Άγγελος Αναστασιάδης

Άβαταρ μέλους
Mapogo

Re: Άγγελος Αναστασιάδης

Δημοσίευση από Mapogo »

Ας κερδίσουμε κ δε με νοιάζει αν θα παίζουμε χωρίς τον Κάτσε ή κ χωρίς τέρμα.

Δεν είναι όμως ΚΑΘΟΛΟΥ αυτό το θέμα.

Το θέμα είναι ότι , αν έκανε άλλος αυτά που κάνει ο Αγγελος θα είχε γινει χαμός.

Για τον Αγγελο όμως πάντα υπάρχουν δικαιολογίες κ υποστηρικτές.

Για μένα αυτό είναι το θέμα.
Άβαταρ μέλους
dim72

Δημοσίευση από dim72 »

ΉΜΟΥΝ άρρωστο Αγγελόσκυλο! Ακόμα αυτόν έχουμε στον πάγκο? Με τον βάζελο ας ξεκουράσει και τον Νομπόα.Συνεχόμενα 90λεπτα έχει το παλικάρι και ήρθε από διακοπές! Αυτό με τον Κάτσε είναι η σταγόνα που ξεχείλεισε το ποτήρι των ατοπημάτων του.Βόηθα Παναγιά να απαλλαχτούμε από απαράδεκτους προπονητές!
Άβαταρ μέλους
WestBlock4

Δημοσίευση από WestBlock4 »

Νομιζω πως Οποιος δικαιολογει πλεον αυτον που το παιζει προπονητης εχει καποιο προβλημα δε ξερω τι αλλο να πω μας εφτασε στα ορια μας..ΑΛΛΑ ΑΣ ΜΕΙΝΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΜΟΝΟ Κ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΣΕΙ Ο ΜΥΘΟΣ ΤΟΥ Κ ΝΑ ΝΙΩΣΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ Κ ΤΟΥΣ ΦΤΑΙΝΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΛΟΙ... ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΠΛΑΤΑΝΙΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΠΕΡΝΑΓΕ Ο ΓΑΥΡΟΣ ΕΚΑΝΕ ΜΟΚΟ ...ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΙΓΑ ΑΝ Κ ΕΧΩ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΗ ΝΑ ΠΩ
Άβαταρ μέλους
Karelias

Δημοσίευση από Karelias »

paokovios1974 έγραψε: Δεν εμεινε κανενας φιλε, κανενας.
Το ψαρι βρωμαει απο το κεφαλι.
Η θα καθαρισει μια για παντα απο τον Ιβαν ο κοπρος του αυγεια η game over.
Πω πω πω.
Αφού φτάσαμε να διαβάζουμε τέτοια ποστ από σένα αδερφέ,
η κατάσταση είναι από σοβαρή ως μη αναστρέψιμη!
:mrgreen:
Άβαταρ μέλους
Περιπτερος

Δημοσίευση από Περιπτερος »

Ρε .ουστη μου, τον Μεσσι την ομαδας, τον Ροναλντο μας τον αφηνει εξω ... .
Λυπαμαι για το επιπεδο των περισσοτερων σας και οσα γραφετε.

Απαραδεκτοι οπαδοι, το βασικο προβλημα του ΠΑΟΚ
Άβαταρ μέλους
Magpies4

Δημοσίευση από Magpies4 »

The_Stalker έγραψε:Ο άνθρωπος έχει ξεπεράσει κάθε όριο ξεροκεφαλιάς και παράνοιας. Η ΠΑΕ θα πρέπει να τον βοηθήσει στέλνοντάς τον σ' έναν καλό ψυχίατρο. Δεν κάνω πλάκα. ΠΡΕΠΕΙ να τον δει ψυχίατρος.
Φυσικά δεν πιστεύω ότι ο Κάτσε μένει έξω προς όφελος της βαζέλας και είναι ντροπή να λέμε τέτοια πράγματα εδώ μέσα. Καταλαβαίνω την οργή των παιδιών που το έγραψαν, αλλά παιδιά κρατηθείτε λίγο. Κι εγώ θέλω να του κατεβάσω όσα καντήλια δεν έχει ανάψει στη ζωή του (και φαντάζομαι είναι πολλά), αλλά..
Δύο είναι οι πιθανοί λόγοι που ο Κάτσε θα μείνει εκτός:
1) Από καθαρό εγωϊσμό επειδή του έχει ασκηθεί κριτική για την τακτική του να εκτίουν οι παίκτες στα αμέσως επόμενα παιχνίδια.
2) Επειδή έτσι του έχει πει ο πνευματικός του.
Και πάλι, ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΠΛΑΚΑ. Ο άνθρωπος είναι ένας επικίνδυνος θρησκόληπτος με σοβαρότατες διαταραχές και πλέον τον ΠΑΟΚ μπορεί να τον σώσει μόνο η επέμβαση της επιστήμης.
Συμφωνώ απολύτως. Ο λόγος είναι ο (1). Προφανώς είχε πιεστεί με τον Γαύρο αλλά τώρα
κάνει το δικό του come back.
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

ε οχι και μεσσι της ομαδας...αυτη τη θεση την εχει καπαρωμενη ο μητσαρας με τις πολλες δουλειες στο γηπεδο...

