Razvan Lucescu
Re: Razvan Lucescu
Για να μπορέσουμε να σηκώσουμε το βάρος 3 διοργανώσεων θα πρέπει και να μειωθούν οι εγχώριες υποχρεώσεις (κατάργηση πλέι-οφ) και ταυτόχρονα να αυξήσουμε το ρόστερ (περισσότερους ποιοτικούς και αθλητικά υγιείς παίκτες).
Αν δεν γίνουν και τα δύο, κάθε χρόνο θα πρέπει να γίνεται συνειδητή επιλογή στόχων.
Αν δεν γίνουν και τα δύο, κάθε χρόνο θα πρέπει να γίνεται συνειδητή επιλογή στόχων.
- kataramenos5
Μαλιστα. Νομισα σου ξεφυγε αλλα τελικα... Παμε γι αλλαAndrew R έγραψε:Λυπάμαι πολύ αγαπητέ αλλά η ηλιθιότητα στην ζωή πληρώνεται τις μετρητής. Ο καθένας μπορεί να πιστεύει ότι θέλει για τους παλιούς ποδοσφαιριστές και για τους καινούργιους . Εκείνο που δεν μπορεί να κάνει είναι να ρίχνει νερό στον μύλο της παρά δημοσιογραφίας ότι δήθεν ο προπονητής κι ο τεχνικός διευθυντής έχουν διάφορες τις οποίες θα πάνε να λύσουν στον ιβαν. Ήμαρτον !kataramenos5 έγραψε:Ασχετα αν συμφωνουμε στο κομματι για τους μεγαλους ηλικιακα παικτες οι χαρακτηρισμοι ειναι απαραδεκτοι καλο θα ηταν να λειπουν. Ειναι ηλιθιοι οσοι το πιστευουν κι εμεις τα σαινια?Andrew R έγραψε: Αυτό που υπάρχει βέβαια σε αστηρευτο βαθμό είναι η απύθμενη ηλιθιότητα ότι ο προπονητής του ΠΑΟΚ ζητά να βασιστεί σε 35αδηρες για να χτίσει ρόστερ πρωταθλητισμού. Εντάξει μάγκες είπαμε να είναι ο μέσος φίλαθλος ηλίθιος αλλά κι εσείς μην ρίχνετε νερό στο μύλο του κάθε άθλιου δημοσιογκεμπελισκου που θέλει να κάνει κακό στην ομάδα. .
Ναι ας πάμε για άλλα καλύτερα κι ας προσπαθήσω από την μεριά μου να στηρίξω τον προπονητή μας στην δουλειά που θέλει να κάνει. Παραθέτω για όποιον ενδιαφέρεται πιο πολύ για την ομάδα κι λιγότερο για τους εγωισμους του την ομιλία του Ζλάταν μετά το σκουντετο. Δείτε τι λέει κι ξαναλέει κι ξαναλέει για το γκρούπ
https://twitter.com/acmilan/status/1528745496742973441
https://twitter.com/acmilan/status/1528745496742973441
Εγώ θεωρώ αποτυχημένη τη χρονιά (φροντίζεις να είναι σωστό το αμάξι για να τρέξει σε αγώνα, δεν γυαλίζεις τα τασια) όσο και να προχωρήσει η ομάδα στην Ευρώπη. Έπαιξε κακο ποδόσφαιρο και στο τέλος έχασε τον μόνο απτό στόχο από υποδεέστερη ομάδα. Παρ όλα αυτά ο Ραζβαν πρέπει να έχει τη στήριξη όλων μας ιδίως τώρα που πρόκειται λογικά να υπάρξει μεγάλη ανανέωση. Είναι το μόνο σταθερό στήριγμα για τη νέα χρονιά. Αλλά πιο σημαντικό είναι να τον στηρίξει έμπρακτα ο Ιβάν. Δεν θα είναι κάθε χρονιά τα μπαλώματα γκολ του Κουρτιτς και το ξεζουμισμα του μαζί με Μπισε, Αντριγια και λοιπούς που στο τέλος τους ζητούσαμε και τα ρέστα.
-
Η θεα ΑΘΗΝΑ, αυτη της ΣΟΦΙΑΣ, μου εστειλε το εξης κειμενο.
Ο Συγχρονος ΗΜΙΘΕΟΣ-ΗΡΩΑΣ-ΣΤΡΑΤΑΡΧΗΣ κλπ .
Ειναι θεατρικος ,ταιριαζει στον φακο της ΕΚΚΩΦΑΝΤΙΚΗΣ ΜΠΑΡΟΥΦΑΣ.
Ηγειται της υπερδυναμης των ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ.
