Ευτυχώς, μεγάλος γκαφατζής, μακάρι μόνο να κρατήσουμε τον Ιτάνζ.ΑποστόληςΑ έγραψε:Σύμφωνα με το ινπαοκ: "Στην Αθήνα βρίσκεται ο Γκεόργκι Λόρια για να οριστικοποιήσει την συμφωνία που έχει με τον Ολυμπιακό".
Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες ΙV
- Josey Wales
Re: Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες ΙV
Λασκαρης ο νέος πρόεδρος των ρουληδων στο μπάσκετ εκπρόσωπος επενδυτικού ομίλου.... Τι ιστορία είναι;
Έχει λεφτάκια το όλο θέμα...αλλα θα έχουν θέμα με την τωρινή διοικητική κατάσταση, που έφαγαν το π@π@ρι και τώρα πρέπει να φύγουν στο έτσι!
- ace79grpaok
Για το παιχνίδι γαυρος-Βέροια οι κακες γλώσσες στην Βέροια λενε ότι τωτε έκλεισε μεταγραφή ολαιταν με 100000 μπροστά κι αλλα 200000 φυστυκια μαύρα μετα το τέλος του αγώνα από τον χοντρό σε μαύρη σακκουλα σκουπιδιών στον γα μετα το τέλος του αγώνα αφού τα κέρδισε στο στοίχημα ο χοντρός στο οβερ που μετα το 83 έδινε στο λαιβ 30 και έβαλε 3 εκ και πήρε 90 από τον Μπρους λι.Ολα αυτά είναι φήμες που δεν τις πιστεύω και δεν πιστεύω ότι συμβαίνουν στο πεντακάθαρο ποδοσφαιρο μας.Αν ήμουν κακοπροαίρετος θα έλεγα ότι η φήμη δένει σιγά με τα γεγονότα αλλά δεν ειμαι κακοπροαίρετος 

το 30 είναι λίγο δύσκολο.
το 10χ όμως είναι απολύτως λογικό.
το 10χ όμως είναι απολύτως λογικό.

- ace79grpaok
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
Η ΓΕΝΝΗΣΗ ΕΝΟΣ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΟΣ
Συχγωνεύτηκαν Παναχαϊκή - Κόρινθος
Ο Αλέξης Κούγιας έδωσε τα χέρια με τον δήμαρχο της Κορίνθου, Αλέξανδρο Πνευματικό για την ένωση των δύο συλλόγων.
Επίσημη είναι η συγχώνευση των δύο ομάδων, όπως ανακοινώθηκε νωρίτερα. «Με πολύ λιτό τρόπο ανακοινώνεται η συγχώνευση της ΠΑΕ Παναχαϊκή και της Κορίνθου. Για την Παναχαϊκη έχω αναλάβει χρέη 3 εκατ. ευρώ και πλήρωσα και 1 εκατ. για μια ομάδα που με διαβεβαίωναν ότι θα ερχόταν 10000 κόσμος και πλήρωνα 65000 το χρόνο. Η σταγόνα που ξεχίλισε το ποτήρι ήταν το γεγονός ότι σε εντός έδρα παιχνίδια οι φιλοξενούμενες ομάδες είχαν περισσότερο κόσμο.
Από πέρσι ήθελα να γίνει μια εξέλιξη σε χώρο, πόλη και ανθρώπους που θα τη στηρίξουν. Τους έχω δηλώσει ότι τους δίνω τον τίτλο και το γήπεδο που εγώ πλήρωσα για να φτιάξουν ομάδα. Χωρίς έσοδα, δεν έχουμε καμία υποχρέωση σε οφειλές, ενώ η δημοτική αρχή δε μας δίνει το γήπεδο για να παίξουμε. Μπορεί η Παναχαικη να έρθει τρίτη ή τέταρτη, αφού οι πρώτες 2 θέσεις έχουν κλείσει στην ΑΕΚ και τον Ηρακλή. Έχουμε μια έτοιμη ομάδα με νέους Έλληνες παίκτες και μόλις 2 ξένους τη στιγμή που η Κόρινθος παίζει με το Πετρί και χάνει. Σε 5 λεπτά συνομιλίας με τον Πνευματικό είδα ότι έχει όραμα και καταλαβαίνει τι σημαίνει λαϊκό κίνημα γιατί έχει πολιτικό ένστικτο. Αν εμένα μου είχαν δώσει τα μισά ο δήμος από αυτά που έχει δώσει για την Κόρινθο θα είχαμε πετύχει πολλά.
Με το Μαυρονάσιο είμαι φίλος, όμως είδα ότι δεν μπορεί να καταφέρει κάτι και πρέπει να γίνει από την αρχή η προσπάθεια. Θα γίνουν 2 αγώνες και θα πρέπει να διεκδικήσουμε από τώρα την άνοδο στη Σούπερ Λίγκα. Περιμένω τη στήριξη του κόσμου στο στάδιο της Κορίνθου».
http://www.sdna.gr/gr/podosfairo/footba ... korinthos/
Συχγωνεύτηκαν Παναχαϊκή - Κόρινθος
Ο Αλέξης Κούγιας έδωσε τα χέρια με τον δήμαρχο της Κορίνθου, Αλέξανδρο Πνευματικό για την ένωση των δύο συλλόγων.
