Ωχ κάποιοι θα αφρίσουν στο άκουσμα αυτης της είδησης.bersekeros έγραψε:Απορρίψαμε πρόταση της Αλ Αΐν για Εσίτι που μας έδινε 700Κ loan fee και κάλυπτε και το συμβόλαιό του (850Κ);;;; !!
Δηλαδή θα είχαμε κέρδος από τον Εσίτι 1,55Μ και το απορρίψαμε ;;; !!
Πολύ λαρτζ είμαστε.
Μεταγραφές καλοκαιριού 2021 ΙΙ
- john4serres
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2021 ΙΙ
Η Νησιωτάκη που ντεμεκ υπεύθυνη της Νόριτς δε ντράπηκε να κάνει τέτοια πρόταση?
Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
δεν εχω θεμα με τον εσιτι αλλα τα εξαιρετικα στοιχεια του πια ειναι ?
Δεν παμε καλαbersekeros έγραψε:Απορρίψαμε πρόταση της Αλ Αΐν για Εσίτι που μας έδινε 700Κ loan fee και κάλυπτε και το συμβόλαιό του (850Κ);;;; !!
Πολύ λαρτζ είμαστε.
- paokovios1974
Απολογούμαι ,λάθος μου την έσβησα αλλλα κάποιος πρόλαβε και με έκανε παράθεση.joshua έγραψε:Paokovios δεν κατάλαβα την παράθεση. Εγώ δεν το είπα ειρωνικά.
Δηλαδη ρε rain, εισαι οκ με Εσιτι αλλα λες να φυγει ο Τζολης γιατι κουτουλαει;rainmaker έγραψε:Ο εσιτι έχει εξαιρετικά στοιχεία, ναι πάντοτε περιορισμένου εύρους , αλλά μπορεί να δώσει σοβαρές λύσειςariskatiforos έγραψε:Ο εσιτι είναι το στοίχημα του λουτσεσκου είναι ξεκάθαρο
Η θα το κερδίσει κ θα τρίβουμε τα μάτια μας
Η θα το χασει κ θα φανεί λίγο υπερφίαλος
Θα δείξει
Το θέμα είναι να αποκτήσει διάρκεια και να παίζει με ασφάλεια. Γιατί θολώνει φοβερά.
Έχουμε δει εξαιρετικά ημίχρονα από αυτόν και στα καπάκια το χάος, λίγα λεπτά μετα
Δεν έχουμε λίγο χιούμορ και κάποιον να κάνει αντιτρολλαρισμα?
Γιατί δε βάζουμε έναν να παίρνει όλη μέρα τηλέφωνο, όλη μέρα κάθε μέρα να κάνει πρόταση 500 χιλιάρικα για τον Πούκι?
Γιατί δε βάζουμε έναν να παίρνει όλη μέρα τηλέφωνο, όλη μέρα κάθε μέρα να κάνει πρόταση 500 χιλιάρικα για τον Πούκι?
-
Αυτή την στιγμή είναι το πιο έτοιμο χαφ μας και την Τρίτη παίζουμε.
Ναι μάλλον υπερέβαλαkosths BXL έγραψε:δεν εχω θεμα με τον εσιτι αλλα τα εξαιρετικα στοιχεια του πια ειναι ?
Τελοσπαντων έχει καλά στοιχεία και μπορεί να κυριαρχήσει λόγω σωματοδωμης σε διάφορα ματς αρκεί να έχει απλό και ξεκάθαρο ρόλο
Άμα αρχίσει το κουβαλημα μπάλας, το κράτημα κλπ, γάμησε τα
Για να δωσουμε 3,5 εκ να τον παρουμε κατι καλο εχει κι αυτος. Κι αντε η ομαδα πες εκανε λαθος ολοι εδω μεσα που πανηγυριζαν οταν τον πηραμε δεν ηξεραν?kosths BXL έγραψε:δεν εχω θεμα με τον εσιτι αλλα τα εξαιρετικα στοιχεια του πια ειναι ?

aivas19 έγραψε:Δεν παμε καλαbersekeros έγραψε:Απορρίψαμε πρόταση της Αλ Αΐν για Εσίτι που μας έδινε 700Κ loan fee και κάλυπτε και το συμβόλαιό του (850Κ);;;; !!
Πολύ λαρτζ είμαστε.

πουλας τζολη με δεκα μυρια λιρες αν ισχυει η προταση
τα λεφτα ειναι καλα για οσα εχει δειξει μεχρι στιγμης,βοηθας τον παικτη στην καριερα του,ειναι ρισκο να τον κρατησεις για μια καλυτερη σεζον,μπορει να μην παιξει η να χει τραυματισμους,βαζεις και ενα ποσοστο μεταπωλησης στην νοριτς και εισαι κομπλε
πιστευω αν η προταση δεν ειναι μουφα,εχει κλεισει ηδη
τα λεφτα ειναι καλα για οσα εχει δειξει μεχρι στιγμης,βοηθας τον παικτη στην καριερα του,ειναι ρισκο να τον κρατησεις για μια καλυτερη σεζον,μπορει να μην παιξει η να χει τραυματισμους,βαζεις και ενα ποσοστο μεταπωλησης στην νοριτς και εισαι κομπλε
πιστευω αν η προταση δεν ειναι μουφα,εχει κλεισει ηδη
Καλά, αυτό του PAOK24 για και καλά απορριφθείσα πρόταση της Ai Ain για τον Εσίταρο και προ 10ημέρου μάλιστα, είναι στα όρια της πρωταπριλιάς και της γραφικότητας.
Και μόνο που τοποθετούν το Al Ain στο Κατάρ, με πιάνουν τα γέλια.
Κάτι τους είπαν, κάτι κατάλαβαν, κάτι έγραψαν, χωρίς βέβαια καταληκτικά να συνδέονται αυτά μεταξύ τους. Μην έχουμε και απαιτήσεις όμως.
Και μόνο που τοποθετούν το Al Ain στο Κατάρ, με πιάνουν τα γέλια.
Κάτι τους είπαν, κάτι κατάλαβαν, κάτι έγραψαν, χωρίς βέβαια καταληκτικά να συνδέονται αυτά μεταξύ τους. Μην έχουμε και απαιτήσεις όμως.
Κρίμα πάντως που δεν είχαμε συνέχεια στα περί Βιλεμς και Ουιλσιρ…Ειδικά για τον πρώτο. Πολύ θα ήθελα να ξέρω τι σκέφτονται για το αριστερό μπακ.
- bersekeros