Μεταγραφές καλοκαιριού 2020 II
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2020 II
Το συστημα δε νομίζω ότι θα ξαναγίνει με Φερέιρα 4-2-3-1. Εξάλλου δεν υπάρχουν πλέον εξτρέμ στην ομάδα....Τώρα καταλαβαίνουμε όλοι γιατί ο Φερέιρα δεν είχε τους παίχτες που ήθελε. Το λάθος του ήταν που πέρυσι ενώ δεν είχε ούτε τους παίχτες, ούτε τις αντοχές, αυτός επέμενε να παίζει 3-4-2-1 στην επίθεση. Φέτος όμως έχουμε και θα έχουμε ακόμη μεγαλύτερη Ολική Εκκαθάριση...
- Mitsospaoki4
- Moderator
Αν με το καλό μπούμε ομίλους, πιστευω θα άξιζε να γίνει μια προσπάθεια για τον Jovetic.joshua έγραψε:Ιδανικα θες εναν παικτη να παιζει τοσο κορυφη οσο και πισω απο το φορ.Με αυτον τον τροπο το προβλημα δεν ειναι ο Τζολης και ο Πελκας αλλα ο Σφιντερφσκι...Αν ο Σφιντερφσκι ηταν αυτος με τη σειρα του ενα ολοκληρωμενο second striker δεν θα υπηρχε αναγκη αλλα ο Κουτσια με τον Τζολη ειναι πιο πληρεις απο αυτον...
Παιχταρας, παίζει κ πίσω απ' τον φορ και είναι και αρκετά κινητικός μπροστά.
Αν μπούμε ομίλους η τριάδα μπροστά θα είναι Κροβινοβιτς Ζιφκοβιτς γιοβετιτς...
Στη θεση του Ζαμπα θελει ενα εξτρεμοφορ στυλ Ακπομ. Δυνατο ταχυ κατα προτιμηση μαυρο που να μπορει να παιξει ειτε κορυφη μονος του ειτε στη δυαδα πισω απο τον φορ ειτε σε 4-3-3 στη τριαδα μπροστα.joshua έγραψε:Second striker θες στη θέση του Ζαμπα.
Τωρα θα μου πεις, σωθηκες! Αντε βρες τετοιο παιχτη...
Ε εναν μαυρουκο στυλ Ακπομ θελουμε ή Ζαμπα, αλλα με καλυτερη νοοτροπια και απο τους δυο!
Θα ειναι μεγαλη παγιδα αν παμε να τον αντικαταστησουμε τον Ζαμπα με 8αρο 10αρο... Ουτε σαν δεκαρι θα χει θεση στο ροστερ ετσι οπως παιζουμε, ουτε σαν 8αρι μιας και στα χαφ πιο πολυ μας λειπει το 6αρο8αρι...
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Gospi την Τρί 22 Σεπ 2020, 16:57, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Αυτος απο του χρονου...ΑποστόληςΑ έγραψε:Γαιτανίδηςjoshua έγραψε:Second striker θες στη θέση του Ζαμπα.
- invincible
Γενικά αν πουληθούν ή δανειστούν οι Ζαμπα και Σβιντεφσκι θα υπάρχει μετά πολύ χώρος για μία μεταγραφή ακόμη στην επίθεση κάτι σε στυλ Mario Gοtze πολυθεσίτης.
- ΑποστόληςΑ
Για φέτος δεν νομίζω να υπάρχει πρόβλημα. Καμιά ομάδα δεν πρόκειται να του δώσει το συμβόλαιο που του δίνουμε εμείς.bersekeros έγραψε:Πώς θα γίνει,
να τον κρατήσουμε τον Καντουρί...;
Για του χρόνου, θα εξαρτηθεί από τα bonus και από το αν θα του κάνουμε 3ετές.
- ΑποστόληςΑ
Γιατί;Gospi έγραψε:Αυτος απο του χρονου...ΑποστόληςΑ έγραψε:Γαιτανίδηςjoshua έγραψε:Second striker θες στη θέση του Ζαμπα.
