Μεταγραφές Καλοκαιριού 2023 Ι
- Mitsospaoki4
- Moderator
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2023 Ι
Ναι αλλά δεν νομίζω να τον περιμένουμε και κάνα μήνα ακόμα..renegade έγραψε:Πάντως του Γκαμπιαντινι δεν τελείωσε μέχρι να υπογράψει αυτός κάπου ή να το γράψουμε εμείς κάποιον άλλον
- buffalobill4
Επειδή δεν μπορώ να ψάξω τα παλιότερα ποστ, απλά δες πάνω τι γράφεις. Γράφεις ότι θα υπάρχει μιρλα. Εκτός και αν δεν μιρλιαζουν οι μιρλιαρηδες έχεις δίκιο.sourmenetes έγραψε:Εγώ;;;buffalobill4 έγραψε:Θα μας τρελάνεις μωρέ; Εσύ δεν ήσουν αυτός που χαρακτηριζες όλους όσοι (κατά την άποψή μου πάντα) ήμασταν συγκρατημένοι και δεν πιστεύαμε όσα γραφόταν δεξιά και αριστερά ως μιρλες και γκρινιάρηδες μην πω και μιζερους; Τότε αυτό δεν ήταν εμείς και εσείς;sourmenetes έγραψε:Αφού είμαστε οι εμείς και εσείς δεν έχω λόγο να συνεχίσω την κουβέντα.
Λες και εμένα ο καημός μου είναι να πάρει ντε και καλά 1,5εκ το φορ.
Γιατί αν πάρει. 1,5 ειναι κανόνι ενώ αν πάρει 1,4 είναι Σαπακι.
Ας σκέφτεται ο καθένας όπως θέλει. Ότι και να γίνει το κράξιμο είναι δεδομένο ότι θα υπάρξει και η μιρλα.
Όχι ότι είναι κακό απλά λέω ότι είναι δεδομένο.
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Δεν διαβάζεις που σου λέω ότι αν όντως υπάρχει πρόβλημα προσωπικά δεν έχω θέμα να μην πάρουν καν παίκτες;
Και πίστεψε με, αν όντως υπάρχει θέμα δεν θα μιλάμε για διαφορά 1.5 με 1.4. Εκεί να δούμε πως θα τα μαζέψουν οι στελεχαρες μας γιατί προσωπικά εγώ τον κόσμο θα τον δικαιολογήσω να κράζει τους πάντες.
Χαρακτήριζα εγώ;;;
Για να μην σε πάω στην απάντηση σου στο ποστ που ο μπανε απαντούσε σε εμένα με τα πασατέμπο και τις λοιπές ειρωνείες.
Λες ότι ειρωνεύεσαι αυτούς που βγάζουν την εικόνα ότι δεν παίζει φράγκο. Δεν νομίζω να ειπε κάποιος ότι δεν παίζει φράγκο αλλά ότι είμαστε σφιχτά και καλύτερα να μην ονειρευομαστε συμβόλαια εκατομμυρίων γιατί δημιουργείται εσφαλμένη προσμονή στον κόσμο και θα γυρίσει μπούμερανγκ.
Ούτε μισή μέρα δεν κράτησε το «πραξικόπημα» στο Ροστοφ.
Καλά που δεν κλειδωσαμε το τοπικ όπως πρότειναν κάποιοι
Βέβαια, το ερώτημα είναι «Και τώρα τι θα γενουμε χωρίς βαρβάρους; Οι άνθρωποι αυτοί ήσαν μια κάποια λύσις».
Κρατα μωρε κιαρατα Πριγκοζίν 2-3 βδομαδες ακόμα να μας βγάλεις από την δύσκολη θέση.
Πφφφφφ.
Sent from my iPhone using Tapatalk

