Μεταγραφές Χειμώνα 2015-2016
- ΑποστόληςΑ
Re: Μεταγραφές Χειμώνα 2015-2016
Παικταράς και πήγε στην Bate; Δεν νομίζω να είναι καλύτερος του Πέλκα...john4serres έγραψε:στην Μπατε Μπορισοφ με 1 εκατομμυριο μολις ο παικταρας της Βοιβοντινα , Μιρκο Ιβανιτς.
- kazampoukou
pilotos έγραψε:Νομίζω αρσενικό ουσιαστικό
Στο ουδέτερο πάει ΤΟ τσαβεζ
SM-G920F

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++prist64 έγραψε:"1946–1958: Η κυριαρχία στη Θεσσαλονίκη
Μετά τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο και την Κατοχή, στις αρχές της δεκαετίας του '50, άρχισαν να γράφονται οι "χρυσές" σελίδες της ιστορίας του ΠΑΟΚ. Δημιουργήθηκαν τα περίφημα «τσικό του Βίλλυ», του Αυστριακού προπονητή Βίλχελμ Σβέτσιγκ, από τα οποία ξεπήδησαν μεγάλα ονόματα που άφησαν εποχή,όπως μεταξύ άλλων οι Λέανδρος Συμεωνίδης, Γιαννέλος Μαργαρίτης και Γιώργος Χαβανίδης.
Το 1948 ο ΠΑΟΚ κατέκτησε το πρωτάθλημα Μακεδονίας και στη συνέχεια συμμετείχε στην τελική φάση του πανελληνίου πρωταθλήματος όπου κατετάγη 3ος. Το 1950 αναδείχθηκε για μια ακόμη φορά πρωταθλητής Μακεδονίας, ενώ την επόμενη χρονιά (1950-51) συμμετείχε για δεύτερη φορά σε τελικό του κυπέλλου Ελλάδας, ηττήθηκε όμως από τον Ολυμπιακό.
Το καλοκαίρι του 1952 πραγματοποιήθηκε ο πρώτος νυχτερινός αγώνας στο γήπεδο του Συντριβανίου ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και στον Πανιώνιο, εγκαινιάζοντας μ' αυτόν τον τρόπο τους προβολείς που είχαν τοποθετηθεί στο γήπεδο, το οποίο ήταν μόλις το δεύτερο στην Ελλάδα, μετά από αυτό της Λεωφόρου Αλεξάνδρας, που απέκτησε ηλεκτροφωτισμό.
Το 1953 σηματοδότησε την έναρξη μιας σπουδαίας εποχής για τον ΠΑΟΚ. Κατά τη διάρκεια των μεταγραφών του καλοκαιριού στην ομάδα ήρθαν οι Κουϊρουκίδης, Πετρίδης, Πρόγιος, Γερούδης, Κεμανίδης, Χασιώτης και Αγγελίδης. Η απόκτηση του Λάμπη Κουϊρουκίδη από τη Δόξα Δράμας αποτέλεσε τη μεγάλη κίνηση για τη διοίκηση του ΠΑΟΚ, καθώς μαζί με τους Λευτέρη Παπαδάκη και Χριστόφορο Γιεντζή δημιουργήθηκε η ξακουστή επιθετική τριπλέτα και η τριετία 1953–1956 αποτέλεσε την πρώτη εποχή διακρίσεων του συλλόγου.
Για τέσσερις συνεχόμενες περιόδους (1954, 1955, 1956, 1957) ο ΠΑΟΚ κατέκτησε το πρωτάθλημα Μακεδονίας και συμμετείχε στο πανελλήνιο πρωτάθλημα με τον Γιεντζή να αναδεικνύεται πρώτος σκόρερ την περίοδο 1953-54 και τον Κουϊρουκίδη την περίοδο 1955-56. Το 1955 ο ΠΑΟΚ αγωνίστηκε για 3η φορά σε τελικό κυπέλλου και ηττήθηκε από τον Παναθηναϊκό.
