Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
joshua έγραψε:Ενα εξαρι θελουμε μονο.Οι μεσοεπιθετικοι μας σε ανοιχτους χωρους οπως αυτους που θα βρουμε και βρηκαμε και απεναντι στην Μπεσικτας μια χαρα θα τα πανε,σε κλειστους εχουν προβλημα.Ενα μαμημενο αμυντικο χαφ και τιποτα αλλο για τωρα.
Τον Πιζι ποιος θα τον πιάσει, ο Λημνιός ?
Πρέπει να ρθει σήμερα κι ολας ο Βιερινια αλλιώς να παιξει επιτέλους ο Ματος
Φιλε μου και εγω 4-5 θα ηθελα αλλα λεω που πρεπει να στοχευσουμε αφου δεν υπαρχει χρονος και χρημα για αλλους και οχι ουτε ο Βιερινια αυτη τη στιγμη ειναι αξιοπιστη αμυντικα λυση απεναντι σε ικανους μεσοεπιθετικους.
Επειδη το αναφερετε πολλοι εδω μεσα... Εχει επηρεασει ποτε καποια κληρωση τις μεταγραφες του ΠΑΟΚ;
Δεν μιλαω για αποκλεισμο ή προκριση. Κληρωση απο μονη της. Υπαρχει τετοιο ιστορικο στον ΠΑΟΚ; Ειτε επι Ιβαν ειτε πιο πριν; Εχει επικοινωνηθει κατι τετοιο απο την ΠΑΕ;
Ο Βιειρινια ειναι ιδανικος για τα κλειστα ματς στο κοπρο ελληνικο πρωταθλημα, αλλα κακα τα ψεμματα σε αυτη τη κατασταση και σε αυτην την ηλικια, και χωρις να εχει κανεις προετοιμασια, δεν ειναι για υψηλων απαιτησεων ματς!
Οποτε ας διερωτηθουμε κατα ποσο αξιζει να εχουμε στην ομαδα εναν παγκιτη των 700 χιλιαδων ευρω για να παιξει σε πληρη ρυθμο κατα τον Νοεμβρη και κυριως σε παιχνιδια με χαμηλου επιπεδου αντιπαλους.
Εγω προσωπικα προτιμω να ερθουν 2 παιχτες με 400 χιλιαρικα ο καθενας σε πιο νεαρη ηλικια παρα να επιστρεψει, ετσι οπως εγινε η κατασταση, ο αρχηγος...
laska4 έγραψε:μια καλη λυση ειναι η πορτο να μας δωσει κανα δυο παιχτες μπροστα , να εχουμε περισσοτερες πιθανοτητες να αποκλεισουμε τη μπενφικα, να παρει ολο το πακετο στο τσουλου
Βούτυρο στο ψωμί να μην κάνουν καθόλου μεταγραφές ότι πρέπει ΦΦΠ και Μπενφικα θα γράφουν τα ΑΡΔ!!! Και να δώσουμε ευκαιρία στους νέους πουλάμε και τους πάντες πάμε για κτίσιμο ! ότι πρέπει ! παραγγελιά η κλήρωση για άλλοθι και δικαιολογίες των ΑΡΔ !
invincible έγραψε:Βούτυρο στο ψωμί να μην κάνουν καθόλου μεταγραφές ότι πρέπει ΦΦΠ και Μπενφικα θα γράφουν τα ΑΡΔ!!! Και να δώσουμε ευκαιρία στους νέους πουλάμε και τους πάντες πάμε για κτίσιμο ! ότι πρέπει ! παραγγελιά η κλήρωση για άλλοθι και δικαιολογίες των ΑΡΔ !
Το τραγικο ειναι πως αυτο το σκεπτικο κανει περισσοτερο κακο στον ΠΑΟΚ...
laska4 έγραψε:μια καλη λυση ειναι η πορτο να μας δωσει κανα δυο παιχτες μπροστα , να εχουμε περισσοτερες πιθανοτητες να αποκλεισουμε τη μπενφικα, να παρει ολο το πακετο στο τσουλου
joshua έγραψε:Φιλε μου και εγω 4-5 θα ηθελα αλλα λεω που πρεπει να στοχευσουμε αφου δεν υπαρχει χρονος και χρημα για αλλους και οχι ουτε ο Βιερινια αυτη τη στιγμη ειναι αξιοπιστη αμυντικα λυση απεναντι σε ικανους μεσοεπιθετικους.
