pk77 έγραψε:Όταν ( προεξοφλείς ;;;) οτι και φέτος είναι χαμένη η χρονιά, να υποθέσω ότι αναφέρεσαι αποκλειστικά στην πρηγούμενη και μόνο ( που πήραμε ακόμη ένα απο τα πολλά κύπελλα που είχαμε στην προ Σαββίδη εποχη);
Γιατί αν θυμάμαι καλά πιο πριν ένα μας το εκλεψαν με το Βαρ του κομίνη και της Νόβα και ένα με στημένες καταγγελίας που αποδιοργάνωσαν πλήρως την ομάδα.
Κάποιες στιγμές νομίζω ότι κάποιοι δυστυχώς παρακαλάνε να μην πάει καλά η ομάδα για να "δικαιωθούν ".
Καλα οταν λεω χαμενη χρονια εννοω χαμενη χρονια στην εξελιξη της ομαδας. Που σημαινει οτι παλι ξεκιναμε απο την αρχη με πολυ λιγους παικτες στο ροστερ που ενδεχόμενως θα ειναι στην ομαδα τα επομενα δυο χρονια. Και η προπερσυνη χρονια,χαμενη ηταν. Αντι να γινουν οι προσθηκες που επρεπε εγινε οτι ναναι και τα αποτελεσματα τα ειδαμε. Οι ομαδες δεν κτιζονται σε μια χρονια. Ξεκινας κανεις προσθηκες αλλοι βγαινου αλλοι δεν βγαινουν και προχωρας. Για να καταλαβεις οταν ηρθε ο Βιερινια ηταν το στοιχειο που ελειπε για να κανεις αυτα που καναμε που τους σκισαμε ολους και τους καναμε πλακα και που μας κλεψαν το ενα το νταμπλ. Τα αλλα μεσες ακρες τα ειχες. Ειχες τερμα καλο ειχες κεντρο ειχες μπακ μπροστα ησουν μια χαρα. Καμια σχεση με την τωρινη κατασταση.
Το οτι μπορει να παρουμε το κυπελο οκ ναι. Αλλα ειμαστε σε φαση να ιδρωνουμε και να αγωνιζόμαστε να μπουμε σε ομιλους κονφερενς που εισαμε τους αντιπαλους μας, η πορεια μας στο πρωταθλημα μονο ευκολη δεν θα ειναι φετος που σχεδον ολοι ενισχυθηκαν και οι -26 στο λαιμο μου καθονται ρε φιλε.
Και για να μη λεμε οτι θελουμε στα παπακια μου αν δικαιωθω η οχι. Αν το δεις ρεαλιστικα αυτην την στιγμη εχεις χειροτερη ομαδα απο περσυ με νεο προπονητη στην ομαδα και ενα καρο παικτες στο ροστερ που θα ηθελες να μην υπαρχουν.
3-4 παικτες θελαμε και με την αποχωρηση του Τζολη εναν ακομη και πηραμε 2. Και ιδρωνουμε που τραυματιστηκε ο Ροντριγκο. Αν πιστευεις οτι ειναι αυτος σχεδιασμος σοβαρης ομαδας πρωταθλητισμου παω πασο.