Μεταγραφές καλοκαιριού 2021 ΙΙ
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2021 ΙΙ
Οι πιθανοτητες να ισχύει του Γουιλσιρ ειδικά αυτή τη χρονική στιγμή είναι μηδαμινές.
-
ron-swanson
Γενικα τους ενδαφερουν μονο τα κλικ. Στα παπαρια τους η αξιοπιστια, στα παπαρια τους η ενημερωση και λοιπα. Μονο το χρημα.
Γραφει ο αλλος ο παπαρας ο Ιταλος χθες για γαυρο και Τζοβινκο. Μου πηρε κυριολεκτικα 2 λεπτα στο google για να βρω οτι ο συγκεκριμενος ΑΡΔ ειναι απατεωνας. Εδω επαιξε πρωτη μουρη η ειδηση στο γκαζετα, στην μετροσπορ, στον sport-fm και σε ποσα αλλα sites. Φανταζομαι θα συζητηθηκε και στα ραδιοφωνα. Η καλυτερη τους ειναι το τουιτερ. Παλια τα βγαζανε απο το κεφαλι τους, τωρα σου λενε "γραφτηκε στην Αγγλια". Δεν παει να ειναι λογαριασμος με 3 followers; Στα παπαρια τους.
Γραφει ο αλλος ο παπαρας ο Ιταλος χθες για γαυρο και Τζοβινκο. Μου πηρε κυριολεκτικα 2 λεπτα στο google για να βρω οτι ο συγκεκριμενος ΑΡΔ ειναι απατεωνας. Εδω επαιξε πρωτη μουρη η ειδηση στο γκαζετα, στην μετροσπορ, στον sport-fm και σε ποσα αλλα sites. Φανταζομαι θα συζητηθηκε και στα ραδιοφωνα. Η καλυτερη τους ειναι το τουιτερ. Παλια τα βγαζανε απο το κεφαλι τους, τωρα σου λενε "γραφτηκε στην Αγγλια". Δεν παει να ειναι λογαριασμος με 3 followers; Στα παπαρια τους.
- black_star_ninja
Όντως αυτός που το έβγαλε ήταν αβάσιμος. Βέβαια εχει αρκετούς ακόλουθους. Κ το έβγαλαν όλα τα δικά μας αθλητικά σάιτ (ακόμα κ σδνα, ινπαοκ νομίζω). Απο την άλλη βέβαια ακόμα κ αν ήξερα οτι δεν ισχύει δεν αποκλείω να το έβγαλαν, με τη λογική να το παρουσιάσουν σαν επικοινωνιακή ήττα του γαυρου μετά.ron-swanson έγραψε:Γενικα τους ενδαφερουν μονο τα κλικ. Στα παπαρια τους η αξιοπιστια, στα παπαρια τους η ενημερωση και λοιπα. Μονο το χρημα.
-
john4serres
Και τις εικόνες προπόνησης να δουν, δεν ξέρουν τους παίκτες.Timelord έγραψε:Χαχαχαχα μα ούτε αυτό κάνουν.. Εδώ καινούργιο παίκτη παίζει να έχει στον ΠΑΟΚ Β και ακόμα δεν έχουν πάρει χαμπάρι
- bersekeros
- bersekeros
Άργησε να ξυπνήσει η Αγάπη σήμερα;giliopoulos έγραψε:Νατοι χαχαχαχαχα https://www.paok24.com/metagrafes/27697 ... lsir-quot/
Γιατί Αγάπη;
-
ariskatiforos
Λίγα είναι …δε θα ήθελα να τον δώσουμε θελω ν τον δω στη τούμπα ζωντανά
-
john4serres
- bersekeros
Απορρίψαμε πρόταση της Αλ Αΐν για Εσίτι που μας έδινε 700Κ loan fee και κάλυπτε και το συμβόλαιό του (850Κ);;;; !!
Δηλαδή θα είχαμε κέρδος από τον Εσίτι 1,55Μ και το απορρίψαμε ;;; !!
Πολύ λαρτζ είμαστε.
Δηλαδή θα είχαμε κέρδος από τον Εσίτι 1,55Μ και το απορρίψαμε ;;; !!
Πολύ λαρτζ είμαστε.
Δέκα εκ. λίρες είναι περίπου 12 εκ. ευρωbersekeros έγραψε:Δέκα εκατομμύρια λίρες πρόταση από Νόριτς για Τζόλη λέει το BBC.
-
ariskatiforos
Ο εσιτι είναι το στοίχημα του λουτσεσκου είναι ξεκάθαρο
Η θα το κερδίσει κ θα τρίβουμε τα μάτια μας
Η θα το χασει κ θα φανεί λίγο υπερφίαλος
Θα δείξει
Θα δείξει
Την άποψη μου την έχω πει εκατό φορές
Ο Τζολης εξτρέμ δεν είναι, δεν παίζει σωστά, κουτουλαει
Ο Λουτσεσκου δεν νομίζω ότι θα τον χρησιμοποιήσει στο κουτί γιατί δεν παίζει έτσι, θα του χαλάει την ανάπτυξη.
Συνεπώς δεν με νοιάζει καθόλου αν θα φύγει ο Τζολης
Ειδικά από την ώρα που αρχίζουν τα πουστριλικια με τις πιέσεις, τα περιβάλλοντα, τους μάνατζερ κλπ.
Φέρε λεφτά και φύγε
Σοβαρα λεφτά όμως.
Τα πέντε και τα δέκα που ακούγονται είναι αστεία
Λεφτά και μεταπώληση
Μας έχετε πρήξει τα παπάρια με τα αστρονομικά ξεπλυματα που κάνετε με τον κάθε αμπαλο, φέρτε σοβαρή πρόταση και τελος
Ο Τζολης εξτρέμ δεν είναι, δεν παίζει σωστά, κουτουλαει
Ο Λουτσεσκου δεν νομίζω ότι θα τον χρησιμοποιήσει στο κουτί γιατί δεν παίζει έτσι, θα του χαλάει την ανάπτυξη.
Συνεπώς δεν με νοιάζει καθόλου αν θα φύγει ο Τζολης
Ειδικά από την ώρα που αρχίζουν τα πουστριλικια με τις πιέσεις, τα περιβάλλοντα, τους μάνατζερ κλπ.
Φέρε λεφτά και φύγε
Σοβαρα λεφτά όμως.
Τα πέντε και τα δέκα που ακούγονται είναι αστεία
Λεφτά και μεταπώληση
Μας έχετε πρήξει τα παπάρια με τα αστρονομικά ξεπλυματα που κάνετε με τον κάθε αμπαλο, φέρτε σοβαρή πρόταση και τελος
Ο εσιτι έχει εξαιρετικά στοιχεία, ναι πάντοτε περιορισμένου εύρους , αλλά μπορεί να δώσει σοβαρές λύσειςariskatiforos έγραψε:Ο εσιτι είναι το στοίχημα του λουτσεσκου είναι ξεκάθαρο
Θα δείξει
Το θέμα είναι να αποκτήσει διάρκεια και να παίζει με ασφάλεια. Γιατί θολώνει φοβερά.
Έχουμε δει εξαιρετικά ημίχρονα από αυτόν και στα καπάκια το χάος, λίγα λεπτά μετα