Μεταγραφές καλοκαιριού 2025 - vol. II
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2025 - vol. II
Εμένα μου φαινεται σαν ενας Μπράντον που δεν πέφτει.Σίγουρα δεν ειναι κίλερ αλλα δεν τον λες και αδιάφορο.Το πιο σίγουρο είναι οτι θα τον αισθάνονται οι αντίπαλοι αμυντικοί κατι που δε συμβαίνει με τον Τσάλοφ.Η γνώμη μου είναι οτι χρειαζόμαστε χαφ και στόπερ πολυ περισσότερο απο φορ. Θα παρακαλέσω να μην φέρνετε εδω τη μίρλα του τουίτερ.

- These users thanked the author giaxxo for the post (total 3):
- iremidynami 4+, Hayate, tsario73
o chalov σε κανει να απορεις αν ειναι αθλητης πρωτα και μετα ποδοσφαιριστης.. δεν εχει παντελως κανενα αξιοσημειωτο στοιχειο στο παιχνιδι του.. ειναι αργος , αδυναμος, με μετρια προς κακη τεχνικη σε πιεση,τελειωματα αν καταφερει ποτε να κανει -ειναι αστεια-,δεν εχει κεφαλια, δεν εχει οξυδερκεια, φυσικη κατασταση παλαιμαχου.. δεν εχει τιποτα ο ανθρωπος ..σαν τον κλαους στα 27-28 που παρατησε το αθλημα, τουλαχιστον ο σαματα ειχε δυναμη και πρεσαρε, ο τομας ετρεχε σαν σκυλι... ειχαν εστω ενα στοιχειο..
αυτος ειναι σαν πουλακι , για να παιζει μπαλαντερ στα διπλα, ωστε να μην τον χτυοησει κανενας..
αυτος ειναι σαν πουλακι , για να παιζει μπαλαντερ στα διπλα, ωστε να μην τον χτυοησει κανενας..
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Demir την Τετ 23 Ιούλ 2025, 11:58, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- WestBlock4
Καλα τα λες οσο γράφεις μονο κάρβουνο αιωρειται εδω μεσα.black death έγραψε: Τετ 23 Ιούλ 2025, 11:39 Ρε κλειστε τον επιτελους, να τους κλειδώσουμε στο θρεντ του να γκρινιαζουν εκεί. Οχι αλλο καρβουνο!!!![]()
- smoothcriminal1926
Οι προσδοκίες μου για φορ ειναι τόσο χαμηλές που οτιδήποτε περα του Μπράντον με χαροποιεί αφάνταστα. Και μονο που δεν θα βλέπω το φορ μας να κυλιεται κάτω είναι για μένα νίκη. Καλά αν βγει και κανονικός ποδοσφαιριστής θα πάρω και φανέλα...
Όλες τις προσδοκίες και ελπίδες μου τις έχω ρίξει στο χαφ, οτι αυτός θα είναι ο παίχτης που θα κάνουμε την υπέρβαση ώστε να κανει την διαφορά. Ειδικά, απο την στιγμή που δεν κινηθήκαμε για Μαριν και τον άλλον που πήρε ο παναθηναϊκός ενω ειχαν ακουστεί και για εμάς με κανει να ελπίζω ότι στην πιο κομβική μεταγραφή - θέση του χαφ θα ανέβουμε επίπεδο.
Όλες τις προσδοκίες και ελπίδες μου τις έχω ρίξει στο χαφ, οτι αυτός θα είναι ο παίχτης που θα κάνουμε την υπέρβαση ώστε να κανει την διαφορά. Ειδικά, απο την στιγμή που δεν κινηθήκαμε για Μαριν και τον άλλον που πήρε ο παναθηναϊκός ενω ειχαν ακουστεί και για εμάς με κανει να ελπίζω ότι στην πιο κομβική μεταγραφή - θέση του χαφ θα ανέβουμε επίπεδο.
