Μεταγραφές Καλοκαιριού 2019 vol. II
- anekfrastos
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2019 vol. II
Υπάρχει πουθενά κάποιο φετινό (18/19) ολόκληρο ματς της Gent με ομάδες όπως Anderlecht, Standard, Brugge να τον δούμε;
Καλες οι θεωριες οτι δεν χρειαζωμαστε 6αρι αλλα εγω θα πω οτι ο αντιλογος ειναι οτι τοσα χρονια βαρεθηκα να βλεπω να χανουμε το κεντρο επειδη ειμασταν φλουφληδες ακομα και απο την κατω ραχουλα. Ξερω οτι δεν θελουμε ουτε εμεις ουτε οι προπονητες αμπαλους παικτες (και συμφωνω) αλλα ας σου περνει το κεντρο και μονο με την παρουσια του γιατι φοβουντε οι αντιπαλοι παικτες να τον πλησιασουν και ας ειναι και αμπαλος.
- thanos-xanthi
πολύ σωστό
να μπορείς να ελέγχεις το κέντρο, να κλέβεις μπάλες, να έχεις τον έλεγχο
αρκεί να στρίβει και να μη χάνεται όπως ο Σακχοβ απέναντι σε πιο σβέλτους χαφ
θεωρώ ότι κάποια στιγμή χωρίς πίεση χρόνου θα έρθει και κάτι σε πιο δημιουργικό
να μπορείς να ελέγχεις το κέντρο, να κλέβεις μπάλες, να έχεις τον έλεγχο
αρκεί να στρίβει και να μη χάνεται όπως ο Σακχοβ απέναντι σε πιο σβέλτους χαφ
θεωρώ ότι κάποια στιγμή χωρίς πίεση χρόνου θα έρθει και κάτι σε πιο δημιουργικό
- anekfrastos
Με τις μικρομεσαίες ομάδες ποτέ δεν είχαμε τα τελευταία χρόνια πρόβλημα κατοχής ή ανάκτησης της μπάλας.
Στα ζόρικα ματς εστιάζεται κυρίως το πρόβλημα αυτό. Οι δυνατές ομάδες έχουν έντονη πίεση στο κέντρο και γρήγορους παίκτες. Γι αυτό και αποτελεί ερωτηματικό για μένα ο Εσιτί.
Στα ζόρικα ματς εστιάζεται κυρίως το πρόβλημα αυτό. Οι δυνατές ομάδες έχουν έντονη πίεση στο κέντρο και γρήγορους παίκτες. Γι αυτό και αποτελεί ερωτηματικό για μένα ο Εσιτί.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος anekfrastos την Τρί 23 Ιούλ 2019, 10:44, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Πραγματικά μέσα στο μυαλό μου είσαι.Mīngus έγραψε:Πάντως αυτό που έγραφαν κάποιοι ότι θα κάνουμε μεταγραφές που δεν έχει ξανακάνει ελληνική ομάδα, δεν φαίνεται να αποδεικνύεται.
Μια χαρά όσοι έχουν έρθει, μια χαρά κι ο Εσιτι, αλλά σίγουρα δεν νομίζω ότι εντάσσονται σε τέτοια κατηγορία.
Οι προσδοκίες ήταν πολύ μεγάλες γι' αυτό το καλοκαίρι και τώρα προσγειωθήκαμε απότομα. Έχουμε πάρει τον Σοάρες ελεύθερο από μια μικρή πορτογαλέζικη ομάδα, τον Αουγκούστο από τη Βραζιλία που δεν τον ήξερε κανείς ενώ η ομάδα του τον είχε δώσει δανεικό και τον Στοχ μετά από πολύ καλή σεζόν που όμως μοιάζει ξαναζεσταμένο φαγητό.
Δεν είναι κακοί παίκτες και αυτό φαίνεται και στην προετοιμασία. Ο Σοάρες για μπακαπ του Μάτος φαίνεται αξιοπρεπής. Ο Αουγκούστο, αν και νωρίς για να κρίνουμε, φαίνεται καλύτερος τους Κάνιας. Ο Στοχ μέχρι στιγμής δεν έχει δείξει τίποτα αλλά πόσο χειρότερα θα τα πάει από Καντουρί εξτρέμ. Καλές κινησούλες.
Αλλά έχοντας χάσει Βιειρίνια, Μαουρίσιο και Βερνμπλουμ και ενώ έχεις πάρει αήττητο double και στοχεύεις στην γιγάντωση, όλοι μας περιμέναμε κάτι πολύ πολύ καλύτερο. Οι παίκτες που φέραμε είναι στο ράφι αυτών που φύγανε, σε μικρότερη ηλικία.