Βέβαια, το ερώτημα είναι «Και τώρα τι θα γενουμε χωρίς βαρβάρους; Οι άνθρωποι αυτοί ήσαν μια κάποια λύσις».
Κρατα μωρε κιαρατα Πριγκοζίν 2-3 βδομαδες ακόμα να μας βγάλεις από την δύσκολη θέση.
Πφφφφφ.
Ασχετο,χωρις να γνωριζω κατι ή ονοματα κλπ.,πιστευω οτι η προθεση να ερθουν καλοι παικτες υπαρχει.Μακαρι να πανε ολα καλα και τα βαριδια της περσινης ομαδας που φυγαν,να τα αναπληρωσουμε με "κανονικους" ποδοσφαιριστες που θα προσφερουν.Νομιζω ομως οτι η φετινη ομαδα θα ειναι πολυ καλυτερη τουλαχιστον της περσινης..Βριστε με οσο θελετε
Κανείς δεν περιμένει κανένανMitsospaoki4 έγραψε:Ναι αλλά δεν νομίζω να τον περιμένουμε και κάνα μήνα ακόμα..renegade έγραψε:Πάντως του Γκαμπιαντινι δεν τελείωσε μέχρι να υπογράψει αυτός κάπου ή να το γράψουμε εμείς κάποιον άλλον
Όταν ψάχνεις εργασία δεν κάνεις μόνο μία αίτηση και δεν στέλνεις μόνο ένα βιογραφικό.
Σίγουρα μπορεί να έχεις σε κάποια κατάταξη τις προτιμήσεις σου, αυτό Δεν σημαίνει ότι θα μείνεις άνεργος επειδή δεν σε παίρνουν σε αυτήν που έχεις δηλώσει πρώτη προτίμηση, όταν σε έχει απαντήσει θετικά κάποια άλλη
-
Επί τέλους μια σοβαρή και αξιόπιστη ανάλυση των τελευταίων γεγονότων.JohnDag έγραψε:Ούτε μισή μέρα δεν κράτησε το «πραξικόπημα» στο Ροστοφ.
Πφφφφφ.
- kataramenos5
Ηταν στραβο το κλιμα εγινε και πραξικοπημα..Αυτα μονο στον ΠΑΟΚ .
Δεν υπαρχει λεμε
Δεν υπαρχει λεμε
- Shivaspace
το πραξικοπημα των βαγκνερ θα μοιάζει παιδικη εκδρομη μπροστά σ αυτό των Μαο Μαο αν δεν φερουν καποιον καλό παίκτη μεχρι τη Δευτερα (τελεσίγραφο).. 

- sourmenetes
- Moderator
Τι λες;;;JohnDag έγραψε:Ούτε μισή μέρα δεν κράτησε το «πραξικόπημα» στο Ροστοφ.
Πφφφφφ.
Τι λες;;;
Αυτό τώρα είναι χιούμορ;;;
Ε ναι,Μπαμπατζιμ,ΠΑΟΚ bizimkataramenos5 έγραψε:Ηταν στραβο το κλιμα εγινε και πραξικοπημα..Αυτα μονο στον ΠΑΟΚ .
Δεν υπαρχει λεμε

Ταιριαζει,το σημειωνω
-
Ουδείς αχαριστότερος του ευεργετηθέντοςsourmenetes έγραψε:Τι λες;;;JohnDag έγραψε:Ούτε μισή μέρα δεν κράτησε το «πραξικόπημα» στο Ροστοφ.
Πφφφφφ.
Τι λες;;;
Ρε συ John, για να καταλάβω, αυτό που έχεις γράψει αφορά στους συμμετέχοντες στο φόρουμ ή στον Σαββίδη;
- FreeWatcher
Είπα δεν θα ξαναμπώ να σχολιάσω μεταγραφικά, αφού δεν περιμένω τίποτα το σπουδαίο για φέτος!sourmenetes έγραψε:Τι λες;;;JohnDag έγραψε:Ούτε μισή μέρα δεν κράτησε το «πραξικόπημα» στο Ροστοφ.
Πφφφφφ.
Τι λες;;;
Τη θεωρώ χαμένη χρονιά. Γιαυτό και δεν θα το κάνω. Ουτως ή άλλως εχω τόσα νεύρα που δεν μπορω.
Το σχόλιό μου έχει να κάνει με το ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ αντισαββιδικο κίνημα που αβανταρεται ακόμα και εδω μέσα!
Με αφορμή μία διένεξη το απόγευμα για τα οφτοπικ με εναν συνοπαδο και τον μπαρκαρουτσο. Πιστεύω ο συνοπαδος δικαιώνεται 100%!
Αυτά και σας ξαναχαιρετώ...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος FreeWatcher την Σάβ 24 Ιουν 2023, 21:11, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.