-
Ναι βέβαια εγω δεν γράφω ούτε το 1/10 απ το γνωστο τιμ που μπηκε παλι 11 το πρωι με 5-6 ποστ στη σειρα και πραγματα που εχουν γραφτει αλλες 200 φορες.WestBlock4 έγραψε: Τετ 23 Ιούλ 2025, 11:58Καλα τα λες οσο γράφεις μονο κάρβουνο αιωρειται εδω μεσα.black death έγραψε: Τετ 23 Ιούλ 2025, 11:39 Ρε κλειστε τον επιτελους, να τους κλειδώσουμε στο θρεντ του να γκρινιαζουν εκεί. Οχι αλλο καρβουνο!!!![]()
Απλα κουραζει η κλαψα σας ρε φιλε, ποσο πιο καθαρά να το πω;
- These users thanked the author black death for the post:
- Hayate
Η χρηματιστηριακή αξία του Τσάλοφ δεν είναι πλέον 11 εκατομμύρια.nunies4 έγραψε: Τετ 23 Ιούλ 2025, 11:55 Αν ο φορ μας που αγοραστηκε με 3,5εκ, αμοιβεται με 1,3+ και εχει χρηματιστηριακη αξια 11εκ, στεκοταν στο υψος των περιστασεων, τοτε ουτε που θα σας ενοιαζε ο Σεντιρα.
Δυστυχως εχει αποδειχθει πολυ λιγος. Εμενα αυτος ειναι το προβλημα μου παρα ο οποιος Σεντιρα.
Έχει κάνει βουτιά στα 7,5 μέσα σε ένα χρόνο.
Αν είναι πρόβλημα, ας τον δώσουν πίσω σε καμιά ρωσική ομάδα.
Μας τα είχαν κάνει ζέπελιν πέρσι με τα δημοσιεύματα, ότι δεν πρέπει να έρθει ο παικταράς, γιατί είναι τόοοοσο καλός που ο ΠΑΟΚ και το ελληνικό πρωτάθλημα, θα είναι υποβάθμιση για την καριέρα του.
Μόνο πλεμπαίους που δεν μας είχε πει, αυτός ο Καρπόφ, πώς τον λέγανε.

Εντάξει παιδιά, ο Λουτσέσκου όσο αγαπητός και αν είναι, δεν είναι ένας φτωχός πλην όμως τίμιος οικοδόμος που κατατρέχεται από τον άκαρδο και αδίστακτο εργοδότη. Ένας υψηλά αμοιβόμενος υπάλληλος είναι που, όπως έδειξε, μπορεί να φύγει ανά πάσα στιγμή. Από τη στιγμή που επέλεξε να μείνει με τα παλτά που όπως λες του φόρτωσαν, όπου υπάρχουν ευθύνες είναι τουλάχιστον μισές μισές. Τώρα τι γράφεται στο ίντερνετ και τι θα βρω αν το γκουγκλάρω, εγώ το ακούω βερεσέ.George Best4 έγραψε: Τετ 23 Ιούλ 2025, 11:49Εγω θυμαμαι το ονομα του Μπακαγιοκο να ακουγεται απο αρχες Ιουλιου και να λενε οτι τον εχει κοψει ο προπονητης, οτι δεν κανει, οτι πιστευει οτι δεν μπορει να προσφερει. Μπορεις να γκουγκλαρεις.tolis14 έγραψε: Τετ 23 Ιούλ 2025, 11:40 Δηλαδή για να καταλάβουμε, ο Λουτσέσκου είπε δεν θέλω αυτούς τους παίκτες και του τουε έφεραν με το ζόρι;
Θυμαμαι οτι ο Μπακαγιοκο ελεγαν οτι μιλουσε με τον Λουτσεσκου στο τηλ και προσπαθουσε να τον πεισει να τον πιστεψει και οτι ο Λουτσεσκου ηθελε αλλο παιχτη.
Θυμαμαι οτι 31 Αυγουστου εκλεισε ο Μπακαγιοκο.
