Μεταγραφές Καλοκαιριού 2018
- sourmenetes
- Moderator
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2018
Αυτο είπαν αλλά δεν το πολυπιστεύω,
Είπε ότι ήρθε να δει πως ειναι τα πραγματα, το χεί κάνει και σε άλλες ομάδες που ήταν να πάρει μεταγραφή.
Είπε ότι ήρθε να δει πως ειναι τα πραγματα, το χεί κάνει και σε άλλες ομάδες που ήταν να πάρει μεταγραφή.
Τι ρεπόρτερ ..
Μένω αφωος
Τρομερος ταχύτητα μπειλ
Τριπλα μεσι
Δυναμη Τουρέ
ΔΕΝ ΞΑΝΑΠΑΙΖΕΙ αυτό το γαμωsite στο PAOKmania! Ανεξαρτήτως ρεπόρτερ!
Και έχουμε πει εκατό φορές ότι ΔΕΝ ΠΟΣΤΑΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΟ LINK, αλλά οι παλιοί το αγνοείτε επιδεικτικά!!
Μένω αφωος
Τρομερος ταχύτητα μπειλ
Τριπλα μεσι
Δυναμη Τουρέ
Και έχουμε πει εκατό φορές ότι ΔΕΝ ΠΟΣΤΑΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΟ LINK, αλλά οι παλιοί το αγνοείτε επιδεικτικά!!
- Petros1988
Πολλά προβήματα μεσοαμυντικά βλέπω!Γερο Τεστ σήμερα με ομάδα υψηλού επιπέδου!Πάρτε γρήγορα τον χαφ!
Αυτος που με προβληματιζει περισσοτερο ειναι ο Ενρικε...
Δεν τον θεωρω καλο στο ενας με εναν αν δεν ερχεται με φορα και δεν εχει χωρο μπροστα του...
Δυστυχως δεν μοιαζει να εχει την ποιοτητα για να σταθει σ αυτον τον ΠΑΟΚ ως βασικος...
Στάλθηκε από το GT-I9301I μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Δεν τον θεωρω καλο στο ενας με εναν αν δεν ερχεται με φορα και δεν εχει χωρο μπροστα του...
Δυστυχως δεν μοιαζει να εχει την ποιοτητα για να σταθει σ αυτον τον ΠΑΟΚ ως βασικος...
Στάλθηκε από το GT-I9301I μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- Petros1988
Εγω βλέπω τον ΠΑΣΧΑΛΑΚΗ και Τρομάζω ΜΕΓΑΛΟΣ ΤΕΡΜΑΤΑΣ Ο ΤΡΕΛΟΣ!ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΡΧΕΤΑΙ 5 ΧΑΡΤΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ!Λοίπον η ομάδα θέλει άμεσα αριστερο μπακ 6αρι και επιθετικο οι δυο πρώτοι για 11αδα!Τώρα ομως όχι Αυγουστο!
MANIAKOS έγραψε:Τι ρεπόρτερ ..
Μένω αφωος
Τρομερος ταχύτητα μπειλ
Τριπλα μεσι
Δυναμη Τουρέ
Απέκτησε λιγο χιουμορ Ζαντε Ελεος
Το παρακάνεις πολλες φορες
- Μπαρκαρούτσος
Δεν είναι θέμα χιούμορ.
Μπήκε ένα site στην blacklist του Paokmania και δεν το σέβεστε.
Έχουμε κανόνα που λέει ξεκάθαρα ότι δεν ποστάρουμε links σκέτα από αρδοσάιτ και ούτε αυτό το σέβεστε.
Έχει γίνει ένα topic τριμπούρδελο και γεμάτο off-topics για πολλοστή φορά και ούτε αυτό το σέβεστε!
Και φταίει η έλλειψη χιούμορ μου;;
