Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVI
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVI
Ε κάποια στιγμή θα σβήσουν και οι δύο ενόψει Κυριακής...
Ωωωππππ όχι. 5-0
Ωωωππππ όχι. 5-0
Στα 51 μου πρώτη φορά χαίρομαι για γκολ του γαύρου ( χωρίς αγωνιστικό κέρδος του ΠΑΟΚ)... Ψιλοέχω κάποιες τύψεις!
Βγαλανε όλο το κόμπλεξ τους με τον ΠΑΟΚ και θα μείνουν άτιτλοι. Θέλω να τους κόψω το πρωτάθλημα εγώ.
-
Γιατι να σβησουν με τα 2α παιζουν την κυριακη ξεκουραστοι θα ειναι..nunies4 έγραψε:Ε κάποια στιγμή θα σβήσουν και οι δύο ενόψει Κυριακής...
Ωωωππππ όχι. 5-0
Τι ξεκ@λιασμα είν' αυτό που τους κάνουν ρε;είναι δυνατόν να μαστε κάτω απ' αυτούς και τον βαζελο ρε πστ μου

Εξευτελισμός!!!!
Πάμε ρε ΠΑΟΚΑΡΑ για την δεύτερη θέση .....σιγά τους αντιπάλους που έχουμε να αντιμετωπίσουμε.
Πόσο μας κόστισε αυτή η τιμωρία!
-
Ο γαύρος εντομεταξυ έπαιζε ντερμπι πριν 3 μέρες, όταν παίζουμε εμείς δυο ντέρμπι θα ακούγαμε όργια και πρώτα πρώτα από τον προπονητή, που δεν λέω ότι λέει ψέματα αλλά με τους 32 χρόνους μέσω όρο πως να αντέξεις;
- abc_o_ karpouzas
Ποιο;shogoon έγραψε:Βγαλανε όλο το κόμπλεξ τους με τον ΠΑΟΚ και θα μείνουν άτιτλοι. Θέλω να τους κόψω το πρωτάθλημα εγώ.

Αν χάσουν και την Κυριακή ούτε που θα καταλάβουν πως θα τους περάσουμε
- Σουριναμέζος
Same feelingΤρόμος έγραψε:Στα 51 μου πρώτη φορά χαίρομαι για γκολ του γαύρου ( χωρίς αγωνιστικό κέρδος του ΠΑΟΚ)... Ψιλοέχω κάποιες τύψεις!
Δεν θα το φτάσουν μέχρι εκείshogoon έγραψε:Θέλω να τους κόψω το πρωτάθλημα εγώ.
- Σουριναμέζος
Αν δεν το έχεις προσέξει άλλοι παίζαν πριν 3 μέρες και άλλοι σήμεραLeonardo10 έγραψε:Ο γαύρος εντομεταξυ έπαιζε ντερμπι πριν 3 μέρες, όταν παίζουμε εμείς δυο ντέρμπι θα ακούγαμε όργια και πρώτα πρώτα από τον προπονητή, που δεν λέω ότι λέει ψέματα αλλά με τους 32 χρόνους μέσω όρο πως να αντέξεις;