Προβλήματα και λύσεις για το φόρουμ
Re: Προβλήματα και λύσεις για το φόρουμ
Ρε ο ανθρωπας βγηκε εξω και δε ξερουμε αν πηρε κ ζακετα και εσεις μιλατε για αυτον? Ντροπη και αισχος να μιλατε για αυτον ενω δεν ειναι μεσα να μπορει να σας απαντησει με ενα ποστ παπλωμα και να ζηταει και στα 5.6. και 7 ερωτηματα θελω αναλυση. Λιγο ντροπη
Κρυβε λογια ρε συ!Marianov6 έγραψε:λειπει ο Ρομαν και εχετε ξεφυγει ολοι μου φαινεται. Τρεις φορες μετρησα σημερα παραθεση στο αμεσως απο πανω ποστ, εχω σημειωσει και ποτε ακριβως εγιναν.

Αν και τις περισσοτερες φορες το ζητάει ο οργανισμός του αυτο το πανηγύρι που γινεται εδω, τουλαχιστον για να μην ειμαστε και οφτοπικ ας αλλαξει το ονομα του τοπικ σε "χλευάζοντας τον goran" η κατι τετοιο.
Δεχομαι ετισης για την νεοσυστατη συντονιστικη επιτροπη στην οποια ειμαι επιτιμος γαλαξιακος προεδρας.barlow4 έγραψε:πωπω τι σε ειπε ο γκοραν τσε!!
προσβολα!
- Kostas_Peraia4
Να περασεις να παρεις το χαρτζιλικι φευγονταςsporos123 έγραψε:Σοβαρα τωρα?
Εγω προσωπικα πιστευω οτι η ομαδα των μοντς,μετα και την προσφατη προσθηκη και του ΚωσταΠεραια,ειναι πολυ καλη.
Παίδες πολλή ειρωνεία μαζεύτηκε..Σταματήστε παρακαλώ,δεν είναι σωστό.
Κ αυτός θα μάθει πού πληρωνόμαστε πριν από μένα;Kostas_Peraia4 έγραψε:Να περασεις να παρεις το χαρτζιλικι φευγονταςsporos123 έγραψε:Σοβαρα τωρα?
Εγω προσωπικα πιστευω οτι η ομαδα των μοντς,μετα και την προσφατη προσθηκη και του ΚωσταΠεραια,ειναι πολυ καλη.
Εσυ θεωρεις τον εαυτο σου προφεσορα ε? Μην ξεχνας οτι ο ιδιος ηθοποιος δεν ηξερε να πει το προφιτερολgoran 64 έγραψε:che4 έγραψε:Παω να φέρω ποπκόρν μπήκε ο γκοραν ετοιμάζει σεντόνι με 127 ερωτήσεις με απαίτηση απάντησης
Εσύ @che4 που (ξανα)άρχισες να με ειρωνεύεσαι όπως και παλιότερα, εννοώ φυσικά πριν την επιστροφή σου απ την ολιγόμηνη αποχή σου απ το forum εξ αιτίας μου, καλά θα κάνεις να πας στο topic "Φανέλα Π.Α.Ο.Κ." στην σελίδα 322, για να (ξανα)διαβάσεις τι είχες γράψει στις 6 Φεβρουαρίου 2016 και ώρα 21:37...
Μπέσα για μπέσα όμως έτσι? Να πας, θα σε κάνει καλό να θυμάσαι τι γράφεις παλαιότερα...Κι αν το βρεις και τυχόν θελήσεις να κάνεις γυριστρούλα, έχω κι άλλα απ τους ασταμάτητους πανηγυρισμούς σου όταν είχε φέρει ο Ιβάν τον κυρ Νίκο τον έμπειρο, τότε που μας έλεγες ότι επιτέλους κάποιος που θα μεταφέρει στους παίχτες μας το D.N.A. Π.Α.Ο.Κ.!!
Έτσι είναι η ζωή Che4, ρόδα και γυρίζει...Όχι μονάχα ειρωνείες και μνησικακίες, όπως χτες που έψαχνες τον @ΜΑΝΙΑΚΟ για να κάνεις τον ωραίο που "πούλησες" τον Τιτικίνιο και να του την πεις που ακόμα του λόγου του δεν πούλησε κανένα παλτό (παίχτη του Π.Α.Ο.Κ., έστω και εν δυνάμει) ακόμα...![]()
@Desperando, τι ακριβώς μας έγραψες το καλοκαίρι? Ότι όλοι οι Έλληνες παίχτες μας διαβάζουν PAOKmania???