1959–1969: Το γήπεδο της Τούμπας και ο Κούδας
Γήπεδο Τούμπας
Το 1959 ο ΠΑΟΚ γύρισε σελίδα στην ιστορία του, καθώς απέκτησε νέα έδρα, το γήπεδο της Τούμπας. Ήδη από το 1958 είχε ενταχθεί στα εφηβικά τμήματα του συλλόγου ο Γιώργος Κούδας, ο ποδοσφαιριστής που αποτέλεσε μια από τις κορυφαίες μορφές της ομάδας. Η μετακίνησή του το 1966 στον Ολυμπιακό δημιούργησε μια από τις μεγαλύτερες έριδες του ελληνικού αθλητισμού, με συνέπεια ο αθλητής να μείνει για δυο χρόνια εκτός επίσημων αγώνων και να επιστρέψει στον ΠΑΟΚ την περίοδο όπου, στα τέλη της δεκαετίας, έμπαιναν οι βάσεις για τη δημιουργία μίας πολύ ισχυρής ομάδας. Ο σύλλογος προχώρησε σε μεταγραφές σπουδαίων νεαρών Ελλήνων ποδοσφαιριστών, με πρώτο το καλοκαίρι του 1968 από την Αναγέννηση Επανωμής τον Σταύρο Σαράφη, μετέπειτα κορυφαίο σκόρερ της ιστορίας του στην Α' εθνική κατηγορία με 136 τέρματα. Τον επόμενο χρόνο εντάχθηκαν στο δυναμικό του ΠΑΟΚ οι Τερζανίδης, Παρίδης, Ασλανίδης και η μεγάλη ομάδα άρχισε να δημιουργείται."
Η Θεσσαλονικη ηταν και ειναι μια πολη που κυριαρχει το προσφυγικο στοιχειο.
Λογικο και αναμενομενο να συσπειρωθει γυρω απο ενα "προσφυγικο"αθλητικο σωματειο.
Ηταν μια μορφη αντιπαραθεσης με την υπαρχουσα "ελιτ" της πολης,η οποια ηταν προσκειμενη
στο πρωτο χρονικα σωματειο και στο δευτερο χρονικα,που ηταν ενα κομματι του πρωτου.
Η μεγαλυτερη ανοδος ομως του "οπαδικου" κινηματος στον Π.Α.Ο.Κ.,συνετελεσθη οταν
δημιουργηθηκε η φανταστικη ομαδα του '50 με την ξακουστη επιθετικη τριπλετα
και τον Λεανδρο Συμεωνιδη ,που δεν αναφερεται παραπανω.
Μπορει να μην ειδα αυτη την ομαδα,αλλά τα ακουσματα γι' αυτην ειναι πολλα.
Ο πατερας μου σ' αυτην αναφεροταν οταν ηθελε να μου δειξει το μεγαλειο του Π.Α.Ο.Κ.
και κατοπιν στην ομαδα του '70.
Εγω βλεποντας την ομαδα του '70,δεν μπορουσα να διανοηθω οτι προυπηρξε αναλογη ομαδα.
Καλος λοιπον ο Λαος αλλά,πρωτιστως η αποδοση της ομαδος "απογειωνει" τον
κοσμο στο γηπεδο.Και ανεκαθεν ο Π.Α.Ο.Κ. ειχε καλους και φανταιζι ποδοσφαιριστες
γιατι ο κανονας λεει οτι οι μεγαλοι παικτες βγαινουν στις αλανες.
Στην Βραζιλια για παραδειγμα η "ελιτ" εχει αναδειξει εναν Κακά ολο κι ολο
και ολα τα "ιερα τερατα" προερχονται απο τις "φαβελες".
Καλος και χρυσος ο Λαος λοιπον αλλά χωρις καλη ομαδα που
να σε "μεθαει" με την αποδοση της,μην περιμενετε πολλα.
ΥΓ DC να με συγχωρεις που μπερδεψα το φλάι με το φλις
αλλά το φλαι εχει χαθει απο το λεξιλογιο που συνηθιζεται ενω το φλις κυριαρχει.
Αν προσθεσεις και τα χρονια που "βαραινουν την πλατη μου.........καταλαβαινεις
RESPECT πάτερ μου (και την ευχή του Κυρίου, όπως πάντα φυσικά)...Διδάσκεις ιστορία Π.Α.Ο.Κ. σε όλους μας...