Νομίζω δεξιά είναι μεγαλύτερο το θέμα που έχουμε κ δε νομίζω Βιερινια κ Ματος να είναι η λυση
invincible έγραψε:Βούτυρο στο ψωμί να μην κάνουν καθόλου μεταγραφές ότι πρέπει ΦΦΠ και Μπενφικα θα γράφουν τα ΑΡΔ!!! Και να δώσουμε ευκαιρία στους νέους πουλάμε και τους πάντες πάμε για κτίσιμο ! ότι πρέπει ! παραγγελιά η κλήρωση για άλλοθι και δικαιολογίες των ΑΡΔ !
Τι δικαιολογιες μωρε
Για πες μου λιγο τι εσοδα εχει η ΠΑΕ για να δικαιολογει ακομα και 600αρια συμβολαια?
Να δεχθούμε το FFP; ΟΚ. Αν και αυτό δείχνει πως θα παίξει, ήδη έχουμε μειώσει τον προϋπολογισμό κατά 3,8 εκατομμύρια και με 1-2 πωλήσεις (Πασχα- και Warda;) μπορεί να μειωθεί περαιτέρω.
Αλλά τι θα πει εμπόδιο για μεταγραφές η Μπενφίκα αφού ότι κι αν γίνει δεν περνάμε; Απαράδεκτη σαν σκέψη, ένας αγώνας μέσα στο σπίτι μας είναι, το κακό με αυτούς, για όποιον είναι προληπτικός έχει ήδη τριτώσει εδώ μέσα και οι όποιες εκπλήξεις στο ποδόσφαιρο με επικράτηση του Δαβίδ έναντι του Γολιάθ δεν είναι λίγες.
Πες πως αποκλειστήκαμε από το Ch.L. και συνεχίζουμε στο Europa. Πετάμε εκεί λευκή πετσέτα; Γιατί και στην περίπτωση αυτή με αυτό το έμψυχο δυναμικό, χωρίς αθλητικούς και ταχυδύναμους στον άξονα, με Λημνιό μπακ-χαφ, αν όπως φαίνεται δεν υπολογίσει τον Μάτος, με τον Ζαμπά μάλλον απροετοίμαστο και εκτός ρυθμού, με ανησυχία στη θέση 1, θα κυνηγάμε πάλι να πάρουμε 3-4 βαθμούς στον όμιλο και να έχουμε θέμα με ομάδες επιπέδου π.χ. Βίντι ή Σλόβαν. Και από τη θέση 73 που είμαστε σήμερα στο UEFA ranking άντε να βρεθούμε στη 64-65 και να μας φταίει μετά η τύχη ή τα "κρύα μπαλάκια".
Ελεύθερους παίκτες ή απόκτηση με χαμηλό κόστος και λογικό συμβόλαιο όπως του Σβαμπ μπορούμε να βρούμε, εδώ βρίσκει ο ρούλης για το επίπεδό του ελεύθερους ακόμα και από τη Liga Bravia. Θέλουμε και όλοι το ξέρουμε, παίκτες σε καλή ηλικία, διψασμένους για διάκριση και βλέψεις για ανώτερα πρωταθλήματα που θα αρνούνται την ήττα και θα είναι οδηγός και για τους μικρούς μας. Ας καταλάβουν όλοι την προτεραιότητα που έχει μια διάκριση στην Ευρώπη για να μην χρειαστεί στο όχι μακρινό μέλλον να αποκλείουμε αντιπάλους-ονόματα για να μπούμε σε όμιλο.
Τι δικαιολογιες μωρε
Για πες μου λιγο τι εσοδα εχει η ΠΑΕ για να δικαιολογει ακομα και 600αρια συμβολαια?
Δισεκατομμυριούχο πρόεδρο που εκτός και αν έχει αποφασίσει να εγκαταλείψει την ομάδα σε στυλ Αλαφούζου οφείλει να εξασφαλίσει μια μετρημένη μεν αλλά ομαλή συνέχεια σε μια ομάδα που αυτός δημιούργησε και είναι υπεύθυνος τόσο για τις παθογένειες της όσο και για τις επιτυχίες της.
Τι δικαιολογιες μωρε
Δισεκατομμυριούχο πρόεδρο που εκτός και αν έχει αποφασίσει να εγκαταλείψει την ομάδα σε στυλ Αλαφούζου οφείλει να εξασφαλίσει μια μετρημένη μεν αλλά ομαλή συνέχεια σε μια ομάδα που αυτός δημιούργησε και είναι υπεύθυνος τόσο για τις παθογένειες της όσο και για τις επιτυχίες της.
Δεν καταλαβα, δηλαδη τι σημαινει αυτο?
Δισεκατομμυριουχος ισον μ@λ@κ@ς?
Να βαζει και εμεις να κρεμομαστε απο αυτον?