Είμαι σίγουρος ότι όλοι περιμέναμε κάτι από υψηλότερο ράφι. Μακάρι να κολλήσουν με την ομάδα τα παιδιά και να καταφέρουμε τα ίδια με πέρυσι. Μπορεί αυτός να είναι ο δρόμος. Να εδραιωθούμε στο τωρινό επίπεδο με παίκτες όμως μικρότερης ηλικίας ώστε να αρχίσει η ομάδα να τζιράρει από πωλήσεις ώστε να μπορέσει σε 3-4-5 χρόνια να αγοράζει παικταράδες.
Απλά σίγουρα δεν περιμέναμε αυτό.
- zarathustra79
Ο ντόρος δεν είχε δημιουργηθεί λόγω της απόδοσης του στο συγκεκριμένο παιχνίδι, αλλά λόγω των στοιχείων που είχε και κυρίως των σωματικών του προσόντων που είναι ακριβώς οτι χρειάζεται ένας παίκτης γιαυτήν τη θέση. Γιαυτό και έχει πολλούς φανατικούς υποστηρικτές. Το να μειώσει τα λάθη του είναι αρκετά εύκολο βάζοντας δίπλα του έναν παίκτη τύπου mauricio ή kaddouri και να τους λες να βρίσκονται διαρκώς σε κοντινή απόσταση για να μη χρειάζεται να ψαχνει τη μακρινη μπαλια που αποτι φαινεται δεν την εχει καθολου.Banksy έγραψε:Πάντως αν καθίσετε να δείτε τον περιβόητο φιλικό αγώνα με την Γάνδη πριν δύο χρόνια, ειλικρινά δεν δικαιολογεί η εμφάνισή του τέτοιον ντόρο.
Στο ματς στο τηγάνι φέτος που πήγε να σταματήσει η καρδιά μας, ένας Εσιτί έλειπε για να το πάρουμε σβηστά. Μοιάζει καλή κίνηση το μαύρο τέρας, παρ' ότι δεν θα είναι το ίδιο χρήσιμος σε όλα τα παιχνίδια της χρονιάς.anekfrastos έγραψε:Με τις μικρομεσαίες ομάδες ποτέ δεν είχαμε τα τελευταία χρόνια πρόβλημα κατοχής ή ανάκτησης της μπάλας.
ναι αλλα φετος θα εισαι πιο επιθετικος με τον αμπελ ...και ο τροπος παιχνιδιου οπως ειδαμε και με την αλκμααρ και στα υπολοιπα φιλικια ισως απαιτει αυτην την κινησηanekfrastos έγραψε:Με τις μικρομεσαίες ομάδες ποτέ δεν είχαμε τα τελευταία χρόνια πρόβλημα κατοχής ή ανάκτησης της μπάλας.
Μην ξεχναμε πως πριν 2 χρονια ηταν 22 χρονων.
Αλλα δεδομενα αλλη ωριμοτητα αλλη αντιληψη!
Ο τύπος ειναι 2 κλασεις πανω απο τον Ντιοπ π ειχε η κουλα, ο οποιος μας ειχε καταπιει στα μεταξύ μας παιχνιδια!
Μεγαλη καψουρα να παρουμε εναν ανθρωποφαγο!
Μακαρι να δεσει με την υπολοιπη ομαδα!
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Αλλα δεδομενα αλλη ωριμοτητα αλλη αντιληψη!
Ο τύπος ειναι 2 κλασεις πανω απο τον Ντιοπ π ειχε η κουλα, ο οποιος μας ειχε καταπιει στα μεταξύ μας παιχνιδια!
Μεγαλη καψουρα να παρουμε εναν ανθρωποφαγο!
Μακαρι να δεσει με την υπολοιπη ομαδα!
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- PAOKevolution
Αυτό για τις υψηλες προσδοκίες που διαβάζω μου φαίνεται κάπως. Κάποιος μπορεί να πει ότι ο Εσιτι είναι παικταράς, άλλος θα πει οκ καλός είναι. Επομένως το ποσό καλός είναι κάποιος νομίζω το ξέρουν καλύτερα οι υπεύθυνοι που κάνουν τις μεταγραφες. Επίσης, παιδιά 1 μήνα έχουμε ακόμα ηρεμήστε και απολαύστε τα ματς με τον Αγιαξ και θα γίνουν και οι '' μεγάλες '' μεταγραφες. Στα του Εσιτι με το καλό να ορίσει το άρμα. 
Προσωπικη εκτιμηση θεωρώ ότι με κοεντραο θα έχουμε θετική εξέλιξη.

Προσωπικη εκτιμηση θεωρώ ότι με κοεντραο θα έχουμε θετική εξέλιξη.