Προσθέτω μόνο με παραπονιάρικο τρόπο ότι θα ήθελα, τώρα ειδικά που Η ΟΜΑΔΑ ΕΙΝΑΙ στα "down" της μεν, αλλά ταυτόχρονα περισσότερο από ποτέ κοντά ΣΤΗΝ ίσως μεγαλύτερη ΑΝΑΤΟΛΗ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΤΗΣ, να την πάρουμε ΟΛΟΙ ΑΠ "ΤΟ ΧΕΡΑΚΙ" και να της δώσουμε με το αιώνιο πνεύμα του αγωνιστή Π.Α.Ο.Κ.ΤΣΗ την απαραίτητη ΩΘΗΣΗ, ΣΤΗΡΙΞΗ και ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ...Ας μην ξεχνάμε ότι οφείλουμε να το κάνουμε γιατί είμαστε όλοι υποχρεωμένοι ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ...

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Τετ 03 Φεβ 2016, 15:02, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Παιδιά ο Τσάβες είναι πολυ καλό ποδοσφαιριστής για μεταγραφή Γενάρη. Ούτε ιδιαίτερη προσαρμογή χρειάζεται.
http://www.transfermarkt.com/schnellsuc ... z&x=14&y=9
Η περσινή του χρονιά ήταν πολύ καλή με 8 γκολ και 5 ασίστ, είναι 28 ετών, και δε θα καπελώσει τον Πέλκα, αλλά θα έχουν ανταγωνισμό. Σίγουρα καλό θα ήταν να υπήρχε ένας παικταράς στο 10, αλλά θεωρώ για σήμερα ότι θα βοηθούσε άμεσα, ακόμη και αν παίζει στο ίδιο επίπεδο με τον Πέλκα, αλλά με διαφορετικά χαρακτηριστικά. Δηλ λιγότερη ταχύτητα, καλύτερες επιλογές, πάσες, σουτ, στημένες φάσεις που τόσο μας λείπουν.
http://www.transfermarkt.com/schnellsuc ... z&x=14&y=9
Η περσινή του χρονιά ήταν πολύ καλή με 8 γκολ και 5 ασίστ, είναι 28 ετών, και δε θα καπελώσει τον Πέλκα, αλλά θα έχουν ανταγωνισμό. Σίγουρα καλό θα ήταν να υπήρχε ένας παικταράς στο 10, αλλά θεωρώ για σήμερα ότι θα βοηθούσε άμεσα, ακόμη και αν παίζει στο ίδιο επίπεδο με τον Πέλκα, αλλά με διαφορετικά χαρακτηριστικά. Δηλ λιγότερη ταχύτητα, καλύτερες επιλογές, πάσες, σουτ, στημένες φάσεις που τόσο μας λείπουν.
Cristian Gabriel Chávez
Παλαιότερο: δηλαδή εδώ δε φαίνεται παικταράς?
Παλαιότερο: δηλαδή εδώ δε φαίνεται παικταράς?
-
Δεν ξέρω αν θα πάρουμε δεκαρι απο τους ελευθερους έχει κάποιες αξιολογες περιπτώσεις ,αλλα δεκάρι να ξεκουράζει τον Πέλκα έχουμε ,και αυτός ειναι ο Ερικ Σαμπο .
Εγω προσωπικα τον συγκεκριμενο δεν τον ήθελα στην ομάδα αλλά το παιδι δεν παίζει αμυντικο χαφ όπως τον ειχε βάλει στα Γιαννενα και κάηκε , φαινεται οτι εχει ενα πρόβλημα ψυχολογικο σε θέματα ευθύνης,δεν χρειαζεται να παίρνει αυτος την πρώτη πάσα και να κατεβαζει μπάλα, ο παίκτης παίζει πιο μπροστα και δίχτυα βρίσκει ,ας τον βάλει πίσω απο τον επιθετικο να δουμε τι θα πιάσει ,θυμιζω οτι με τα Χανια ειχε κάνει τριμπαλο. Δειτε τον και στο βιντεακι .
