίσταται. Δεν ξέρω τι να πω, ας κοιτάξουν να τα βρουν και οι δύο πλευρές για το καλό της ομάδας. Επίσης είοε πως κλείνει ο Άκπομ, ένω πολύ κοντά είναι και οι Μίτριτσα και ο αριστερός μπακ από την Ουκρανία. Οψόμαθα και ελπίζω να μην ακούσουμε άλλα ονόματα και πάλι αύριο. Προσωπικά με προβληματίζει το ότι ψάχνουμε δανεικούς και 32+. Δεν είναι προγραμματισμός πενταετίας αυτός, νομίζω. Ας προσπαθήσουν να ενσωματώσουν βαθμιαία τους μικρούς μας, άλλωστε στην προπονητική ομάδα πληρώνεται ειδικός για προπονήσεις ατομικής βελτίωσης.
Όσο για τις μεταγραφές άλλων που όπως λένε "'έβγαλαν μάτια" σε ένα φιλικό, ναι, θα τις πω εκ πρώτης όψεως και ανάλογα με τα οικονομικά τους σαν καλές και ελπιδοφόρες, αλλά να τις δούμε στα επίσημα και σε βάθος χρόνου.
Τέλος, νομίζω πως καλό είναι για μας το γεγονός της νέας αναβολής της σούπα-λιγκ, καθόσον οι 31+ που έχουμε θα είχαν θέμα αυτή την εβδομάδα στο Πέμπτη-Κυριακή, ενώ θα υπάρξει και χρόνος να ενσωματωθούν οι τυχόν προσθήκες που θα γίνουν.
Άβαταρ μέλους
Γκουερινο

Δημοσίευση από Γκουερινο »

joshua έγραψε:Aυτα περι ανικανων υπαλληλων ειναι απλα ανοησιες. Υπηρξαν στη ΠΑΕ στελεχη οπως ο Αρνεσεν η ο Ρεμπε, με θητεια σε μεγαλους συλλογους και συμφωνουσαν πως την κυρια ευθυνη για τις αποφασεις τις εχει ο Σαββιδης.Τωρα αν πιστευετε πως φετος που η ομαδα δεν εχει ΤΔ,εχει μεινει καποιος απλος υπαλληλος που τα κανει μανταρα εν αγνοια του Ιβαν οκ εγω προσωπικα γελαω. Το οτι συμβαινει μεχρι τωρα και για το οτι θα συμβει τις επομενες μερες καλο η κακο εχει τη σφραγιδα του Ιβαν και μονο.Ας ελπισουμε να επικρατησει το καλο...
jibbie έγραψε:ο Ιβαν οτι υποσχεση εχει δωσει την εχει κρατησει ρε σεις, τι αγχωνεστε; καλα να ναι, καλα να μαστε και μεις, κι οτι ειπε και δεν εχει κανει ακομη αργα η γρηγορα θα το κανει.
Αυτα τα δυο ποστ μαζι περιγραφουν απολυτα τον ΠΑΟΚ. Για ολα ευθυνεται ο Ιβαν και τα καλα και τα ασχημα, και οπως εκανε σχεδον ολα οσα ειπε μεχρι τωρα θα κανει και τα υπολοιπα. Με τον δικο του τροπο ειτε αρεσει σε καποιους ειτε οχι
Άβαταρ μέλους
Mīngus

Δημοσίευση από Mīngus »

+1926
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”