Επισης ξερανε οτι φευγει Κουλιερακης Εκονγκ και ο Κολει εκλεισε 31 Αυγουστου. Και οτι βρηκαμε ελευθερο μετα στις 15 στα πανερια. Λοβρεν που ειχε να παιξει 1 χρονο.
Εσυ πιστευεις οτι ενας ανθρωπος που ειναι της πειθαρχιας που εχει δηλωσει απειρες φορες αυτο το μαμημενο strong mentality, που σε καθε δηλωση αρχες καλοκαιριου λεει να κλεισουν οι ανανεωσεις και να ερθουν ΑΜΕΣΑ χ παικτες να τους εχει στην προετοιμασια...
Αυτος ο ανθρωπος πιστευεις οτι επιλεγει να κανει τετοιες κινησεις με τετοιο ταιμινγκ?
Μηπως ξεχνας οτι ο Σαματα ηρθε την ημερα του πρωτου αγωνα με Μπειταρ, επειδη θα πηαγαιναμε χωρις φορ?
Μηπως θυμαστε να λειτουργουν ολα ρολοι με αλλους προπονητες στην ομαδα? Που ξεχνουσαμε να αναθεωρησουμε δελτια? Που διωχναμε τον Βιειρινια και τον περναμε πισω μετα απο 2 εβδομαδες?
Η ομαδα εχει ελλειψη σοβαροτητας δυστυχως. Ας ελπισουμε να μπει μια ταξη με την ελευση Βιειρινια
- WestBlock4
Οταν καθε χρόνο βλεπεις να γίνονται τα ιδια λάθη, εσυ κάτσε άραξε κ μη γκρινιάζεις , μην ανησυχείς οτι στα 100 χρονια πάλι είμαστε ανοργανωτοι , πρεπει να γινει μαλάκια με κάποιο αποκλεισμο δηλαδη για να δικαιολογηθει η γκρίνια?? Η έλα μωρε θα κραξουμε λουσεσκου
- These users thanked the author WestBlock4 for the post:
- soigol
Βαφτίζουμε κλάψα την ανησυχία αλλά δεν μας αναλύει κάποιος απο που πηγάζει η αισιοδοξία σας ? Το ποτήρι είναι μισό άδειο η μισό γεμάτο ? Θα απαντήσω ότι το ποτήρι είναι μισό , ούτε άδειο ούτε γεμάτο.... Ρεαλισμός ονομάζεται κύριοι…
- These users thanked the author fidel for the post (total 3):
- WestBlock4, Developer4, Nikodiai
-
Aυτά τα σωστά που αναφέρεις είναι ένας επιπλέον λόγος να έρθει μια όσο το δυνατόν πιο σίγουρη επιλογή. Δεν είναι λόγος να μη σε νοιάζει αν θα σου βγει ο Τσεντίρας.nunies4 έγραψε: Τετ 23 Ιούλ 2025, 11:55 Αν ο φορ μας που αγοραστηκε με 3,5εκ, αμοιβεται με 1,3+ και εχει χρηματιστηριακη αξια 11εκ, στεκοταν στο υψος των περιστασεων, τοτε ουτε που θα σας ενοιαζε ο Σεντιρα.
Δυστυχως εχει αποδειχθει πολυ λιγος. Εμενα αυτος ειναι το προβλημα μου παρα ο οποιος Σεντιρα.
Το ιδανικο για εμενα αυτο θα ηταν. Με καποιο τροπο τελος μεταγραφικης περιοδου και αν με το καλο εχει γινει η δουλεια της προκρισης, να απεμπλακουν απο τον Τσαλοφ. Και με Μυθου, Σεντιρα (αν αυτος ειναι ο εκλεκτος) να βγεις για ενα ακομα φορ.Special 4 έγραψε: Τετ 23 Ιούλ 2025, 12:03Η χρηματιστηριακή αξία του Τσάλοφ δεν είναι πλέον 11 εκατομμύρια.nunies4 έγραψε: Τετ 23 Ιούλ 2025, 11:55 Αν ο φορ μας που αγοραστηκε με 3,5εκ, αμοιβεται με 1,3+ και εχει χρηματιστηριακη αξια 11εκ, στεκοταν στο υψος των περιστασεων, τοτε ουτε που θα σας ενοιαζε ο Σεντιρα.