το βασικο προβλημα του ΠΑΟΚ ειναι οι "τυφλοι" οπαδοι πυ πρεπει να δικαιολογουν τα αδικαιολογητα...πολυ ιδιαιτερη κατηγορια...
Άβαταρ μέλους
Athens

Δημοσίευση από Athens »

Περιπτερος έγραψε:Ρε .ουστη μου, τον Μεσσι την ομαδας, τον Ροναλντο μας τον αφηνει εξω ... .
Λυπαμαι για το επιπεδο των περισσοτερων σας και οσα γραφετε.

Απαραδεκτοι οπαδοι, το βασικο προβλημα του ΠΑΟΚ
Μάλλον τον εαυτό σου να λυπάσαι...που έχεις προπονητή που έχει χάσει τον μπούσουλα..
Τους άλλους συνοπαδους σου ασε να έχουν άποψη..δεν είναι λοβοτομημενοι..
Ο ΑΑ θα φυγει όπως τότε...η ιστορία επαναλαμβάνεται..τοτε που ο Βοκολος έκανε κι ωρα για να πέσει για τάκλιν και όλοι θεωρησανε ότι ο ΑΑ έδωσε το πρωτάθλημα στον βάζελο...
Ούτε αλλαγή για καθυστέρηση δεν έκανε τότε...
Άβαταρ μέλους
Περιπτερος

Δημοσίευση από Περιπτερος »

Εγω θα προτεινα να διαβασουν και οι moderators και εσεις τους κανονες του φορουμ.
Επισης ενα θεμα να φτιαχτει : συμπεριφερομαστε χειροτερα απο τους οπαδους ολων των ομαδων.

Περιμενω απο ΠΑΕ / ΑΑ να εξηγησουν την επιλογη τους.
Εκτος και εαν οι λογοι ειναι αγωνιστικοι, περιμενω εξηγησεις.
Γιατι δεν θελω να μου απαντησουν, εαν κρινουν οτι οι σφιχτες χαφ του βαζελου θα τον καταπιουν σωματικα, οπως στον 1ο γυρο και για αυτο τον κρατουν εκτος.
Άβαταρ μέλους
jibbie

Δημοσίευση από jibbie »

desperando έγραψε:μια τελευταια ερωτηση και οποιος θελει ας μου απαντησει και επειτα φευγω απο δω για τι δεν γουσταρω να σκοτωνομαι με αδερφους για τον ακατανομαστο.

για ποιον λογο ο κολλημενος αυτος προπονητης δεν επελεξε ο ρατς να εκτισει την ποινη του στο ματς με τον γαυρο που ηταν το επομενος και το κανει τωρα με τον κατσε?
αν ειναι η αμετακλητη θεση του αυτη δεν θα επρεπε να κανει το ιδιο και σε αυτη την περιπτωση?
ελα τωρα, μπαμ εκανε οτι σ εκεινο το παιχνιδι εκανε τα παντα για να σωσει την καρεκλα. τωρα εχει φυγει(?) και ο ΖΒ, εχει αλλο αερα..
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

τον καταπιαν οι σφιχτες χαφ του βαζελου στο πρωτο ματς που ειχαμε κατοχη πανω απο 62%...μαλιστα...κατι δεν παει καλα πρωινιατικα...να βαλουμε το σουγκλακο μεσα να τους παρει παραμαζωμα...

παρεπιπτοντως ο βαζελος ουτε κατοχη ειχε ουτε ευκαιριες στο πρωτο ματς...απλα ειχες κατα τζανδαροσπυροπουλοκοντοκατσικαδες που εκαναν τη δουλεια τους...
Άβαταρ μέλους
Karelias

Δημοσίευση από Karelias »

Τσάμπα ασχολείστε παιδιά, με το παλικάρι.
Άβαταρ μέλους
Athens

Δημοσίευση από Athens »

Ας μου πει κάποιος ρε παιδιά..
Ο Νομποα είναι στο όριο..αν πάρει μια κιτρινη με τον Εργοτέλη θα πρέπει να λείψει αε ένα ματς....ειναι αλήθεια?
Και αν αυτό το ματς είναι με τον βάζελο πείτε το μου...
Να μπω στο φόρουμ να σκυλοβρισω και μετά ας μου διαγράψει κάποιος τον λογαριασμό...
Τουλάχιστον θα χω μπινελικωσει
τσιριγώτης

Δημοσίευση από τσιριγώτης »

Σας ξαναλέω ότι δεν είναι να ασχολείσαι με δαυτον. Ούτε με τον άλλο που έβαζε 50 και 60 πόντους σε ένα παιχνίδι όταν του την έλεγε ο προπονητής του. ...
αλήθεια θα τον χρειαζομασταν εχθές. ..
chris.paok.mytilene

Δημοσίευση από chris.paok.mytilene »

Ξαναγράψτο χωρίς στούμπους και κουστωδίες! Ότι λέμε ισχύει για όλους και σε όλα τα τόπικ. Κάθε μέρα τα ίδια θα λέμε;

Ντίνος
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Προπονητικό team”