Igor Tudor
Re: Igor Tudor
Εν τω μεταξυ ο ΑΑ περα απο ολα τα αλλα λεει και αυτο που λενε πολλοι εδω μεσα.
Οτι ο προπονητης πρεπει να μεινει.Το σκεπτικο του ειναι οτι ετσι σεβεσαι το θεσμο και δειχνεις ποιος κανει κουμαντο,στο οποιο συμφωνω.
Οτι ο προπονητης πρεπει να μεινει.Το σκεπτικο του ειναι οτι ετσι σεβεσαι το θεσμο και δειχνεις ποιος κανει κουμαντο,στο οποιο συμφωνω.
-
Στο τρανσλατε Tou google το εβάλα ,μάλλον ειναι αναπαραγωγη απο το gazetta με πολυ σάλτσα ,οτι σωθηκε απο τυχη απο λιτσαρισμαobanebane έγραψε:panpangr77 έγραψε:http://fudbal.hotsport.rs/2016/01/31/jurili-ga-kroz-grad-navijaci-paok-a-hteli-da-prebiju-hrvata-video/
Δεν ξέρω τι θα πουν αυριο Τουντορ και Ιβαν ,εγω δεν θα καθομουνα πάντως εκτός και μου παιρνανε τους παίκτες που εχω ζητήσει +1 εξτρεμ ισης αξιας με τον Μακ. Το αρθρο δεν ξέρω αν αναπαράγει οτι λέει το gazetta αλλα νομίζω οτι ο Τουντορ ηδη εχει παραιτηθει μετά απο αυτό.
Τι ακριβως γραφει;δεν την καταλαβαινω τη γλωσσα,επειδη δειχνεις οτι καταλαβες σε ρωταω.
- kataramenos5
Το ποιος ειναι γκεμπελιστης ή γυριστρουλης ας το κρινουν τα παιδια που διαβαζουν.Τα ποστ σου ξεκινουν στο φορουμα απο Μαιο του 2009 πως να γραψω για το τι ελεγες τοτε?Απο Σεπτεμβρη μεχρι Δεκεμβρη αρχες που διαβασα δεν εχεις θετικο ποστ ολα στο ιδιο μηκος κυματος ειναι:Προσπαθεις να διδαξεις στον Σαντος ποδοσφαιρο.desperando έγραψε: Επειδη εισαι μεγαλυτερος γκεμπελιστης και απο τα σκουλικια αν θες εχω πολλα ακομα σχολια για τον σαντος και απο το 2007 γιατι βαζεις μονο αυτα μετα απο ητες σε ντερμπι που οι σφιγμη ειναι στο κοκκινο?
Κακο πραγμα να νλεπεις ΠΑΟΚτσιδες ρουφιανους και γκεμπελιστες
Ολων τις αποψεις τις δινω σημασια και τις εκτιμώ εκτος των κομπλεξικων ανθρωπων
Που την ωρα που παιζει η αγαπημενη του ομαδα αυτος ψαχνει τροπο να προπαγανδισει
Οποιος θελει κι εχει ορεξη ας ψαξει 2-3 σελιδες ειναι εκεινο το διαστημα μπορει να βγαλει συμπερασμα αν στηριζες και ποσο.
Αυτο το ποσταρες μια μερα ΠΡΙΝ απο παιχνιδι του ΠΑΟΚ και αναφερεσε σε αγωνα αλλης ομαδας
Προφανως εκνευριστηκες και με την ηττα του Πανσεραικου.Και για να τελειωνουμε τον να πηγαινεις τη κουβεντα αλλου(η στηριξη ηταν το θεμα) και να επιτιθεσαι στο συνομιλητη πως λεγεται?από desperando » Τρί Οκτ 27, 2009 7:34 pm
μεγάλη υπόθεση μια ομάδα να έχει καλό προπονητή ο οποίος έχει πλάνο και έχει δουλέψει σωστά την ομάδα, κα αυτό το λέω γιατί σήμερα ο Πανσερραϊκος ήταν τρις φορές καλύτερος από τον γαύρο, .................................Αφού και να χάσουμε θα τα ρίξουμε στην διαιτησία θα πούμε κα ένα ότι αυτή έχουν τριπλάσιο μπάτζετ από εμάς κα μετά όλα μέλι γάλα. Έγω ένα έχω να πώ κύριε Σάντος πάρε σε παρακαλώ σε dvd το σημερινό ματς των Σερρών και κάθε βράδυ πρίν πέσεις για ύπνο βάζε να το βλέπεις μπας κα δούμε κα εμείς κάποια μέρα την ομάδα μας να παίζει έτσι. Παρεμπιπτόντως αυτός ο Ριμόλτι τι παιχτούρα είναι
Ναι τον αγωνα με τον Αρη δε τον ειδα γιατι δεν αντεχα αλλη πικρα .Με την εικονα που εδειχνε η ομαδα τελευταια δεν ειχα ελπιδες.
- efthimis_paok
Igor Tudor
Τραυματίστηκε ο γκαρι στην προθέρμανση, τον πήραν χαμπάρι οι περιστεριοτες που είπαν ότι αυτός θα βγει νοκ αουτ κ οι δικοί μας του είπαν να συνεχίσει.
Επίσης λέει παραίτηση ΙΤ ή αναμονή μέχρι το ματς στο τιγανι.
Μίνος στην ΕΡΤ.
Επίσης λέει παραίτηση ΙΤ ή αναμονή μέχρι το ματς στο τιγανι.
Μίνος στην ΕΡΤ.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος efthimis_paok την Δευ 01 Φεβ 2016, 00:36, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Τώρα ο Μίνος λεει ότι θα αναλάβει ο Ιβιτς με τον Γκαρσία πακετο - όπως είχα προβλέψει πριν λίγο καιρό -
ή θα συνεχίσει ο Τούντορ για 1-2 ματς ακόμα ή θα παραιτηθεί.
Ολα αυτά αυριο.

ή θα συνεχίσει ο Τούντορ για 1-2 ματς ακόμα ή θα παραιτηθεί.
Ολα αυτά αυριο.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος spyretto την Δευ 01 Φεβ 2016, 00:36, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Ναι, και είπαν οι του Ατρομήτου στον Μίνο " α, αυτός θα πάθει θλαση μέχρι το ημίχρονο" 

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος spyretto την Δευ 01 Φεβ 2016, 00:38, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ειδικά αυτές τις ώρες...eorptol έγραψε:Άγγελε μόνο σαν οπαδός στον ΠΑΟΚ πλέον .... Ακαιρη τελείως συνέντευξη
Στάλθηκε από το SGP621 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

- ace79grpaok
Και μμετα ήρθαν 10 νιτζα και έπαιξε ξύλο μαζί τους και τους κέρδισε ,ρε δεν πάμε καλα
Από την άλλη βέβαια ίσως καλύτερα όλα μαζί.
Κάθε άλλο παρά "Αγγελόσκυλο" είμαι αλλά τα όσα λέει έχουν κάποια λογική.
Κάθε άλλο παρά "Αγγελόσκυλο" είμαι αλλά τα όσα λέει έχουν κάποια λογική.
- ace79grpaok
ΠΑΟΚοσκυλο ειναι κανεις άραγε???ο αα ποιο άστοχη μερα για να βγάλει τα αποθυμενα του δεν μπορούσε να βρει παντως.
- sourmenetes
- Moderator