Εγω προσωπικα τον συγκεκριμενο δεν τον ήθελα στην ομάδα αλλά το παιδι δεν παίζει αμυντικο χαφ όπως τον ειχε βάλει στα Γιαννενα και κάηκε , φαινεται οτι εχει ενα πρόβλημα ψυχολογικο σε θέματα ευθύνης,δεν χρειαζεται να παίρνει αυτος την πρώτη πάσα και να κατεβαζει μπάλα, ο παίκτης παίζει πιο μπροστα και δίχτυα βρίσκει ,ας τον βάλει πίσω απο τον επιθετικο να δουμε τι θα πιάσει ,θυμιζω οτι με τα Χανια ειχε κάνει τριμπαλο. Δειτε τον και στο βιντεακι .
- ΑποστόληςΑ
Μακάρι να έρθει, αλλά αν δεν καπελώσει τον Πέλκα θα θεωρήσω ότι απέτυχε.vs40 έγραψε: Η περσινή του χρονιά ήταν πολύ καλή με 8 γκολ και 5 ασίστ, είναι 28 ετών, και δε θα καπελώσει τον Πέλκα,.
Ο Σάμπο δεν κάνει για 10άρι με την καμία περίπτωση σε αυτό το επίπεδο. Για Β' εθνική ή στα στικό σίγουρα. Η σκέψη του είναι πιο αργή από το ριπλέι.
Υγ: Αποστόλη μακροχρόνια δε ξέρω αν τον καπελώσει, γιατί τον πιστεύω τον μικρό. Για φέτος και την επόμενη σεζόν θα δείξει (αν έρθει). Πάντως έχει απίστευτο σουτ, κλειστή τρίπλα, βλέπει γήπεδο, και δεν υστερεί από τα άλλα βίντεο που είδα λατίνων αγνώστων, σε άγνωστη κατάσταση - ρυθμό και που χρειάζονται προσαρμογή. Ο Τσάβες έχει μάθει να παίζει επίσης στα χωράφια, γιατί η έδρα του είναι από τα χειρότερα της Σούπερλινγκ.
Υγ: Αποστόλη μακροχρόνια δε ξέρω αν τον καπελώσει, γιατί τον πιστεύω τον μικρό. Για φέτος και την επόμενη σεζόν θα δείξει (αν έρθει). Πάντως έχει απίστευτο σουτ, κλειστή τρίπλα, βλέπει γήπεδο, και δεν υστερεί από τα άλλα βίντεο που είδα λατίνων αγνώστων, σε άγνωστη κατάσταση - ρυθμό και που χρειάζονται προσαρμογή. Ο Τσάβες έχει μάθει να παίζει επίσης στα χωράφια, γιατί η έδρα του είναι από τα χειρότερα της Σούπερλινγκ.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος vs40 την Τετ 03 Φεβ 2016, 15:16, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
Διαφωνω σε αυτο ,την μπαλα την δίνει με την μια ,θολώνει όταν παιζει ως αμυντικο χαφ όχι όταν ειναι εξω απο την περιοχη ,δες τα γκολ που εχει βάλει.vs40 έγραψε:Ο Σάμπο δεν κάνει για 10άρι με την καμία περίπτωση σε αυτό το επίπεδο. Για Β' εθνική ή στα στικό σίγουρα. Η σκέψη του είναι πιο αργή από το ριπλέι.
Πολύ χαμηλό το επίπεδο. Δες τις εμφανίσεις του Πέλκα στα Ευρωπαϊκα (προκριματικά), που είναι απέναντι σε πολύ καλύτερες ομάδες.
Φυσικά με κανονικό προπονητή ίσως να μπορούσε να προσφέρει περισσότερα.
-
Γράφω απο την αρχη οτι εγω δεν τον ηθελα ,και την θεωρω μια κακη μεταγραφή ,η μόνη για μένα που έκανε ο Αρνεσεν αλλά το παιδι εκει μπορει να προσφερει ,εχει καλά ποδια ,παιζει απλά και σκοράρει.vs40 έγραψε:Πολύ χαμηλό το επίπεδο. Δες τις εμφανίσεις του Πέλκα στα Ευρωπαϊκα (προκριματικά), που είναι απέναντι σε πολύ καλύτερες ομάδες.
