Σωστός μέχρι κεραίας!navigator11 έγραψε:Όλοι ξέρουν τι συνέβη και στο "παιχνίδι" με τον καρκινοπουστα της Τρούμπας και με τις βιζιτούδες της Δεκελείας. Όσο υπάρχει Σαββίδης στον ΠΑΟΚ θα υποχρεώνονται να σκαρφίζονται όσο μεγαλύτερα πουστριλίκια μπορούν για να έχουν ελπίδα να κλέψουν κανέναν τίτλο. Συνεχίζουμε να τους γράφουμε στα παπάρια μας και να τους υποδεχόμαστε με την ιαχή ΚΛΕΦΤΕΣ, ΚΛΕΦΤΕΣ, όπως τους αρμόζει.
Όσο για το πουτ@νόσπερμ@ από τη Θεσπρωτία, αν υπάρχει θεία δύναμη, που δεν πιστεύω ότι υπάρχει, αλλά αν υπάρχει, εύχομαι την αλητεία, που έκανε, να την πληρώσει με τον χειρότερο τρόπο. Διπλά και τρίδιπλα. Γαμημένο δίποδο.
Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες X
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες X
Αι σιχτίρ μας χαλάσατε την υγεία πάλι που τα ξαναθυμηθήκαμε....
- ΕΤΕΡΟΣ ΕΓΩ
Βλέπω ασχολείστε με ομορφιές, ας προσθέσω και μια από γνωστό σάιτ, όπου αναφέρεται ότι ο Ολυμπιακός προτρέπει τους οπαδούς του να μην αγοράζουν ψωμί από τους Φούρνους Βενέτη, προφανώς ως αντίποινα για την δήλωση του Μονεμβασιώτη υπέρ του Κλάτενμπεργκ.
Δυστυχώς έχω την εντύπωση ότι το περσινό θέατρο του παραλόγου δεν έχει συγκινήσει κανένα.
Δυστυχώς έχω την εντύπωση ότι το περσινό θέατρο του παραλόγου δεν έχει συγκινήσει κανένα.
Στην αλητικη Κυριακή που πληρώνουμε όλοι εμείς , την ΕΡΤ δηλαδή, θα είναι λέει σχολιαστής ο αποτυχημένος πολιτευτής της νδουλας πανουτσος βαμμένα κόκκινα μυαλά...
Πόσο πιο κάτω ρε;;;;;;
Ξεφτίλα.
Να σημειώσω πάντως ότι ο Κολιντζας που θα έχει κεντρικό ρόλο παρουσιαστή, όσο ήταν στην κοσμοτε έκανε εξαιρετικές περιγραφές....
Στάλθηκε από το SM-N975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Πόσο πιο κάτω ρε;;;;;;
Ξεφτίλα.
Να σημειώσω πάντως ότι ο Κολιντζας που θα έχει κεντρικό ρόλο παρουσιαστή, όσο ήταν στην κοσμοτε έκανε εξαιρετικές περιγραφές....
Κυρά-κυβέρνηση, κυρ-μητσοτάκη, κύρηδες και κυράδες κάθε λογής. Έτσι κι αλλιώς εκεί κάτω από την αλλαξοκωλία και το πλακωτό όλοι γίνατε ένα πολιτικά, κοινωνικά, οικονομικά από το ένα άκρο μέχρι το άλλο, ούτε ιερό έχετε ούτε όσιο.
Ότι σκατά θέλετε, κάνετε το. Το γραμμάτιο σας προς τον χοντρό εγκληματία το ξεπλήρωσε και με το παραπάνω, ποιος άλλος ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΑΟΚ, και οικονομικά(Ιβάν) και κοινωνικά και καλά ότι τα βάλατε με τον ΓΙΓΑΝΤΑ ΛΑΟ του ΠΑΟΚ.
ΩΣ ΕΔΩ
Φτάνει. Δεν ξεχάσαμε ούτε τα πέτσινα πέναλτι, ούτε την ολομέτωπη επίθεση από κάθε είδους ντεμέκ δημοσιογράφους, ούτε τις αλλεπάλληλες νομικές παγίδες από νάνους με κόκκινα και κίτρινα παντελόνια. Η μεγάλη παραμύθα περί κομπλεξικού επαρχιωτισμού δεκαετιών του ΠΑΟΚ γύρισε στα μούτρα σας, σαν πρωτευουσιάνικη υστερία της πουτάνας.
Μην τολμήσετε να επαναλάβετε και φέτος τα ίδια. Αυτή την φορά δεν θα αρκεί να αλλάξετε νόμους αλλά θα πρέπει να αλλάξετε χώρα.
Και όπως λέτε και εσείς σας φιλώ γλυκά χρυσά μου. Μάτς Μούτς. Εεεεε?
Ότι σκατά θέλετε, κάνετε το. Το γραμμάτιο σας προς τον χοντρό εγκληματία το ξεπλήρωσε και με το παραπάνω, ποιος άλλος ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΑΟΚ, και οικονομικά(Ιβάν) και κοινωνικά και καλά ότι τα βάλατε με τον ΓΙΓΑΝΤΑ ΛΑΟ του ΠΑΟΚ.
ΩΣ ΕΔΩ
Φτάνει. Δεν ξεχάσαμε ούτε τα πέτσινα πέναλτι, ούτε την ολομέτωπη επίθεση από κάθε είδους ντεμέκ δημοσιογράφους, ούτε τις αλλεπάλληλες νομικές παγίδες από νάνους με κόκκινα και κίτρινα παντελόνια. Η μεγάλη παραμύθα περί κομπλεξικού επαρχιωτισμού δεκαετιών του ΠΑΟΚ γύρισε στα μούτρα σας, σαν πρωτευουσιάνικη υστερία της πουτάνας.
Μην τολμήσετε να επαναλάβετε και φέτος τα ίδια. Αυτή την φορά δεν θα αρκεί να αλλάξετε νόμους αλλά θα πρέπει να αλλάξετε χώρα.
Και όπως λέτε και εσείς σας φιλώ γλυκά χρυσά μου. Μάτς Μούτς. Εεεεε?
Μην ξεχάσουμε να πούμε για τον ταχυδυναμικο χαφ που πήρε ο Γαύρος.
Δυστυχώς κ αυτός βολίδα σαν τον άλλον που έφυγε
Δυστυχώς κ αυτός βολίδα σαν τον άλλον που έφυγε
ποιον εννοεις; δεν πηρε κανεναν τετοιο, εναν σοφτ μπαλαδορο πηρε. μη μου πεις για τον γαλλο Εσιτι..
pilotos έγραψε:Στην αλητικη Κυριακή που πληρώνουμε όλοι εμείς , την ΕΡΤ δηλαδή, θα είναι λέει σχολιαστής ο αποτυχημένος πολιτευτής της νδουλας πανουτσος βαμμένα κόκκινα μυαλά...
Πόσο πιο κάτω ρε;;;;;;
Ξεφτίλα.
Γυρολόγος ο Τάσος,αλλά άριστος επαγγελματίας και κύριος.
- ΑποστόληςΑ
Η Benfica θέλει τον Σεμέδο του γαύρου διακαώς, για να παίξει εναντίον μας, αλλά η φίλα προσκείμενη σ' εμάς ομάς του Πειραιά κρατάει γερά.
-
Dimg4
Τοσο χαλια αμυνα εχουν και καιγονται να τον παρουν;
- anekfrastos
Φοβούνται τα φαρμακερά στημένα μας κ τις θανατηφόρες κεφαλιές του Εσιτι