Έχει κάνει βουτιά στα 7,5 μέσα σε ένα χρόνο.
Αν είναι πρόβλημα, ας τον δώσουν πίσω σε καμιά ρωσική ομάδα.
Μας τα είχαν κάνει ζέπελιν πέρσι με τα δημοσιεύματα, ότι δεν πρέπει να έρθει ο παικταράς, γιατί είναι τόοοοσο καλός που ο ΠΑΟΚ και το ελληνικό πρωτάθλημα, θα είναι υποβάθμιση για την καριέρα του.
Μόνο πλεμπαίους που δεν μας είχε πει, αυτός ο Καρπόφ, πώς τον λέγανε.![]()
- These users thanked the author nunies4 for the post (total 2):
- FreeWatcher, paok apo epilogi
Εγώ αυτό που δεν καταλαβαίνω με τις μεταγραφές μας και πέρσι και φέτος είναι το εξής:
φαίνεται ότι προσφέρουμε κάποια καλά ποσά κυρίως σε μισθούς αλλά και ένα σημαντικό ποσό για ευρωπαϊκή αγορά σε αγορές ... όχι τρελά πράγματα αλλά πολύ καλά χρήματα κυρίως σε μισθούς ...
αφού λοιπόν δίνουμε αυτά τα χρήματα γιατί δεν πάνε σε παίχτες σε πιο μικρές ηλικίες να δώσουν λίγο παραπάνω χρήματα σε ομάδες και λιγότερα σε μισθούς ... ξέρω τι θα πουν οι περισσότεροι ότι είναι ρίσκο να πας σε μικρότερους ...
ναι αλλά με αυτούς που μας φέρνουν συνήθως και αυτοί ρίσκο είναι ... όλοι είναι σχεδόν απίθανοι ...
εάν πας σε αγορές όπως οι βόρειοι, Βέλγιο, Ολλανδία, Βαλκάνια, Αυστρία, Γερμανία με 3-4 μύρια πιστεύω ότι έχεις μία πολύ μεγάλη δεξαμενή από καλούς παίχτες με υψηλή προοπτική ... αυτοί οι παίχτες ψάχνουν το επόμενο βήμα στην καριέρα τους και τους ταιριάζει μία σημαντική ομάδα όπως ο ΠΑΟΚ ... και εσύ έχεις προοπτική να πάνε καλά και να πάρεις και χρήματα πίσω και αγωνιστικά να πας καλά ...
αναρωτιέμαι ποιος είναι πίσω από την χάραξη αυτής της στρατηγικής μεταγραφών που μας διακατέχει ... εάν πω ότι μοιράζομαι Λούτσε θα με πείτε κακό ... αλλά αυτή η ιστορία πιο πολύ με αυτόν ταιριάζει ... κρίμα πάντως ... το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο κυρίως στο επίπεδο των ομάδων που είμαστε, όλοι έτσι κινούνται ...
εύχομαι οι τελευταίες αφίξεις στελεχών στην ομάδα μας να σημαίνει ότι κάποιοι έβαλαν μυαλό ... αιντε παοκάρα μου φέρε κανένα καλό πραγματικά παίχτη για να χαρούμαι μπαλίτσα ...
φαίνεται ότι προσφέρουμε κάποια καλά ποσά κυρίως σε μισθούς αλλά και ένα σημαντικό ποσό για ευρωπαϊκή αγορά σε αγορές ... όχι τρελά πράγματα αλλά πολύ καλά χρήματα κυρίως σε μισθούς ...