Ώπα-ώπα παιδιά, πήρατε φόρα και ζητάτε την μια μεταγραφή μετά την άλλη. Σκεφτείτε λίγο και τον ΜΠΆΡΛΟΟΥ, που να προλάβει να τους δείρει όλους αυτούς;ΑΜΠΑΛΑΕΑ έγραψε:Έρχονται πολλές μεταγραφές ειδικά αν προκριθούμε. Φέτος μολις δέσει λίγο η ομάδα θα δούμε μπαλαρα. Για πρωτάθλημα δύσκολα φέτος πάντως γιατί θα έχουμε μισή καινούρια ενδεκάδα τουλάχιστον....Κροβινοβιτς,συμμετοχικό φορ,χαφαρα, τερματαρα, σεντερμπακαρα και τρελαααα!!!
Ειχα την αισθηση οτι πηγε δανεικος καπου, αλλα εκανα λαθος. Μακαρι να τον δουμε, αν και τον βλεπω να φευγει κι αυτος δανεικος.ΑποστόληςΑ έγραψε:Γιατί;Gospi έγραψε:Αυτος απο του χρονου...ΑποστόληςΑ έγραψε: Γαιτανίδης
Γενικοτερα καλο ειναι να ρθει καποιος πιο ετοιμος εκει...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Gospi την Τρί 22 Σεπ 2020, 16:55, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Unpsofable78
Και τα χαφ μας Ελ Καντουρι και ΜπιστροβιτςΑΜΠΑΛΑΕΑ έγραψε:Αν μπούμε ομίλους η τριάδα μπροστά θα είναι Κροβινοβιτς Ζιφκοβιτς γιοβετιτς...
Και Τερμα ο Γκραιφ.
Τί ωραία θα ήταν ε;
Ο Κροβινοβιτς πάντως δε νομίζω ότι μπορεί να ανταποκριθεί στον ρόλο του δεξιού winger στο σύστημα του Άμπελ.Ο παίκτης είναι 10-8 και μάλιστα πολύ καλό σε αυτό τον ρόλο αλλά για winger και μάλιστα σε επίπεδο Τσ.Λ. δεν ξέρω...
Στο ευρύτερο μεταγραφικό και με ενδιαφέρον από το τόπικ παζάρι, Ο Ιρανοσουηδός Saman Ghoddos πήγε στην Bredford και η Αταλάντα καλύφτηκε (προσώρας?) σε αριστερό μπακ, αποκτώντας τον Johan Mojica από τη Girona με δανεισμό (μάλλον και με ρήτρα αγοράς).
Ελ Καντουρισιτς. Να τους γραφουμε σωστα,τους παικτες ετσι?Unpsofable78 έγραψε:Και τα χαφ μας Ελ Καντουρι και ΜπιστροβιτςΑΜΠΑΛΑΕΑ έγραψε:Αν μπούμε ομίλους η τριάδα μπροστά θα είναι Κροβινοβιτς Ζιφκοβιτς γιοβετιτς...![]()
Και Τερμα ο Γκραιφ.![]()
Τί ωραία θα ήταν ε;
Ο Κροβινοβιτς πάντως δε νομίζω ότι μπορεί να ανταποκριθεί στον ρόλο του δεξιού winger στο σύστημα του Άμπελ.Ο παίκτης είναι 10-8 και μάλιστα πολύ καλό σε αυτό τον ρόλο αλλά για winger και μάλιστα σε επίπεδο Τσ.Λ. δεν ξέρω...
- Ασπρόμαυρος Εβρίτης
Ποια Bredford βρεεε;; Ήλπιζα μέχρι τέλους seaman...seaman έγραψε:Στο ευρύτερο μεταγραφικό και με ενδιαφέρον από το τόπικ παζάρι, Ο Ιρανοσουηδός Saman Ghoddos πήγε στην Bredford και η Αταλάντα καλύφτηκε (προσώρας?) σε αριστερό μπακ, αποκτώντας τον Johan Mojica από τη Girona με δανεισμό (μάλλον και με ρήτρα αγοράς).