Από τον Γκολάσα όλοι είναι καλύτεροι, οπότε αν δεν αποκτηθεί παίκτης και εγώ εκεί θα τον έβαζα να σου πω την αλήθεια. Χρειάζεται και λίγο ύψος - δύναμη η ομάδα. Το θέμα όμως είναι να δουλέψεις αυτοματισμούς και να μπει ο παίκτης σε αυτό τον ιδιαίτερο ρόλο, γιατί ο μαέστρος μιας ομάδας είναι ο δυσκολότερος.
- GiorgosAtha
Αδερφέ vs40... Καλά όλα τα άλλα που λες και με βρίσκουν σύμφωνο.
Αυτό τι το ήθελες?
Αλλά στην τελική μιλάμε για τον προπονητή του ΠΑΟΚ!
Τι πάει να πει "κανονικός προπονητής"?
ΥΣ. Δεν έχω σκοπό να νουθετήσω... και δεν είναι η δουλειά μου να το κάνω. Αλλά φτάνει με αυτό το πράγμα.
Θα μπορούσες να γράψεις... "Φυσικά με έναν άλλο προπονητή ίσως να μπορούσε να προσφέρει περισσότερα." και να μη γινόμαστε "μύλος" εδώ μέσα.
Αυτό τι το ήθελες?
Ναι δεν τον γουστάρεις... ναι μπορεί να μη είναι ο καλύτερος... ναι μπορεί να κάνει λάθη και να έχει κολλήματα. Σεβαστά τα παραπάνω.vs40 έγραψε: Φυσικά με κανονικό προπονητή ίσως να μπορούσε να προσφέρει περισσότερα.
Αλλά στην τελική μιλάμε για τον προπονητή του ΠΑΟΚ!
Τι πάει να πει "κανονικός προπονητής"?
ΥΣ. Δεν έχω σκοπό να νουθετήσω... και δεν είναι η δουλειά μου να το κάνω. Αλλά φτάνει με αυτό το πράγμα.
Θα μπορούσες να γράψεις... "Φυσικά με έναν άλλο προπονητή ίσως να μπορούσε να προσφέρει περισσότερα." και να μη γινόμαστε "μύλος" εδώ μέσα.
Ζητώ συγνώμη, απλά είναι δυστυχώς η άποψή μου. Δεν ανήκω στους προπονητοφάγους, αλλά φέτος είναι εξαίρεση. Βέβαια πάλι όσο λίγο και αν τον θεωρώ για το επίπεδο του ΠΑΟΚ (σήμερα, γιατί μετά από 10 χρόνια μπορεί να μαμάει), θα ήθελα να κλείσει τη χρονιά και το έχω πει. Δεν τον θέλω με την καμία για την επόμενη σεζόν, γιατί ο ΠΑΟΚ χρειάζεται ηρεμία, με έναν καταξιωμένο προπονητή. Οι παίκτες και τα αποδυτήρια, όμως φταίνε περισσότερο από τον προπονητή, και απόδειξη τα τελευταία χρόνια.
Για αυτό οι αποχωρήσεις το καλοκαίρι θα είναι πιο σημαντικές από τις μεταγραφές αν θέλουμε να κάνουμε ομάδα δεμένη. Για μένα πρέπει να φύγει οπωσδήποτε ο Τζαβέλας, ακόμη και αν είναι σε φόρμα. Είναι παίκτης που έμεινε για να φάει τον προπονητή του πέρυσι ενώ ήμασταν στο +5 και είχε πρόταση από 1η ισπανίας. Άλλοι βάζουν μέσο για να πάνε εκεί, αλλά ο τεράστιος Τζαβέλλας έμεινε να αποδείξει πόσο μεγάλα @@ έχει. Μπράβο του λοιπόν. Φέτος που παίζει όλα καλά. Τα αποδυτήρια όμως πάλι παιδική χαρά είναι. Ο Αρχηγός μας είναι λίγος και δεν μπορεί να του επιβληθεί, του πραγματικού κουμάντου των αποδυτηρίων (Τζαβέλλα). Οπότε αν πωληθεί ο Κλάους, Κάτσε, Μακ ( το δείχνει ότι δε θέλει να μείνει - "είναι αυτός της υψηλής κοινωνίας"), δεν ανανεώσουμε Βίτορ, Γκολάσα (η μεγαλύτερη ποδοσφαιρική απάτη) και διώξουμε επιτέλους τον Τζαβέλλα, έχουμε ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΕΛΠΙΔΕΣ για μεγάλα πράγματα (ακόμη και με Τούντορ). Φυσικά θα είναι λάθος η ανανέωση του Μπέρμπα, αν συνεχίσει έτσι η φάση
.
