Μεταγραφές καλοκαιριού 2023 ΙΙΙ
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2023 ΙΙΙ
Μονίμως χαμογελαστο αυτο το παιδι.Κατι μου λεει οτι θα μεινει γα χρονια εδω
Πάντως από τη στιγμη που ενεργοποιηθηκε ο Μουργκ και ανεβηκε ο Σμυρλης θα ειμαι ικανοποιημένος και με εναν εξτρεμ... Παικταρα όμως οχι τπτ λιγότερο..
Ο Μουργκ ομως δεν ειναι εξτρεμ και ο πιτσιρικος δεν ξερουμε ποσο ετοιμος ειναι
Ωραια ρε παιδια, τι καταλαβαμε τωρα, ειμασταν στο περιμενε για μειτε , αντονιο . Θα ρθουν δεν θα ρθουν, εκλεισαν και οι 2 , εχει κλεισει και οπως φαινεται αρνητικα του μαξιμοβιτς , τωρα τι περιμενουμε, θελουμε σηριαλ και δεν μας δινουν , στερητικο θα παθουμε .
αποτι καταλαβαινω το εξτερμ που ειναι πιο κοντα , δεν ειναι ο ρενιερ και ουτε ο μουλεκα;
αποτι καταλαβαινω το εξτερμ που ειναι πιο κοντα , δεν ειναι ο ρενιερ και ουτε ο μουλεκα;
joshua έγραψε:Δηλαδη καποιοι λετε πως αν δεν εφευγε ο Ναρει ειχε κλεισει το ροστερ...Θα με τρελανετε σημερα,ευτυχως εχουν μεινει λιγες μερες ακομα...
Έλα ρε φίλε,έφερε φρέσκο αέρα από Ρώμη.Dimitris_L4 έγραψε:Ήρθεεεε.... Ρε Μάρκος τι φοράς γτπμ????
Μοντελακι τσέπης
Προβλεπω οτι αυτος ο παικτης, του χρονου θα πιεζει την Λατσιο να ριξει τις απαιτησεις για να παραμεινει στην ομαδα.
Ermenegildo Zegna? Boggi?Dimitris_L4 έγραψε:Ήρθεεεε.... Ρε Μάρκος τι φοράς γτπμ????
-
makispaspartou
Ο ΠΑΟΚ πριν την επανενεργοποιηση Μουργκ χρειαζόταν ένα αριστερό εξτρέμ και ένα δέκα για να είναι πλήρης μέσο επιθετικά. Εφόσον πλέον υπολογίζεται ο Μουργκ που μπορεί να δώσει βοήθειες τόσο στο δέκα όσο και στο δεξί άκρο , έχει πωληθεί ο Ναρει που ήταν καθαρό δεξί εξτρέμ , συνεχίζει ο ΠΑΟΚ να ψάχνει έναν αριστερό εξτρέμ και έναν μέσο επιθετικό είτε δέκα είτε δεξί εξτρέμ. Συνεπώς δυο ήθελε , δυο θέλει και δυο θα πάρει κατά τη γνώμη μου. Πιστεύω επειδή τις τελευταίες μέρες των μεταγραφών γίνονται πολλές καραμπόλες ότι θα δούμε και κανα δυο εκπλήξεις .. τόσο σε αποχωρήσεις όσο και σε προσθήκες..
Τη Χαρτς να περάσω και μετά θα καθίσω με το f5 στο χέρι!!
Παιδιά ο,τι inside η outside έχετε ρίξτε τα τώρα .. να έχουμε να ασχολούμαστε. Οι περισσότερες ειδήσεις έχουν βγει από δω ..
Τη Χαρτς να περάσω και μετά θα καθίσω με το f5 στο χέρι!!
Παιδιά ο,τι inside η outside έχετε ρίξτε τα τώρα .. να έχουμε να ασχολούμαστε. Οι περισσότερες ειδήσεις έχουν βγει από δω ..
2 εξτρέμ και 1 δεξί Μπακ[FACE WITH TEARS OF JOY]don PAOK έγραψε:Θα προτιμούσατε 1 εξτρεμ και 1 δεξί μπακ ή 2 εξτρεμ?
Στάλθηκε από το 22101316G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Μήπως ο σμυρλης ενεργοποιήθηκε για τις προπονησεις αντί ναρευHayate έγραψε:Πάντως από τη στιγμη που ενεργοποιηθηκε ο Μουργκ και ανεβηκε ο Σμυρλης θα ειμαι ικανοποιημένος και με εναν εξτρεμ... Παικταρα όμως οχι τπτ λιγότερο..
Η ομάδα χρειάζεται σκόρερ … με την αποχώρηση Ναρευ μας έχουν φύγει και αυτοί που είχαμε στο θέμα του σκορ …
Ο Σαματά είναι ακόμα προς δραστηριοποίηση, ο Μπράντον τον ξέρουμε, ο Τζιμας ακόμα δεν θεωρείται από Λουτσε βασικός. Οι τρεις βασικοί από πίσω δεν έχουν ακόμα τα νούμερα που πρέπει, άρα ότι καινούριο έρθει πρέπει να έχει σκορ … μακάρι να κάνουν καλές επιλογές και να έχουμε και λίγη τύχη …
Στα χάφ θα δούμε αλλά οι προδιαγραφές μιλάνε για την καλύτερη ίσως γραμμή μας … επιτέλους …
Ο Σαματά είναι ακόμα προς δραστηριοποίηση, ο Μπράντον τον ξέρουμε, ο Τζιμας ακόμα δεν θεωρείται από Λουτσε βασικός. Οι τρεις βασικοί από πίσω δεν έχουν ακόμα τα νούμερα που πρέπει, άρα ότι καινούριο έρθει πρέπει να έχει σκορ … μακάρι να κάνουν καλές επιλογές και να έχουμε και λίγη τύχη …
Στα χάφ θα δούμε αλλά οι προδιαγραφές μιλάνε για την καλύτερη ίσως γραμμή μας … επιτέλους …