Γιατί ο πρώτος πληθυντικός?gika έγραψε:Πραγματικά μέσα στο μυαλό μου είσαι.Mīngus έγραψε:Πάντως αυτό που έγραφαν κάποιοι ότι θα κάνουμε μεταγραφές που δεν έχει ξανακάνει ελληνική ομάδα, δεν φαίνεται να αποδεικνύεται.
Μια χαρά όσοι έχουν έρθει, μια χαρά κι ο Εσιτι, αλλά σίγουρα δεν νομίζω ότι εντάσσονται σε τέτοια κατηγορία.
Οι προσδοκίες ήταν πολύ μεγάλες γι' αυτό το καλοκαίρι και τώρα προσγειωθήκαμε απότομα. Έχουμε πάρει τον Σοάρες ελεύθερο από μια μικρή πορτογαλέζικη ομάδα, τον Αουγκούστο από τη Βραζιλία που δεν τον ήξερε κανείς ενώ η ομάδα του τον είχε δώσει δανεικό και τον Στοχ μετά από πολύ καλή σεζόν που όμως μοιάζει ξαναζεσταμένο φαγητό.
Δεν είναι κακοί παίκτες και αυτό φαίνεται και στην προετοιμασία. Ο Σοάρες για μπακαπ του Μάτος φαίνεται αξιοπρεπής. Ο Αουγκούστο, αν και νωρίς για να κρίνουμε, φαίνεται καλύτερος τους Κάνιας. Ο Στοχ μέχρι στιγμής δεν έχει δείξει τίποτα αλλά πόσο χειρότερα θα τα πάει από Καντουρί εξτρέμ. Καλές κινησούλες.
Αλλά έχοντας χάσει Βιειρίνια, Μαουρίσιο και Βερνμπλουμ και ενώ έχεις πάρει αήττητο double και στοχεύεις στην γιγάντωση, όλοι μας περιμέναμε κάτι πολύ πολύ καλύτερο. Οι παίκτες που φέραμε είναι στο ράφι αυτών που φύγανε, σε μικρότερη ηλικία.
Είμαι σίγουρος ότι όλοι περιμέναμε κάτι από υψηλότερο ράφι. Μακάρι να κολλήσουν με την ομάδα τα παιδιά και να καταφέρουμε τα ίδια με πέρυσι. Μπορεί αυτός να είναι ο δρόμος. Να εδραιωθούμε στο τωρινό επίπεδο με παίκτες όμως μικρότερης ηλικίας ώστε να αρχίσει η ομάδα να τζιράρει από πωλήσεις ώστε να μπορέσει σε 3-4-5 χρόνια να αγοράζει παικταράδες.
Απλά σίγουρα δεν περιμέναμε αυτό.
Είμαι της άποψης ότι τους σαββιδηδες να τους έχουμε κόρη οφθαλμού και το ανάθεμα για οτιδήποτε αρνητικό να πέφτει στο τέλος τέλος σ αυτούς γιατί είναι ευλογία..αλλά όντως οι μετεγγραφές που κάναμε δεν συμβαδίζουν με το ετοιμαστείτε για γούστα που έλεγε ο Γιώργης ..μέχρι τώρα τουλάχιστον ..η θέληση υπάρχει παντως είμαι σίγουρος αλλά δε μας κάθεται ..
η αλήθεια είναι ότι οι φετινές μεταγραφές δε δείχνουν να μας ανεβάζουν ιδιαίτερα επίπεδο
περισσότερο καλύπτουν τους τραυματισμούς θα έλεγα
περισσότερο καλύπτουν τους τραυματισμούς θα έλεγα
- anekfrastos
Μα και ο Φερέιρα είναι ένα τεράστιο ερωτηματικό. Ακόμα δεν έχουμε δει τίποτα. Προσωπικά περιμένω προς τον Οκτώβριο να έχω μια καλύτερη γνώμη, αφού θα έχουμε παίξει τα ειδικών συνθηκών ματς του καλοκαιριού και μερικά με πιο αδύναμες στην Ελλάδα αλλά και ρούλη και χανούμι. Από τα φιλικά δε σχηματίζω γνώμη, είναι για προπόνηση και για να βγάζουν συμπεράσματα οι προπονητές.laska4 έγραψε:ναι αλλα φετος θα εισαι πιο επιθετικος με τον αμπελ ...και ο τροπος παιχνιδιου οπως ειδαμε και με την αλκμααρ και στα υπολοιπα φιλικια ισως απαιτει αυτην την κινησηanekfrastos έγραψε:Με τις μικρομεσαίες ομάδες ποτέ δεν είχαμε τα τελευταία χρόνια πρόβλημα κατοχής ή ανάκτησης της μπάλας.
Οπότε στην απάντηση σου υπάρχουν 2 μεταβλητές με μεγάλη αβεβαιότητα (με σημαντικότερη τον Φερέιρα).