αφού λοιπόν δίνουμε αυτά τα χρήματα γιατί δεν πάνε σε παίχτες σε πιο μικρές ηλικίες να δώσουν λίγο παραπάνω χρήματα σε ομάδες και λιγότερα σε μισθούς ... ξέρω τι θα πουν οι περισσότεροι ότι είναι ρίσκο να πας σε μικρότερους ...
ναι αλλά με αυτούς που μας φέρνουν συνήθως και αυτοί ρίσκο είναι ... όλοι είναι σχεδόν απίθανοι ...
εάν πας σε αγορές όπως οι βόρειοι, Βέλγιο, Ολλανδία, Βαλκάνια, Αυστρία, Γερμανία με 3-4 μύρια πιστεύω ότι έχεις μία πολύ μεγάλη δεξαμενή από καλούς παίχτες με υψηλή προοπτική ... αυτοί οι παίχτες ψάχνουν το επόμενο βήμα στην καριέρα τους και τους ταιριάζει μία σημαντική ομάδα όπως ο ΠΑΟΚ ... και εσύ έχεις προοπτική να πάνε καλά και να πάρεις και χρήματα πίσω και αγωνιστικά να πας καλά ...
αναρωτιέμαι ποιος είναι πίσω από την χάραξη αυτής της στρατηγικής μεταγραφών που μας διακατέχει ... εάν πω ότι μοιράζομαι Λούτσε θα με πείτε κακό ... αλλά αυτή η ιστορία πιο πολύ με αυτόν ταιριάζει ... κρίμα πάντως ... το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο κυρίως στο επίπεδο των ομάδων που είμαστε, όλοι έτσι κινούνται ...
εύχομαι οι τελευταίες αφίξεις στελεχών στην ομάδα μας να σημαίνει ότι κάποιοι έβαλαν μυαλό ... αιντε παοκάρα μου φέρε κανένα καλό πραγματικά παίχτη για να χαρούμαι μπαλίτσα ...
Έπρεπε να πηδήξει από το καράβι δηλαδή, όπως έλεγαν την πρώτη φορά που έφυγε;tolis14 έγραψε: Τετ 23 Ιούλ 2025, 12:04 Εντάξει παιδιά, ο Λουτσέσκου όσο αγαπητός και αν είναι, δεν είναι ένας φτωχός πλην όμως τίμιος οικοδόμος που κατατρέχεται από τον άκαρδο και αδίστακτο εργοδότη. Ένας υψηλά αμοιβόμενος υπάλληλος είναι που, όπως έδειξε, μπορεί να φύγει ανά πάσα στιγμή. Από τη στιγμή που επέλεξε να μείνει με τα παλτά που όπως λες του φόρτωσαν, όπου υπάρχουν ευθύνες είναι τουλάχιστον μισές μισές. Τώρα τι γράφεται στο ίντερνετ και τι θα βρω αν το γκουγκλάρω, εγώ το ακούω βερεσέ.
Άρα αφού έμεινε, μισές μισές οι ευθύνες για τις μεταγραφές και τα παλτά.
Καλό.
Κάποιες σκόρπιες σκέψεις , δεδομένα από τη πλευρά μου
- Λεπτομέρειες για τα διαθέσιμα χρήματα που έχει αποφασίσει η ομάδα να ξοδέψει φέτος δε γνωρίζω.
