Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 II
- Kabamaru11
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 II
Με Τισουνταλι,Τσαλοφ κ Μειτε η Μισιτς,εγω προσωπικα ειμαι κατι παραπανω απο ευχαριστημενος.
Πιο πολυ καιγομαστε νομιζω για αυτο το χαφ.
Μετα αναλογως με τις αποχωρησεις (Εκονγκ,Σαματτα,Ραφα κτλ) βλεπουμε για ρολιστες που σταδιακα θα μπουν στο γκρουπ.
Πιο πολυ καιγομαστε νομιζω για αυτο το χαφ.
Μετα αναλογως με τις αποχωρησεις (Εκονγκ,Σαματτα,Ραφα κτλ) βλεπουμε για ρολιστες που σταδιακα θα μπουν στο γκρουπ.
Τέσσερα εκατομμύρια για 31χρονο με σχετικά πρόσφατο σοβαρό τραυματισμό;
Δηλαδή πριν τρία χρόνια πόσο άξιζε; 20?
Καθίστε καλά ρε
Δηλαδή πριν τρία χρόνια πόσο άξιζε; 20?
Καθίστε καλά ρε
- Unpsofable78
Ο παπατζο kyri ανέβασε και για συμφωνία για Τσαλοφ και λέει ότι έρχεται και ο 3ος που μιλούσε νωρίτερα.
3 μεταγραφές δηλαδή. Για να δούμε...
3 μεταγραφές δηλαδή. Για να δούμε...
- Unpsofable78
Που γράφτηκε 4 μύρια για Τισουνταλι; Για το συμβόλαιο μιλάτε μήπως; 3.6 μύρια σε 3 χρόνια;nunies4 έγραψε:Εντυπωσιακό σίγουρα αν ισχύουν τα 4εκ για παίκτη 31 ετών
Δείχνει ότι κάποιος αποφάσισε να διεκδικήσει το τσαμπιολι με όλες του τις δυνάμεις
Από Ρωσία πληθαίνουν τα άρθρα για οριστική συμφωνία
Γιατί αν δίνουμε στην Γάνδη 4 τότε μας πιάσανε τον λοκο
- ΑποστόληςΑ
Καλησπερα παιδια, μετα τις διαφαινομενες κλεισμενες μεταγραφες Τισουνταλι και Τσαλοφ , εχω εγκυρα inside info οτι γινεται ολικη ανατροπη και στην περιπτωση Μπρειθγουειτ, οπου ο παικτης εντελει κλεινει σε μας.
Και στο βαθος αχνοφαινεται επιστροφη Ακπομ.
Οπως ολα δειχνουν παμε με 6 φορ στα πλευοφ του Τσαμπιονςλιγκ

- Unpsofable78
Ο 3ος είναι ο Μεϊτέ λέει ο kyri.
Ρε τι μπινελίκια θα ακούσει αν δεν ισχύουν όλα αυτά
Ρε τι μπινελίκια θα ακούσει αν δεν ισχύουν όλα αυτά
- black_star_ninja
Νομίζω η Γάνδη είχε πληρώσει πολλα για να τον πάρει. Επίσης στις περισσότερες συμφωνίες τελικά τα νούμερα ειναι μικρότερα απο αυτα που ανεβαίνουν στα άρθρα.. ο ρώσος που έβγαλε τη συμφωνία με τσαλοφ δεν εχει πολλούς ακόλουθους. Επίσης ο kyri την έβγαλε λαδι με τσαλοφ, ενώ έκραζε τοσκιτση πιο πριν, επειδή αλλα το παραδέχτηκε..
- PaokPatraG4
Έγραψα χτες ότι αυτός ο Τζιομπανογλου έλεγε ότι πάμε για αριστερό εξτρέμ Τισουντάλι και φορ Τσαλόφ....Για να δούμε.... Ελπίζω να κλείσουν κ οι 2
Παιδια αν δεν γραψει κατι το sdna η το paok24 κ μετα το inpaok δεν ισχυει ετσι γινεται τοσα χρονια οποτε οτιδηποτε αλλο τζαμπα ασχολείστε.
- Montrealiotis
Δεν ξέρω ποιος είναι ο Κυρι και δεν με νοιάζει. Αν δω Μειτε στον ΠΑΟΚ θα είναι ο μόνος που το στηρίζει πάνω από ένα μήνα. Τσαλοφ και Μαροκινός πάει για 3/3. Προσωπική άποψη και ας λένε οι άλλοι ότι θέλουν. Αν δεν βγει αξιόπιστος τρώει χι στο Χ.
Ο Τσαλοφ εκλεισε για 3 χρονια τωρα το ανεβασε το μετροσπορτ και κλεινη και ο Μαροκινος
δεν εχω ασχοληθει πολυ φετος με τις μεταγραφεσ λογω δουλειας,αν ισχυουν αυτα τα σημερινα και ειναι ολοι υγιεις και χωρις πωλησεις βεβαιως ,μπαινοντας τσ λ αλλαζεις και εκονγκ με εναν στοπερ(συν προφανως οτι θελει ο λου για να εχουμε και τοπ ροτεισον) και χτυπας απο μια τοπ ομαδα ενα 8αρο δεκαρο που το εχουν ξεχασει και στην ελλαδα θα κανει πλακα και εισαι μεσα σε ολους τους στοχους.
ΠΑΟΚ
ΠΑΟΚ
ΗΣΥΧΑ ΡΕ [FACE WITH TEARS OF JOY][FACE WITH TEARS OF JOY][FACE WITH TEARS OF JOY]Alastor έγραψε:Καλησπερα παιδια, μετα τις διαφαινομενες κλεισμενες μεταγραφες Τισουνταλι και Τσαλοφ , εχω εγκυρα inside info οτι γινεται ολικη ανατροπη και στην περιπτωση Μπρειθγουειτ, οπου ο παικτης εντελει κλεινει σε μας.