Προς υπολοίπους ανακαλούτες των πάντων έως και των ανακλήσεων τους...
Με το χιούμορ σας πάνω στην εν λόγω φάση παιδιά μου έρχεται σαν εικόνα στο μυαλό μια σκηνή απ την παλιά ελληνική κωμωδία, το "καλώς ήρθς το δολάριο", εκεί που οι "διερμηνείς" (ο συχωρεμένος ηθοποιός Κώστας Καφάσης στον ρόλο ενός εξ αυτών) δουλεύανε μαζεμένοι γύρω του τον "προφέσορα" Γιώργο Κωνσταντίνου, όταν πρωτοπήγε να δουλέψει σαν "δραγουμάνος" (α ρε συχωρεμένε τεράστιε μάγκα Γιώργο Φέρμα, ο Θεός να σε αναπαύει) στην τρούμπα για να βγάλει κανένα από τα πολλά σπασμένα της ζωής του, επειδή θεωρούσαν ότι θα αποτύχει με πάταγο σ αυτήν την δουλειά!!
Σας θυμίζω ότι στο τέλος του έργου, αυτός με τις γεμάτες τσέπες βγήκε ο "προφέσορας δραγουμάνος" και οι υπόλοιποι "απέχοντες" ψάχνανε τις τρύπιες φόδρες απ τις τσέπες τους, μπας να βρουν κάνα φράγκο για να αγοράσουν κανένα τσιγαράκι χύμα...
Υ.Γ. Είναι ώρα να ετοιμαστώ για να βγω...Τυχόν απαντήσεις σας θα τις διαβάσω αύριο με μεγάλη ευχαρίστηση, ασχέτως του ύφους τους...Καλό βράδυ σε όλους!!
aquila έγραψε:Αν και τις περισσοτερες φορες το ζητάει ο οργανισμός του αυτο το πανηγύρι που γινεται εδω, τουλαχιστον για να μην ειμαστε και οφτοπικ ας αλλαξει το ονομα του τοπικ σε "χλευάζοντας τον goran" η κατι τετοιο.
το πρωτο ποστ του γκοραν θα ξεκιναει ως εξης
κατ αρχην ευχαριστω τον @ακιλα για την προστασια μου εν τη απουσια μου κτλ κτλ κτλ σεντονι ερωτησεις
1
2
3
4.......127
υ.γ. 1, 2, 3 , 17
και μετα στη σελιδα ταδε ταδε αναλαμβανει ο κεν
μεγαλη σου τιμη ακιλα
υ.γ. 1298 τελευται ευχαριστω τον @οντι που ειναι ο μονος μοντ που με προστατευσε κτλ κτλ
sn0ufel4 έγραψε:Ρε ο ανθρωπας βγηκε εξω και δε ξερουμε αν πηρε κ ζακετα και εσεις μιλατε για αυτον? Ντροπη και αισχος να μιλατε για αυτον ενω δεν ειναι μεσα να μπορει να σας απαντησει με ενα ποστ παπλωμα και να ζηταει και στα 5.6. και 7 ερωτηματα θελω αναλυση. Λιγο ντροπη

Το τοστ της χρονιάςgoran 64 έγραψε: Εσύ @che4 που (ξανα)άρχισες να με ειρωνεύεσαι όπως και παλιότερα, εννοώ φυσικά πριν την επιστροφή σου απ την ολιγόμηνη αποχή σου απ το forum εξ αιτίας μου, καλά θα κάνεις να πας στο topic "Φανέλα Π.Α.Ο.Κ." στην σελίδα 322, για να (ξανα)διαβάσεις τι είχες γράψει στις 6 Φεβρουαρίου 2016 και ώρα 21:37...
Λατρεύω PAOKmania
Το τόπικ λέγεται προβλήματα και λύσεις. ....πρόβλημα τα σεντόνια του γκοραν στα οποία ξεφεύγει αρκετές φορές και λύση οι χαζομαρουλες και η ειρωνια για τον γκοραν και μάλιστα ενώ απουσιάζει. .....θα απαντησει αύριο το πρωί και θα έχουμε ξανά τα ίδια σκηνικά δεν βαρεθήκατε ;
Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- Kostas_Peraia4