Ζει σε εναν ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟ,αυτο του εξασφαλιζει ΑΥΤΟΠΕΠΟΙΘΗΣΗ,πιστευοντας οτι εινα ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ να ΚΡΙΘΕΙ καθοιονδηποτε τροπο.
Μεταλαμπαδευει σε ΑΦΕΛΕΙΣ ΟΥΤΟΠΙΚΕΣ-ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΕΣ ΒΕΒΑΙΟΤΗΤΕΣ.
Υ,Γ της σοφης ΘΕΑΣ ΑΘΗΝΑΣ.
Συνηθως υπαρχει καποιος πραγματικα ΕΞΥΠΝΟΣ που τους ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ και την ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ στιγμη τους ΠΕΤΑΕΙ σαν στιμμενη ΛΕΜΟΝΟΚΟΥΠΑ.
Ζει σε εναν ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟ,αυτο του εξασφαλιζει ΑΥΤΟΠΕΠΟΙΘΗΣΗ,πιστευοντας οτι εινα ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ να ΚΡΙΘΕΙ καθοιονδηποτε τροπο.
Συνηθως υπαρχει καποιος πραγματικα ΕΞΥΠΝΟΣ που τους ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ και την ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ στιγμη τους ΠΕΤΑΕΙ σαν στιμμενη ΛΕΜΟΝΟΚΟΥΠΑ.
Πες της με αυτό το όνομα να πάει να κάνει βίζιτες και να μην ασχολείται με τον ΠΑΟΚ.
- kataramenos5
Δε ξερω αν ηταν η θεα παντως καποιος απο Αθηνα στο στειλε
Μπορει και λιγο παρακατω.
-
kataramenos5 έγραψε:Δε ξερω αν ηταν η θεα παντως καποιος απο Αθηνα στο στειλε
Δες τι εγραφες για τον ΙΒΑΝ και μετα βγαλε το ΠΑΟΚΟΜΕΤΡΟ.
- kataramenos5
Για δειξε που εγραψα υποτιμητικους χαρακτηρισμους.
Εκατο φορες εγραψα οτι δε μπορουσα να εξηγησω καποιες καταστασεις.
Εκατο φορες εγραψα οτι δε μπορουσα να εξηγησω καποιες καταστασεις.
+++paok düsseldorf έγραψε:Η θεα ΑΘΗΝΑ, αυτη της ΣΟΦΙΑΣ, μου εστειλε το εξης κειμενο.
Αυτά, στην χώρα του ότι δηλώσεις είσαι, των αεριτζηδων και της παπάτζας, είναι καθημερινότητα.
Εγώ θέλω να φύγει ο Λουτσέσκου και να έρθει ο Πάμπλο. Δε θέλω Κοσεινσάο ή άλλον μπαρουτοκαπνισμένο και εγνωσμένης αξίας προπονητή. Θέλω τον Πάμπλο. Τον θέλω σαν τρελός και τον θέλω τώρα να αναλάβει. Και να του πάρουν και όσους παικταράδες γουστάρει η ψυχούλα του. Να πάρει και το πτυχίο του και να μάθει και μια γλώσσα, κουτσά-στραβά, πέρα από τη μητρική του και να κάνει τη δουλειά του με τις καλύτερες συνθήκες και τα μισθά ποτέ να μην του κοπούν από τον Σαββίδη, μήνας να μπαίνει - μήνας να βγαίνει, γιατί μεγάλο άγχος το έχει χρόνια τώρα, και δε θέλω να επηρεάσει αυτό τη δουλειά του. Αυτόν θέλω και το λέω χωρίς καμία ντροπή. Τον Πάμπλο θέλω, μπας και σταματήσει αυτή η ψευτοκορεκτίλα των ναι-μεν αλλά και του ΠΑΟΚ πάνω από όλα. Τον Πάμπλο που άμα πέσει, επιβάλεται να σηκωθεί. Όχι του χρόνου - τώρα. Τώρα, γιατί δεν αντέχεται άλλο αυτό το πράγμα ένα χρόνο τώρα. Νισάφι. Φέρτε τον να ξεμπερδεύουμε.
Πάρε στην ΠΑΕ και πες τους να σου τυλίξουν έναν σε λαδόκολλα να σου τον στείλουν πεσκέσι.
Το φόρουμ είναι μια χαρά.
Ακούγονται κατά 90% οι φωνές που πρέπει, και ας αποτελούν ίσα με το 0,1% (και πολύ βάζω) των μελών του.
Ακούγονται κατά 90% οι φωνές που πρέπει, και ας αποτελούν ίσα με το 0,1% (και πολύ βάζω) των μελών του.