Επίσημη είναι η συγχώνευση των δύο ομάδων, όπως ανακοινώθηκε νωρίτερα. «Με πολύ λιτό τρόπο ανακοινώνεται η συγχώνευση της ΠΑΕ Παναχαϊκή και της Κορίνθου. Για την Παναχαϊκη έχω αναλάβει χρέη 3 εκατ. ευρώ και πλήρωσα και 1 εκατ. για μια ομάδα που με διαβεβαίωναν ότι θα ερχόταν 10000 κόσμος και πλήρωνα 65000 το χρόνο. Η σταγόνα που ξεχίλισε το ποτήρι ήταν το γεγονός ότι σε εντός έδρα παιχνίδια οι φιλοξενούμενες ομάδες είχαν περισσότερο κόσμο.
Από πέρσι ήθελα να γίνει μια εξέλιξη σε χώρο, πόλη και ανθρώπους που θα τη στηρίξουν. Τους έχω δηλώσει ότι τους δίνω τον τίτλο και το γήπεδο που εγώ πλήρωσα για να φτιάξουν ομάδα. Χωρίς έσοδα, δεν έχουμε καμία υποχρέωση σε οφειλές, ενώ η δημοτική αρχή δε μας δίνει το γήπεδο για να παίξουμε. Μπορεί η Παναχαικη να έρθει τρίτη ή τέταρτη, αφού οι πρώτες 2 θέσεις έχουν κλείσει στην ΑΕΚ και τον Ηρακλή. Έχουμε μια έτοιμη ομάδα με νέους Έλληνες παίκτες και μόλις 2 ξένους τη στιγμή που η Κόρινθος παίζει με το Πετρί και χάνει. Σε 5 λεπτά συνομιλίας με τον Πνευματικό είδα ότι έχει όραμα και καταλαβαίνει τι σημαίνει λαϊκό κίνημα γιατί έχει πολιτικό ένστικτο. Αν εμένα μου είχαν δώσει τα μισά ο δήμος από αυτά που έχει δώσει για την Κόρινθο θα είχαμε πετύχει πολλά.
Με το Μαυρονάσιο είμαι φίλος, όμως είδα ότι δεν μπορεί να καταφέρει κάτι και πρέπει να γίνει από την αρχή η προσπάθεια. Θα γίνουν 2 αγώνες και θα πρέπει να διεκδικήσουμε από τώρα την άνοδο στη Σούπερ Λίγκα. Περιμένω τη στήριξη του κόσμου στο στάδιο της Κορίνθου».
http://www.sdna.gr/gr/podosfairo/footba ... korinthos/
Έχει να πέσει γέλιο...eorptol έγραψε:Λασκαρης ο νέος πρόεδρος των ρουληδων στο μπάσκετ εκπρόσωπος επενδυτικού ομίλου.... Τι ιστορία είναι;
Η κορινθος μια ζωη ηταν υπο τον ελεγχο του βαρδινογιαννη,οταν εφυγε απο τα χερια του διαλυθηκε.Μαυρο Χιονι έγραψε:Η ΓΕΝΝΗΣΗ ΕΝΟΣ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΟΣ
Αποτι φαινεται χρειαζεται τον νταβα της για να αναγεννηθει.
Κριμα αλλα απο τον Πνευματικο δεν περιμενα κατι καλυτερο.
- ΑποστόληςΑ
Τελικά στη χώρα - υπόδειγμα για το ποδόσφαιρο ακόμη δεν ξέρουμε ποιες ομάδες θα πέσουν στην fl.
1. Υπάρχει περίπτωση να πέσει η Κέρκυρα, λόγω παρένθετου προσώπου στη μετοχική σύνθεση της Κέρκυρας (το αποκάλυψε η "ΔΙΚΗ στον ΣΚΑΪ". Βάσει του αθλητικού νόμου Κ΄ρκυρα κινδυνεύει με υποβιβασμό, όπως είχε συμβεί το 2011 σε Ολυμπιακό Βόλου και Καβάλα).
2. Υπάρχει περίπτωση να πέσει και η Βέροια, αν αποδειχθεί η συμμετοχή της σε στημένο αγώνα.
Τα παραπάνω δίνουν το δικαίωμα να ελπίζει ακόμη και η ΠΑΕ Εργοτέλης.
1. Υπάρχει περίπτωση να πέσει η Κέρκυρα, λόγω παρένθετου προσώπου στη μετοχική σύνθεση της Κέρκυρας (το αποκάλυψε η "ΔΙΚΗ στον ΣΚΑΪ". Βάσει του αθλητικού νόμου Κ΄ρκυρα κινδυνεύει με υποβιβασμό, όπως είχε συμβεί το 2011 σε Ολυμπιακό Βόλου και Καβάλα).
2. Υπάρχει περίπτωση να πέσει και η Βέροια, αν αποδειχθεί η συμμετοχή της σε στημένο αγώνα.
Αν επικυρωθεί η βαθμολογία, που θα επικυρωθεί πριν ξεκινήσουν τα πλέι ωχ, θα πέσουν οι τέσσερις τελευταίοι.ΑποστόληςΑ έγραψε:
Το θέμα είναι να ρίξουμε τον Νιώνιο ώστε να υπάρχει η ελπίδα ότι θα πέσουν εξωαγωνιστικά καί τα παραρτήματα της Κέρκυρας, της Λεβαδειάς & της Βέροιας.
Πέρα από κούλα & γριά που έχουν ανέβει, χίλιες φορές με τα τυρόγαλα & τον Βελλή.
- kataramenos5
Και περσι ετσι δεν εγινε και φαγαμε -15?Αν δεν ειχαμε επικυρωσει τη βαθμολογια θα μετραγαν απ την κανονικη διάρκεια.
- ΑποστόληςΑ
Αν επικυρωθεί η βαθμολογία πριν τα play-off τότε ο 2ος της κανονικής διάρκειας πάει στα προκριματικά του Ch.L.