Igor Tudor

Συζήτηση για το εμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Re: Igor Tudor

Δημοσίευση από MANIAKOS »

:D :(
Άβαταρ μέλους
spyretto

Δημοσίευση από spyretto »

Πολύ ανανεωμένος ο Αγγελος πάντως. Ξένοιασε από τον ΠΑΟΚ και βρήκε την ηρεμία του... :lol:
Sfinas

Δημοσίευση από Sfinas »

Άγγελος Αναστασιάδης
Ο Ολυμπιακός παίρνει τα πρωταθλήματα θα σας το πω εγώ. Θα σας γυρίσω πίσω. Πριν το Μουντιάλ ανακοινώνει το μουντιάλ ο Σάντος και έχει τον Αβραάμ έξω και όλος ο Ολυμπιακός επίσημος και ανεπίσημος τα βάζουν με τον Σάντος! Γυρίζει ο Αβραάμ και γράφει στη σελίδα του ότι είναι χολωμένος από τον προπονητή του γιατί πήρε λίγα λεπτά συμμετοχής στους αγώνες. Την άλλη μέρα ο Ολυμπιακός τον έστειλε στην Τουρκία. Γι’ αυτό παίρνει τα πρωταθλήματα ο Ολυμπιακός!

ΑΓΓΕΛΕ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΠΑΟΚ , ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΦΕΡΟΥΜΕ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΜΕ ΟΔΗΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΒΑΣΙΚΟΣ Ο BERBA ... :lol:
Άβαταρ μέλους
Gimnistis

Δημοσίευση από Gimnistis »

Ο ΠΑΟΚ έχει σοβαρό πρόβλημα που ξεπερνάει τον ΙΤ και τον ΑΑ. Ας δούμε πέρα από τη μύτη μας.
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δυστυχως εχουμε μεγάλη μύτη
panpangr77

Δημοσίευση από panpangr77 »

http://fudbal.hotsport.rs/2016/01/31/ju ... ata-video/

Δεν ξέρω τι θα πουν αυριο Τουντορ και Ιβαν ,εγω δεν θα καθομουνα πάντως εκτός και μου παιρνανε τους παίκτες που εχω ζητήσει +1 εξτρεμ ισης αξιας με τον Μακ. Το αρθρο δεν ξέρω αν αναπαράγει οτι λέει το gazetta αλλα νομίζω οτι ο Τουντορ ηδη εχει παραιτηθει μετά απο αυτό.
Άβαταρ μέλους
Indio

Δημοσίευση από Indio »

shikabala81 έγραψε:Τι αλλο θα ακουσουμε.οτι ο αγγελος θελει το κακο του ΠΑΟΚ.ποναει η αληθεια μου φαινεται.περσι σε ειχε με χειροτερη ομαδα 5 ποντους μπροστα απο τον δευτερο μεχρι που τον κρεμασαν και φετος ησουν 20+ ποντους και ολα καλα.και οι αλλοι οι φελοι απο το στουντιο της θεσσαλονικης τον ρωτανε οτι να ναι.
++++++
Άβαταρ μέλους
dimitris70

Δημοσίευση από dimitris70 »

shikabala81 έγραψε:Τι αλλο θα ακουσουμε.οτι ο αγγελος θελει το κακο του ΠΑΟΚ.ποναει η αληθεια μου φαινεται.περσι σε ειχε με χειροτερη ομαδα 5 ποντους μπροστα απο τον δευτερο μεχρι που τον κρεμασαν και φετος ησουν 20+ ποντους και ολα καλα.και οι αλλοι οι φελοι απο το στουντιο της θεσσαλονικης τον ρωτανε οτι να ναι.
τα ειπες ολα φιλε!!!
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

panpangr77 έγραψε:http://fudbal.hotsport.rs/2016/01/31/jurili-ga-kroz-grad-navijaci-paok-a-hteli-da-prebiju-hrvata-video/

Δεν ξέρω τι θα πουν αυριο Τουντορ και Ιβαν ,εγω δεν θα καθομουνα πάντως εκτός και μου παιρνανε τους παίκτες που εχω ζητήσει +1 εξτρεμ ισης αξιας με τον Μακ. Το αρθρο δεν ξέρω αν αναπαράγει οτι λέει το gazetta αλλα νομίζω οτι ο Τουντορ ηδη εχει παραιτηθει μετά απο αυτό.

Τι ακριβως γραφει;δεν την καταλαβαινω τη γλωσσα,επειδη δειχνεις οτι καταλαβες σε ρωταω.
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

οτι εγινε ντου, παραλιγο να πιαστουν στα χερια, οτι του εκαναν ζημια στο αμαξι και οτι εφυγε και γλυτωσε τα χειροτερα...
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Ο μαζμανιδης θυμάμαι δεν ειχε ερθει γιατι ειχε δει αναλογα
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Εγιναν αυτα οντως,ξερουμε;
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

πανω κατω ναι. εγιναν. :roll:

σε αυτο το σκηνικο πρεπει ο Κροατης να τους εκανε και το κολοδαχτυλο, που αν ειναι ετσι, πολυ καλα εκανε και συν ενα απο εμενα.
Άβαταρ μέλους
ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ

Δημοσίευση από ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ »

Ορίστε;;;;;
Άβαταρ μέλους
capern

Δημοσίευση από capern »

panpangr77 έγραψε:http://fudbal.hotsport.rs/2016/01/31/jurili-ga-kroz-grad-navijaci-paok-a-hteli-da-prebiju-hrvata-video/

μεγάλη ντροπή για το Σύλλογο αυτοί που επιτέθηκαν (και) στον Τούντορ
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος capern την Δευ 01 Φεβ 2016, 00:30, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”