Ο Αρχηγός πρέπει να είναι το κουμάντο στο κλίμα της ομάδας και εκεί θέλεις άντρα και με ήθος. Αυτή τη στιγμή μόνο ο Τζιώλης έχει τα κάκαλα για αυτό το ρόλο με 2ο αρχηγό το Μαλεζά, και πάλι αν δεν υπάρχει στο ρόστερ ο Τζαβέλλας. Με τις παραπάνω κινήσεις, ανοίγει ο δρόμος για ουσιαστική ενίσχυση στις θέσεις που χρειάζεται η ομάδα.
Για μένα από τα μεγαλύτερα λάθη του Τούντορ είναι το ότι δε βάζει βασικό το Μαλεζά, όταν τα νούμερα αποδεικνύουν περίτρανα την προσφορά του φέτος.
Για αυτό οι αποχωρήσεις το καλοκαίρι θα είναι πιο σημαντικές από τις μεταγραφές αν θέλουμε να κάνουμε ομάδα δεμένη. Για μένα πρέπει να φύγει οπωσδήποτε ο Τζαβέλας, ακόμη και αν είναι σε φόρμα. Είναι παίκτης που έμεινε για να φάει τον προπονητή του πέρυσι ενώ ήμασταν στο +5 και είχε πρόταση από 1η ισπανίας. Άλλοι βάζουν μέσο για να πάνε εκεί, αλλά ο τεράστιος Τζαβέλλας έμεινε να αποδείξει πόσο μεγάλα @@ έχει. Μπράβο του λοιπόν. Φέτος που παίζει όλα καλά. Τα αποδυτήρια όμως πάλι παιδική χαρά είναι. Ο Αρχηγός μας είναι λίγος και δεν μπορεί να του επιβληθεί, του πραγματικού κουμάντου των αποδυτηρίων (Τζαβέλλα). Οπότε αν πωληθεί ο Κλάους, Κάτσε, Μακ ( το δείχνει ότι δε θέλει να μείνει - "είναι αυτός της υψηλής κοινωνίας"), δεν ανανεώσουμε Βίτορ, Γκολάσα (η μεγαλύτερη ποδοσφαιρική απάτη) και διώξουμε επιτέλους τον Τζαβέλλα, έχουμε ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΕΛΠΙΔΕΣ για μεγάλα πράγματα (ακόμη και με Τούντορ). Φυσικά θα είναι λάθος η ανανέωση του Μπέρμπα, αν συνεχίσει έτσι η φάση

Ο Αρχηγός πρέπει να είναι το κουμάντο στο κλίμα της ομάδας και εκεί θέλεις άντρα και με ήθος. Αυτή τη στιγμή μόνο ο Τζιώλης έχει τα κάκαλα για αυτό το ρόλο με 2ο αρχηγό το Μαλεζά, και πάλι αν δεν υπάρχει στο ρόστερ ο Τζαβέλλας. Με τις παραπάνω κινήσεις, ανοίγει ο δρόμος για ουσιαστική ενίσχυση στις θέσεις που χρειάζεται η ομάδα.
Για μένα από τα μεγαλύτερα λάθη του Τούντορ είναι το ότι δε βάζει βασικό το Μαλεζά, όταν τα νούμερα αποδεικνύουν περίτρανα την προσφορά του φέτος.