- Κανένας επίσημα απο τη ΠΑΕ δε μίλησε για αυξημένα διαθέσιμα σε σχέση με προηγούμενες χρονιές. Αντιθέτως αυτό ήταν ευσεβής πόθος πολλών οπαδών με δεδομένες τις πωλήσεις. Αναμενόμενο θα πω και ανθρώπινο. Επιπλέον , αρκετά ΜΜΕ πιάνοντας αυτό τον παλμό των οπαδών συντήρησαν το αφήγημα των 100 ετών και άφησαν να αιωρείται μια τέτοια αίσθηση. Αυτή είναι η δουλειά τους όμως
- Η μεταγραφική περίοδος έχει ακόμα πολύ δρόμο μπροστά και είναι άδικο και ανθυγειινό να βγάζουμε συμπεράσματα από 1 διαφαινόμενη κίνηση
- Ο κόσμος ιδίως στη θέση του φορ μετά από τόσες φόλες που φάγαμε έχει ανυπομονησία να δει κάτι καλό στα χαρτιά
- Το βιογραφικό του Κεντιρα δεν είναι τέτοιο που προμηνύει λαμπρή σταδιοδρομία στην ομάδα μας
- Η διαφαινόμενη επιμονή της ομάδας μας , αφήνει ψήγματα αισιοδοξίας ότι το έχουν ψάξει και έχουν δει κάτι πέρα από το βιογραφικό και τα νούμερα, κάτι που ο απλός κόσμος δεν είναι σε θέση να δει
- Σε μια ομάδα παίζουν 11 παίκτες , όχι ένας. Το σύνολο μετράει κι όχι οι μονάδες.
Το ρεζουμέ από όλες τις αμπελοφιλοσοφίες που έγραψα είναι ότι με 40 βαθμούς Ιούλιο μήνα , νιώθω ότι ίσως είναι λίγο άκαιρο να κρίνω τη συνολική μεταγραφική πολιτική για φέτος της ομάδας μας. Και ότι μάλλον θα περιμένω.
Δυστυχώς κάτι τέτοιο δε πουλάει στις μέρες μας.
- Λεπτομέρειες για τα διαθέσιμα χρήματα που έχει αποφασίσει η ομάδα να ξοδέψει φέτος δε γνωρίζω.
- Κανένας επίσημα απο τη ΠΑΕ δε μίλησε για αυξημένα διαθέσιμα σε σχέση με προηγούμενες χρονιές. Αντιθέτως αυτό ήταν ευσεβής πόθος πολλών οπαδών με δεδομένες τις πωλήσεις. Αναμενόμενο θα πω και ανθρώπινο. Επιπλέον , αρκετά ΜΜΕ πιάνοντας αυτό τον παλμό των οπαδών συντήρησαν το αφήγημα των 100 ετών και άφησαν να αιωρείται μια τέτοια αίσθηση. Αυτή είναι η δουλειά τους όμως
- Η μεταγραφική περίοδος έχει ακόμα πολύ δρόμο μπροστά και είναι άδικο και ανθυγειινό να βγάζουμε συμπεράσματα από 1 διαφαινόμενη κίνηση
- Ο κόσμος ιδίως στη θέση του φορ μετά από τόσες φόλες που φάγαμε έχει ανυπομονησία να δει κάτι καλό στα χαρτιά
- Το βιογραφικό του Κεντιρα δεν είναι τέτοιο που προμηνύει λαμπρή σταδιοδρομία στην ομάδα μας
- Η διαφαινόμενη επιμονή της ομάδας μας , αφήνει ψήγματα αισιοδοξίας ότι το έχουν ψάξει και έχουν δει κάτι πέρα από το βιογραφικό και τα νούμερα, κάτι που ο απλός κόσμος δεν είναι σε θέση να δει
- Σε μια ομάδα παίζουν 11 παίκτες , όχι ένας. Το σύνολο μετράει κι όχι οι μονάδες.
Το ρεζουμέ από όλες τις αμπελοφιλοσοφίες που έγραψα είναι ότι με 40 βαθμούς Ιούλιο μήνα , νιώθω ότι ίσως είναι λίγο άκαιρο να κρίνω τη συνολική μεταγραφική πολιτική για φέτος της ομάδας μας. Και ότι μάλλον θα περιμένω.
Δυστυχώς κάτι τέτοιο δε πουλάει στις μέρες μας.
-
Πάτερ εμφανίσου και δώσε κανένα χρησμό γιατί με τόση ζέστη δε παλεύεται η κατάσταση
- These users thanked the author Panostas1995 for the post:
- DikefalosNisiotis