Έχουμε κανόνα που λέει ξεκάθαρα ότι δεν ποστάρουμε links σκέτα από αρδοσάιτ και ούτε αυτό το σέβεστε.
Έχει γίνει ένα topic τριμπούρδελο και γεμάτο off-topics για πολλοστή φορά και ούτε αυτό το σέβεστε!
Γκρινια alert,διαβαζεται με προσωπικη ευθυνη
!!! Οταν στο τελος της χρονιας διαβαζα τον Σαββιδη να λεει πως κουμαντο κανει ο Λουτσεσκου χαρηκα αν και ειχα εντονο το αισθημα της αμφιβολιας περι αυτου και μεχρι τωρα μαλλον αυτη επιβεβαιωνεται παρα η αρχικη χαρα.Πρωτη μεταγραφη ο Χατσεριδη για τον οποιο δεν εχει τοσο σημασια για τον αν ειναι καλος η κακος παικτη, αλλα για το οτι ο ΠΑΟΚ χρειαζοταν ενα αριστερο στοπερ να πλαισιωσει τον κορυφαιο αμυντικο του πρωταθληματος τον Βαρελα και τωρα θα πρεπει αυτος να μετατοπιστει αριστερα για να συνυπαρξει με τον Ουκρανο.Δευτερη εκπληξη η παραμονη Γιαννουλη στον ατρομητο παρα τις δηλωσεις Λουτσεσκου οτι υπολογιζεται και αυτη τη στιγμη η ομαδα εχει μεινει χωρις αναπληρωματικο αριστερο μπακ,χωρις καν αριστεροποδαρο μπακ.Επομενα γνωστα κενα αυτα του αμυντικου χαφ και του επιθετικου.Για το μεν πρωτο η οικογενεια εχει κολησει με τον Σουηδο για τον οποιο οταν διαβαζω δηλωσεις μανατζερ πως δεν βιαζομαστε να αποφασιουμε μου ερχεται να σπασω τον υπολογιστη καθως αναρωτιεμαι αν ειναι το μοναδικο αμυντικο χαφ στον κοσμο.Τελος οσον αφορα τον επιθετικο ενω ολα δειχνουν πως ο Πουκι ηταν ο εκλεκτος καποιων μεσα στην ομαδα,τα μεσα λενε επιλογη του Λουτσεσκου, παλι καποιος μοιαζει να φρεναρει την μεταγραφη, το γιατι το ξερει μονο αυτος.Καταληγω λεγοντας πως για αλλη μια φορα ο ΠΑΟΚ δεν μοιαζει να κινειται "ποδοσφαιρικα" αλλα βαση συγκρεκριμενων επιθυμιων,χωρις ξεκαθαρους ρολους στην επιλογη παικτων και μεγαλα ερωτηματικα για το ποιος αποφασιζει.

- kataramenos5
Τι λες κι εσυ μωρε?Τ ανεκδοτα του δε τα χεις διαβασει?MANIAKOS έγραψε: Απέκτησε λιγο χιουμορ Ζαντε Ελεος

ΥΓ Φερτε φορ θα σφαχτουμε στο τελος.
ΥΓ2 Μανι σορυ αλλα ενα ψιλοδικιο το χει
Ζαντός έγραψε:Δεν είναι θέμα χιούμορ.
+1926

Για Βέρνμπλουμ αν είναι έτσι όπως τα παρουσίασε ο ατζέντης του, ότι δε βιαζόμαστε καθόλου, χαλαρά κλπ (υπερβολικό ακούστηκε ότι συναντήθηκε με 10 ομάδες), το βλέπω να αργεί αν και εφόσον πει το ναι.
Rizla έγραψε:Ζαντός έγραψε:Δεν είναι θέμα χιούμορ.
+1926
καιρό είχα να γελάσω ριζλα θεούλη
- paokovios1974
Κάμπος θα λέμε και θα κλαίμε,δύσκολα γυρνάει αυτή η κατάσταση,ίσως ένα ηλεκτροσόκ.